- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.481
Hu huu napıyonuz kızlar. 9da hastaneye bi gittik 5ti çıktığımız balkonda yorgunluı çayı içiyoruZ
Menüm
09.30
1 kazan simidi ( parmağm kalnlığndaydı)
Meyve suyu ( ne ayran ne tost yoktu eforlu ekg için yedik içtik)
13.00
2 şiş köfte
Ayran
Salata
17 30
4 kayısı
1 yk ay çekirdeği
(20.00 gibi süt içerim)
Su 2
Spor 10.3=30 bantta yürüyüşFit mutlu anne
Spor yapıcm daha gerçi işlerde duruyor
afıyet olsun kızlarMerhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta naneli zeytinyağlı
2 dilim peynir
10 zeytin
Biber salatalık
5 ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kabak
3 kanat
Bugün inanılmaz tokum .hiç açlık hissetmedim .bakalim bu şekilde kilo verirsem super
sogan kuru yaparmı acaba ıltahap falanda varsa onumu etkısıdır bılemedım canım gexmıa olsunIyi akşamlar kızlar sabah evden çıkmıştım resmen yeni eve girdim sayılır gelir gelmez yürüyüşe çıktım ve yeni döndüm her zmnkinden daha tempolu yürüdüm vala sırf yediklerimi eriteyim diye menümu ve mesajlarımı biraz dinlenince cvpliycm yazcam reglin ikinci günü bugün dün akşam üzeri başlamıştı gerçi ama acayip ağrım vardı bugün tadımı kaçıracak şekilde hiç ağrı kesici içmezdim ama bu sefer içtim şu an yine felaket hissediorum kasıklarimda feci bi ağrı var o bölge uyuşuk sanki iki kat ağır niye böyle oluyor bilemedim ya :/
10:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
1 yk cevizli biber
2 yk kekik salatası
Domates, salatalık
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
su 3 lt
Sabah 9 2 dilim ekmek
1 tk Kahvaltılık sos
1 tk tahin pekmez
1 küp Ezine
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen 2. 2 dilim ekmek Kahvaltılık sos ile sandviç gibi bişi
Akşam 8. 2 tane etli dolma
1 kase yoğurt
afıyet olsun kızlarBugünkü menü
Kahvaltı 9.00
1 Tam buğday tostu üzerine yaprak peynir
1 bardak ayran
Ara 12.30
1 yeşil çay
Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk kanat ( derisiz )
2 ızgara köfte
Bol salata
2 bardak ayran
19.00
Süt kahve
Su 2,5 bardak olmuştur
Spor henüz yapamadım bekli yürüyüşe çıkarım çocuklar uyuyunca
oh ne guzel bı gun olmus sızın ıcınsaolun kızlar geldim şimdi tabi bütün gün bikiniyle sahilde oturunca epey bi yandımİzmirde İpekkum diye bi yer var bilen var mı bilmiyorum baya sığ bi yer 8-9 metre gidiyorsunuz hala sığ. bu sırtladı sandalyeleri ilerledi denizin içinde suyla kum yükseliği 1 karış bile olmayan bir yer buldu gel buraya dedi bütün gün denizin ortasında oturduk baya eğlenceliydi bir kaç tanede fotoğrafımı çekti bak diyor hastalığın olmasa böyle keyif yapamazdık. Epey moralimi getirdi yerine şaşkın
son cumlende zaten neyı neden cektıgını anlatmıssın canım sevıp sevıldıkten sonra gerısı boşşşşAha sana canlı örnek ben
Kayinvaldemle yaşıyorum 16 senedir..
