Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yani işte deniyorum ama dediğim gibi sanırım ben birazda ilaç kullanımı sürekli hastaneye gitmenin stresi falan bunlarda beni sıktı canım
Sıkılma canim hemde hiç sıkılma ben bu hastalık süreçlerini (ki seninki basit bir işlem mis)hastane koridorlarını onkoloji servislerini (en kötusünden bahsediyorum)yogun bakımlar çok gordum (rahmetli annem babam ve benim ufak rahatsizliklarim).sana şunu diyebilirim derdinin dermanı olsun yeter ki.gunler geciyor acılar diniyor.bazen bende kendimde bi sıkıntı olduğunda ofluyorum ama o küçücük bebeleri mücadelelerini aklıma getirince kendime kiziyorum

hahahah kilodan horulduyor yani :))
allah onu benim eşime vermiş 1 kilo alsa yaygara yapıyor sabah öğle akşam tartılır durur tartıyı step tahtasına çevirdi :)
Kendine bakıyor yani, benimki neyseki uzun geniş omuzlu ve gençliğinde çok spor yapmış bacakları komple kas ama göbek ve gıdı sahibi. 90 kilo olsa tadından yenmez ama o zaman da kıskanır mıyım acaba diye düşünmüyo değilim valla

Tünaydınn tatlım, Allah kolaylık versin tadilat işinde

Canımıııızzzz
Sagol kuzumm cok şükür bitti
WC de yada herkes uyuduktan sonra geliyorum dün telefon elimde uyumuşum
Demekki istesen gelirsin
bu gün ki niyetiniz ne kızlar
benim niyetim:
evime aileme huzur ve mutluluğun sınırsız daima akmasına niyet ettim :))
sonra da daha fazla bilgi istedim ve öğrenmeye niyet ettim
Niyetim uyumak ablaaa dinlenmeye ihtiyacim var
Sagol tatlim
Afiyet olsun canim
Boyfriend lafinda koptum yanliz
10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata

2 lt su
Afiyet olsun kizlarr
Hayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
Mis gibi olmustur canim simdiden afiyet olsun
Kisa çıtır olarak rahat rahat yersin
Doktor ne dedi bebis icin canim
Afiyet olsun kizlarr
Ne kadar hakli bir yazi olmus keske hepimiz uygulayabilsek
Afiyet olsun tatlim
Kızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım
Supersin kuzumm
Ordaki cocuklar omu cekiyordur canim ondan istemiyodur bence
Cok gecmis olsun canim en azindan bastan farkedilmis
Kiz yemeee sakin afiyet olsunn
bende menumu yazayim.
sabah 10.00
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
15 badem
5 zeytin

15.30
1 bucuk avuc sari leblebi.

aksam 19.00 ton balikli salata
su 3 lt
spor yok
Afiyet olsun tatlim

Bak bu yorumlar cevrenden iyice gelmeye başlasın iyice gaza geleceksin canim
Aykızlar bu topık süpermiş yaa keşke önceden bileydim, gecen sene online diyetisyene boşa para ödemişim sırf motive olmak için yapmıştım. Burası tam benlik valla
Kiz amacimiz bu zaten birbirimizi motive etmek

Bende denedim bir dönemde devamlılık yok bende düşünmekten bile sikilabiliyorum 3 günden sonra

Kızlar parkeler bitti ama bende bittim 2 haftadir izin gunumde evin isleriyle uğraşıyorum. Esyalari filan yerlestirdik sadece gardirop almam gerekecek. Oncekileri parcalayip attim bi haftadir almaya vaktim olmadi kıyafetlerim çöp posetinde odanın ortasında duruyor
Ins yarın aksam gidip halledicem. Simdi kaçıyorum gidip bayılayım

kahvalti 10.00

1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
5 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Dil peynir

Ara 12.30

Sütlü kahve

15.00
1 bardak Ayran (kendi mayaladigim yogurttan)

Aksam 17.00

Kabak Spaghetti

18.00

1 bardak ayran

Su 3 litre olmustur

Zumba (fitnessda) 45 dk = 157.5 puan
Bölgesel 14 dk = 42 puan
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne

Balım kalça ile ilgili gelişme ne durumda onu ogrenemedik onu anca 15 gün sonra ultrason ile ogrenebilicez bugün kullandığı aletin ayarlarına baktı doktor..

Ev nasıl oldu ne yaptirdiydiniz tadilat olaraktan

10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata

2 lt su
afiyet olsun bayanlar
Hayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
hayirli aksamlar ellerine saglik
afiyet olsun bayanlar
cok güzel bi yazi. Bizimle paylastigin icin tsk edrim
afiyet olsun
Bende irmik helvası yemek istiyorum 90 altına düşünce odulum olsun
Bu arada ne güzel geçmiş yapıyorsan hiç bir mesajı es geçmiyorsun
bende hedefime ulasincami yapsam Alıntılamayı unutmamaya çalışıyorum ama gözden kaçıyor maalesef.
Kızlar bugün kendimi ayrı tebrik ediyorum misfirlerime poğaça, kandil simiti, browni ikram ettim ve hic birinden bi lokma almadm şekersiz 6. Günü de hasarsz atlattım
maşallah tebrik ediyorum
ufak olunca maalesef öyle oluyor
ne güZel terapie gibi geliyor yazılarınız
çok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Sağlıklı olduktan sonra dilediğini gerçekleştirebilirsin
afiyet olsun
Geçenlerde bende çilek reçeli yaptım.. Çileler çok güzeldi minik minik. Afiyet olsun=)
ellerine sağlık
bende menumu yazayim.
sabah 10.00
salatalik
15 badem
5 zeytin

