Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aksama ne planiniz var kizlar

Ben kabak soteleyip yogurtla yesemmi yoksa kabak corbasimi yapsam bilemedim
Corba sekli daha cok eksi getirir :))
Ama hic tok tutmuyor
Belki corba yogurt yaparim
az önce taze fasulyenin altını kapadım abla bir kase yoğurtla yicem bende dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum bi ince acıktım ama şimdi yersem çok geç vakitte acıkırım tekrar ondan 2-3 saat daha dayanmaya çalışıyorum

ay cok merak ettim kiz doguma kac kiloyla girmistin, 65 le hamile kalip kizin 6 aylikken 57 ye inmissin baya baya ferahlamissindir o dönem,

Ama hic tok tutmuyor
ben makarna salatasinin üzerine biber koyup yiyecegim ahhaha:) saka saka mangaldan kalan etlerle 3 gun yasariz biz

Olsun canım, ufak da olsa bir gezi onu da motive eder, daha büyük açılımlara kapı aralar

Bak benim motivasyonum da gelmişken kaybolma buralardan dostum
takımın adı yeter motivasyona gülüm, ben olmasam da motivasyonun hep olsun

Kolay gelsin afiyet olsun cnm ben ihlamur demledim kızımla içiyoruz
size de küçük hanımla afiyet şifa olsunnnnnn:)
ah ahh benim sıpa çay bile ağzına sürmez karşılıklı ne ıhlamur ne de çay içilmiyor kızım da yok ki karşılıklı içeyim
bir gün birinizin kızını ödünç alıp karşılıklı çay içesim vaaaarrrrrrr

arada bu kadar hassasiyet ağrı normal de senin düzenin oturmamış ki daha o yüzden her defasın da böyle oluyorsun sanırım, hormonların bir dengelensin her şey düzene girer bence

inşalah işe yarar kuzum, sağol ilgilendiğin için
işe yaramazsa başka yöntem denersin ama biraz vurdumduymaz biraz patavatsız olmak insanları kırmadan istediğini söyleme özgürlüğü veriyor zamanla aman bu da patavatsız diyip alışıyor insanlar , kırılma v.s. olmuyor bile :)

sen yeter ki iste canooom taze taze demlerim hemen :)

sorma canım çocuk yeni atlatmisti yenide antibiyotik aldık geldik
WC bende de var malesef sıkıntı
Yoo üstadım senin üzerine bu konu adam tanımam
Bizimkisi işimiz görülsün yeter durumu şuan
Gogsum daha iyi sagdim sabah biraz karalahana anamın bahçesinde var gecmezse onu denirim ..
kız bizde bebek olsun diye çalış çalış canımız çıktı lahana al annenden at buzlugunda bulunsun
Cumartesi 72.1 gelip Pazartesi 72.8 gelen koca yürekli (koca dötlü de olabilir) kız Pesto..
benim dotumun üstüne tanımam
Buradayım şikilobum kaybolmicammmmmm

ozamaan dans dansss
North River balim sanada geçmiş olsun evin içindeki ceyran mahvediyor bizi bence
kesinlikle benim kapı pencere hepsi açık
geçen cumadan beri başladım kılmaya canım, Allah kabul ederse
kabul eder canım niye etmesin
bebeğim bir yardım alsan geçen sene de çok çektin bu konuda
Kılo bıldırımım
Cuma. 73.5
Pazartesı.73.2
Fark-300
güzel eksi
antibiyotik alıp geldik canım
erkenden göstermiş işte kendini
gunaydin kizlar.masallah genellikle herkes guzel.kilo vermis.bende malesef artidayim.cok utaniyorum ama mecbur yazmam lazim
persembe tartilmistim 65.9
pazartesi 67
fark +1.1
bırakma canım tekrar iner
bizde çok çektik çok iyi anlıyorum

Ama hic tok tutmuyor
ben akşam sadece yoğurt yada shake düşünüyorum ogeln biraz karbon oldu

hemennn 2 adım geri çekil gülüm sağlam papuç değil galiba bu adam rahmetli kalsın geri dirilmesin haa

amin kuzum inşallah
ne biliyim üzdüğüm insan çok, hatalarım çok o yüzden kabul eder inşallah diyorum

Ama hic tok tutmuyor
evdekilere karnıyarık pilav çoban salata yapıyorum onları yiyemem ki, kendime de geçen günden semiz otlu kahverengi mercimekle yaptığım çorbam var 1.5 kase kadar çıkar herhalde, yanına bol yeşil salata yapayım diyorum

Senin ne düşünüp hissettigin onemli olan cnm
Inanmiyorsan sallama o zaman
haydaaaaa
kaç yaşında bu adam ya ergen gibi instadan kız ayarlamaya çalışıyor
Vardır Allah’ın bir bildiği. Hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır vardır.
hemennn 2 adım geri çekil gülüm sağlam papuç değil galiba bu adam rahmetli kalsın geri dirilmesin haa
Yok konuyu kapattım ben bu yaşında böyleyse düzelmez bende kimseyle uğraşamam valla. Tesadüfen gördüm iyi oldu ama

Cocuk dr u bi cocuk psikologuna yonlendirse
Yarın bir arayım abla bence kabızlık korkusu var bir kaç kere söyledi sevindim söylüyor diye kabız olunca geri başa döndük

Yok konuyu kapattım ben bu yaşında böyleyse düzelmez bende kimseyle uğraşamam valla. Tesadüfen gördüm iyi oldu ama
kız yaşa aldanma sakın yaşı 60 ı geçmiş hala genç kız düşürmeye çalışan bir dolu sapık var iyi ki o tesadüf olmuş da görmüşsün sen kalbi eli yüzü düzgün , sevmeyi sevilmeyi bilen birine layıksın gülüm

Sağol canım burda özel yada devlet okulu yok bütün okullar devlet okulu işin zor yani kızım seneye martta ilk okula başlıyacak eğer hala zorlanırsa yarim gün götürecem artik ilk okul öğretmeniyle konuşacam kabızlık problemi olmasaydi çoktan öğrenmişti çok zeki herşeyin farkında kakasi nerden geliyor çiş nerden hepsini söylüyor farkında
Gecen sene yaz tatilinde başladık tuvalet eğitimine çişini öğrendi kakada baya zorlandık hala zorlanıyor ama eskisinden çok iyi önce tuvalete bile oturmak istemiyordu şimdi en azindan ben kakasi geldiğini farkedince otutturuyorum ıkınıyor ama söylemiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…