- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.201
Browniyi herkes cok begendi bi de vala cevizli muzlu super gözüküyorduHelede kandil simidi ve bol ıslak browniye dayanamam
Bence hiç iyi bir fikir değil bebeyi birbirlerinden kiskanip pınara kurdeşen dokturmesinler:)ohh çok şükür şimdi iyisiniz sağlıklısınız ya gerisi geldi geçti , ben 1 aydır yoktum gülüm memleketteydim ayrıntıları o yüzden kaçırmışım :)
kız kv ni annen arasın dünür ben gitmeden gel de torunu beraber sevelim garii desin :)
hahahah kilodan horulduyor yani :))Ya yok bişi çıkmadı , doktora gitti aparat takıldı 24 saat fln ama doktor az ye az iç demiş yollamış. 10 kilo verse azalır biliyorum da herifin umru değil
eline canına sağlık afiyetle yiyin inşallahHayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
annesi gitmeden 1 gün önce desin canımmm uzun süreli bir arada kalmaları zaten mantıklı değil ne olurrr ne olmazz işte misal sen :))Bence hiç iyi bir fikir değil bebeyi birbirlerinden kiskanip pınara kurdeşen dokturmesinler:)
Bknz:ben lohusaliginda
yani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum ablazaten uzun süre moralin bozuk stres altın da yaşamışsın ki ardı ardına hastalık çıkıyor gülüm tıp bilimi bile hastalıkların yüzde neredeyse 95 inin stres üzüntü kaynaklı olduğunu çoktan kabul etmiş , benim şimdiye kadar öğrendiklerime göre de uzun süreli yaşanan stres beden de farklı hormonları salgı bezlerini çalıştırıyor bu da bedenin enerji geçiş noktaların da( çakra da diyebiliriz) tıkanmalara sebep oluyor sonuç ta bir yerden rahatsızlık olarak kendini gösteriyor
sır kitabının yazarı( the secret) kadın gözleri bozulup gözlük kullanmak zorun da kaldığın da 3 ay boyunca gözleri bozulmadan önce nasıl gördüğünü kitap okuduğunu yani sağlıklı halini hayal etmiş sanki gerçekten sağlıklıymış gibi de mutlu olmuş her imajinasyon yaptığın da 3 ay sonra gözlerin de sorun kalmamış bu ilk aklıma gelen örnekti, sağlıklı olmaya odaklanır gerçekten istersek hücrelerimiz de ona göre her yerimizi iyileştiriyor tabi bunun için sakin ve rahat olman lazım stresssss yoookkk:)))
helal olsuuun sanaaa helall olsun sanaaaaaaaaaKızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım
Geçenlerde bende çilek reçeli yaptım.. Çileler çok güzeldi minik minik. Afiyet olsun=)Hayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
Afiyet olsunBugün baba yatırıyor, mutfak ve çamaşır ve duş bendesanki normalde bunları baba yapıyomuş da ben oğlanı yatırıyomuşum gibi yazmış oldum hep ben yapıyorum niye öyle yazdıysam
Neyse;
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta
Dereotu
Kapiçino
Öğlen 14:00
Ton balıklı tavuklu zeytinli semizotu salatası ( ofis arkadasım yapto biryıgın zeytin koymuş normalde yemem ama ayıp olmasın diye 7-8 tane yidim)
1 dlm ekmek
Ara:
Yooookkkbi gram karpuz tattım oğlan yemeden önce bitane de böğürtlen
Akşam:
3 yk makarna salatası
Accuk mozarella
2-3 çeri domates (bahçemden)
2 litre su
1 litre soda sade
90 dakika bisiklet
270 kaloriFit mutlu anne
kutluyorum seni:)Kızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım
afiyet olsunda insalkah yemezsin kurabiyeyi.Sabah 9 1 dilim ekşi mayalı ekmek
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib
Öğlen3.
