- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.241
Ben dayanamıyorum cidden ya. Çok gıcık geliyorlarMaalesef bazı çocuklar öyle oluyor
bazı cocuklar ole malesef ıns uslanırlar anneye babayada zorAynen erkekler. Kız çocuk merak eder bakmak ister. Benim yigenlerim öyleydi erkeği de kızı da. Bu ne derdi anlatırdım. Tamam der bırakırdı. Bunlar sırf kırmak için yapıyor. Zarar verme amaclı hep
afiyet olsunGrip iyice azıttı ya çok fenayım. Limon sarımsak kar etmiyor. Ilaç da kullanamıyorumacayip halsizim. Ne yapsam bilemedim. Menümü de yazayım.
SABAH 12.00
2 tavada yumurta
1 bardak çay
2 tb ekmeği
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak nescafe
AKŞAM 19.00
1 küçük tabak taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
Su 2 litre
işte insan kovamıyor çocuk deyip geçiyorsun. İş ailede bitiyor oda vurdum duymaz oldumu vay haline ne desen boş.Ben dayanamıyorum cidden ya. Çok gıcık geliyorlaristemiyorum gelsinler
Aynen canim devamafıyet olsun kızlarrr
yazılanlar cok dogru degılmı ben dıyetı yıllardır bır ocu olarak gorup yanına bıle yaklasmadım. Sırf ıstedıklerımı yıyemeyecegım dıye halbukı yeme denmıyor az tadımlık nefsını doyuracak kadar arada yıyebılırsın denıyor. Burda asıl mesele benı ele gecıren nefsımı frenlemek ve yeterınce kararlı olmam ve kendı bedenımın basta saglıgı sonra guzellıgı ıcın saglıklı beslenmem... Buna tam olarak karar verdım dıyemesemde bu sefer denıyorum ve basaracagım
evet o cocukları buyuklerın yanında sevmeme meselesının aslını ogrendıgımde bende cok duygulanmıstım ne kadar ınce bır dusunce
afıyet olsun canım
 ooo maşallah tebrıkler
gece gece ne ballandırıyon kız kendın yememıssın benım burda agzım sulandı yapma bole seylerhıçte sevmem
aynı benım esım gecenlerde gobek cıktı bıraz her tartıya cıktıgında soylenırdı ama onun meto hızlı 6 kıloyu verdı hemenben kendı halıme yanıyım
sagol tatlım ıns
gecmış olsun canım herseyde vardır bı hayır gecer gıder ınş
afıyet olsun canım bosver kurabıyeyı yeme yeme
sagol canım sanada afıyet olsun agız tadıyla yıyın ıns
afıyet olsun canım
ne guzel dahada motıve olmussundur
ıns canım sagolasın
hadı gecmıs olsun gule gule otue canım temız temız bundan sonra dınlenırsın artık
yaaavf ne kıskanıcan kızzz koca zaten senin nikahlamış almışsın adamı çok çok hava atarsın koluna takıp gezip egonu şişirirsinKendine bakıyor yani, benimki neyseki uzun geniş omuzlu ve gençliğinde çok spor yapmış bacakları komple kas ama göbek ve gıdı sahibi. 90 kilo olsa tadından yenmez ama o zaman da kıskanır mıyım acaba diye düşünmüyo değilim valla
afıyet olsun canımkahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
5 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Dil peynir
Ara 12.30
Sütlü kahve
15.00
1 bardak Ayran (kendi mayaladigim yogurttan)
Aksam 17.00
Kabak Spaghetti
18.00
1 bardak ayran
Su 3 litre olmustur
Zumba (fitnessda) 45 dk = 157.5 puan
Bölgesel 14 dk = 42 puan
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne
ıns duzelır canım ultrasona kadarBalım kalça ile ilgili gelişme ne durumda onu ogrenemedik onu anca 15 gün sonra ultrason ile ogrenebilicez bugün kullandığı aletin ayarlarına baktı doktor..
