Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allahtan bir şey olmazsa biz artık hava soğuyana kadar gün aşırı yürürüz herhalde :)
Yürüyüş süper, eşin sana eşlik ettiği için çok şanslısın bence, maşallah.
mefkuşummmm galiba bu gün itibari ileee benim iştah yine kapandııııı
sen de durumlar nasıl gerçi öğleden sonraya kadar bir şey yediğin de yok ki
Oh oh ne güzel, darısı başımıza

aksami es geçme bidaha cnm
Aciktiysan yogurt yeseydin keske
guzel olmus tatlim
Saol ablacim erken kapaticam bu hafta full insAllah abla bu arada bu bayram haftasi bildirim yapacaz demi iki hafta birlestirilmeyevek
kimseden ses cikmadi cnm
Ins. Birlestirilmez yoksa cok kopuluyor
herkesin hayet tarzi farkli cnm
Oylede verilebilir tabi

Iyi akşamlar kızlar biberiye ve kiraz sapli çayımı aldim oturuyorum ama ne sıcak ya
Birazdan birseyler yiyip günü kapatırım artk insAllah
Bugün biraz daha iyiyim cok şükür
afıyet olsun canım ıyı olman super gunden gune ıyılesırsın artıkım
aynen ablam ya bayram temızlıgını kım cıkardı bılmemedelıye hergun bayram ne ustume alınıp cabalıyorsambu hafta ıyı hıssedıyorum kendımı bayrama eksıyle gırmek ıyı olacak ıns bıde bayramda dıkkat edebılorsem super olur
aleykum selam sende slm soyle abla
afıyet olsun canım corbanın yanına salata falanmı ekleseydın acıkman normal
Asiri derecede cikolata yeme istegi var
Bi tatli krizine girdim gibi bise
tarcınlı sut falan ıc canım tarcın tatlı ıstegını karsılar sutte bıraz plsun tok tutar
afıyet olsun canım guzel olmus
kovalanmazsın canım korkma terlıkler zopalar ne gune duruyor..... Kovalamak kolay bı yontemsaka bı yana kızlar soylemısler zaten aynı seylerı soylemıyım afıyet olsun tatlım
afıyet olsun canım guzel bır dıyet menusu
bısey demıycem daha mıden tuvalet sorunun nasıl oldu canım
afıyet olsun canım
CurukElma @elfkkk yoğun istek üzerine fotom geliyo kızlar sonra nası siliniyo onu da anlatın bi de yorum alayım bari.
sımdı senın fotoyu gorunce bu kadın kılo vermeye calısıyorsa ben dıyet yapmak için neden ugrasıyımkı dedım atıyım kendımı kopruden yanı...maşallah canım guzel gorunuyorsun fıt hatun
afıyet olsun canım makarna dahamı az olsaymıs.. Dedıgone de ıyı guldum canım ya
iyi aksamlar menum
3 kasik yogurt
7 hurma(yanimda goturmustum)

18.00
4 cicek dolmasi
4 pazi dolmasi

su 2.5 lt
spor 1 saat yuruyus 180 puan @bi prenses annesi
cok az yemıssın tatlım ocek dolması dedıgın kabak cıcegınınmı dolması
Sevindim kuzum

Afiyet olsun canim

Kizlar oylama baslatiyorum bu hatunu gruptan atiyoruz bunedir yaaa

Yemeyecen kizzz

Ayy bende aksam almadim dayanamadim sabah aldum

Kolay gelsin kuzu

Dilekkkk

Olur ablamm

Afiyet olsun canim
oylama oylemımantıklı geldı bana fotoyu gkrunce ufaktan aynalara kustum yanı aynen bu nedır yahu
atmayalım kızzz ,valla resimlere bakınca bu hatun bile zayıflamaya çalışıyor, yuuf benim topuğuma tüküresim geldi kendi kendime göbeğime emir verdim hemen zayıflaaaaaaaaaaaa didim
sadece gobege emır veremem ben totoya haksızlık ederım abla ortaklasa cabuk kılo verın dedım bende
78 kilo halimin fotosunu da bulup koyayım mı canım? Ben de hep böyle değildim yani
ama hala zayıflamak ıstıyorsun dımı
afıyet olsun canım menuler guzel gıbj
afıyet olsun canım keske aksamı atlamasaymıssın acıkmamıs ve cıkkolatayı yememıs olurdun
Gayet güzel bi menü afiyet olsun
sagol canım
afiyet olsun güzel olmuş cnm
aynen olur ya niye olmasin dimi tamam abla gördüm zaten
afiyet olsun cnm gec saatte yemeyeydin iyiydi cikolatayi ama yansın insAllah

