- 22 Haziran 2019
- 431
- 1.987
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.221
Sıkılma canim hemde hiç sıkılma ben bu hastalık süreçlerini (ki seninki basit bir işlem mis)hastane koridorlarını onkoloji servislerini (en kötusünden bahsediyorum)yogun bakımlar çok gordum (rahmetli annem babam ve benim ufak rahatsizliklarim).sana şunu diyebilirim derdinin dermanı olsun yeter ki.gunler geciyor acılar diniyor.bazen bende kendimde bi sıkıntı olduğunda ofluyorum ama o küçücük bebeleri mücadelelerini aklıma getirince kendime kiziyorumyani işte deniyorum ama dediğim gibi sanırım ben birazda ilaç kullanımı sürekli hastaneye gitmenin stresi falan bunlarda beni sıktı canım
Kendine bakıyor yani, benimki neyseki uzun geniş omuzlu ve gençliğinde çok spor yapmış bacakları komple kas ama göbek ve gıdı sahibi. 90 kilo olsa tadından yenmez ama o zaman da kıskanır mıyım acaba diye düşünmüyo değilim vallahahahah kilodan horulduyor yani :))
allah onu benim eşime vermiş 1 kilo alsa yaygara yapıyor sabah öğle akşam tartılır durur tartıyı step tahtasına çevirdi :)
Sagol kuzumm cok şükür bitti
Tünaydınn tatlım, Allah kolaylık versin tadilat işinde
Canımıııızzzz
Demekki istesen gelirsinWC de yada herkes uyuduktan sonra geliyorum dün telefon elimde uyumuşum
Niyetim uyumak ablaaa dinlenmeye ihtiyacim varbu gün ki niyetiniz ne kızlar
benim niyetim:
evime aileme huzur ve mutluluğun sınırsız daima akmasına niyet ettim :))
sonra da daha fazla bilgi istedim ve öğrenmeye niyet ettim
Sagol tatlimafiyet olsun
gidince bakarim ins
ögleden börek yemistim dedim fazla yemim onun yanina bol salata yemistim
free takil gitme
sonlara dogru malesef öyle oluyor. Az kaldi hayirlisiyla
artidan iyidir
masallah Cok iyi
cok iyi
adetten dolayidir o ödem. Adet olunca eminim yok olacak o arti
telafi edersin Cumaya ins
cumaya ins telafi edersin fazla bi artin yok
cok iyi
telafi edersin cumaya
insallah
artidan iyidir
mantiya göre yinede iyimistelafi Edersin cumaya
telafi edersin cumaya
sana masallah bu kadar az kilodasin ve vermeye devam ediyorsun
insallah basaracaksin
insallah
afiyet olsun
insallah
bazi erkekler öyle malesef
hosbulduk
bu hafta burasida Cok berbat Allah yardimcimiz olsun
telafi edersin fazla arti cikmamis
gecmis olsun ins
tsk ederim
tsk ederim. Sanirim öyle oldu dün
insallah
cok hakliymis. Yakin aile bireyleri tamam Ama gerisi yanlis. Bizim insanimiz sever hazirciligi malesef
afiyet olsun bayanlar
masallah
yani yakin zamanda kilo alipta vermeye calisinca daha mi hizli gidiyor?
basin sagolsun mekanlari cennet olsun ins
öglen oldu o yüzden hayirli günler bayanlar
hayırlı günler, kimin dügünüydü?
afiyet olsun
bazen banada böyle oluyor Ama cocuk olunca mecbur hazirlayip yiyorum
geçmiş olur inşallah
hayırlı günler
hayırlı günler kolay gelsin inş
Hayırlı günlerhelva deme ya valla kalkıp un helvası kavururum
Afiyet olsun canimHayırlı günler arkadaşlar, dün soranlara tşk ederim. Baya başım tuttu sabah çıkmıştım öğlen gelip çocuklara yemek yapıp tekrar çıktım. Hava ve stres sanırım beni bu hale soktu. Alıntıları yapmaya çalıştım inş atlamamışımdır.
Dünkü menü
Kahvaltı 10.30
Çavdar ekmekli sandwich (yaprak peynir, domates, salatalık ve marul) yağsız
1 filitre kahve
Ara, öğlen yoktu
Akşam 18.00 ( saati tam hatırlamıyorum)
1 balık ( kızartma değil)
Bol salata
Spor malesef yapamadim
Boyfriend lafinda koptum yanlizbugünkü niyetim:
kalan yarım günlük mesaimi sağ salim tamamlamak
evime aileme huzur bol kahkaha
küçük wc yerine büyük wc ye çıkmak, spor yapmak
ve tabii hayırlısıyla yakışıklı zengin efendi bir boyfriend
10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata
2 lt su
Iyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık biber
2 gün kurusu kayısı
Ara 15.30(bu ara 14.00 da olsa daha iyi olurdu.
