Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Televizyon karşısında birşey yememe kararımı da uyguladım bugün çok şükür. Hatta ben kahvaltı yaparken kızımın çizgi film izlemesine izin vermedim, o düzeyde
Bir de öğlene doğru kızıma karpuz verirken ağzıma minik bir parça karpuz attım, sonra oruç gibi hemen geri çıkardım. Bu ara Karatay’ın kitabını okuyorum da, leptini baltalamak istemedim. Beni gören eşim şok, ne dengesizsin diyor, üç gün önce kendini kaybetmişcesine yiyorken şimdi minik bir karpuz parçasından uzak duruyorsun. O da haklı

Çook çok gecmişe oldun canım. Sıcak Bi çorba içebilsetdin keşke. İnş bi an önce toparlanırlanırsınız ya
Süperrrrrdaha ne olsun:)
Canım herkes de söylemiş ama ekmkmiktarı cok cnm. Beyaz ekmeği tamamıyla cıkarmalsn bnce. Kızarmış ürünlerde biliyorsun olmaazzz(amagğnden güne toparlarsın eminim canımmm
Müü kem mmell:)
Ayyh... O öğle menüsü nedirrrrr öle kızz.. Senn o incecik nedenin nasıl kabül etti o kadar şeyi:) ayyy ama ofiziğin nedir öle yaa.. Tam bir taşsın.... Bnce cok güzel bi fiziğin varrrrr.. MAŞALLAH
Ah biz kadınların işi hiç biter mi bacım ama cogunu hallettim
Olsun sevindim canm
Olsun ablam o da kardır:)
Kaçamaksız harika menülerrrr
Gayet ii canımmm
Akşam daha hafif olabilirmiş ama genel olrk gayet iyi gözüküyor tatlımm

Kız o nasıl akşam yemeği, kızartma dolu Düğünü unuttun sen herhalde

Senin iştahin pek acildigi yokki cnm masallah :)) bende 1 ay önceye göre cok cok iyiyim nazar degmesin
maşallah diyelim nazar değmez hem kendi kendine sık sık söyle iştahım gitti açlıktan midem bulanana kadar bir şey yiyemiyorum de iştah falan kökten gider kalmaz:)
cumaya kadar gitsin gelmesin ben bu hafta güzel eksi görmek istiyorum kendimden umudum var :)

Patates kızartması sen yememişsin ama kızın yemiş, evde diyet yapan varsa kızartma olmamalı bence.

bence yari yariya dir bazi uzmanlar metabolizmayi canli tutmak icin ara ögünleri atlamayin diyorlar belkide o yüzdendir
afiyet olsun. Kisir olmayabilirdi. Ama sütlac tenceresi siyirmaya bayilildim
bana göre çok zor bir yöntem işim gücüm yok ikide bir ağzıma bir şeyler tepme fikri bile bana stres yapıyor bu gün acıkmam 8 saati buldu acıkmadan da yenmiyor ki yemeğin tadına tuzuna bile bakamayan(sofrada anca anlıyoruz tadını tuzunu) midesi hoplayan benim gibilere çok zor

Yürüyüş süper, eşin sana eşlik ettiği için çok şanslısın bence, maşallah.

Oh oh ne güzel, darısı başımıza
eşim bana eşlik etmiyor kiiii ben ona eşlik edeyim diye hadi kalk yürüyelim diye diye başımın etini yiyor sırf sussun diye yürüyorum :))

bugun kizim cis yaparken aman kaka yapma sakin pis kokar dedim burnumu kapattim kizim biraz inat oldugu icin hayir yapacam dedi :) ikini ikini yapti burnumu kapattim iyy koktu dedim hosuna gitti guldu
hayir yapacam dedi yapti :) demekki cocuklara dedigini yaptirmak icin tersini soylemek gerekiyor bide boyle yapiyim dedim :) tuvalet egitiminde bir sorun yokta kuzum biraz korkuyor korkusunu yenmeside zaman alir gibime geliyo kalkarken biraz mizmizlanarak lalkti agridimi acaba yada daha fazla yapamadimi diye düşündüm artik ustune gitmicem oyunla yaptirmaya calisacam

hahahah ortaklaşa erisinler o vakittttt
benim verecek 25-30 kilom var anacım nerden olursa olsun heryerden gitsin erisin bitsin gariii:)
a.s. gülüm yazdım sana selamları var diye keşke becersem de üye olsam ben de yazmış :)
bayram da hiç tatlı yemiycem deme yasak bilinç altını coşturuyor gezmeler de canımın çok çektiği zaman yerim dersen ve gezmeler de canın da çekmezse (ki çekmeyecek büyük ihtimal çünkü yasak yok) bayramı 1-2 dilim tatlıyla rahat geçirirsin ben memelekette mis gibi evde yapılmış tatlıları ağzıma bile sürmeden hiç canım çekmeden geçirdiğimi bilirim gerçi bayram sabahı küçük çatal yemiş olabilirim o da sünnet diye :)

haa bak işte o da beceri demi dengeyi sağlamak birden çoşup yememek

Ben listede değilim ama son iki gün karbonsuz geçirecem yarın kabak detoksu yapmayı düşünüyorum abla

Kızlar ciddi ciddi bağırsaklarım bozuldu tuvalete taşınıp duruyorum, afedersiniz popomdan işiyorum resmen vucut reddetti burger kingi
Patates ye canım istersen yarın patates detoksu yapabilirsin patates yoğurt iyi gelir bol su iç geçmiş olsun
Popomdan isiyom lafina koptum
Allah iyiliğini versin

cidden ya boylu poslu ve beden yapısı kıvrımlı maşallah o sayfayı sık kullanılanlara ekledim arada açıp bakayım da ha bu hatun hala zayıflıyor ekim kaldır totoşunu diyeyim kendime diye
ona yazmadım benim bozuk ağzımı bilmez şok olmasın diye ama resmi görünce hay maşallah zilloş ne de biçimli didiydim içimden hihihih
başka bir eltimin de kızları senin patron gibi 34 beden bile bol gelir , yazık eltim ağladı bir kez yanım da ne yapsam yediremiyorum büyük kıza diye yaşı 24-25 kızının , eşim diyor ki insan bunlarla yemek yerken midesi bulanıyor iştahı kaçıyor o kadar uzun süre küçük bir lokmayı ağzın da çeviriyor bildiğin oyalanıyor yemek yemek eziyet geliyor kıza üzülüyorum baya ona da kardeşlerine de ama büyük olan aşırı zayıf leğen kemikleri görünüyor yüzü de çökük kuzumun yaşlı gibi görünüyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…