Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sizin orda yagmur yokmu

Meyve tam ne yedin ne kadar bilmiyorum ama abartmasak iyi olur tabi

Haa aklima geldi zerdecal az karabiberle beraber yenmeliymis icindeki bi madde etkilesime geciyormus o zaman
Tüh sarımsak ve tatlı biberle yedim zerdecal ı, iltihap temizler diyolar da, özellikle eklemlerdekileri. Ya burda da yagdı da, benim sloganım şu, şeker değilim erimiyorum çok yagarsa yagmurluk geciriyorum. Çocuklarla da parka gittik, bitek biz vardık yağmur var diye kimse çıkmamış koca şehir parkı ya da diğer çocuklar erimişti yağmurdan bilemicem
Zaten hastayım di mi hala da kaşınıyorum valla
Ay meyve dediğim 4-5 üzüm, belki bi dilim karpuz, 3-5 tane ahudu, blaubeere ama ufacıklardı onlardan da on tane. Toplasan bi elma etmez

tebrikler, bol eksilerin olsun inşallah listede
afiyet olsun
tez zamanda dönersin inşallah
Icine hangisi siniyorsa o nasip olsun ins size.
Afiyet olsun

Kahvalti
1 yesil cay unutmusum yazmaya

İnsan nefes almayı unutur ne bu yoğunluk ya maşaallah redbul filan iç hergün

Yarim ekmek derken

Kabagi sademi yedin

Cuma Menüm efenim :))

10.30
3 ks. Kavrulmus kiyma 2 yumurtayla omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu

14.30 gibi
Kepekli, 3 küçük k. Incirli sütlü lapa
3-4ceviz

18. 45
1 tb kiymali kabak
1 kase yogurt
Hah ne yazacağımı şimdi hatırladım kahvaltıyı çeşitlendir dwmişsin ya, haftaiçi iş ortamında ancak o kadar oluyor ama zaten acıkmıyorum yav. Ama yarın belki yeşillik de sokarım menume, yumurtayı biraz azaltmam lazım iltihaplı sivilcelerim cozuttu, ergen gibi oldum yine

İnsan nefes almayı unutur ne bu yoğunluk ya maşaallah redbul filan iç hergün
Canım bu normal rutin yaşamımın içindeki sdce yol aktivitem, iş hayatı ve ev işlerini katmadım. Beni fizikselden ziyade beyinsel şeyler yoruyor, enerjimi onlar emiyor maalesef. İşyeri stresi, yetişmeyen işler ama oğlumu zor durumda bırakmamak için mesaiye kalmamaya çalışmalarım, almanyaya taşınalı daha 2.5 sene oldu, burda mesleğimi okumamış oldugum için projelerimi sunarken hep eksik kalıyorum, teknik kelimelerin almancası konusunda özellikle. İşte bunlar beni yoruyor. Yoksa ben oğlanı sırtımda da taşırım kilometrelerce benim enerjim çok çok şükür inşallah hiç eksilmez bu enerjim

Bosver gelenler yiyip yiyip şişsinler :))
Hahaha ay valla koz, yarın gelecek arkadasım tez yazarken 20 kilo almış, gecen hafta gördüm şok oldum ki bu bi erkek. Pazar gelecek kız arkadasım da tez yazarken 10 kilo aldım nası vercem bilmiyorum diyodu gecen

İş yerinde kahvalti yapma imkanin varsa
Evde saklama kabina koy salatalik ceviz vs. Beraber ye cnm

Ben işte oludugumda o kadar uzun zamanim olmuyor o yuzden tek kuruyemis götürüyorum

Tuuu tuuu masallahhhh

İş yerinde kahvalti yapma imkanin varsa
Evde saklama kabina koy salatalik ceviz vs. Beraber ye cnm

Ben işte oludugumda o kadar uzun zamanim olmuyor o yuzden tek kuruyemis götürüyorum
Ya ben zaten evden LKW gibi çıkıyorum yazıp darlıyım mı içini oğlana yuva için çanta yapıyorum, ekstra yuva için bez ve kıyafet(bezler yıkama oldugu için hergün 3 tane temiz götürüp 3 pis alıyorum), sonra kendime öğle yemeği, kendime işte giymek için kıyafet, kendime iş çıkışı oğlumla bi aktivitede giymek için kıyafet, oğluma yuva çıkışı için ful bitur kıyafet bez ve yuva çıkışında yemesi için yiyecek, artı parkta oynamak için oyuncaklar ve havuza da gideceksek havuz çantası... evet bunların hepsini alıyorum bir de oğlanı alıyorum, önce yuvaya bırakıyorum, yuvada oğlanı taşıdığım aracı söküp yuvanın garajına koyup ofise o eşyalar olmadan geçiyorum, işte bu geciş aşamasında haftada 1 gıdıp marketten alışveriş yapıyorum, ofiste yerimiz var . Ama kuruyemiş bana çok dokunuyor, mideme bağırsaklarıma, yani ceviz fındık fln. Ben rahatsız değilim zorlanmıyorum kahvaltımı yaparken ama tabii keşke bi maydonoz nane fln koysam bahçeden toplayıp ,

Eline saglik baharim
Yahu benimkide tek cocuk takilma bu kadar canim
Tebrikler ablam listeyede girmissin hayirli olsun
Afiyet olsun baharım
Suqn 4 cm acilmm var saat basi nstye baglaniyrm birz daha bkletiyo doktor
Ayyy hadi saglicakla kucagina al canim
Huuu ne yapiyosunuz nerdesiniz kizlarr

Ben listeye girdim diye pek heyecanlandim
Yogunluktan gelemedim abla toplantimiz filan oldu bide aksam. Patronun eşiyle atıştık ufaktab bide
Afiyet olsun canim
Yarım ekmekmi yahhu
Cuma Menüm efenim :))

10.30
3 ks. Kavrulmus kiyma 2 yumurtayla omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu

14.30 gibi
Kepekli, 3 küçük k. Incirli sütlü lapa
3-4ceviz

18. 45
1 tb kiymali kabak
1 kase yogurt
Afiyet olsun canim
İki gün misafirlerim olacak ahanda şu pastayı yaptım tadına dahi bakmadantadı kötüyse de rezil olucam
Bisi olmaz canim

Ya çok istemiştim, çok heves etmiştim niyeyse çok acelesi de yoktu aslında, olmayınca hırs yapmıştım. Üst üste de gelince hersey, ya burda neler okuyorum, hergün ilişki, mesir macunları, yok 2 saat yastık koyup yatmalar fln. Biz daha ovu haftası ilişki denk getiremeyen abuk bi çiftiz sanırım buna bozuldu sinirim genel olarak geçti o duygusallıklarım ama o da mı gebeymişşşş durumuna ikinci çocuguna kim gebeyse bürünmeye başladım manyağa bağlamış olabilirim

Anacim sen valizlemi cikiyon yola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…