Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Prolsktini tam Türkiyedeki doktorum da söyledi, ama süt gitti 2 hafta oluyo göğüslerimden ve ben vucudumda bi fark hissettim şuara, annelik çıkmamıştı vucudumdan anladım, zaten emzirmeyi bırakınca bi seneye kadar süt gelebilirmiş doktorum öyle demişti. 10. Ayda kesildi şuan. 3-4 ay daha gebelik olmazsa o zaman gittiğimde söyleyeceğim doktora baktıracağım, prolaktini insan çok annelik duygusuyla yoğun olunca da arttırıyor, şuan bu sebeple küçük bebeklerden uzak kalmaya ve bu konuyu düşünmemeye çalışıyorum.bunlar duygusallaştıruyo çünkü beni.
Makarna konusuna da gelince inan hiç aram yoktur, eşim mangal yaparken illa makarna salatası ister, o da günlerce yenir. Ondan yedim. Bugğn yediğim makarnayı da oğlum dün yaptırıp yemedi, kepekli siyah undan ve yağsız bi makarnaydı zaten kuş kadar yiyorum yahu ekmek yerine onu yedim. Benim karbonhidrata ihtiyacım var hissediyorum şu ara .

Adet yakın sanırım 1 ceviz kadar kakaolu kek dozuna da çok güldüm koklasaydın o da aynı kalori sayılırdı hahahaha

tşkler
en kötü gününüz böyle olsun inş
Sen de mi Almanyada yaşıyorsun?
evet
afiyet olsun
hayırlısıyla güzel haberlerin gelir inş
maşallah. Benimkiler kız ama hiç yerlerinde oturmazlar. Yinede çok şükür sağlıkları yerinde evde şen şakrak
tşkler
afiyet olsun. Az olmuş ama makarna falan olmamış.
afiyet olsun.
Selam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin

Saat 14
2 haslama yumurta
1 dilim peynir biraz zeytin

Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu

1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su

@mefkurem
afiyet olsun

afiyet olsun hanimlar:)
oh ne guzel.senin adina sevindim canim:))
arttirman buysa :)))
sag salim saglikli kucagina almayi nasip etsin yuce rabbim.
Allah yardımcınız olsun, nedense hep Avrupa daha serindir diye düşünüyorum.
sagol:))yok canim yaa buralari sicagi hic cekilmiyo..tatilde turkiyeye gittigimizde bile ne kadar sicak olursa olsun hic burdaki gibi yakmiyo.
Donuyoruk vallaha geceleri, herif battaniyeyle yatiyor ben de uzun kollu giyiyorum
azda buraya gonderin soguklari giii
afiyet olsun ama her zamanki gibi bisey yememissin.
Diyetisyene de gittim bugün yüzde kırkım yağ
kac kilosunu vermen gerekiyo yagin
Selam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin

Saat 14
2 haslama yumurta

Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu

1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su

@mefkurem
afiyet olsun canim

Selam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin

Saat 14
2 haslama yumurta

Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu

1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su

@mefkurem
Afiyet olsn.
20 kilo yağdan vermeliym

tşkler
Afiyet olsun

Ben ev halkının bana faydası oluyor sanıyordum meğer biz kızımla yanlızken daha düzenli daha huzurluymuşuz
Banyosunu yaptırdım uyuyor şimdi bende yulaf ezmesi yapip yiyim acıktım
Ay bugün çok normal yaşar ve çalışırken bir anda ağlama krizi geldi. Ne olduğunu anlamadım, değilik bir ruh haline girdim sonrasında

Mens dönemim yakın inşallah ondandır
Kizlar patlican pizzam huzurlarinizda 2si patlican tabanli, digeri wasa

Eki Görüntüle 2292078
su an kendimi zor tutuyorum gidip tatli biseyler yememk icin rdiet boyunca ilkkez boyle oldum esmen tatli kirizine girdim...
Muz yiyebilirmiyim tatlı ihtiyacı için?
Kizlar bu arada biz antalyaya gidicez hastane işimiz var.paylasim yapamazsam kusura bakmayin
@mefkurem
Selam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin

Saat 14
2 haslama yumurta

Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu

1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su

@mefkurem

Kizlar tek tek yazamadim bayilicam simdi nerdeyse gozlerim kaydi valla
Hepinize afiyet olsun genel olarak menuler guzel hafizenin hariçccc kiz napmissin sen öyle ne bulduysan yemişin yaaa
Ben simdi kaçıyorum bayilmadan hepinize iyi geceler

Peki cevremizde bizi üzen enerjimizi düşüren insanları kafaya takmadan onlarla bir arada olup yine de mutlu kalmayı nasıl başaracağız.
onlara kısaca enerji vampiri diyoruz gülüm ve ben evim de 2 enerji vampiriyle yaşıyordum baba olan artık yarı enerji vampirliğine düştü oğul olan daha beter :)) peki kendimizi nasıl koruyacağız : benim tekniğim ,bilinç bir şekil de enerjimi emdiklerini anladığım da derin nefes tekniğiyle ve zihnim de yarattığım kalkanımı kullanmak (artık sadece aklımdan kalkan desem bile yetiyor) onların kötü enerjilerinden kendimi koruyorum , enerjimi de içimden ben enerjiyim ben saf enerjiyim cümlelerini tekrar ediyorum enerjim geri yükseliyor yada hiç düşmüyor

her zaman iş yapıyoruz ki fırsatı buldun mu gez sana iyi geliyorsa gülüm

bence o çocuğu al sen nikahına aha daa benden onay sana :))))))))

benim kabakli bi yemek yapmam lazim, danirim firinda graten kabak yapacagim :)
afıyet olsun
Ay bugün çok normal yaşar ve çalışırken bir anda ağlama krizi geldi. Ne olduğunu anlamadım, değilik bir ruh haline girdim sonrasında

Mens dönemim yakın inşallah ondandır
banada olur arada ama acayıp rahatlarım bı bosalır sankı ıcım
afıyet olsun kaynana ne guzel ısteyıvermiş
maşallah rabbım hayırlı omur versın belkıde ondan dorduncuye gozun bakıyor canım
afıyet olsun canım elınıze saglık agız tadıyla yıyın konservelerı
afıyet olsun canım naptın kac gındur yemedın bugun bozdunmu seker orucunu
Selam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin

Saat 14
2 haslama yumurta

Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu

1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su

@mefkurem
afıyet olsun canım

Afiyet olsun canım

amanınnnn bebek her an gelebilir diyorsun şaşırma kızzz hemen toparla kendini tuzu tuzluyu yağlı yiyecekleri kes hemen suyunu arttır tansiyonunu stabil tutmaya bak açılma olmazsa 1-2 hafta daha büyüsün gelişsin kuzum karnın da

menülere yorum yapmıyoru ya ben normalde , tutamadım kendimi sana yazmam lazım diye
kızzz hastasın domatesin daha zamanı değilken erkenden ne konservesi hem bu menü ne akşam hariç bir şey yok doğru düzgün ye ki bedenin savunma mekanizması güçlensin çabuk iyileş çocukta hastalanmaya başlamış allah şifa versin
işin özeti : iyi bakkkk kendineee daaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…