- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.461
Cok guzel gorunuyor tatlım afıyet olsun
Prolsktini tam Türkiyedeki doktorum da söyledi, ama süt gitti 2 hafta oluyo göğüslerimden ve ben vucudumda bi fark hissettim şuara, annelik çıkmamıştı vucudumdan anladım, zaten emzirmeyi bırakınca bi seneye kadar süt gelebilirmiş doktorum öyle demişti. 10. Ayda kesildi şuan. 3-4 ay daha gebelik olmazsa o zaman gittiğimde söyleyeceğim doktora baktıracağım, prolaktini insan çok annelik duygusuyla yoğun olunca da arttırıyor, şuan bu sebeple küçük bebeklerden uzak kalmaya ve bu konuyu düşünmemeye çalışıyorum.bunlar duygusallaştıruyo çünkü beni.Canm bandma laf yok. Canım bant uzun süreli kurutmalık görevinden sonra yeni yeni anlıyor ne olduğunı
Favoriye ekledim ilk fırsatta okuycm.teşekkürlerr
Browni mi en sevdiğim
Ne kadar zor bir hayat inşaallah şimdi huzurludur anneciğin
Konuyu kapatmşsn canısı ama prolaktinine baktrdın mı?? Ben emzirmediğim halde aşırı yüksek çıkmştı 7 ay hamile kalamamamın sebebiydi
Çok güzel görünüyor afiyet olsnn
Ben hergün giriyorum
Menün çok güzel. Su spor??
Güzel menü. Tuzlu yoğurdn bi esprisi var mı neden yiyosn??
Çok güzel menü afiyt olsn
Helvayı görünce geliyor bomba dedim ama gelmemişhiç beğenmedim
Aferin damada
O nasıl hayat felsefesi ya deli
Kız seni annen makarna yerken mi doğurmuşhergün hergün
Adet yakın sanırımIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 7
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Marul
6 zeytin
Çay
1 dilim tbe
Saat 13:00
1 bardak ev usulü limonata şekersiz
Öğle 14
1 küçük kase yarım su bardağı kadar muhallebi
1 küçük sandviç poaca
1 ceviz kadar kakaolu kurabiye
3 sıkma çiğ köfte
Çay
Akşam 20
4 kaşık nohut yemeği (susuz)
6 kaşık melemen (yumurtasız)
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor
40 dk Öğlen
61 dk akşam üzeri tempolu yürüyüş 303 puan
tşklerbende diyorum canim normalde de ilk kez gittim bi de 6 gün sıfır kacamak olunca bugün azıcık kaçırdım bklm ama sporla telafi etmeye çalıstm
masAllah canım güzel işler ben bu ara bol bol geziyorum işler hak getire
çok güzel gözüküyor canım ellerine sağlık
afiyet olsun canim
geçmiş olsun canım hayırdır
afiyet olsun canim
ödem benim de var sanırım karnım kasiklarimi acayip şiş hissediyorum tartı çok kötü değil ama
bilmiorum ki canım olabilir belki
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Tmm cnm ekleyim yok canım tempolu mola vermeden yapılan yürüyüşleri spordan saymıyoruz
en kötü gününüz böyle olsun inşsaolun kızlar geldim şimdi tabi bütün gün bikiniyle sahilde oturunca epey bi yandımİzmirde İpekkum diye bi yer var bilen var mı bilmiyorum baya sığ bi yer 8-9 metre gidiyorsunuz hala sığ. bu sırtladı sandalyeleri ilerledi denizin içinde suyla kum yükseliği 1 karış bile olmayan bir yer buldu gel buraya dedi bütün gün denizin ortasında oturduk baya eğlenceliydi bir kaç tanede fotoğrafımı çekti bak diyor hastalığın olmasa böyle keyif yapamazdık. Epey moralimi getirdi yerine şaşkın
evetSen de mi Almanyada yaşıyorsun?
afiyet olsunAy ne yedim bi yazıyım bugün biraz arttırdım baş dönmesi başladı çünkü
Sabah 08:00
2 yumurta
1 kapüçino
Öğle 12:30
Salata
Haşlanmış yağsız kepekli makarna (4 yk)
150 grm yoğurt
Ara 16;00
Bi miktar yeşil kabak çekirdeği, 1 kuru kayısı
Akşam 19:00
4-5 yk kabaklı gnocchi - o ne derseniz patates topcukları az yağda kızartıp yaptım , accık da mozarella
Ama hala aç gibiyim, keşke yoğurt olaydı .