1 bardak kefir
Akşam 18.30
5 küçük but(hanï pakette kanatla satılıyor ya .kanat yemedim.
Pişmiş biber sarimsak
1 kase yoğurt
Salata
Tavuk biber ve sarimsaklri teflona koydum ağzı kapalı pişirdim.hatta sarımsakları soymadım . Öyle attım.ay kizlar çok lezzetli oldu .bi abla vardi karatay yaparkrn facede ondan öğrenmiştim.sarimsak emikledum derdi.
Su şimdilik 2 olmuştur
Spor 1 saat eliptik yapmak istiyorum 20.00 de bakalim
Afiyet olsun kizlarrHellöö takım nabersiniz?
Saat 9.30
2 yumurta
10 tuzsuz yeşil zeytin
Çay
Saat 13.30
Türk kahvesi
Saat 15.30
3 kaşık mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara avuç içi kadar
3 kaşık karabuğday
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt
Yatana kadar da 3 lt su
@mefkurem
Mis gibi olmustur canim simdiden afiyet olsunHayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
Doktor ne dedi bebis icin canimSelam gençlik doktordan geldim pazara gidemedim marketten aldım yeşillik sebze felan hemen yemege giriştim canım müthiş sekilde türlü istedi koca tencere yaptım 3 gün yiyebilirim kendime göre az yağlı bol domatesli yaptım 1 tenceyi bir seferde yesem kilo yapmaz oderece yani:)
Gidemde geç olmadan menumu yazayım
12.00 kahvalti
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Salatalık
3 biber
Ara 1 bardak ayran
5.00
3 köfte domates yarım kurusoğan 3 biber
1 bardak ayran
8.00
1 tabak türlü
Yoğurt
3 lt su
Dünkü yaptığım spor yarım saat eliptik kaç puan?
Menüm
10.00
1 yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
Yarım şeftali
13.00
1 sb süt
Yarım çb leblebi
16.00
8 yk kıymalı türlü
1 sb ayran
20.30
1 köfte
Su 2
Spor tempolu yürüyüş 70×3= 210pFit mutlu anne
Afiyet olsun kizlarrIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı yok misafirlerim vardı bugün hazırlık temizlik derken vaktim olmadı bol bol su içtim bu zmnda
Öğle 14
5 mercimekli kısır (4 kaşık ancaydi)
Bol salatalık domates
Marul
Akşam 20:00 (misafirlerden sonra yürüyüşe çıktım anca oldu)
6 kaşık kabak yemeği
Bol salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tbe
Su 2.5 lt
Spor 41 dk tempolu yürüyüş 123 puan
Ne kadar hakli bir yazi olmusDiyetisyen yazıları okudum, düşündüm, derledim, topladimmm...
Her yedigimiz lokma vucuda kalori olarak dönüyor.
1 dilim baklavayi dengeleyebilirsin ama 1 kilo baklavayı dengeleyemezsin
O yuzden kacamak yapsan bile kararinda yap.
Ne de olsa bir tane yedim, biraz daha yiyeyim diye düşünme.
1 taneyi telafi edebilirsin ama sayi arttikca yağa dönüşüyor hepsi.
Amaaan bugünde gezme var tabagimda ne varsa yiyeyim, aksam yemek yemem, yarin ac gezerim, diye düşünme.
Aksam da ye, yarin da ye, ama az az protein ve salata olacak sekilde ye... Dengelemek icin o gezmedeki pasta çeşitlerinden 1-2 tanesini ye. Aksama da hafif ye, ertesi gune de hafif ye.
Diyeti bozup karbonhidarata gömülmek, bi pastayi bitirene kadar krizden cikmiscasina yemek, ne demek biliyor musun?
Ertesi gün yine karbonhidarat krizine girmek, doymamak, iradeni kaybetmek, yemek yeme duzeninin bozulmasi, diyete yeni baslamis gibi tatli krizi yasamak demek...
O yuzden lutfen kararinda kacamak yap.Kendini sev. Sağlığına zararli kh lari nefsini yenecek kadar ye.
Birak yarim kalsin. Midene degil çöpe gitsin, çünkü o sana zararli.Psikojine, diyetine, sağlığına zararli.
Kazanan sen olacaksın
Yarım bırakmayi öğren, tadımlık yemeyi öğren. Bugün bozuldu ne de olsa, deme ! Unutma. Bir lokma kala biraksan bile kârdasın.
