Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence hiç iyi bir fikir değil bebeyi birbirlerinden kiskanip pınara kurdeşen dokturmesinler:)
Bknz:ben lohusaliginda

Ya yok bişi çıkmadı , doktora gitti aparat takıldı 24 saat fln ama doktor az ye az iç demiş yollamış. 10 kilo verse azalır biliyorum da herifin umru değil
hahahah kilodan horulduyor yani :))
allah onu benim eşime vermiş 1 kilo alsa yaygara yapıyor sabah öğle akşam tartılır durur tartıyı step tahtasına çevirdi :)

Hayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
eline canına sağlık afiyetle yiyin inşallah

Bence hiç iyi bir fikir değil bebeyi birbirlerinden kiskanip pınara kurdeşen dokturmesinler:)
Bknz:ben lohusaliginda
annesi gitmeden 1 gün önce desin canımmm uzun süreli bir arada kalmaları zaten mantıklı değil ne olurrr ne olmazz işte misal sen :))

yani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum abla bu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay

Sabah 9 1 dilim ekşi mayalı ekmek
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib

Öğlen3.
1 dilim tb ekmeğine 1 tk thn pekmez

Akşam 7 1 kase patates püresi ( kaşar. Zeytin yeşil siyah.. Garnitür. Salatalık turşusu vardı içinde)
1 bardak portakal suyu

Kayın avam elmalı kurabiye almış sanırım yerim 1 tane şimdi =((

Hayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
Geçenlerde bende çilek reçeli yaptım.. Çileler çok güzeldi minik minik. Afiyet olsun=)

Afiyet olsun

Kızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım
kutluyorum seni:)
afiyet olsunda insalkah yemezsin kurabiyeyi.

ne kadar şanslısın farkın da değil misin gülüm ya ağrın olmasaydı doktor o kontrolü yapmasaydı o yarayla denize havuza gitseydin sonrasını düşünemiyorum bile , 9 ilacı ömür boyu içmeyeceksin çok şükür sadece 1 aycık gülüm sonrası sağlıklı olacaksın sana emanet verilen bu kabuğu(bedenini) ay eskidi diyip değiştirme şansın yok bu yaz yüzememek senin için evet cidden kötü anlayabiliyorum ama sonraki tatiller de yüzebileceksin bedenin sağlam olduğu sürece engelin yok
geçen aralık ayı gün de toplam 24 ilaç kullandım 17 gün de 5-6 kilo birden alınca hepsini bıraktım fibromiyalji ağrılarıyla psikolojik baş ediyorum artık zaten her gün de ağrım olmuyor allaha şükür şimdi sadece troid ilacımı ve diaformin kullanıyorum
bazı zamanlarımızı sınanmamız olarak düşün aynı sıkıntılar ömür boyu sürmeyecek elbette gelip geçecek hafızamız da anı olarak bile kalmayacak çoğu gülüm bunu sık sık hatırla ki bu günün üzüntüyle geçmesin , inşallah çabucak iyileşirsin ağrın sızın hemen geçer

teşekkür ederim abla ama sanırım ben bunaldım kimle konuştuysam ne kadar güzel erken fark edildi deniyor ama bugün hastane odasında operasyon için beklerken bile keşke söylemeseydim de çıkmasaydı dediğimi biliyorum saat 22.00da başladım 1 saat içinde şuan 5 ilacım var diğer kalan 3 ilacı da 19.00-20.00 arası içtim bunalıyorum sanırım biraz. Erkek arkadaşımla konuştu giremezsen giremezsin dalış yaptığımız alana değil daha sığ bir yere gideriz açarız sandalyeleri denize alırız içeceklerimizi otururuz dert edinme bu kadar diyor ama sanırım ben birazcık sıkıldım

Geçmiş olsun canim.ne mutlu sana ki söylemişsin ve bilinmiş.tedavin yapılmış.ne hastalıklar var .1 ay nedir ki göz acayip kapanıncaya kadar geçer. Kitap oku bol bol.gez dolaş unut yani

Iyi geceler kızlar Fit mutlu anne spor puanım
60 dkka eliptik
69×4=240 puan
Spor yapmadigim gün kendimi kötü hissediyorum.3 hazirandan beri diyetteyim ve yürüyüş +eliptik yapıyorum.arada kacamaklarim oldu.esim ilkkez bugün sen baya toparladın dedi.10 senedir bildiniz şişmanım.bakalim bu sene bu işi bitirecegim

Geçmiş olsun canim.ne mutlu sana ki söylemişsin ve bilinmiş.tedavin yapılmış.ne hastalıklar var .1 ay nedir ki göz acayip kapanıncaya kadar geçer. Kitap oku bol bol.gez dolaş unut yani
yani işte deniyorum ama dediğim gibi sanırım ben birazda ilaç kullanımı sürekli hastaneye gitmenin stresi falan bunlarda beni sıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…