Biraz da boğazım ağrıyo gibi, sanırım glifor yüzünden bağışıklığım düştü
hayırlısıyla güzel haberlerin gelir inşPinarrr canim ayy cok heyecanliyim dun tansiyonum 14/8 cikti 2 saat snra tekrar olctuk 13/7 cikti nstde az sancim cikti kan idrar da temiz cok sukur 3 gune bir nst icin gitcem sancin sıklasirsa hemen gel dedi 1 cm acilmam varmis doktor cuma gunu tansiyonun gene yuksek cikarsa yatis veririm 37 haftayi tamamlamis oluyosun zaten normal dogumu baslatiriz dedi bi an afalladim kaldim 38de bitseydi iyi olurdu sanki oglum suan 3200 boyu 50 cm olmus haftayida gorursek 3 bucuk olur insallah yarin hic tuz kullanmiyacam insallah yuksek cikmaz hem biran once dogsun istiyorum hemde bikac hafta daha gecseydi diyorum son gunlerim cok heyecanliyim ya ne yapacagimi sasiriyorum
maşallah. Benimkiler kız ama hiç yerlerinde oturmazlar. Yinede çok şükür sağlıkları yerinde evde şen şakrakKızlar 12 ve 9 yaşında, oğlan 1 yaşında...hepsinin bakımını sevgiyle ve zevkle yapıyorum canım şükürler olsun... Ama hepsi akıllı çocuklar, bebeklileride öyleydi, belkide ondandır kafayı sıyırmamam...
tşklerCanm bandma laf yok. Canım bant uzun süreli kurutmalık görevinden sonra yeni yeni anlıyor ne olduğunı
Favoriye ekledim ilk fırsatta okuycm.teşekkürlerr
Browni mi en sevdiğim
Ne kadar zor bir hayat inşaallah şimdi huzurludur anneciğin
Konuyu kapatmşsn canısı ama prolaktinine baktrdın mı?? Ben emzirmediğim halde aşırı yüksek çıkmştı 7 ay hamile kalamamamın sebebiydi
Çok güzel görünüyor afiyet olsnn
Ben hergün giriyorum
Menün çok güzel. Su spor??
Güzel menü. Tuzlu yoğurdn bi esprisi var mı neden yiyosn??
Çok güzel menü afiyt olsn
Helvayı görünce geliyor bomba dedim ama gelmemişhiç beğenmedim
Aferin damada
O nasıl hayat felsefesi ya deli
Kız seni annen makarna yerken mi doğurmuşhergün hergün
afiyet olsun. Az olmuş ama makarna falan olmamış.Bugün de domates konservesi yaptık annemlere öldüm. Grip iyice azıttı. Çocugun da burnu akmaya basladi.menumu yazayim bir nane limon yapayim kendime
SABAH YOK
ÖĞLEN 14.00
3 kaşık makarna
AKŞAM 19.00
2 tane karnı yarık (kızartma degil)
Bol salata
Su 2 litre
afiyet olsun.Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 7
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Marul
6 zeytin
Çay
1 dilim tbe
Öğle 14
1 küçük sandviç poaca
3 sıkma çiğ köfte
Çay
Akşam 20
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor
40 dk Öğlen
afiyet olsunSelam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin
Saat 14
2 haslama yumurta
1 dilim peynir biraz zeytin
Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu
1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su
@mefkurem
Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta naneli zeytinyağlı
2 dilim peynir
10 zeytin
Biber salatalık
5 ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kabak
3 kanat
Bugün inanılmaz tokum .hiç açlık hissetmedim .bakalim bu şekilde kilo verirsem super
10:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
1 yk cevizli biber
2 yk kekik salatası
Domates, salatalık
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
su 3 lt
Sabah 9 2 dilim ekmek
1 tk Kahvaltılık sos
1 tk tahin pekmez
1 küp Ezine
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen 2. 2 dilim ekmek Kahvaltılık sos ile sandviç gibi bişi
Akşam 8. 2 tane etli dolma
1 kase yoğurt
Bugünkü menü
Kahvaltı 9.00
1 Tam buğday tostu üzerine yaprak peynir
1 bardak ayran
Ara 12.30
1 yeşil çay
Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk kanat ( derisiz )
2 ızgara köfte
Bol salata
2 bardak ayran
19.00
Süt kahve
Su 2,5 bardak olmuştur
Spor henüz yapamadım bekli yürüyüşe çıkarım çocuklar uyuyunca
afiyet olsun hanimlar:)Aksamki menüyü yazayım (bu arada hem ninni söyleyip hem mesaj yazabiliyorum bence büyük yetenek)
Kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 yumurta sarısı(beyazini kızım yedi evdede başka yumurta yoktu
1 parça helva
13.00
Newkafe 3 hurma
Şeftali
16.00
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
20.30
Tavuk göğsü ilen salata
Yoğurt
1 tane biber dolması
3lt su 45 dk eliptik 1 bardak yeşil çay
oh ne guzel.senin adina sevindim canim:))saolun kızlar geldim şimdi tabi bütün gün bikiniyle sahilde oturunca epey bi yandımİzmirde İpekkum diye bi yer var bilen var mı bilmiyorum baya sığ bi yer 8-9 metre gidiyorsunuz hala sığ. bu sırtladı sandalyeleri ilerledi denizin içinde suyla kum yükseliği 1 karış bile olmayan bir yer buldu gel buraya dedi bütün gün denizin ortasında oturduk baya eğlenceliydi bir kaç tanede fotoğrafımı çekti bak diyor hastalığın olmasa böyle keyif yapamazdık. Epey moralimi getirdi yerine şaşkın
arttirman buysa :)))Ay ne yedim bi yazıyım bugün biraz arttırdım baş dönmesi başladı çünkü
2 yumurta
1 kapüçino
Salata
150 grm yoğurt
Ara 16;00
4-5 yk kabaklı gnocchi - o ne derseniz patates topcukları az yağda kızartıp yaptım , accık da mozarella
sag salim saglikli kucagina almayi nasip etsin yuce rabbim.Pinarrr canim ayy cok heyecanliyim dun tansiyonum 14/8 cikti 2 saat snra tekrar olctuk 13/7 cikti nstde az sancim cikti kan idrar da temiz cok sukur 3 gune bir nst icin gitcem sancin sıklasirsa hemen gel dedi 1 cm acilmam varmis doktor cuma gunu tansiyonun gene yuksek cikarsa yatis veririm 37 haftayi tamamlamis oluyosun zaten normal dogumu baslatiriz dedi bi an afalladim kaldim 38de bitseydi iyi olurdu sanki oglum suan 3200 boyu 50 cm olmus haftayida gorursek 3 bucuk olur insallah yarin hic tuz kullanmiyacam insallah yuksek cikmaz hem biran once dogsun istiyorum hemde bikac hafta daha gecseydi diyorum son gunlerim cok heyecanliyim ya ne yapacagimi sasiriyorum
sagol:))yok canim yaa buralari sicagi hic cekilmiyo..tatilde turkiyeye gittigimizde bile ne kadar sicak olursa olsun hic burdaki gibi yakmiyo.Allah yardımcınız olsun, nedense hep Avrupa daha serindir diye düşünüyorum.
