- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.641
Hmm bir arasdiriym cnm kanguru nasil bsi almistin orta halli bisi alsam yeterli olurmu acabaSling biraz sırt ağrıtıyo kanguruyla günde 10 saat günlerce velet tasıdıgımı bilirim , çıkardıgım an agrı yorgunluk olmuyodu
dur daha bismillah cnm ne diyeti
Ama abur cubur aliskanligi yapma yaa
Insan bi baslayinca zor birakiyor
Elinden geldigi kadar saglikli beslenmeye calis
6 ay demeden gider bence kilon
Beni hic sorma bayramla beraber cok almistim 96 dan 106 ya cikmistim
3 haftadir tekrar basladim bugun 99.5
tatlim sabahlari birazdaha cesitlendirsene
Diğer öğünler guzel
İş yolu haric tekrarmi bisiklet sürdün
sagol tatlimTebrikler ablam listeyede girmissin hayirli olsun
Aaaa nedenYogunluktan gelemedim abla toplantimiz filan oldu bide aksam. Patronun eşiyle atıştık ufaktab bide
kiz sana cocuk konusunu yasaklicamYa çok istemiştim, çok heves etmiştim niyeyse çok acelesi de yoktu aslında, olmayınca hırs yapmıştım. Üst üste de gelince hersey, ya burda neler okuyorum, hergün ilişki, mesir macunları, yok 2 saat yastık koyup yatmalar fln. Biz daha ovu haftası ilişki denk getiremeyen abuk bi çiftiz sanırım buna bozuldu sinirimgenel olarak geçti o duygusallıklarım ama o da mı gebeymişşşş durumuna ikinci çocuguna kim gebeyse bürünmeye başladım manyağa bağlamış olabilirim
Günde 1 gofret cok sayilmazHmm bir arasdiriym cnm kanguru nasil bsi almistin orta halli bisi alsam yeterli olurmu acaba
Cok fazla yemiyorm da abla gunde 1 bazen 2 gofret yiyorm bide misir gevregi sutle oglenleri iyi alistm onun disinda saglikli yiyorm aslinda sadce miktar artti kahvaltida 4-5 dilim ekmek yiyorm ama yinede kilo almiyorm emzirmenin etkisiyle sanirim :) aksamlari standart ekmek yemiyorm aliskanligimda yok cok sukur ama diyorm biraz daha dikkat etsem cabuk gider aslinda
İyi fikir susayımsagol tatlim
Verecegim kilolar boşa gitmesin didim
Aaaa neden
kiz sana cocuk konusunu yasaklicam
Takinti haline gelmis sanirim sende canimYa çok istemiştim, çok heves etmiştim niyeyse çok acelesi de yoktu aslında, olmayınca hırs yapmıştım. Üst üste de gelince hersey, ya burda neler okuyorum, hergün ilişki, mesir macunları, yok 2 saat yastık koyup yatmalar fln. Biz daha ovu haftası ilişki denk getiremeyen abuk bi çiftiz sanırım buna bozuldu sinirimgenel olarak geçti o duygusallıklarım ama o da mı gebeymişşşş durumuna ikinci çocuguna kim gebeyse bürünmeye başladım manyağa bağlamış olabilirim
Iyi yapmissin ablasagol tatlim
Verecegim kilolar boşa gitmesin didim
Aaaa neden
kiz sana cocuk konusunu yasaklicam
ellerine saglikİki gün misafirlerim olacak ahanda şu pastayı yaptım tadına dahi bakmadantadı kötüyse de rezil olucam
sen yazinca fark ettim yarim ekmek degilYarim ekmek derken
Kabagi sademi yedin
evet alintilamsmisimBanami didin
Tek afiyet olsun deme kizz düşünceni de söylesene cnm
