Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menüleri karıştırıp sana yazmışım canooom özürrrr elifin menüyü senin ki sandım :))

afiyet olsun güzel olmuş cnm
üzerine tarçın serpiverirsin kaymağı olup olmadığını kim görecek :))
bu arada tempolu yürüyüş 3 puanmış yanlış yazmışım gülüm özürrrrr
40*3= 120 olacak doğrusu
aynen olur ya niye olmasin dimi tamam abla gördüm zaten
afiyet olsun cnm gec saatte yemeyeydin iyiydi cikolatayi ama yansın insAllah
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Allahtan bir şey olmazsa biz artık hava soğuyana kadar gün aşırı yürürüz herhalde :)

Saol ablacim erken kapaticam bu hafta full insAllah abla bu arada bu bayram haftasi bildirim yapacaz demi iki hafta birlestirilmeyevek

kızlar aklıma gelmişken az dedikodu yapıverem :))
benim en küçük elti benden 2.5-3 yaş küçük 9 sene önce evlendi şimdi 2 çocuğu var 2 sini de doğurduktan bir kaç ay sonra görüştüğümüz de sanki hiç doğum yapmamış gibiydi 2cisin de ay göbeğim var diyip duruyordu bir de:) şimdi galiba 34-36 beden arası giyiyordur baya zayıf yani maşallah , büyük eltim anlattı (bu yaz küçük elti yoktu kendi memleketine ailesinin yanına gitmiş) 1.5-2 saatte bir azıcık yiyormuş , ben sürekli atıştırıyorum ama az yiyorum diyormuş bir de çayı ya hiç içmez ya da sadece açık 1 bardak içer
sizden böyle tüm gün sık sık ama az yiyip zayıflayan oldu mu kızlar

Diğer adi galeta :)))
heeeeeeeee anladımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ayy bende aksam almadim dayanamadim sabah aldum
İnşallah bu paket son diyorum hem sana hem kendime canım
Baklavayi merdaneyle yapabilirsin cnm ben öyle yapıyorum
5 er 5er tabak büyüklüğünde acip
Tepsi buyuklugunde büyütüyorum
35-40beze
asla oklava yada merdane kullanamıyorum hasrika hamurişi tatlı vs yaparım övmek için demiyorum cidden iyiyimdir ama asla o iki aleti kullanamıyorum
Dışarıda yedik kuzum ayarlayamadım
hmm anladım canım
Menüler bence gayet ama gayet iyi tatlımmm
Akşam yemeliyiz bence bişey özellikle saat 21.00dan sonra çok enerji düşüyor bence yemeyince
Gayet güzel ve dengeli canım afiyet olsun

yarin ins yapabilirim
menüleri karıştırıp sana yazmışım canooom özürrrr elifin menüyü senin ki sandım :))
Önemli degil abla

Guzel olmuş cnm
Hani bu hafta süt yerine yogurt yiyecektin

Amann bosver hic deneme o zaman

Bende öyle bisey olmadi. Ama duymustum o sekilde Metabolizma iyi calisiyormus ne kadar dogruysa artik bilmiyorum

Bende öyle bisey olmadi. Ama duymustum o sekilde Metabolizma iyi calisiyormus ne kadar dogruysa artik bilmiyorum
benim merakım da ondan acaba sadece eltimin bünyesinden ona yarayan bir yöntem mi yoksa genel de çoğu kişiye yarayan bir yöntem mi

Selam dostlar,
Misafir gideli bir saat kadar oldu ama hala dinlenemedim. Enerjimi toplayabilirsem 15 dk Leslie yapmak istiyorum. Menüm size süper gelmeye bilir ama ben kendi çapımda başarılı sayıyorum. Buyurunuz:

Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 hurma
1 avuç badem

Ara 14.00
Sütlaç tenceresini sıyırma

Akşam 18.00
1 küçük biber dolması
4 kaşık kısır
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası

Su 2.5 lt

( börek yemedim - hayatım boyunca çok nadir bir başarı)

mefkuşummmm galiba bu gün itibari ileee benim iştah yine kapandııııı
sen de durumlar nasıl gerçi öğleden sonraya kadar bir şey yediğin de yok ki
Senin iştahin pek acildigi yokki cnm masallah :)) bende 1 ay önceye göre cok cok iyiyim nazar degmesin

benim merakım da ondan acaba sadece eltimin bünyesinden ona yarayan bir yöntem mi yoksa genel de çoğu kişiye yarayan bir yöntem mi
bence yari yariya dir bazi uzmanlar metabolizmayi canli tutmak icin ara ögünleri atlamayin diyorlar belkide o yüzdendir
afiyet olsun. Kisir olmayabilirdi. Ama sütlac tenceresi siyirmaya bayilildim

Sağol canm. Tam halledilmedi aslnda bi kısmını verdik arsa ücretinin sahibi ay sonuna kadar zaman verdi geri kalanı için. Arabayı ilana koyduk bizde

bence yari yariya dir bazi uzmanlar metabolizmayi canli tutmak icin ara ögünleri atlamayin diyorlar belkide o yüzdendir
afiyet olsun. Kisir olmayabilirdi. Ama sütlac tenceresi siyirmaya bayilildim
Sıyırmasaydım iyiydi ama inşallah irademin o kadar güçlendiği günler de gelir diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…