- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.841
Çook çok gecmişe oldun canım. Sıcak Bi çorba içebilsetdin keşke. İnş bi an önce toparlanırlanırsınız yakızlar tüm gecmişi okuyamadım heryerim agrıyor dayak atıp bırakmışlar gibi , eltimlerde ille de aksam yemege gelin bayrama kadar görusmeyiz diyorlar dedim bayramda görusuruzel öpmeye gelirim ... bir saat sonra kapı caldı abim gelmiş (buyuk kaynım) madem gelemeyeceksiniz size de meyve sebze aldı koy pazarından diye oturduk kuzeyle taze hıyar yedik aksam yemegim buydu gun içinde de bolca su kahve ıhlamur
Bugünkü menü
Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta
1 yesil Cay
Ara 12.30
1 tatli kasigi ketentohum yagi
Ögle 13.00
Tonbalikli salata
1 kase yogurt
Aksam 18.40
1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt
Ayni dünkü gibi menü
Su 2 litre olmustur yatana kadar 3 olabilir
Bölgesel 20 dk = 60 puan
@bi prenses annesi
Spor yapmadim belki yürüyüse cikarim kizceler uyuyunca
Süperrrrrdaha ne olsun:)Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
6 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 buçuk ceviz
Cay
Ara 1
1 bardak süt
2 gevrek
Ara 2
1 kase yoğurt
1 erik
Akşam 17:50
1 kase cacık
5 kaşık patlıcan güveç (dunki yemek)
Su 2 lt anca olur gecirmeye çalışayım
Spor yok
Canım herkes de söylemiş ama ekmkmiktarı cok cnm. Beyaz ekmeği tamamıyla cıkarmalsn bnce. Kızarmış ürünlerde biliyorsun olmaazzzİyi akşamlar ablalarım menümü yazayım
Sabah 10 civarı
Bir buçuk kk peynir
Domates salatalık
Sucuklu yumurta
Yarım dilim ekmek
İkindi 15:15
6 yk hindi sote
Akşam 19:00
Bir avuç kızarmış patates
İki dilim ekmek
Kızarmış tavuk
Su miktarı 2 lt
Kovalamayın lütfen
Müü kem mmell:)Menümü yazayım güzel hatunlar
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
13.00
3 fırın köfte
15.00
5 adet çiğ badem
19.00
3 yk ızgara tavuk göğüs bir kase salata
Su 2 litre
Ayyh... O öğle menüsü nedirrrrr öle kızz.. Senn o incecik nedenin nasıl kabül etti o kadar şeyi:) ayyy ama ofiziğin nedir öle yaa.. Tam bir taşsın.... Bnce cok güzel bi fiziğin varrrrr.. MAŞALLAHBir de şuraya menü yazcam küfür gibi
Sabah
2 yumurtama
Maydonoz
Sade kahve
Ara
1 elma 2 kuru kayısı
Öple
Hamburger
Patates
Chilili peynir nugget
Akşam
Kabak
1 yk yoğurt
Su 2 litre
Soda 300 ml
Çay 300 ml
Spor
Bölgesel 10 dakka 20 puan
Bisiklet 60 dakka 180 puan
Toplam 200 puan @bi prenses annesi
Burger kingi görmeyen kaldıysa şimdi sövebilir
Olsun sevindim canmAh biz kadınların işi hiç biter mi bacım ama cogunu hallettim
Olsun ablam o da kardır:)bu arada yürüyüşü yapıp geldim , şansıma hava o kadar güzeldi ki 2 tur yürümek istedim ama eşim tek tişörtle çıkmıştı üşüdüm diye tutturdu 1 tur yürüdük geldik 40 dk yani :=((
Kaçamaksız harika menülerrrrSlm herkese
Kaptanmzdan iki gün izim aldm arsa araba alım satım işleri vardı da.
Dünkü menüm
10.30
1 d çavdar ekm.