masallah sana, beni Kurien yoruldumYa ben zaten evden LKW gibi çıkıyorum yazıp darlıyım mı içinioğlana yuva için çanta yapıyorum, ekstra yuva için bez ve kıyafet(bezler yıkama oldugu için hergün 3 tane temiz götürüp 3 pis alıyorum), sonra kendime öğle yemeği, kendime işte giymek için kıyafet, kendime iş çıkışı oğlumla bi aktivitede giymek için kıyafet, oğluma yuva çıkışı için ful bitur kıyafet bez ve yuva çıkışında yemesi için yiyecek, artı parkta oynamak için oyuncaklar ve havuza da gideceksek havuz çantası... evet bunların hepsini alıyorum bir de oğlanı alıyorum, önce yuvaya bırakıyorum, yuvada oğlanı taşıdığım aracı söküp yuvanın garajına koyup ofise o eşyalar olmadan geçiyorum, işte bu geciş aşamasında haftada 1 gıdıp marketten alışveriş yapıyorum, ofiste yerimiz var . Ama kuruyemiş bana çok dokunuyor, mideme bağırsaklarıma, yani ceviz fındık fln. Ben rahatsız değilim zorlanmıyorum kahvaltımı yaparken ama tabii keşke bi maydonoz nane fln koysam bahçeden toplayıp ,
Yanlis oldu bi dilim ekmegin yarisiEline saglik baharim
Yahu benimkide tek cocuk takilma bu kadar canim
Tebrikler ablam listeyede girmissin hayirli olsun
Afiyet olsun baharım
Ayyy hadi saglicakla kucagina al canim
Yogunluktan gelemedim abla toplantimiz filan oldu bide aksam. Patronun eşiyle atıştık ufaktab bide
Afiyet olsun canim
Yarım ekmekmi yahhu
Afiyet olsun canim
Bisi olmaz canim
ellerine saglik
sen yazinca fark ettim yarim ekmek degilbi dilim ekmegin yarisi kabagi yogurtla yedim soteleyip
evet alintilamsmisim
masallah sana, beni Kurien yoruldum
Yanlis oldu bi dilim ekmegin yarisi
Bize de gönder azıcıkOh mübarek nasilda yagiyor, sesi ayri esintisi ayri ferahladik
azcıcık İzmir'e de lütfen bayılıcam sıcaktan şimcikOh mübarek nasilda yagiyor, sesi ayri esintisi ayri ferahladik
Bize de gönder azıcık
Keske yollayabilsemazcıcık İzmir'e de lütfen bayılıcam sıcaktan şimcik
Güzel olmuş canım afiyet olsunSelam kızlar hemencik bugünki menülerimi yazayım
Saat 9.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
(Kızın aşısı vardı kahvaltıyı gelince yapayım dedim yumurta da bitmiş markete uğrarırım diye düşündüm. evden çıktım aşağı indim ki kaka yapıyor prenses geri eve çıktım bir baktım ennaaa taşmış her yere tee sırtlara kadar soyun giy vs epey bi vakit kaybı
Gittik aşı olduk arabada uyuyakaldı ben de eve çıkarırsam uyanır diye parkta oturdum sonra iki farklı markete uğradım yaşlı teyzelerle sohbet ettim derken saat çok geç oldu)
Saat 13
2 haşlama yum.
Bol yeşillik
Zeytin
Ayran
Saat 18.30
Kabak rendesi
İki kaşık yoğurt
Küçük kase tavuk sote
Maden suyu
Su 3 lt
Mefkurem
Güzel menü ,piknik kazasiz kurtulmuşSelamm pikniktn geldik pertim çıktı ya sabah 5ten beri ayaktaym.
Menüm
10.30
Yarım kazan simiti
1 haşlanmış yumurta
2 d peynir
Domates salatalık biber
14.00
1 tk tahinle süt
10 fındık
18.00
4 sivas köfte(sadece kıyma ve tuzdan yapılıyo)
4 ızgara kanat
Salata
Köz biber domates
Su 2
Spor 90 dk tempolu yürüyüş.3=270pFit mutlu anne
Menü gayet guzel cnmSelam kızlar hemencik bugünki menülerimi yazayım
Saat 9.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
(Kızın aşısı vardı kahvaltıyı gelince yapayım dedim yumurta da bitmiş markete uğrarırım diye düşündüm. evden çıktım aşağı indim ki kaka yapıyor prenses geri eve çıktım bir baktım ennaaa taşmış her yere tee sırtlara kadar soyun giy vs epey bi vakit kaybı
Gittik aşı olduk arabada uyuyakaldı ben de eve çıkarırsam uyanır diye parkta oturdum sonra iki farklı markete uğradım yaşlı teyzelerle sohbet ettim derken saat çok geç oldu)
Saat 13
2 haşlama yum.