Her lokma kalori. Birak tabakta kalsin, senin vücuduna girmesin. ✌
Kacamak yaparken de masum olani secmeye çalış ki dengelemek kolay olsun. Mesela kurabiye yedin, bildiğimiz ev kurabiyesi, hatta hizini alamadin 3 tane yedin.
Dur, hemen panik yapma. Ay tüh, ben diyettteydim ya bugün bozuldu deme.
3 kurabiye yiyerek sen o günün ekmek ve yağ hakkini yedin. Geriye ne kaldi, protein ve sebze. Tamam iste gidipte aksama pilav, makarna yeme. Hasla 100 gr tavuk göğsünü, yanina bol yesillikli salata, doldur bir bardak ayranini. Dengeledin iste hepsi bu.
1 dilim pasta mi yedin, bu demek ki sen o gün ekmek, süt, yağ hakkini yedin. Yine ayni mantik protein sebze aksam sana lazim olan.
Kebap ya da manti mi yedin, bu kez aksama ayran ve salata kaldi.
Tabiki bu kacamaklar haftada 1 veya 2 olursa dengeleyebilirsin. Kacamak günü diğer öğünleri ve ertesi günkü öğünleri hafif yemen lazim.
Yani üst uste 2 gün kacamak yaparsan denge bozulur.Bunu yapma
Kacamak sonrasi bol bol su iç. Metabolizmanin calismasi lazim. Biraz da hareket etmek lazim.
Koltukta yayilma, sen kacamak yaptin bunu mide sindirsin diye biraz hareketli ol. Evi toparla, markete git, cocukla dans et...
Hayatina bunu otutursan kazanacaksin. Yoksa diyetin 3 ver, 5 al seklinde yoyo etkisi yapacak.
Lutfen öncelikle kaçamak yapmamaya çalış. Yaparsan da gemileri yakma, telafisi var. Dengelemesi var.
Önce araştır, öğren, taklit et ve icsellestir.
Alıntıdır
Afiyet olsun tatlimBugün baba yatırıyor, mutfak ve çamaşır ve duş bendesanki normalde bunları baba yapıyomuş da ben oğlanı yatırıyomuşum gibi yazmış oldum hep ben yapıyorum niye öyle yazdıysam
Neyse;
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta
Dereotu
Kapiçino
Öğlen 14:00
Ton balıklı tavuklu zeytinli semizotu salatası ( ofis arkadasım yapto biryıgın zeytin koymuş normalde yemem ama ayıp olmasın diye 7-8 tane yidim)
1 dlm ekmek
Ara:
Yooookkkbi gram karpuz tattım oğlan yemeden önce bitane de böğürtlen
Akşam:
3 yk makarna salatası
Accuk mozarella
2-3 çeri domates (bahçemden)
2 litre su
1 litre soda sade
90 dakika bisiklet
270 kaloriFit mutlu anne
Supersin kuzummKızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım
Ordaki cocuklar omu cekiyordur canim ondan istemiyodur benceKızlar ya
Ben almanyada haftaici haftada 3-4 iş çıkışı akşamı oğlanı yuvadan alıp havuza gidiyorum, işten 16 da çıkıyorum, 17-19 arası havuzdayız, ama son 3 senedir bi kere fln girip yüzebildimhergün havuza gidip ter kokarak dönen bi tipim ya bu dönem kaç yaş civarı bitecek, benim velet büyük havuzu sevmiyo kolluk molluk nefret ediyo, anca küçük çeçok havuzunda popomun yarısına kadar çişli sularda oturuyorum iyi mikrop kapmıyorum ya
Cok gecmis olsun canimyani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum ablabu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay
Kiz yemeee sakin afiyet olsunnSabah 9 1 dilim ekşi mayalı ekmek
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib
Öğlen3.
1 dilim tb ekmeğine 1 tk thn pekmez
Akşam 7 1 kase patates püresi ( kaşar. Zeytin yeşil siyah.. Garnitür. Salatalık turşusu vardı içinde)
1 bardak portakal suyu
Kayın avam elmalı kurabiye almış sanırım yerim 1 tane şimdi =((
Afiyet olsun tatlimbende menumu yazayim.
sabah 10.00
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
15 badem
5 zeytin
15.30
1 bucuk avuc sari leblebi.