1 ceviz
2 d peynir
Domates salatalık
13.30
1 b süt
1 yk kuru üzüm
17.00
8 yk kuru fasulye
1 büyük kase cacık
2 üçgen kavun
20.00
Ayran
Su 2
Spor 30 dk tempolu yürüyüş.3=90 puan @bi prenses annesi
Bugünkü menüm
10.00
1 d çavdar ekmeği
1 yumurta
2 d peynir
Salatalık
1 ceviz
1 çk bal
13.30
1 b süt
10 kadar fındık leblebi karışımı
16.00
Yoğurtlu kabak
1 d ekmek
Su 2
Spor 1 mil leslie.3=45 puan @bi prenses annesi
Gayet ii canımmmAlıtılar devam edecek anlasılan ben menumu yazayım
10.00
Sade nescafe
12.30
1 yumurta
2 yuvarlak dılım sucuk
1kk peynır
5 zeytın
1 tb ekmeek
Salatalık
16.00
Yesıl cay
17.00
Rezene
19.00
1 kase mercımek corbası
Salaata
Kuru sogan
Yogurt 1 kase
Su 2lıtre
30 dk orta tempoda yuruyus 60 puan @bi prenses annesi
Akşam daha hafif olabilirmiş ama genel olrk gayet iyi gözüküyor tatlımmSelam dostlar,
Misafir gideli bir saat kadar oldu ama hala dinlenemedim. Enerjimi toplayabilirsem 15 dk Leslie yapmak istiyorum. Menüm size süper gelmeye bilir ama ben kendi çapımda başarılı sayıyorum. Buyurunuz:
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 hurma
1 avuç badem
Ara 14.00
Sütlaç tenceresini sıyırma
Akşam 18.00
1 küçük biber dolması
4 kaşık kısır
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
Su 2.5 lt
( börek yemedim - hayatım boyunca çok nadir bir başarı)
Kız o nasıl akşam yemeği, kızartma doluİyi akşamlar ablalarım menümü yazayım
Sabah 10 civarı
Bir buçuk kk peynir
Domates salatalık
Sucuklu yumurta
Yarım dilim ekmek
İkindi 15:15
6 yk hindi sote
Akşam 19:00
Bir avuç kızarmış patates
İki dilim ekmek
Kızarmış tavuk
Su miktarı 2 lt
Kovalamayın lütfen
maşallah diyelim nazar değmez hem kendi kendine sık sık söyle iştahım gitti açlıktan midem bulanana kadar bir şey yiyemiyorum de iştah falan kökten gider kalmaz:)Senin iştahin pek acildigi yokki cnm masallah :)) bende 1 ay önceye göre cok cok iyiyim nazar degmesin
Patates kızartması sen yememişsin ama kızın yemiş, evde diyet yapan varsa kızartma olmamalı bence.Menümü yazayım güzel hatunlar
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
13.00
3 fırın köfte
15.00
5 adet çiğ badem
19.00
3 yk ızgara tavuk göğüs bir kase salata
Su 2 litre
bence güzel sonuçları olacak senin rüyalar geldi aklıma hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)Sağol ablam. Girdik bi işe bakalım
bana göre çok zor bir yöntem işim gücüm yok ikide bir ağzıma bir şeyler tepme fikri bile bana stres yapıyor bu gün acıkmam 8 saati buldu acıkmadan da yenmiyor ki yemeğin tadına tuzuna bile bakamayan(sofrada anca anlıyoruz tadını tuzunu) midesi hoplayan benim gibilere çok zorbence yari yariya dirbazi uzmanlar metabolizmayi canli tutmak icin ara ögünleri atlamayin diyorlar belkide o yüzdendir
afiyet olsun. Kisir olmayabilirdi. Ama sütlac tenceresi siyirmaya bayilildim
gelecek edibem sen hiç merak etme aman zayi olmasın hem tadına bakarım yerine ben zayi olacağıma o olsun diyeceksin canooom:)Sıyırmasaydım iyiydi ama inşallah irademin o kadar güçlendiği günler de gelir diyeyim
eşim bana eşlik etmiyor kiiii ben ona eşlik edeyim diye hadi kalk yürüyelim diye diye başımın etini yiyor sırf sussun diye yürüyorum :))Yürüyüş süper, eşin sana eşlik ettiği için çok şanslısın bence, maşallah.