azda buraya gonderin soguklari giiiDonuyoruk vallaha geceleri, herif battaniyeyle yatiyor ben de uzun kollu giyiyorum
afiyet olsun ama her zamanki gibi bisey yememissin.Bugün de domates konservesi yaptık annemlere öldüm. Grip iyice azıttı. Çocugun da burnu akmaya basladi.menumu yazayim bir nane limon yapayim kendime
SABAH YOK
ÖĞLEN 14.00
3 kaşık makarna
AKŞAM 19.00
Bol salata
Su 2 litre
kac kilosunu vermen gerekiyo yaginDiyetisyene de gittim bugün yüzde kırkım yağ
afiyet olsun canimSelam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin
Saat 14
2 haslama yumurta
Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu
1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su
@mefkurem
Afiyet olsn.Selam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin
Saat 14
2 haslama yumurta
Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu
1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su
@mefkurem
20 kilo yağdan vermeliymafiyet olsun hanimlar:)
oh ne guzel.senin adina sevindim canim:))
arttirman buysa :)))
sag salim saglikli kucagina almayi nasip etsin yuce rabbim.
sagol:))yok canim yaa buralari sicagi hic cekilmiyo..tatilde turkiyeye gittigimizde bile ne kadar sicak olursa olsun hic burdaki gibi yakmiyo.
azda buraya gonderin soguklari giii
afiyet olsun ama her zamanki gibi bisey yememissin.
kac kilosunu vermen gerekiyo yagin
afiyet olsun canim
tşklerafiyet olsun hanimlar:)
oh ne guzel.senin adina sevindim canim:))
arttirman buysa :)))
sag salim saglikli kucagina almayi nasip etsin yuce rabbim.
sagol:))yok canim yaa buralari sicagi hic cekilmiyo..tatilde turkiyeye gittigimizde bile ne kadar sicak olursa olsun hic burdaki gibi yakmiyo.
azda buraya gonderin soguklari giii
afiyet olsun ama her zamanki gibi bisey yememissin.
kac kilosunu vermen gerekiyo yagin
afiyet olsun canim
Afiyet olsunsabah 09.30
2 yumrtadan peynirli omlet
10.15 badem
1c.k recel
10 uzum tanesi
salatalik
15.00
yarim avuc leblebi
1corba kasesi baharatli yogurt
17.30
kabak sote
3 kasik yogurtt
1 cay batdagi leblebi(ekmek niyetine yedim)
10.15 uzum tanesi
su 3 lt
20 dk yuruyus 40 dk kosu 500 ip
360 puanFit mutlu anne
2,5 yasinda artik bebe degil, insan bebe ariyor , arkadasin ikincisi de 11 aylik oldu, daha yeni adet gördü 2 aydir deniyor, ilk oglu benimkinden 1 ay buyuk, ve 18 ay esiyle hic birlikte olmamis, sirf cocuk icin iki kere birlikte olur gebe kalir ben yillarca ugrasirim ayda 20 kere iliskiye girip :))) neyse söylenmiycem, söylenmiycem... Kapiyorum konuyu :)
Ben ev halkının bana faydası oluyor sanıyordum meğer biz kızımla yanlızken daha düzenli daha huzurluymuşuz
Banyosunu yaptırdım uyuyor şimdi bende yulaf ezmesi yapip yiyim acıktım
Ay bugün çok normal yaşar ve çalışırken bir anda ağlama krizi geldi. Ne olduğunu anlamadım, değilik bir ruh haline girdim sonrasında
Mens dönemim yakın inşallah ondandır
komşuma yaprağı sardık hızlıca eve gelip süpürge açtım mutfak hariç her yer tamamdır 2 tane küçük kabaktan karnıyarık yaptım attım fırına kalan kıymalı harcı da benim sıpaya yediricem normal kabak kızartıp yoğurtlarım ona ben ne yiycem şu an bilmiyorum annem nane kurutmuştu onu öfeleyip kavanoza koyup dökülen saçılanı süpürdüm mü bu günlük ana işler bitmiştir :) aferinn banaaaa
su an kendimi zor tutuyorum gidip tatli biseyler yememk icin rdiet boyunca ilkkez boyle oldum esmen tatli kirizine girdim...