aksam 19.00 ton balikli salata
su 3 lt
spor yok
Bak bu yorumlar cevrenden iyice gelmeye başlasın iyice gaza geleceksin canimIyi geceler kızlarFit mutlu anne spor puanım
60 dkka eliptik
69×4=240 puan
Spor yapmadigim gün kendimi kötü hissediyorum.3 hazirandan beri diyetteyim ve yürüyüş +eliptik yapıyorum.arada kacamaklarim oldu.esim ilkkez bugün sen baya toparladın dedi.10 senedir bildiniz şişmanım.bakalim bu sene bu işi bitirecegim
Kiz amacimiz bu zaten birbirimizi motive etmekAykızlar bu topık süpermiş yaa keşke önceden bileydim, gecen sene online diyetisyene boşa para ödemişim sırf motive olmak için yapmıştım. Burası tam benlik valla
Bende denedim bir dönemde devamlılık yok bende düşünmekten bile sikilabiliyorum 3 günden sonraAy o ve benzeri kitapları bende okudum, ben uzun süre bu fikirlerle yaşadım, istediğim kiloya indim mesela, kendime hergün ayna karsısında diyordum ki, tam ideal kilomdayım
Ne yersem yiyim yaramıyor
Bugün çok enerjiğim
Hayatta herseye enerjim var
, bir de anne olmaya hazırım, hamile kalmaya hazırım dedim bi ay, o ay gebe kaldım, öncesinde 10 ay kalamamıştım. Şimdi mesela denedim diyemedim, demek ki içten içe hazır değilmişim, bu yöntem aynı anda insana hayatta gercekten ne istediğini farketme olanağı da sağlıyor.
Aynen canim.insallah hep beraberBak bu yorumlar cevrenden iyice gelmeye başlasın iyice gaza geleceksin canim
Kiz amacimiz bu zaten birbirimizi motive etmek
Balım kalça ile ilgili gelişme ne durumda onu ogrenemedik onu anca 15 gün sonra ultrason ile ogrenebilicez bugün kullandığı aletin ayarlarına baktı doktor..Sagol kuzumm cok şükür bitti
Demekki istesen gelirsin
Niyetim uyumak ablaaa dinlenmeye ihtiyacim var
Sagol tatlim
Afiyet olsun canim
Boyfriend lafinda koptum yanliz
Afiyet olsun kizlarr
Mis gibi olmustur canim simdiden afiyet olsun
Kisa çıtır olarak rahat rahat yersin
Doktor ne dedi bebis icin canim
Afiyet olsun kizlarr
Ne kadar hakli bir yazi olmuskeske hepimiz uygulayabilsek
Afiyet olsun tatlim
Supersin kuzumm
Ordaki cocuklar omu cekiyordur canim ondan istemiyodur bence
Cok gecmis olsun canimen azindan bastan farkedilmis
Kiz yemeee sakin afiyet olsunn
Afiyet olsun tatlim
10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata
2 lt su
Iyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık biber
2 gün kurusu kayısı
Ara 15.30(bu ara 14.00 da olsa daha iyi olurdu.
1 bardak kefir
Akşam 18.30
5 küçük but(hanï pakette kanatla satılıyor ya .kanat yemedim.
Pişmiş biber sarimsak
1 kase yoğurt
Salata
Tavuk biber ve sarimsaklri teflona koydum ağzı kapalı pişirdim.hatta sarımsakları soymadım . Öyle attım.ay kizlar çok lezzetli oldu .bi abla vardi karatay yaparkrn facede ondan öğrenmiştim.sarimsak emikledum derdi.
Su şimdilik 2 olmuştur
Spor 1 saat eliptik yapmak istiyorum 20.00 de bakalim
afiyet olsun bayanlarHellöö takım nabersiniz?
Saat 9.30
2 yumurta
10 tuzsuz yeşil zeytin
Çay
Saat 13.30
Türk kahvesi
Saat 15.30
3 kaşık mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara avuç içi kadar
3 kaşık karabuğday
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt
Yatana kadar da 3 lt su
@mefkurem
hayirli aksamlarHayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
12.00 kahvalti
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Salatalık
3 biber
Ara 1 bardak ayran
5.00
1 bardak ayran
8.00
1 tabak türlü
Yoğurt
3 lt su
Menü
10.00
1 yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
Yarım şeftali
13.00
1 sb süt
Yarım çb leblebi
16.00
8 yk kıymalı türlü
1 sb ayran
20.30
1 köfte
Su 2
afiyet olsun bayanlarIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı yok misafirlerim vardı bugün hazırlık temizlik derken vaktim olmadı bol bol su içtim bu zmnda
Öğle 14
Bol salatalık domates
Marul
6 kaşık kabak yemeği
Bol salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tbe
Su 2.5 lt
cok güzel bi yazi. Bizimle paylastigin icin tsk edrimDiyetisyen yazıları okudum, düşündüm, derledim, topladimmm...