Esini erkenden kaybetmiş 3 erken evladina bağlanmış lakin bahtsiz bedevi olan ben olduğum için 3 evlattan benim eşim anasına kiyamayin anasına düşkün olan olmuş
Kayinvaldem kötü bir insan değil ama tam bir enerji yiyicidir en büyük özelliği mesala biseye alınır ki dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misalidir genelde suratını asar .Ben genelde üzerine gitmem sormam bile caninmi sıkkın diye akşama yada ertesi güne normale döner
Eskidende öyleymiş gene aynı insanoğlu degismez...Hayat felsem tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakicansenede bir iki kere heyheylerim gelir kalan zamanlarda sinirlenmem uzulmem çünkü b.boncuk bulduğum çok sevdiğim ve sevildigim bı kocam var
afıyet olsun canımAy ne yedim bi yazıyım bugün biraz arttırdım baş dönmesi başladı çünkü
Sabah 08:00
2 yumurta
1 kapüçino
Öğle 12:30
Salata
Haşlanmış yağsız kepekli makarna (4 yk)
150 grm yoğurt
Ara 16;00
Bi miktar yeşil kabak çekirdeği, 1 kuru kayısı
Akşam 19:00
4-5 yk kabaklı gnocchi - o ne derseniz patates topcukları az yağda kızartıp yaptım , accık da mozarella
Ama hala aç gibiyim, keşke yoğurt olaydı .
Biraz da boğazım ağrıyo gibi, sanırım glifor yüzünden bağışıklığım düştü
hakkınızda hayırlısı ıkınız ıcınde hayırla saglıcakla gelsın mıs kokulu bebışPinarrr canim ayy cok heyecanliyim dun tansiyonum 14/8 cikti 2 saat snra tekrar olctuk 13/7 cikti nstde az sancim cikti kan idrar da temiz cok sukur 3 gune bir nst icin gitcem sancin sıklasirsa hemen gel dedi 1 cm acilmam varmis doktor cuma gunu tansiyonun gene yuksek cikarsa yatis veririm 37 haftayi tamamlamis oluyosun zaten normal dogumu baslatiriz dedi bi an afalladim kaldim 38de bitseydi iyi olurdu sanki oglum suan 3200 boyu 50 cm olmus haftayida gorursek 3 bucuk olur insallah yarin hic tuz kullanmiyacam insallah yuksek cikmaz hem biran once dogsun istiyorum hemde bikac hafta daha gecseydi diyorum son gunlerim cok heyecanliyim ya ne yapacagimi sasiriyorum
Sende bugünün altında kalma artıkamin canım inşallah 5 dk sonra beyimizin doğum günü bide bakalım
Afiyet olsun canımBız yıne ayaktayız uyumayan cocuk yapmışımtovbe yarabbım yanımda oturdu cıngırdak oynuyo gece lambasının aydınlıgında neyse o otururken menumu yazıyım
Sabah 9.00
1 tb ekmek
3 tane koz bıber yogurtla karıstırıp yedım
1 kk peynır
5 zeytın
Domates salatalık maydonoz
14.00
5 kayısı yogurda dograyıp yedım 1 kase
Yesıl cay ve rezene aralarda
19.30
Bezelyelı havuclu patates yemgı {susuz} daha cok garnıturlu tarafından
4 kasık bulgur pılav
Salata
21.00
Orta turk kahvesı
2 lıtre su
40 dk orta tempo yuruyus 80 puanFit mutlu anne
b12 genelde düşük oluyor zaten canım ya geçmiş olsunBugün şekerim ve demirim çok iyi çıktı şaşırdm ama b12 eksikti baya iğneler iğneler....
dün kaçtı bugün yine kaldığım yerden devam edicem şekersiz günlereKahbivaltı yok ve öğlende hiç olmamış canm
Aman nerdn bileym ben ne zamandr sorucm oh öğrendm rahatladım
Aboww naptın canm sen
afiyet olsun canimSelam takim tekrar;
Saat 9.30
1 kepce mercimek corbasi
tuzsuz yesil zeytin
Saat 14
2 haslama yumurta
1 dilim peynir biraz zeytin
Saat 18
1 patlican 1 wasa pizza
maden suyu
1 saat tempolu yuruyus
2.5 lt su
@mefkurem
bugün erken kapatcam canım tartımı çok etkilemedi zatenBu menü tartı arefesinde hiç mi hiç olmamış canım... Sen kaptan gelmeden kaç en iyisi mi
adet oldum canımAdet yakın sanırım1 ceviz kadar kakaolu kek dozuna da çok güldüm koklasaydın o da aynı kalori sayılırdı hahahaha
saol cnmtşkler
en kötü gününüz böyle olsun inş
evet
afiyet olsun
hayırlısıyla güzel haberlerin gelir inş
maşallah. Benimkiler kız ama hiç yerlerinde oturmazlar. Yinede çok şükür sağlıkları yerinde evde şen şakrak
tşkler
afiyet olsun. Az olmuş ama makarna falan olmamış.