Hu huu napıyonuz kızlar. 9da hastaneye bi gittik 5ti çıktığımız balkonda yorgunluı çayı içiyoruZ
Menüm
09.30
1 kazan simidi ( parmağm kalnlığndaydı)
Meyve suyu ( ne ayran ne tost yoktu eforlu ekg için yedik içtik)
13.00
2 şiş köfte
Ayran
Salata
17 30
4 kayısı
1 yk ay çekirdeği
(20.00 gibi süt içerim)
Su 2
Spor 10.3=30 bantta yürüyüşFit mutlu anne
Spor yapıcm daha gerçi işlerde duruyor
Muz yiyebilirmiyim tatlı ihtiyacı için?
Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta naneli zeytinyağlı
2 dilim peynir
10 zeytin
Biber salatalık
5 ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kabak
3 kanat
Bugün inanılmaz tokum .hiç açlık hissetmedim .bakalim bu şekilde kilo verirsem super
Kizlar bu arada biz antalyaya gidicez hastane işimiz var.paylasim yapamazsam kusura bakmayin
@mefkurem
Iyi akşamlar kızlar sabah evden çıkmıştım resmen yeni eve girdim sayılır gelir gelmez yürüyüşe çıktım ve yeni döndüm her zmnkinden daha tempolu yürüdüm vala sırf yediklerimi eriteyim diye menümu ve mesajlarımı biraz dinlenince cvpliycm yazcam reglin ikinci günü bugün dün akşam üzeri başlamıştı gerçi ama acayip ağrım vardı bugün tadımı kaçıracak şekilde hiç ağrı kesici içmezdim ama bu sefer içtim şu an yine felaket hissediorum kasıklarimda feci bi ağrı var o bölge uyuşuk sanki iki kat ağır niye böyle oluyor bilemedim ya :/
10:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
1 yk cevizli biber
2 yk kekik salatası
Domates, salatalık
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
su 3 lt
Sabah 9 2 dilim ekmek
1 tk Kahvaltılık sos
1 tk tahin pekmez
1 küp Ezine
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen 2. 2 dilim ekmek Kahvaltılık sos ile sandviç gibi bişi
Akşam 8. 2 tane etli dolma
1 kase yoğurt
Bugünkü menü
Kahvaltı 9.00
1 Tam buğday tostu üzerine yaprak peynir
1 bardak ayran
Ara 12.30
1 yeşil çay
Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk kanat ( derisiz )
2 ızgara köfte
Bol salata
2 bardak ayran
19.00
Süt kahve
Su 2,5 bardak olmuştur
Spor henüz yapamadım bekli yürüyüşe çıkarım çocuklar uyuyunca
Kızlar burda hava çıldırdı, 39 derece sıcaklık, hissedilen 43ben Almanyada yaşıyorum , çatır çatır yanıyorum bisiklette giderken kimsede de klima yok küresel ısınmadan yeni oluyor buyip şeyler eriyoruz hep birlikte
Aksamki menüyü yazayım (bu arada hem ninni söyleyip hem mesaj yazabiliyorum bence büyük yetenek)
Kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 yumurta sarısı(beyazini kızım yedi evdede başka yumurta yoktu
1 parça helva
13.00
Newkafe 3 hurma
Şeftali
16.00
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
20.30
Tavuk göğsü ilen salata
Yoğurt
1 tane biber dolması
3lt su 45 dk eliptik 1 bardak yeşil çay
saolun kızlar geldim şimdi tabi bütün gün bikiniyle sahilde oturunca epey bi yandımİzmirde İpekkum diye bi yer var bilen var mı bilmiyorum baya sığ bi yer 8-9 metre gidiyorsunuz hala sığ. bu sırtladı sandalyeleri ilerledi denizin içinde suyla kum yükseliği 1 karış bile olmayan bir yer buldu gel buraya dedi bütün gün denizin ortasında oturduk baya eğlenceliydi bir kaç tanede fotoğrafımı çekti bak diyor hastalığın olmasa böyle keyif yapamazdık. Epey moralimi getirdi yerine şaşkın
Ay ne yedim bi yazıyım bugün biraz arttırdım baş dönmesi başladı çünkü
2 yumurta
1 kapüçino
Salata
150 grm yoğurt
Ara 16;00