Amaaan bugünde gezme var tabagimda ne varsa yiyeyim, aksam yemek yemem, yarin ac gezerim, diye düşünme.
Aksam da ye, yarin da ye, ama az az protein ve salata olacak sekilde ye... Dengelemek icin o gezmedeki pasta çeşitlerinden 1-2 tanesini ye. Aksama da hafif ye, ertesi gune de hafif ye.
Diyeti bozup karbonhidarata gömülmek, bi pastayi bitirene kadar krizden cikmiscasina yemek, ne demek biliyor musun?
Ertesi gün yine karbonhidarat krizine girmek, doymamak, iradeni kaybetmek, yemek yeme duzeninin bozulmasi, diyete yeni baslamis gibi tatli krizi yasamak demek...
O yuzden lutfen kararinda kacamak yap.Kendini sev. Sağlığına zararli kh lari nefsini yenecek kadar ye.
Birak yarim kalsin. Midene degil çöpe gitsin, çünkü o sana zararli.Psikojine, diyetine, sağlığına zararli.
Kazanan sen olacaksın
Yarım bırakmayi öğren, tadımlık yemeyi öğren. Bugün bozuldu ne de olsa, deme ! Unutma. Bir lokma kala biraksan bile kârdasın.
Kacamak yaparken de masum olani secmeye çalış ki dengelemek kolay olsun. Mesela kurabiye yedin, bildiğimiz ev kurabiyesi, hatta hizini alamadin 3 tane yedin.
3 kurabiye yiyerek sen o günün ekmek ve yağ hakkini yedin. Geriye ne kaldi, protein ve sebze. Tamam iste gidipte aksama pilav, makarna yeme. Hasla 100 gr tavuk göğsünü, yanina bol yesillikli salata, doldur bir bardak ayranini. Dengeledin iste hepsi bu.
1 dilim pasta mi yedin, bu demek ki sen o gün ekmek, süt, yağ hakkini yedin. Yine ayni mantik protein sebze aksam sana lazim olan.
Tabiki bu kacamaklar haftada 1 veya 2 olursa dengeleyebilirsin. Kacamak günü diğer öğünleri ve ertesi günkü öğünleri hafif yemen lazim.
Kacamak sonrasi bol bol su iç. Metabolizmanin calismasi lazim. Biraz da hareket etmek lazim.
Koltukta yayilma, sen kacamak yaptin bunu mide sindirsin diye biraz hareketli ol. Evi toparla, markete git, cocukla dans et...
Hayatina bunu otutursan kazanacaksin. Yoksa diyetin 3 ver, 5 al seklinde yoyo etkisi yapacak.
Lutfen öncelikle kaçamak yapmamaya çalış. Yaparsan da gemileri yakma, telafisi var. Dengelemesi var.
Alıntıdır
afiyet olsunBugün baba yatırıyor, mutfak ve çamaşır ve duş bendesanki normalde bunları baba yapıyomuş da ben oğlanı yatırıyomuşum gibi yazmış oldum hep ben yapıyorum niye öyle yazdıysam
Neyse;
2 haşlanmış yumurta
Dereotu
Kapiçino
Ton balıklı tavuklu zeytinli semizotu salatası ( ofis arkadasım yapto biryıgın zeytin koymuş normalde yemem ama ayıp olmasın diye 7-8 tane yidim)
1 dlm ekmek
Ara:
Akşam:
3 yk makarna salatası
Accuk mozarella
2 litre su
1 litre soda sade
90 dakika bisiklet
270 kaloriFit mutlu anne
bende hedefime ulasincami yapsamBende irmik helvası yemek istiyorum 90 altına düşünce odulum olsun
Bu arada ne güzel geçmiş yapıyorsan hiç bir mesajı es geçmiyorsun
maşallah tebrik ediyorumKızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım
Kızlar ya
Ben almanyada haftaici haftada 3-4 iş çıkışı akşamı oğlanı yuvadan alıp havuza gidiyorum, işten 16 da çıkıyorum, 17-19 arası havuzdayız, ama son 3 senedir bi kere fln girip yüzebildimhergün havuza gidip ter kokarak dönen bi tipim ya bu dönem kaç yaş civarı bitecek, benim velet büyük havuzu sevmiyo kolluk molluk nefret ediyo, anca küçük çeçok havuzunda popomun yarısına kadar çişli sularda oturuyorum iyi mikrop kapmıyorum ya