Oh oh ne güzel, darısı başımıza
hahahah ortaklaşa erisinler o vakitttttafıyet olsun canım ıyı olman super gunden gune ıyılesırsın artıkım
aynen ablam ya bayram temızlıgını kım cıkardı bılmemedelıye hergun bayram ne ustume alınıp cabalıyorsam bu hafta ıyı hıssedıyorum kendımı bayrama eksıyle gırmek ıyı olacak ıns bıde bayramda dıkkat edebılorsem super olur
aleykum selam sende slm soyle abla
afıyet olsun canım corbanın yanına salata falanmı ekleseydın acıkman normal
tarcınlı sut falan ıc canım tarcın tatlı ıstegını karsılar sutte bıraz plsun tok tutar
afıyet olsun canım guzel olmus
kovalanmazsın canım korkma terlıkler zopalar ne gune duruyor.....Kovalamak kolay bı yontem saka bı yana kızlar soylemısler zaten aynı seylerı soylemıyım afıyet olsun tatlım
afıyet olsun canım guzel bır dıyet menusu
bısey demıycem daha mıden tuvalet sorunun nasıl oldu canım
afıyet olsun canım
sımdı senın fotoyu gorunce bu kadın kılo vermeye calısıyorsa ben dıyet yapmak için neden ugrasıyımkı dedım atıyım kendımı kopruden yanı...maşallah canım guzel gorunuyorsun fıt hatun
afıyet olsun canım makarna dahamı az olsaymıs.. Dedıgone de ıyı guldum canım ya
cok az yemıssın tatlım ocek dolması dedıgın kabak cıcegınınmı dolması
oylama oylemımantıklı geldı bana fotoyu gkrunce ufaktan aynalara kustum yanı aynen bu nedır yahu
sadece gobege emır veremem ben totoya haksızlık ederım abla ortaklasa cabuk kılo verın dedım bende
ama hala zayıflamak ıstıyorsun dımı
afıyet olsun canım menuler guzel gıbj
afıyet olsun canım keske aksamı atlamasaymıssın acıkmamıs ve cıkkolatayı yememıs olurdun
sagol canım
sagol canım benım
Niye canım rahatsizmisinKızlar hala tuvaletteyimbu 3 oldu valla
haa bak işte o da beceri demi dengeyi sağlamak birden çoşup yememekben o sekılde kılo veremem alıfım abla cunkı denveyı yanı sık yıyıp az yeme dengesını koruyamam ama tabı oyşe verenxe cok
sagol canım
Afiyet olsun canım bı kısır takılfı gozume ama gjzel menun bence
ben de öyleyim işte gün de 2 gün öğün tam doy kalk olacak benim kiHiç bana göre değil. Yarımda olsa doymam lazım yoksa gözüm döner benim
Ben listede değilim ama son iki gün karbonsuz geçirecem yarın kabak detoksu yapmayı düşünüyorum ablaSlm kizlar bugun normal ciktim işten
Yeni geldim eve
Kahvemi iceyim, aç karnimi doyurayim :))
Benimde cnm karbon istiyor
Burdaki herkesin istiyor
Onlari yedigimiz icin zaten kilo belasindan kurtulamadik
Tabiki bide işin saglik boyutu var
Yada bosverin herseyi
Önünüze geleni yiyin
Hatta gelmiyosa gidin alin
Biz burda boşa kurek çeker dururuz
@guzelgunler2019
Bende 4 kaşık yedim yaMilletin iki kaşık pilavına laf koyan gadınşuan ne hallerde daragacında sallandırıcaklar beni
Patates ye canım istersen yarın patates detoksu yapabilirsin patates yoğurt iyi gelir bol su iç geçmiş olsunKızlar ciddi ciddi bağırsaklarım bozuldu tuvalete taşınıp duruyorum, afedersiniz popomdan işiyorumresmen vucut reddetti burger kingi
cidden ya boylu poslu ve beden yapısı kıvrımlı maşallah o sayfayı sık kullanılanlara ekledim arada açıp bakayım da ha bu hatun hala zayıflıyor ekim kaldır totoşunu diyeyim kendime diyeValla abla bide boyda var hatunda
Afiyet olsun ponim
Hayirli olsun arsanızda ❤
Keske cikolata girmeseydi araya canim afiyet olsun
Tamamdir canim
Afiyet olsun canim
Ayy ben zaten az yerim diyen zayiflara sinir oluyorum
Benim patronumda öyle 36 beden ama zorla yemek yer. Hayatta kalmak icin yemek yiyor resmen
Ins canim
Su tencerenin dibini siyirmasan guzelmis canim
Iyi geceler tatlim
Ben bile aynaya küstüm fizik super valla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?