Bugün de domates konservesi yaptık annemlere öldüm. Grip iyice azıttı. Çocugun da burnu akmaya basladi.menumu yazayim bir nane limon yapayim kendime
SABAH YOK
ÖĞLEN 14.00
3 kaşık makarna
AKŞAM 19.00
Bol salata
Su 2 litre
Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 7
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Marul
6 zeytin
Çay
1 dilim tbe
Öğle 14
1 küçük sandviç poaca
3 sıkma çiğ köfte
Çay
Akşam 20
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor
40 dk Öğlen
Selam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin
Saat 14
2 haslama yumurta
Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu
1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su
@mefkurem
sabah 09.30
10.15 badem
1c.k recel
10 uzum tanesi
salatalik
15.00
yarim avuc leblebi
17.30
kabak sote
3 kasik yogurtt
10.15 uzum tanesi
su 3 lt
360 puanFit mutlu anne
amin canım inşallah 5 dk sonra beyimizin doğum günü bide bakalımen kötü gününüz böyle olsun inş
onlara kısaca enerji vampiri diyoruz gülüm ve ben evim de 2 enerji vampiriyle yaşıyordum baba olan artık yarı enerji vampirliğine düştü oğul olan daha beter :)) peki kendimizi nasıl koruyacağız : benim tekniğim ,bilinç bir şekil de enerjimi emdiklerini anladığım da derin nefes tekniğiyle ve zihnim de yarattığım kalkanımı kullanmak (artık sadece aklımdan kalkan desem bile yetiyor) onların kötü enerjilerinden kendimi koruyorum , enerjimi de içimden ben enerjiyim ben saf enerjiyim cümlelerini tekrar ediyorum enerjim geri yükseliyor yada hiç düşmüyorPeki cevremizde bizi üzen enerjimizi düşüren insanları kafaya takmadan onlarla bir arada olup yine de mutlu kalmayı nasıl başaracağız.
her zaman iş yapıyoruz ki fırsatı buldun mu gez sana iyi geliyorsa gülümbende diyorum canim normalde de ilk kez gittim bi de 6 gün sıfır kacamak olunca bugün azıcık kaçırdım bklm ama sporla telafi etmeye çalıstm
masAllah canım güzel işler ben bu ara bol bol geziyorum işler hak getire
çok güzel gözüküyor canım ellerine sağlık
afiyet olsun canim
geçmiş olsun canım hayırdır
afiyet olsun canim
ödem benim de var sanırım karnım kasiklarimi acayip şiş hissediyorum tartı çok kötü değil ama
bilmiorum ki canım olabilir belki
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Tmm cnm ekleyim yok canım tempolu mola vermeden yapılan yürüyüşleri spordan saymıyoruz
bence o çocuğu al sen nikahına aha daa benden onay sana :))))))))saolun kızlar geldim şimdi tabi bütün gün bikiniyle sahilde oturunca epey bi yandımİzmirde İpekkum diye bi yer var bilen var mı bilmiyorum baya sığ bi yer 8-9 metre gidiyorsunuz hala sığ. bu sırtladı sandalyeleri ilerledi denizin içinde suyla kum yükseliği 1 karış bile olmayan bir yer buldu gel buraya dedi bütün gün denizin ortasında oturduk baya eğlenceliydi bir kaç tanede fotoğrafımı çekti bak diyor hastalığın olmasa böyle keyif yapamazdık. Epey moralimi getirdi yerine şaşkın
afıyet olsunbenim kabakli bi yemek yapmam lazim, danirim firinda graten kabak yapacagim :)
banada olur arada ama acayıp rahatlarım bı bosalır sankı ıcımAy bugün çok normal yaşar ve çalışırken bir anda ağlama krizi geldi. Ne olduğunu anlamadım, değilik bir ruh haline girdim sonrasında
Mens dönemim yakın inşallah ondandır
afıyet olsun kaynana ne guzel ısteyıvermişbende kendime 2 kabak rendeleyip tofurrla yedim.esim disarda yiycek.bisey yapmiycaktim...kaynanam aradi.temizlik yapmis ve yorulmus.biseyler hazirla dedi.onlara yapcam.