Ev nasıl oldu ne yaptirdiydiniz tadilat olaraktan
sagol canımafiyet olsun bayanlar
hayirli aksamlarellerine saglik
afiyet olsun bayanlar
cok güzel bi yazi. Bizimle paylastigin icin tsk edrim
afiyet olsun
bende hedefime ulasincami yapsamAlıntılamayı unutmamaya çalışıyorum ama gözden kaçıyor maalesef.
maşallah tebrik ediyorum
ufak olunca maalesef öyle oluyor
ne güZel terapie gibi geliyor yazılarınız
çok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Sağlıklı olduktan sonra dilediğini gerçekleştirebilirsin
afiyet olsun
ellerine sağlık
afiyet olsun
Oda olur inşallah. Kolay gelsin
afıyet olsun yaz gunu grıpte geldımı gıtmek bılmez cok gecmıs olssunGrip iyice azıttı ya çok fenayım. Limon sarımsak kar etmiyor. Ilaç da kullanamıyorumacayip halsizim. Ne yapsam bilemedim. Menümü de yazayım.
SABAH 12.00
2 tavada yumurta
1 bardak çay
2 tb ekmeği
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak nescafe
AKŞAM 19.00
1 küçük tabak taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
Su 2 litre
tsk ederimafıyet olsun canım
ıns duzelır canım ultrasona kadar
sagol canım
afıyet olsun yaz gunu grıpte geldımı gıtmek bılmez cok gecmıs olssun
Afiyet olsun.Menumu yazayım uykum gelıyor unutmadan
9.00
1 fıncan nescafe
13.00
1 yumurta
1 kase yogurt
1kk peynır
Zeytın
Domate salatalık
1 tb ekmek
16.00
Yesıl cay
18.00
Rezene
19. 30
1 kase ezogelın corbası
3 tane avuc ıcınden kucuk fırında kofte
1 kase salata
2..3 kasık yogurt
SU 2 lt
Spor 30 dk orta tempı yuruyus 60 puanFit mutlu anne
Sagolasıntsk ederim
Afiyet olsun.
inşallah gönlünüze dokunabiliyorumdur . boşuna gurubun motivasyon koçu yapmamışlar beni demi hihihihi( şımarık ekim ) :))afiyet olsun bayanlar
hayirli aksamlarellerine saglik
afiyet olsun bayanlar
cok güzel bi yazi. Bizimle paylastigin icin tsk edrim
afiyet olsun
bende hedefime ulasincami yapsamAlıntılamayı unutmamaya çalışıyorum ama gözden kaçıyor maalesef.
maşallah tebrik ediyorum
ufak olunca maalesef öyle oluyor
ne güZel terapie gibi geliyor yazılarınız
çok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Sağlıklı olduktan sonra dilediğini gerçekleştirebilirsin
afiyet olsun
ellerine sağlık
afiyet olsun
Oda olur inşallah. Kolay gelsin
arka odan yok mu yaavf oraya bir çeksen de uyy neyse boş ver benim pisikopat yanım ortaya çıkabilirrrrr :)))Diyorum. Anlamıyorlar. Babaları diyor yok. Ellerinden alıp kaldırmak zorundayım hep. Değişikler ya. Çok şımarıklar.
Tatlim takimlarin oldugu yerde saglikli yemek tarifleri topiginenden fikir alabilirsinBana farklı tarif verebilirmisiniz? Değişik bişiyler denemek istiyorum diyete uygun olan.
Gec saatte meyve cok yersiz olmusBugün de misafirim vardı. Şimdi gittiler. Yarın da hem akşama hem kahvaltıya misafirim var. Uyuyacam hemen. Haftaya misafir Almayalım dedim eşime çok yoruldum bu ara çünkü.
Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
23.00 1 kase meyve salatası
1 sade kahve
Az mı yemişim çok mu yemişim hiçbişey anlamadım menümden. Ama karnım şu anda aç. Yani midemi hiç doldurmadım bugün
Su 2,5 olmuştur
ayni gun baslamisiz diete:)sen kac kilo verdin simdiye kadar?Iyi geceler kızlarFit mutlu anne spor puanım
60 dkka eliptik
69×4=240 puan
Spor yapmadigim gün kendimi kötü hissediyorum.3 hazirandan beri diyetteyim ve yürüyüş +eliptik yapıyorum.arada kacamaklarim oldu.esim ilkkez bugün sen baya toparladın dedi.10 senedir bildiniz şişmanım.bakalim bu sene bu işi bitirecegim
hayirli olsun canim.gule gule otur:)Kızlar parkeler bitti ama bende bittim 2 haftadir izin gunumde evin isleriyle uğraşıyorum. Esyalari filan yerlestirdik sadece gardirop almam gerekecek. Oncekileri parcalayip attim bi haftadir almaya vaktim olmadi kıyafetlerim çöp posetinde odanın ortasında duruyor
Ins yarın aksam gidip halledicem. Simdi kaçıyorum gidip bayılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?