15.30

su 3 lt
spor yok
afiyet olsun
Oda olur inşallah. Kolay gelsin

Afiyet olsun canım menun pek güzel.Kabak spagetti nasıl bişey

yarı sert dille karıştırmayın bu evin kuralları var diyiversen olmaz mı ben yapıyorum valla benim evim benim kurallarım oraya girilmez bunlar oyuncak değil karıştırılmaz v.s. diyorum
Diyorum. Anlamıyorlar. Babaları diyor yok. Ellerinden alıp kaldırmak zorundayım hep. Değişikler ya. Çok şımarıklar.

Aynen erkekler. Kız çocuk merak eder bakmak ister. Benim yigenlerim öyleydi erkeği de kızı da. Bu ne derdi anlatırdım. Tamam der bırakırdı. Bunlar sırf kırmak için yapıyor. Zarar verme amaclı hep

He ya normalde de iş güç bitmezdi de. Misafir sınav cenaze düğün hepsi üst üste geldi

Afiyet olsun canım menun pek güzel.Kabak spagetti nasıl bişey
Tşk ederim. Kabakları ya rendeyle yada bıçakla şerit halinde kesiliyor. Kabaklar haşlanıyor, üzerine yoğurt ve az bişey sıvıyağla kavurulmuş salçalı sos. Mis gibi

tatlışım hastane kalmak (operasyon bekleme)hasta psikolojisi cidden ağırdır herkesin kolay kaldırıp atlatamaz
şimdi sadece iyi taraflarını düşünüp şükret, teşekkür et operasyon bitti nekahat dönemin de olmana , zamanın da müdahale edilmesine , seni destekleyen erkek arkadaşının olmasına , iyileştikten sonra ne zaman vakit bulabilirsen yüzebilecek kolların ve bacakların olduğuna , düşünüp sıkılabildiğine bile aklına gelen ne kadar iyi şey varsa hepsini sırala ve teşekkür et bunu yaparken de timüs bezine ( boyunla göğüs arasında bulunuyor iman tahtası denilen yer de) parmak uçlarınla ufak vuruşlar yap 2-3 dk ya mutluluk hormonu salgılamaya başlarsın , ben de sana kendi sevgi ve mutluluğumdan yollamayı deniyeyim .. beni hissettt..

Aynen erkekler. Kız çocuk merak eder bakmak ister. Benim yigenlerim öyleydi erkeği de kızı da. Bu ne derdi anlatırdım. Tamam der bırakırdı. Bunlar sırf kırmak için yapıyor. Zarar verme amaclı hep
Maalesef bazı çocuklar öyle oluyor

afıyet olsun kızlarrr
yazılanlar cok dogru degılmı ben dıyetı yıllardır bır ocu olarak gorup yanına bıle yaklasmadım. Sırf ıstedıklerımı yıyemeyecegım dıye halbukı yeme denmıyor az tadımlık nefsını doyuracak kadar arada yıyebılırsın denıyor. Burda asıl mesele benı ele gecıren nefsımı frenlemek ve yeterınce kararlı olmam ve kendı bedenımın basta saglıgı sonra guzellıgı ıcın saglıklı beslenmem... Buna tam olarak karar verdım dıyemesemde bu sefer denıyorum ve basaracagım
evet o cocukları buyuklerın yanında sevmeme meselesının aslını ogrendıgımde bende cok duygulanmıstım ne kadar ınce bır dusunce
afıyet olsun canım
 ooo maşallah tebrıkler
Browniyi herkes cok begendi bi de vala cevizli muzlu super gözüküyordu
gece gece ne ballandırıyon kız kendın yememıssın benım burda agzım sulandı yapma bole seylerhıçte sevmem
hahahah kilodan horulduyor yani :))
allah onu benim eşime vermiş 1 kilo alsa yaygara yapıyor sabah öğle akşam tartılır durur tartıyı step tahtasına çevirdi :)
aynı benım esım gecenlerde gobek cıktı bıraz her tartıya cıktıgında soylenırdı ama onun meto hızlı 6 kıloyu verdı hemenben kendı halıme yanıyım
eline canına sağlık afiyetle yiyin inşallah
sagol tatlım ıns
gecmış olsun canım herseyde vardır bı hayır gecer gıder ınş
afıyet olsun canım bosver kurabıyeyı yeme yeme
Geçenlerde bende çilek reçeli yaptım.. Çileler çok güzeldi minik minik. Afiyet olsun=)
sagol canım sanada afıyet olsun agız tadıyla yıyın ıns
bende menumu yazayim.
sabah 10.00
salatalik
15 badem
5 zeytin

15.30

su 3 lt
spor yok
afıyet olsun canım
ne guzel dahada motıve olmussundur
ıns canım sagolasın
hadı gecmıs olsun gule gule otue canım temız temız bundan sonra dınlenırsın artık

Aykızlar bu topık süpermiş yaa keşke önceden bileydim, gecen sene online diyetisyene boşa para ödemişim sırf motive olmak için yapmıştım. Burası tam benlik valla
heheheh biz işte böyle mikemmelizzzzz sevgi böcüğüyüzzzz ( mütavazilik ne unutmuş ekim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…