klimanin karsisinda degilim canim.koridorda calisiyo .ama salonuda sogutuyo
evet abla haklisin aslinda hic bu yonden dusunmemistim
maşallah rabbım hayırlı omur versın belkıde ondan dorduncuye gozun bakıyor canımKızlar 12 ve 9 yaşında, oğlan 1 yaşında...hepsinin bakımını sevgiyle ve zevkle yapıyorum canım şükürler olsun... Ama hepsi akıllı çocuklar, bebeklileride öyleydi, belkide ondandır kafayı sıyırmamam...
afıyet olsun canım elınıze saglık agız tadıyla yıyın konservelerıBugün de domates konservesi yaptık annemlere öldüm. Grip iyice azıttı. Çocugun da burnu akmaya basladi.menumu yazayim bir nane limon yapayim kendime
SABAH YOK
ÖĞLEN 14.00
3 kaşık makarna
AKŞAM 19.00
Bol salata
Su 2 litre
afıyet olsun canım naptın kac gındur yemedın bugun bozdunmu seker orucunuIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 7
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Marul
6 zeytin
Çay
1 dilim tbe
Öğle 14
1 küçük sandviç poaca
3 sıkma çiğ köfte
Çay
Akşam 20
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor
40 dk Öğlen
afıyet olsun canımSelam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin
Saat 14
2 haslama yumurta
Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu
1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su
@mefkurem
Afiyet olsun canımsabah 09.30
10.15 badem
1c.k recel
10 uzum tanesi
salatalik
15.00
yarim avuc leblebi
17.30
kabak sote
3 kasik yogurtt
10.15 uzum tanesi
su 3 lt
360 puanFit mutlu anne
amanınnnn bebek her an gelebilir diyorsunPinarrr canim ayy cok heyecanliyim dun tansiyonum 14/8 cikti 2 saat snra tekrar olctuk 13/7 cikti nstde az sancim cikti kan idrar da temiz cok sukur 3 gune bir nst icin gitcem sancin sıklasirsa hemen gel dedi 1 cm acilmam varmis doktor cuma gunu tansiyonun gene yuksek cikarsa yatis veririm 37 haftayi tamamlamis oluyosun zaten normal dogumu baslatiriz dedi bi an afalladim kaldim 38de bitseydi iyi olurdu sanki oglum suan 3200 boyu 50 cm olmus haftayida gorursek 3 bucuk olur insallah yarin hic tuz kullanmiyacam insallah yuksek cikmaz hem biran once dogsun istiyorum hemde bikac hafta daha gecseydi diyorum son gunlerim cok heyecanliyim ya ne yapacagimi sasiriyorum
menülere yorum yapmıyoru ya ben normalde , tutamadım kendimi sana yazmam lazım diyeBugün de domates konservesi yaptık annemlere öldüm. Grip iyice azıttı. Çocugun da burnu akmaya basladi.menumu yazayim bir nane limon yapayim kendime
SABAH YOK
ÖĞLEN 14.00
3 kaşık makarna
AKŞAM 19.00
Bol salata
Su 2 litre
Allahtan B12 iğnesi acıtmıyor , ayda 1 kez zaten demi..demirin iyi çıkması güzel haber :)Bugün şekerim ve demirim çok iyi çıktı şaşırdm ama b12 eksikti baya iğneler iğneler....
4gün hergün sonra 4 günde bir ondan sonra ayda birmiş yandım benAllahtan B12 iğnesi acıtmıyor , ayda 1 kez zaten demi..demirin iyi çıkması güzel haber :)
uvvvv senin baya baya b12 düşmüş hatta yerler de sürünüyormuş gülümm4gün hergün sonra 4 günde bir ondan sonra ayda birmiş yandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?