ne güZel terapie gibi geliyor yazılarınızzaten uzun süre moralin bozuk stres altın da yaşamışsın ki ardı ardına hastalık çıkıyor gülüm tıp bilimi bile hastalıkların yüzde neredeyse 95 inin stres üzüntü kaynaklı olduğunu çoktan kabul etmiş , benim şimdiye kadar öğrendiklerime göre de uzun süreli yaşanan stres beden de farklı hormonları salgı bezlerini çalıştırıyor bu da bedenin enerji geçiş noktaların da( çakra da diyebiliriz) tıkanmalara sebep oluyor sonuç ta bir yerden rahatsızlık olarak kendini gösteriyor
sır kitabının yazarı( the secret) kadın gözleri bozulup gözlük kullanmak zorun da kaldığın da 3 ay boyunca gözleri bozulmadan önce nasıl gördüğünü kitap okuduğunu yani sağlıklı halini hayal etmiş sanki gerçekten sağlıklıymış gibi de mutlu olmuş her imajinasyon yaptığın da 3 ay sonra gözlerin de sorun kalmamış bu ilk aklıma gelen örnekti, sağlıklı olmaya odaklanır gerçekten istersek hücrelerimiz de ona göre her yerimizi iyileştiriyor tabi bunun için sakin ve rahat olman lazım stresssss yoookkk:)))
çok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Sağlıklı olduktan sonra dilediğini gerçekleştirebilirsinyani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum ablabu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay
afiyet olsunSabah 9 1 dilim ekşi mayalı ekmek
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib
Öğlen3.
Akşam 7 1 kase patates püresi ( kaşar. Zeytin yeşil siyah.. Garnitür. Salatalık turşusu vardı içinde)
1 bardak portakal suyu
ellerine sağlıkGeçenlerde bende çilek reçeli yaptım.. Çileler çok güzeldi minik minik. Afiyet olsun=)
afiyet olsunbende menumu yazayim.
sabah 10.00
salatalik
15 badem
5 zeytin
15.30
su 3 lt
spor yok
Oda olur inşallah. Kolay gelsinKızlar parkeler bitti ama bende bittim 2 haftadir izin gunumde evin isleriyle uğraşıyorum. Esyalari filan yerlestirdik sadece gardirop almam gerekecek. Oncekileri parcalayip attim bi haftadir almaya vaktim olmadi kıyafetlerim çöp posetinde odanın ortasında duruyor
Ins yarın aksam gidip halledicem. Simdi kaçıyorum gidip bayılayım
Afiyet olsun canım menun pek güzel.Kabak spagetti nasıl bişeykahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
5 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Dil peynir
Ara 12.30
Sütlü kahve
15.00
1 bardak Ayran (kendi mayaladigim yogurttan)
Aksam 17.00
Kabak Spaghetti
18.00
1 bardak ayran
Su 3 litre olmustur
Zumba (fitnessda) 45 dk = 157.5 puan
Bölgesel 14 dk = 42 puan
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne
Diyorum. Anlamıyorlar. Babaları diyor yok. Ellerinden alıp kaldırmak zorundayım hep. Değişikler ya. Çok şımarıklar.yarı sert dille karıştırmayın bu evin kuralları var diyiversen olmaz mı ben yapıyorum valla benim evim benim kurallarım oraya girilmez bunlar oyuncak değil karıştırılmaz v.s. diyorum
Aynen erkekler. Kız çocuk merak eder bakmak ister. Benim yigenlerim öyleydi erkeği de kızı da. Bu ne derdi anlatırdım. Tamam der bırakırdı. Bunlar sırf kırmak için yapıyor. Zarar verme amaclı hepafıyet olsun canım
evet tamda bu duygu oluyor abla ben ıcıme kapanıp konusmuyorum konusamıyorum
afıyet olsun canım gecmiş olsun
Allah yardımcın olsun canım laf anlamayan cocuk zor erkek cocugumu evle ne alıp veremeduklerı varmıs oyuncaklar yetmıyor sımdıkı cocuklara
afıyet olsun canım
kolay gelsın canıkom
He ya normalde de iş güç bitmezdi de. Misafir sınav cenaze düğün hepsi üst üste geldiben mavi fon kullaniyorum göz yormuyor