afiyet olsun.
afiyet olsun
afiyet olsun canimsabah 09.30
2 yumrtadan peynirli omlet
10.15 badem
1c.k recel
10 uzum tanesi
salatalik
15.00
yarim avuc leblebi
1corba kasesi baharatli yogurt
17.30
kabak sote
3 kasik yogurtt
1 cay batdagi leblebi(ekmek niyetine yedim)
10.15 uzum tanesi
su 3 lt
20 dk yuruyus 40 dk kosu 500 ip
360 puanFit mutlu anne
telafi edicem gerçekten bi hafta full tuttum kendimi ama dün yedim bugün yine devam edicem şekersiz günlere bayrama insAllah görücem 70leri ucundanKizlar tek tek yazamadim bayilicam simdi nerdeyse gozlerim kaydi valla
Hepinize afiyet olsun genel olarak menuler guzel hafizenin hariçccc kiz napmissin sen öyle ne bulduysan yemişin yaaa
Ben simdi kaçıyorum bayilmadan hepinize iyi geceler
aynen canım vala dışarıya çıkmak iyi geliyorher zaman iş yapıyoruz ki fırsatı buldun mu gez sana iyi geliyorsa gülüm
evet canım dün bozdum bugün devam edicem yine amaafıyet olsun
banada olur arada ama acayıp rahatlarım bı bosalır sankı ıcım
afıyet olsun kaynana ne guzel ısteyıvermiş
maşallah rabbım hayırlı omur versın belkıde ondan dorduncuye gozun bakıyor canım
afıyet olsun canım elınıze saglık agız tadıyla yıyın konservelerı
afıyet olsun canım naptın kac gındur yemedın bugun bozdunmu seker orucunu
afıyet olsun canım
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canimBız yıne ayaktayız uyumayan cocuk yapmışımtovbe yarabbım yanımda oturdu cıngırdak oynuyo gece lambasının aydınlıgında neyse o otururken menumu yazıyım
Sabah 9.00
1 tb ekmek
1 kk peynır
5 zeytın
14.00
19.30
4 kasık bulgur pılav
Salata
21.00
Orta turk kahvesı
2 lıtre su
saol cnm bilemedim belki ondan diorum hayırlısıafıyet olsun kızlar
sogan kuru yaparmı acaba ıltahap falanda varsa onumu etkısıdır bılemedım canım gexmıa olsun
afıyet olsun kızlar
oh ne guzel bı gun olmus sızın ıcın
son cumlende zaten neyı neden cektıgını anlatmıssın canım sevıp sevıldıkten sonra gerısı boşşşş
afıyet olsun canım
hakkınızda hayırlısı ıkınız ıcınde hayırla saglıcakla gelsın mıs kokulu bebış
Canım kızımın kolunda leke var doğuştanbende diyorum canim normalde de ilk kez gittim bi de 6 gün sıfır kacamak olunca bugün azıcık kaçırdım bklm ama sporla telafi etmeye çalıstm
masAllah canım güzel işler ben bu ara bol bol geziyorum işler hak getire
çok güzel gözüküyor canım ellerine sağlık
afiyet olsun canim
geçmiş olsun canım hayırdır
afiyet olsun canim
ödem benim de var sanırım karnım kasiklarimi acayip şiş hissediyorum tartı çok kötü değil ama
bilmiorum ki canım olabilir belki
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Tmm cnm ekleyim yok canım tempolu mola vermeden yapılan yürüyüşleri spordan saymıyoruz
Güzel olmuşsabah 09.30
2 yumrtadan peynirli omlet
10.15 badem
1c.k recel
10 uzum tanesi
salatalik
15.00
yarim avuc leblebi
1corba kasesi baharatli yogurt
17.30
kabak sote
3 kasik yogurtt
1 cay batdagi leblebi(ekmek niyetine yedim)
10.15 uzum tanesi
su 3 lt
20 dk yuruyus 40 dk kosu 500 ip
360 puanFit mutlu anne
Pişmiş havuç patates pek önerilmiyor ama miktarı 4 yk geçmemişse olur.afiyet olsn canmBız yıne ayaktayız uyumayan cocuk yapmışımtovbe yarabbım yanımda oturdu cıngırdak oynuyo gece lambasının aydınlıgında neyse o otururken menumu yazıyım
