- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.621
Tüh sarımsak ve tatlı biberle yedim zerdecal ı, iltihap temizler diyolar da, özellikle eklemlerdekileri. Ya burda da yagdı da, benim sloganım şu, şeker değilim erimiyorumSizin orda yagmur yokmu
Meyve tam ne yedin ne kadar bilmiyorum ama abartmasak iyi olur tabi
Haa aklima geldi zerdecal az karabiberle beraber yenmeliymis icindeki bi madde etkilesime geciyormus o zaman
tebrikler, bol eksilerin olsun inşallah listedeKizlar sabah tartilmistim ama bildirimi yarin yapicam diye yazmamistim
Takim yuzdesi düşük olunca listeye girmeye karar verdim :))
Biraz korkuyorum
ama vatana millete hayirli olsun
Gecen hafta 101
Bugun 99.5
Fark 1.5
Hadi bakalim bol eksili günler insallah
Hoşbuldumm mm
afiyet olsunMenü gelsin o halde 🍽🍽🍽
Sabah (9:30)
1 beyaz bir tam yumurtadan omlet
30 g peynir
Yarım kapya biber 🌶
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen (14:00)
4 YK kurufasulye
1/2 kase yoğurt
2 YK pilav
Ara(15:30)
1 protein bar küçük 150 cal
Kahve
Akşam(18:00)
5yk karalahana yemeği
1 kare minik mısır ekmeği
Su: 3 lt spor: yapınca yazacağım eşim gelsin yürüyüşe gideceğim
tez zamanda dönersin inşallahBayramda dikkat etmeyi düşünüyorum bu defa canım.
Bende özleyeceğim sizleri, hatta 9. takım olmadan zaman bana çok zor geçecek.
Bu arada 3+1 olan daireyi aldık ama benim kafam hala dublekste kaldı... yarın tekrar gidip bakacağız, belki daireyi iptal eder, diğerini alırız.
Afiyet olsunSabah
2 yımırta
Kapüçino
Öğle
150 grm yoğurt içine yulaf ezmesi 3 kuru kayıdı
Ara15:30
Abuk subuk 3-5 meyve, çocuklara yaptım da arada yidim
Akşam 5 yk pişmiş sebze 150 grm yogurt zerdecallı sarımsaklı
Su 2 litre
Sporu yazcam küfredeceksiniz şuan
135 dakka bisiklet çünkü patron çıldırdı
405 puan oha nası bi puandırFit mutlu anne
Bugünkü menü
kahvalti 10.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
1 cay kasigi kayisi marmelati
Yarim ekmek
Ara 13.00
Sütlü kahve
Aksam 18.00
1 Tabak Kabak Spaghetti
2,5 litre su
Bölgesel 19 dk = 57 puan
Fit mutlu anne
İnsan nefes almayı unutur ne bu yoğunluk ya maşaallah redbul filan iç hergünHapşürsam değil de bu haftaki kilo verişlerimi öksürürken harcadığım enerjiye borçlu olabilirimbi de kız hapşursan diyosun da ben her sabah 45 dakika öğleden sonrada 45 dakika dağ bayır çayır bisiklet kullanıyorum arkamda 40 kiloyla, yokuşlar çıkyorum. Ev 3 katlı en az 50 kere günde inip çıkıyorum, bi de 13.5 kilo oğlanı taşıyorum hepsinde, nazlı bey sonra da bahçe işi yapıyorum her akşam bi saat. Bunlar zaten başlı başlına yoğun spor
Yarim ekmek derkenBugünkü menü
kahvalti 10.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
Yarim ekmek
Ara 13.00
Sütlü kahve
Aksam 18.00
1 Tabak Kabak Spaghetti
2,5 litre su
Bölgesel 19 dk = 57 puan
Fit mutlu anne
Hah ne yazacağımı şimdi hatırladımCuma Menüm efenim :))
10.30
3 ks. Kavrulmus kiyma 2 yumurtayla omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu
14.30 gibi
Kepekli, 3 küçük k. Incirli sütlü lapa
3-4ceviz
18. 45
1 tb kiymali kabak
1 kase yogurt
Banami didinAfiyet olsun
Bosver gelenler yiyip yiyip şişsinler :))İki gün misafirlerim olacak ahanda şu pastayı yaptım tadına dahi bakmadantadı kötüyse de rezil olucam