stres yapicak bisey degil cnm bu civarda dolansan bile yeter
tugce hanim menü alalim
sende takima geldiginden beri yogunsun tatlim :))
tuuuu tuuu masallahhhhh
Aferim kizzz baya iddali bi menü
Bu sana süper eksi getirir
kolay gelsin tatlim sakin misafirlere uyma :)))
menu guzel tatlim
Ama sporuna cardiyo eklersen iyi olur
Egzersizler daha cok sikilasmak icin
Cardiyo kilo vermek
mutlu mesut bi izin gecirdin yaniaman nazar degmesin
haftasonu yok
5.30 da evden cikiyom 6 da basliyom
14.30 paydos
cikmam 14.45 i buluyor
bende bu eve tasindigimizda basta yadirgamistim
Once carsi icinde oturuyoduk simdi merkez disinda
Ama zamanla alisiliyor
Simdi carsida oturmak istemem
Kendini surekli sevmiyorum mutsuzum diye doldurma cnm
Bak bu zamanda ne guzel eviniz varmis
Esin cocugunla mutlu olmaya bak
Sana iyi gelecek hobi edin
Sıkıldıkça buraya gel
basin sagolsun tatlim
Hem de nasılAy geçmiş olsun o da fena olur
Tşk ederim. Kabakları ya rendeyle yada bıçakla şerit halinde kesiliyor. Kabaklar haşlanıyor, üzerine yoğurt ve az bişey sıvıyağla kavurulmuş salçalı sos. Mis gibiAfiyet olsun canım menun pek güzel.Kabak spagetti nasıl bişey
tatlışım hastane kalmak (operasyon bekleme)hasta psikolojisi cidden ağırdır herkesin kolay kaldırıp atlatamazteşekkür ederim abla ama sanırım ben bunaldım kimle konuştuysam ne kadar güzel erken fark edildi deniyor ama bugün hastane odasında operasyon için beklerken bile keşke söylemeseydim de çıkmasaydı dediğimi biliyorum saat 22.00da başladım 1 saat içinde şuan 5 ilacım var diğer kalan 3 ilacı da 19.00-20.00 arası içtim bunalıyorum sanırım biraz. Erkek arkadaşımla konuştu giremezsen giremezsin dalış yaptığımız alana değil daha sığ bir yere gideriz açarız sandalyeleri denize alırız içeceklerimizi otururuz dert edinme bu kadar diyor ama sanırım ben birazcık sıkıldım
Maalesef bazı çocuklar öyle oluyorAynen erkekler. Kız çocuk merak eder bakmak ister. Benim yigenlerim öyleydi erkeği de kızı da. Bu ne derdi anlatırdım. Tamam der bırakırdı. Bunlar sırf kırmak için yapıyor. Zarar verme amaclı hep
12.00 kahvalti
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Salatalık
3 biber
Ara 1 bardak ayran
5.00
1 bardak ayran
8.00
1 tabak türlü
Yoğurt
3 lt su
Menüm
10.00
1 yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
Yarım şeftali
13.00
1 sb süt
Yarım çb leblebi
16.00
8 yk kıymalı türlü
1 sb ayran
20.30
1 köfte
Su 2
afıyet olsun kızlarrrIyi akşamlar kızlar menüm
Öğle 14
Bol salatalık domates
Marul
6 kaşık kabak yemeği
Bol salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim tbe
Su 2.5 lt
yazılanlar cok dogru degılmı ben dıyetı yıllardır bır ocu olarak gorup yanına bıle yaklasmadım. Sırf ıstedıklerımı yıyemeyecegım dıye halbukı yeme denmıyor az tadımlık nefsını doyuracak kadar arada yıyebılırsın denıyor. Burda asıl mesele benı ele gecıren nefsımı frenlemek ve yeterınce kararlı olmam ve kendı bedenımın basta saglıgı sonra guzellıgı ıcın saglıklı beslenmem... Buna tam olarak karar verdım dıyemesemde bu sefer denıyorum ve basaracagımDiyetisyen yazıları okudum, düşündüm, derledim, topladimmm...
Kazanan sen olacaksın
Alıntıdır
evet o cocukları buyuklerın yanında sevmeme meselesının aslını ogrendıgımde bende cok duygulanmıstım ne kadar ınce bır dusuncegülüm dünya sevgi üzerine yaratılmıştır ...