1 dilim tb ekmeğine 1 tk thn pekmez
Akşam 7 1 kase patates püresi ( kaşar. Zeytin yeşil siyah.. Garnitür. Salatalık turşusu vardı içinde)
1 bardak portakal suyu
Kayın avam elmalı kurabiye almış sanırım yerim 1 tane şimdi =((
Umarım bagetler derisizdie abla10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata
2 lt su
ne kadar şanslısın farkın da değil misin gülüm ya ağrın olmasaydı doktor o kontrolü yapmasaydı o yarayla denize havuza gitseydin sonrasını düşünemiyorum bile , 9 ilacı ömür boyu içmeyeceksin çok şükür sadece 1 aycık gülüm sonrası sağlıklı olacaksın sana emanet verilen bu kabuğu(bedenini) ay eskidi diyip değiştirme şansın yok bu yaz yüzememek senin için evet cidden kötü anlayabiliyorum ama sonraki tatiller de yüzebileceksin bedenin sağlam olduğu sürece engelin yokyani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum ablabu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay
teşekkür ederim abla ama sanırım ben bunaldım kimle konuştuysam ne kadar güzel erken fark edildi deniyor ama bugün hastane odasında operasyon için beklerken bile keşke söylemeseydim de çıkmasaydı dediğimi biliyorum saat 22.00da başladım 1 saat içinde şuan 5 ilacım var diğer kalan 3 ilacı da 19.00-20.00 arası içtim bunalıyorum sanırım biraz. Erkek arkadaşımla konuştu giremezsen giremezsin dalış yaptığımız alana değil daha sığ bir yere gideriz açarız sandalyeleri denize alırız içeceklerimizi otururuz dert edinme bu kadar diyor ama sanırım ben birazcık sıkıldımne kadar şanslısın farkın da değil misin gülüm ya ağrın olmasaydı doktor o kontrolü yapmasaydı o yarayla denize havuza gitseydin sonrasını düşünemiyorum bile , 9 ilacı ömür boyu içmeyeceksin çok şükür sadece 1 aycık gülüm sonrası sağlıklı olacaksın sana emanet verilen bu kabuğu(bedenini) ay eskidi diyip değiştirme şansın yok bu yaz yüzememek senin için evet cidden kötü anlayabiliyorum ama sonraki tatiller de yüzebileceksin bedenin sağlam olduğu sürece engelin yok
geçen aralık ayı gün de toplam 24 ilaç kullandım 17 gün de 5-6 kilo birden alınca hepsini bıraktım fibromiyalji ağrılarıyla psikolojik baş ediyorum artık zaten her gün de ağrım olmuyor allaha şükür şimdi sadece troid ilacımı ve diaformin kullanıyorum
bazı zamanlarımızı sınanmamız olarak düşün aynı sıkıntılar ömür boyu sürmeyecek elbette gelip geçecek hafızamız da anı olarak bile kalmayacak çoğu gülüm bunu sık sık hatırla ki bu günün üzüntüyle geçmesin , inşallah çabucak iyileşirsin ağrın sızın hemen geçer
yani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum ablabu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay
Geçmiş olsun canim.ne mutlu sana ki söylemişsin ve bilinmiş.tedavin yapılmış.ne hastalıklar var .1 ay nedir ki göz acayip kapanıncaya kadar geçer. Kitap oku bol bol.gez dolaş unut yaniteşekkür ederim abla ama sanırım ben bunaldım kimle konuştuysam ne kadar güzel erken fark edildi deniyor ama bugün hastane odasında operasyon için beklerken bile keşke söylemeseydim de çıkmasaydı dediğimi biliyorum saat 22.00da başladım 1 saat içinde şuan 5 ilacım var diğer kalan 3 ilacı da 19.00-20.00 arası içtim bunalıyorum sanırım biraz. Erkek arkadaşımla konuştu giremezsen giremezsin dalış yaptığımız alana değil daha sığ bir yere gideriz açarız sandalyeleri denize alırız içeceklerimizi otururuz dert edinme bu kadar diyor ama sanırım ben birazcık sıkıldım
yani işte deniyorum ama dediğim gibi sanırım ben birazda ilaç kullanımı sürekli hastaneye gitmenin stresi falan bunlarda beni sıktı canımGeçmiş olsun canim.ne mutlu sana ki söylemişsin ve bilinmiş.tedavin yapılmış.ne hastalıklar var .1 ay nedir ki göz acayip kapanıncaya kadar geçer. Kitap oku bol bol.gez dolaş unut yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?