Canım bu normal rutin yaşamımın içindeki sdce yol aktivitem, iş hayatı ve ev işlerini katmadım. Beni fizikselden ziyade beyinsel şeyler yoruyor, enerjimi onlar emiyor maalesef. İşyeri stresi, yetişmeyen işler ama oğlumu zor durumda bırakmamak için mesaiye kalmamaya çalışmalarım, almanyaya taşınalı daha 2.5 sene oldu, burda mesleğimi okumamış oldugum için projelerimi sunarken hep eksik kalıyorum, teknik kelimelerin almancası konusunda özellikle. İşte bunlar beni yoruyor. Yoksa ben oğlanı sırtımda da taşırım kilometrelerce benim enerjim çok çok şükür inşallah hiç eksilmez bu enerjimİnsan nefes almayı unutur ne bu yoğunluk ya maşaallah redbul filan iç hergün
Hahaha ay valla koz, yarın gelecek arkadasım tez yazarken 20 kilo almış, gecen hafta gördüm şok oldum ki bu bi erkek. Pazar gelecek kız arkadasım da tez yazarken 10 kilo aldım nası vercem bilmiyorum diyodu gecenBosver gelenler yiyip yiyip şişsinler :))
İş yerinde kahvalti yapma imkanin varsaHah ne yazacağımı şimdi hatırladımkahvaltıyı çeşitlendir dwmişsin ya, haftaiçi iş ortamında ancak o kadar oluyor ama zaten acıkmıyorum yav. Ama yarın belki yeşillik de sokarım menume, yumurtayı biraz azaltmam lazım iltihaplı sivilcelerim cozuttu, ergen gibi oldum yine
Tuuu tuuu masallahhhhCanım bu normal rutin yaşamımın içindeki sdce yol aktivitem, iş hayatı ve ev işlerini katmadım. Beni fizikselden ziyade beyinsel şeyler yoruyor, enerjimi onlar emiyor maalesef. İşyeri stresi, yetişmeyen işler ama oğlumu zor durumda bırakmamak için mesaiye kalmamaya çalışmalarım, almanyaya taşınalı daha 2.5 sene oldu, burda mesleğimi okumamış oldugum için projelerimi sunarken hep eksik kalıyorum, teknik kelimelerin almancası konusunda özellikle. İşte bunlar beni yoruyor. Yoksa ben oğlanı sırtımda da taşırım kilometrelerce benim enerjim çok çok şükür inşallah hiç eksilmez bu enerjim
Ya ben zaten evden LKW gibi çıkıyorum yazıp darlıyım mı içiniİş yerinde kahvalti yapma imkanin varsa
Evde saklama kabina koy salatalik ceviz vs. Beraber ye cnm
Ben işte oludugumda o kadar uzun zamanim olmuyor o yuzden tek kuruyemis götürüyorum
Eline saglik baharim* * * 9.Takim 633. Etap * * *
Niran Nevra (70.8/70/0.8/%1.13) izin kullanmak istiyor
Pumpkin00(85.9/)izin kullanmak istiyor
Keseli kanguru (91.4/89.7/1.7/%1.86)
AsyaaAyazz(67/
Ucmelekannesi(73.5)kilosu sabit
Dream00(62.4/61.8/0.6/%0.96)
Bi prenses annesi (80.6)kilosu sabit
Poni Bon (88.7/89.3/+0.6/%-0.68)
Medine66 (66/65.9/0.1/0.15)
9.takim ortalamasi : %
Deneme suresindeki üyeler :
Umkay16 (93.8)Bt:22.6.19 Bk:99 H:80
guzelgunler2019(61.9/60.8/1.1/%1.78)BT:20.07.2019 BK:64.6 H:55
❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (58/58/0/0/)sabit
nanekekik(70,3/72.2/+1.9)
eceboce(57.9/58.8/+0.9)
mefkurem(101/
askrhpozitif(81,8/)bildirim yapmadi
Jasminium84 (57.4/58.1/+0.7)
GunesinKizi35 (47/47.4/+0.4)
Kedilovic (69/67.8/1.1)
Sweetyy83 (72.3)
Pesto26 (72.5)
Elfkkk (73.8)
Ekim2009 (88.7)sabit
Yahu benimkide tek cocuk takilma bu kadar canimKızlar ya az önce oğlumu almaya yuvaya gittim, bizim çocugun akranlarından birinin daha annesi gebeymiş kadın nası kilo almış , o kadar koydu ki bana , gözlerim dolu dolu kaçtım. Bisiklette ağlayacaktım sonra dedim herkesin hayatı kendine saçmalamaama çok ağırıma gitti, bitek benim oğlum kardeşsiz kaldı koca yuvada şuan neyse eve geldim, 32 yaşındaki bekar kuzenim yazdı , yumurtalıklarındaki kistler sebebiyle operasyona alınacakmış, doktor yumurta dondurt öncesinde garanti veremiyoruz demiş. Damat aday adayı dahi yok daha. Halalım tek çocugu , bunları duyunca bir oturdu içime birdaha da ikincim olmuyo niye olmuyo diye ağzımı açmıycam yani şükretmesini bilmek lazım benim yaptığım da resmen şımarıklık
Tebrikler ablam listeyede girmissin hayirli olsunKizlar sabah tartilmistim ama bildirimi yarin yapicam diye yazmamistim