kalbimiz de sevgiyi hissetmek için yaşarız kötü duyguları barındırmayıp sevgiyi sürekli hissettiğimiz de ruhani gelişimimiz devam eder tamamlanır , kendine sınır koyma annene sarılmak mı istiyorsun sarıl, büyüdüm ama hala senin sevgine ihtiyacım var annemm de bir kere dene mutlaka sevgi karşılığını verir
şu eskilerin yanın da çocuklara sarılıp öpmemek sevmeme meselesi var ya hani onun merak edip araştırmıştım , çünkü peygamber efendimiz çocuklarını torunlarını sever öper oynarmış torunlarını omuzların da gezdirirmiş , eski türklere bakıyorum çocuklarını özgüvenli severek büyütme var eee bu çocuk sevmeme ayıplama neden olmuş didim araştırdım sonuç : savaş dönemlerin de çok şehit verdiğimiz zamanlar da , savaşa gidip de evine dönebilen çok az kişi olduğun da kendi çocuklarına sarılıp öpememişler bile eşi çocuğu şehit olanlar benim çocuğum babasız kaldı sarılanı yok der üzülür diye , böyle düşünceli bir davranış refah dönemlerine büyüklerin yanın da çocuk sevmek ayıp olarak taşınmış maalesef
afıyet olsun canımBugün baba yatırıyor, mutfak ve çamaşır ve duş bendesanki normalde bunları baba yapıyomuş da ben oğlanı yatırıyomuşum gibi yazmış oldum hep ben yapıyorum niye öyle yazdıysam
Neyse;
2 haşlanmış yumurta
Dereotu
Kapiçino
1 dlm ekmek
Ara:
Akşam:
3 yk makarna salatası
Accuk mozarella
2 litre su
1 litre soda sade
90 dakika bisiklet
270 kaloriFit mutlu anne
Kızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım
gece gece ne ballandırıyon kız kendın yememıssın benım burda agzım sulandı yapma bole seylerBrowniyi herkes cok begendi bi de vala cevizli muzlu super gözüküyordu
aynı benım esım gecenlerde gobek cıktı bıraz her tartıya cıktıgında soylenırdı ama onun meto hızlı 6 kıloyu verdı hemenhahahah kilodan horulduyor yani :))
allah onu benim eşime vermiş 1 kilo alsa yaygara yapıyor sabah öğle akşam tartılır durur tartıyı step tahtasına çevirdi :)
sagol tatlım ınseline canına sağlık afiyetle yiyin inşallah
gecmış olsun canım herseyde vardır bı hayır gecer gıder ınşyani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum ablabu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay
afıyet olsun canım bosver kurabıyeyı yeme yemeSabah 9 1 dilim ekşi mayalı ekmek
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib
Öğlen3.
1 bardak portakal suyu
sagol canım sanada afıyet olsun agız tadıyla yıyın ınsGeçenlerde bende çilek reçeli yaptım.. Çileler çok güzeldi minik minik. Afiyet olsun=)
afıyet olsun canımbende menumu yazayim.
sabah 10.00
salatalik
15 badem
5 zeytin
15.30
su 3 lt
spor yok
ne guzel dahada motıve olmussundurIyi geceler kızlarFit mutlu anne spor puanım
60 dkka eliptik
69×4=240 puan
Spor yapmadigim gün kendimi kötü hissediyorum.3 hazirandan beri diyetteyim ve yürüyüş +eliptik yapıyorum.arada kacamaklarim oldu.esim ilkkez bugün sen baya toparladın dedi.10 senedir bildiniz şişmanım.bakalim bu sene bu işi bitirecegim
ıns canım sagolasınSagol kuzumm cok şükür bitti
Demekki istesen gelirsin
Niyetim uyumak ablaaa dinlenmeye ihtiyacim var
Sagol tatlim
Afiyet olsun canim
Boyfriend lafinda koptum yanliz
Afiyet olsun kizlarr
Mis gibi olmustur canim simdiden afiyet olsun
Kisa çıtır olarak rahat rahat yersin
Doktor ne dedi bebis icin canim
Afiyet olsun kizlarr
Ne kadar hakli bir yazi olmuskeske hepimiz uygulayabilsek
Afiyet olsun tatlim
Supersin kuzumm
Ordaki cocuklar omu cekiyordur canim ondan istemiyodur bence
Cok gecmis olsun canimen azindan bastan farkedilmis
Kiz yemeee sakin afiyet olsunn
Afiyet olsun tatlim
hadı gecmıs olsun gule gule otue canım temız temız bundan sonra dınlenırsın artıkKızlar parkeler bitti ama bende bittim 2 haftadir izin gunumde evin isleriyle uğraşıyorum. Esyalari filan yerlestirdik sadece gardirop almam gerekecek. Oncekileri parcalayip attim bi haftadir almaya vaktim olmadi kıyafetlerim çöp posetinde odanın ortasında duruyor
Ins yarın aksam gidip halledicem. Simdi kaçıyorum gidip bayılayım
heheheh biz işte böyle mikemmelizzzzz sevgi böcüğüyüzzzz ( mütavazilik ne unutmuş ekim)Aykızlar bu topık süpermiş yaa keşke önceden bileydim, gecen sene online diyetisyene boşa para ödemişim sırf motive olmak için yapmıştım. Burası tam benlik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?