Sabah 9.00
1 tb ekmek
1 kk peynır
5 zeytın
14.00
19.30
4 kasık bulgur pılav
Salata
21.00
Orta turk kahvesı
2 lıtre su
Canm bnce sen şeker orucunu bırak yemiyosn yemiyosn sonra gözün dönüyo baya emeğin boşa gidiyorb12 genelde düşük oluyor zaten canım ya geçmiş olsun
dün kaçtı bugün yine kaldığım yerden devam edicem şekersiz günlere
afiyet olsun canim
bugün erken kapatcam canım tartımı çok etkilemedi zaten
adet oldum canımkız kurabiyeydi o Allah tan minikti
saol cnm
afiyet olsun canim
telafi edicem gerçekten bi hafta full tuttum kendimi ama dün yedim bugün yine devam edicem şekersiz günlere bayrama insAllah görücem 70leri ucundan
aynen canım vala dışarıya çıkmak iyi geliyor
evet canım dün bozdum bugün devam edicem yine ama
afiyet olsun canim
saol cnm bilemedim belki ondan diorum hayırlısı
Bnde miniğime uyandm yatakta uzanıyorm öyle hiç kalkasım yok yaGünaydın kızlar bugun biraz daha iyiyim şükür esimi ise yollayim evleri toparlarim kahvaltımı geç yapicambugünde evde değilim parka gidicez ama bugün kacamak yok hafif bi gün olucak sizlerde durumlar nedir
D.lekesi büyümez benm bildiğim hatta çocuk byüdükçe silikleşir bi götür bence de drCanım kızımın kolunda leke var doğuştan
Baya büyüdü büyüklerimiz gül lekesi diyor gecer bisey olmaz.cocuk dr muz isterseniz bir tıp fakültesine götürün dedi.
bısey yoktur ıns canımCanım kızımın kolunda leke var doğuştan
Baya büyüdü büyüklerimiz gül lekesi diyor gecer bisey olmaz.cocuk dr muz isterseniz bir tıp fakültesine götürün dedi.
kolay gelsınGunaydin hanimlar mutlu persembeler temizlikci abla gelecek cok isim var bugun
gunaydın canımGünaydın herkesee
5 yk kadardı canım bayadır yaomıykrdum ozlemişim pişmiş havuç neden onermıyılarkıGüzel olmuş
Pişmiş havuç patates pek önerilmiyor ama miktarı 4 yk geçmemişse olur.afiyet olsn canm
Canm bnce sen şeker orucunu bırak yemiyosn yemiyosn sonra gözün dönüyo baya emeğin boşa gidiyor
Bnde miniğime uyandm yatakta uzanıyorm öyle hiç kalkasım yok ya
D.lekesi büyümez benm bildiğim hatta çocuk byüdükçe silikleşir bi götür bence de dr
Gunaydın canım bende evlerı topladım kızları kursa goturucem gelınce kahvaltı sonrada bızde parka acaba kımleGünaydın kızlar bugun biraz daha iyiyim şükür esimi ise yollayim evleri toparlarim kahvaltımı geç yapicambugünde evde değilim parka gidicez ama bugün kacamak yok hafif bi gün olucak sizlerde durumlar nedir
Gunaydin canim havuc patates pisince kalorisi artiyor nisasta aciga cikiyor patatesi bilmem de havuc u cig yiyin derlerbısey yoktur ıns canım
kolay gelsın
gunaydın canım
5 yk kadardı canım bayadır yaomıykrdum ozlemişim pişmiş havuç neden onermıyılarkı
Anladım canım evet tatlı tatlı okuyor havuç pişinve neyse yapmam bırdaha artıkGunaydin canim havuc patates pisince kalorisi artiyor nisasta aciga cikiyor patatesi bilmem de havuc u cig yiyin derler
kiz masallah nasil cok veriyon oyle.300-350 gram arası daha gitmiş benden kızlar
aynen canımoh ne guzel bı gun olmus sızın ıcın
kalmadım kalmadım çok istediği bişey vardı onu aldım yavrum ama ağrım var bugün diye görüşemicez sanırım belki yarın yada ağrım geçerse bugün belki ama canımSende bugünün altında kalma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?