Takim yuzdesi düşük olunca listeye girmeye karar verdim :))
Biraz korkuyorum
ama vatana millete hayirli olsun
Gecen hafta 101
Bugun 99.5
Fark 1.5
Hadi bakalim bol eksili günler insallah
Hoşbuldumm mm
Afiyet olsun baharımMenü gelsin o halde 🍽🍽🍽
Sabah (9:30)
1 beyaz bir tam yumurtadan omlet
30 g peynir
Yarım kapya biber 🌶
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen (14:00)
4 YK kurufasulye
1/2 kase yoğurt
2 YK pilav
Ara(15:30)
1 protein bar küçük 150 cal
Kahve
Akşam(18:00)
5yk karalahana yemeği
1 kare minik mısır ekmeği
Su: 3 lt spor: yapınca yazacağım eşim gelsin yürüyüşe gideceğim
Ayyy hadi saglicakla kucagina al canimSuqn 4 cm acilmm var saat basi nstye baglaniyrm birz daha bkletiyo doktor
Yogunluktan gelemedim abla toplantimiz filan oldu bide aksam. Patronun eşiyle atıştık ufaktab bideHuuu ne yapiyosunuz nerdesiniz kizlarr
Ben listeye girdim diye pek heyecanlandim
Afiyet olsun canimSabah
2 yımırta
Kapüçino
Öğle
150 grm yoğurt içine yulaf ezmesi 3 kuru kayıdı
Ara15:30
Abuk subuk 3-5 meyve, çocuklara yaptım da arada yidim
Akşam 5 yk pişmiş sebze 150 grm yogurt zerdecallı sarımsaklı
Su 2 litre
Sporu yazcam küfredeceksiniz şuan
135 dakka bisiklet çünkü patron çıldırdı
405 puan oha nası bi puandırFit mutlu anne
Yarım ekmekmi yahhuBugünkü menü
kahvalti 10.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
Yarim ekmek
Ara 13.00
Sütlü kahve
Aksam 18.00
1 Tabak Kabak Spaghetti
2,5 litre su
Bölgesel 19 dk = 57 puan
Fit mutlu anne
Afiyet olsun canimCuma Menüm efenim :))
10.30
3 ks. Kavrulmus kiyma 2 yumurtayla omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu
14.30 gibi
Kepekli, 3 küçük k. Incirli sütlü lapa
3-4ceviz
18. 45
1 tb kiymali kabak
1 kase yogurt
Bisi olmaz canimİki gün misafirlerim olacak ahanda şu pastayı yaptım tadına dahi bakmadantadı kötüyse de rezil olucam
Ya çok istemiştim, çok heves etmiştim niyeyse çok acelesi de yoktu aslında, olmayınca hırs yapmıştım. Üst üste de gelince hersey, ya burda neler okuyorum, hergün ilişki, mesir macunları, yok 2 saat yastık koyup yatmalar fln. Biz daha ovu haftası ilişki denk getiremeyen abuk bi çiftiz sanırım buna bozuldu sinirimEline saglik baharim
Yahu benimkide tek cocuk takilma bu kadar canim
Tebrikler ablam listeyede girmissin hayirli olsun
Afiyet olsun baharım
Ayyy hadi saglicakla kucagina al canim
Yogunluktan gelemedim abla toplantimiz filan oldu bide aksam. Patronun eşiyle atıştık ufaktab bide
Afiyet olsun canim
Yarım ekmekmi yahhu
Afiyet olsun canim
Bisi olmaz canim
Anacim sen valizlemi cikiyon yolaYa ben zaten evden LKW gibi çıkıyorum yazıp darlıyım mı içinioğlana yuva için çanta yapıyorum, ekstra yuva için bez ve kıyafet(bezler yıkama oldugu için hergün 3 tane temiz götürüp 3 pis alıyorum), sonra kendime öğle yemeği, kendime işte giymek için kıyafet, kendime iş çıkışı oğlumla bi aktivitede giymek için kıyafet, oğluma yuva çıkışı için ful bitur kıyafet bez ve yuva çıkışında yemesi için yiyecek, artı parkta oynamak için oyuncaklar ve havuza da gideceksek havuz çantası... evet bunların hepsini alıyorum bir de oğlanı alıyorum, önce yuvaya bırakıyorum, yuvada oğlanı taşıdığım aracı söküp yuvanın garajına koyup ofise o eşyalar olmadan geçiyorum, işte bu geciş aşamasında haftada 1 gıdıp marketten alışveriş yapıyorum, ofiste yerimiz var . Ama kuruyemiş bana çok dokunuyor, mideme bağırsaklarıma, yani ceviz fındık fln. Ben rahatsız değilim zorlanmıyorum kahvaltımı yaparken ama tabii keşke bi maydonoz nane fln koysam bahçeden toplayıp ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?