Afiyet olsun canım güzel olmuş
sagol canım benım

Tencerenin dibinde ekstra cok birakmadin degilmi

Borek yememe basarini yarinda devam ettir cnm kahvalti da yiyim deme :))

ben o sekılde kılo veremem alıfım abla cunkı denveyı yanı sık yıyıp az yeme dengesını koruyamam ama tabı oyşe verenxe cok
sagol canım
Afiyet olsun canım bı kısır takılfı gozume ama gjzel menun bence

Hiç bana göre değil. Yarımda olsa doymam lazım yoksa gözüm döner benim

atmayalım kızzz ,valla resimlere bakınca bu hatun bile zayıflamaya çalışıyor, yuuf benim topuğuma tüküresim geldi kendi kendime göbeğime emir verdim hemen zayıflaaaaaaaaaaaa didim
Valla abla bide boyda var hatunda
Afiyet olsun ponim
Hayirli olsun arsanızda ❤
Keske cikolata girmeseydi araya canim afiyet olsun
Tamamdir canim
Afiyet olsun canim
Ayy ben zaten az yerim diyen zayiflara sinir oluyorum
Benim patronumda öyle 36 beden ama zorla yemek yer. Hayatta kalmak icin yemek yiyor resmen
Ins canim
Su tencerenin dibini siyirmasan guzelmis canim
Ben artik kacayim. Hayirli geceler sizlere Insallah mutlu bir güne baslamak nasip olur hepimize
Iyi geceler tatlim
Ben bile aynaya küstüm fizik super valla ya

Tencerenin dibinde ekstra cok birakmadin degilmi

Borek yememe basarini yarinda devam ettir cnm kahvalti da yiyim deme :))
Doğru söylüyorsun, önemli bir ayrıntı hala evde börek var. ekim2009 ‘in teknikleri ile uyumadan önce bilinçaltına gerekli mesajları yollamalıyım

Afiyet olsun canım aksam dolma cok olmus bence gun icinde başka seyler yemis olsaydin aksami abartmazdn sanki cok dengesiz geldi menun bana
ayy aynisida bende var..internetten bakiyo yok sunu yap yok bu tarif daha guzel .degisiklik istiyo hep
afiyet olsun.bugunku menu daha guzelmis:)
afiyet olsun cikolatayi soylemis kizlar
afiyet olsun:))
dolmanin ici hepsini toplasak 3 kasik bulgur yapiyodu abla..bide unuttum yeni aklima geldi yanindada sarimsakli yogurt 3 kasik
bende hic olmadi etrafimdada gormedim hic.
afiyet olsun.aksam bulgurlu olanlar birinden biri olmasaydi..gerci benim de menumde bulgur vardida toplam 3 kasik felan olurdu ici.
Senin iştahin pek acildigi yokki cnm masallah :)) bende 1 ay önceye göre cok cok iyiyim nazar degmesin
masallah tu tu tuuu:)
evet kabak cicegi dolmasi..ama kucuk kucuktu.ayni sekilde pazi dolmasida oyleydi.unuttum bide sarimsakli yogurt doktum ustune

Teşekkür ederm canm inşaallah hayırlı olur

Bende menü yazip yatiyorum kizlar

10.15
3 ceviz
1 ayran

15.30 eve gelince cok acikmistim attim agzima
3 ceviz

16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Boool roka

Iyi geceler kizlar
Çok iyi bence dostum, afiyet olsun. Kahvaltı biraz daha kuvvetli olabilirdi. Ben kahvaltıda doyana kadar ekmeksiz yiyorum ve bir kaç gündür ciddi faydasını gördük, kendimi günün geri kalanında kontrol etmek adına. Sana da tavsiye ederim diyeceğim ama muhteşem kuruyemişleri kahvaltılarım kilo da aldırabilir, tartı sonucunu da görmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…