Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bız yıne ayaktayız uyumayan cocuk yapmışımtovbe yarabbım yanımda oturdu cıngırdak oynuyo gece lambasının aydınlıgında neyse o otururken menumu yazıyım
Sabah 9.00
1 tb ekmek
3 tane koz bıber yogurtla karıstırıp yedım
1 kk peynır
5 zeytın
Domates salatalık maydonoz

14.00
5 kayısı yogurda dograyıp yedım 1 kase

Yesıl cay ve rezene aralarda

19.30
Bezelyelı havuclu patates yemgı {susuz} daha cok garnıturlu tarafından
4 kasık bulgur pılav
Salata

21.00
Orta turk kahvesı
2 lıtre su

40 dk orta tempo yuruyus 80 puan Fit mutlu anne

afıyet olsun kızlar
sogan kuru yaparmı acaba ıltahap falanda varsa onumu etkısıdır bılemedım canım gexmıa olsun
afıyet olsun kızlar
oh ne guzel bı gun olmus sızın ıcın
son cumlende zaten neyı neden cektıgını anlatmıssın canım sevıp sevıldıkten sonra gerısı boşşşş
afıyet olsun canım
hakkınızda hayırlısı ıkınız ıcınde hayırla saglıcakla gelsın mıs kokulu bebış

Afiyet olsun canım
Bizdede durum aynı lakin benimki yataktan cikmayalim ama uyumayalım da emiyim duruyum istiyor

Bugün şekerim ve demirim çok iyi çıktı şaşırdm ama b12 eksikti baya iğneler iğneler....
b12 genelde düşük oluyor zaten canım ya geçmiş olsun
Kahbivaltı yok ve öğlende hiç olmamış canm

Aman nerdn bileym ben ne zamandr sorucm oh öğrendm rahatladım

Aboww naptın canm sen
dün kaçtı bugün yine kaldığım yerden devam edicem şekersiz günlere
Selam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin

Saat 14
2 haslama yumurta
1 dilim peynir biraz zeytin

Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu

1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su

@mefkurem
afiyet olsun canim
Bu menü tartı arefesinde hiç mi hiç olmamış canım... Sen kaptan gelmeden kaç en iyisi mi
bugün erken kapatcam canım tartımı çok etkilemedi zaten
Adet yakın sanırım 1 ceviz kadar kakaolu kek dozuna da çok güldüm koklasaydın o da aynı kalori sayılırdı hahahaha
adet oldum canım kız kurabiyeydi o Allah tan minikti
saol cnm
16 dk bölgesel = 48 puan
Başka bişey yapmadım maalesef
Fit mutlu anne

afiyet olsun canim
telafi edicem gerçekten bi hafta full tuttum kendimi ama dün yedim bugün yine devam edicem şekersiz günlere bayrama insAllah görücem 70leri ucundan
her zaman iş yapıyoruz ki fırsatı buldun mu gez sana iyi geliyorsa gülüm
aynen canım vala dışarıya çıkmak iyi geliyor
evet canım dün bozdum bugün devam edicem yine ama
afiyet olsun canim
saol cnm bilemedim belki ondan diorum hayırlısı

Canım kızımın kolunda leke var doğuştan
Baya büyüdü büyüklerimiz gül lekesi diyor gecer bisey olmaz.cocuk dr muz isterseniz bir tıp fakültesine götürün dedi.

Güzel olmuş

Pişmiş havuç patates pek önerilmiyor ama miktarı 4 yk geçmemişse olur.afiyet olsn canm

Canm bnce sen şeker orucunu bırak yemiyosn yemiyosn sonra gözün dönüyo baya emeğin boşa gidiyor

Günaydın kızlar bugun biraz daha iyiyim şükür esimi ise yollayim evleri toparlarim kahvaltımı geç yapicam bugünde evde değilim parka gidicez ama bugün kacamak yok hafif bi gün olucak sizlerde durumlar nedir
Bnde miniğime uyandm yatakta uzanıyorm öyle hiç kalkasım yok ya
Baya büyüdü büyüklerimiz gül lekesi diyor gecer bisey olmaz.cocuk dr muz isterseniz bir tıp fakültesine götürün dedi.
D.lekesi büyümez benm bildiğim hatta çocuk byüdükçe silikleşir bi götür bence de dr

bısey yoktur ıns canım
Gunaydin hanimlar mutlu persembeler temizlikci abla gelecek cok isim var bugun
kolay gelsın
Günaydın herkesee
gunaydın canım
5 yk kadardı canım bayadır yaomıykrdum ozlemişim pişmiş havuç neden onermıyılarkı

Günaydın kızlar bugun biraz daha iyiyim şükür esimi ise yollayim evleri toparlarim kahvaltımı geç yapicam bugünde evde değilim parka gidicez ama bugün kacamak yok hafif bi gün olucak sizlerde durumlar nedir
Gunaydın canım bende evlerı topladım kızları kursa goturucem gelınce kahvaltı sonrada bızde parka acaba kımle

bısey yoktur ıns canım
kolay gelsın
gunaydın canım
5 yk kadardı canım bayadır yaomıykrdum ozlemişim pişmiş havuç neden onermıyılarkı
Gunaydin canim havuc patates pisince kalorisi artiyor nisasta aciga cikiyor patatesi bilmem de havuc u cig yiyin derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…