Bol yeşillik
Zeytin
Ayran
Saat 18.30
Kabak rendesi
İki kaşık yoğurt
Küçük kase tavuk sote
Maden suyu
Su 3 lt
Mefkurem
kazan simiti in normal simitten farki ne cnmSelamm pikniktn geldik pertim çıktı ya sabah 5ten beri ayaktaym.
Menüm
10.30
Yarım kazan simiti
1 haşlanmış yumurta
2 d peynir
Domates salatalık biber
14.00
1 tk tahinle süt
10 fındık
18.00
4 sivas köfte(sadece kıyma ve tuzdan yapılıyo)
4 ızgara kanat
Salata
Köz biber domates
Su 2
Spor 90 dk tempolu yürüyüş.3=270pFit mutlu anne
Kiz ne yedin bukadar menun ciss dolmuşiyi geceler hanımlar
bugünkü menüm
8.00
1 dilim cısss
1 dilim peynir
zeytin domates salatalık
13.00
2 köfte 1 yk haşl tavuk salata
2 adet küçük cısss
17.30
cısss cıssss cıssss cısss cııııııssssssss
*******( nöbetteyim resmen çıldırdımmm )
çokkkk yorgunum ayakta zor duruyorum
ve yediğim glisemik indeksi yüksek cıslardan dolayı acıktım şu an
Oo listeye hoşgeldin abla 2 ay izne çıkamıyon biliyon de miKizlar sabah tartilmistim ama bildirimi yarin yapicam diye yazmamistim
Takim yuzdesi düşük olunca listeye girmeye karar verdim :))
Biraz korkuyorum
ama vatana millete hayirli olsun
Gecen hafta 101
Bugun 99.5
Fark 1.5
Hadi bakalim bol eksili günler insallah
Hoşbuldumm mm
AminnCanım bu normal rutin yaşamımın içindeki sdce yol aktivitem, iş hayatı ve ev işlerini katmadım. Beni fizikselden ziyade beyinsel şeyler yoruyor, enerjimi onlar emiyor maalesef. İşyeri stresi, yetişmeyen işler ama oğlumu zor durumda bırakmamak için mesaiye kalmamaya çalışmalarım, almanyaya taşınalı daha 2.5 sene oldu, burda mesleğimi okumamış oldugum için projelerimi sunarken hep eksik kalıyorum, teknik kelimelerin almancası konusunda özellikle. İşte bunlar beni yoruyor. Yoksa ben oğlanı sırtımda da taşırım kilometrelerce benim enerjim çok çok şükür inşallah hiç eksilmez bu enerjim
Bi deneyeyim bu hafta ama tahin arttırdı biraz yoğurtla mı karıştrsam 1 tkMenü gayet guzel cnm
Kahvaltiyi hep ayni saatte ayni seyleri yiyecez diye bisey yok
Degisiklik iyidir :))
kazan simiti in normal simitten farki ne cnm
Menü bugun icin guzel
Ponicim kimine süt yaramaz ya acaba sendede oylemi oluyorki
Sut yerine yogurt yesen daha iyimi olur diye düşündüm
Cısların güldürdü beniiyi geceler hanımlar
bugünkü menüm
8.00
1 dilim cısss
1 dilim peynir
zeytin domates salatalık
13.00
2 köfte 1 yk haşl tavuk salata
2 adet küçük cısss
17.30
cısss cıssss cıssss cısss cııııııssssssss
*******( nöbetteyim resmen çıldırdımmm )
çokkkk yorgunum ayakta zor duruyorum
ve yediğim glisemik indeksi yüksek cıslardan dolayı acıktım şu an
ayy canım kaptanımKiz ne yedin bukadar menun ciss dolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?