- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #313.061
Kına turuncu yapmıyor mu saçınıyok sadece hurma diyetini demistim.sonra normal diet zaten:))
gaz icin masaj yapiliyo canim.bide onu dene.
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
zuber ne bende bilmiyom:)
iyi aksamlar:)afiyet olsun
afiyet olsun:)
hunnap ne diycektim yazmissin ne oldugunu:)
afiyet olsun:)benim canimda balik istedi simdi:))
afiyet olsun.kaptanimda demis recel fazla olmus.
ben hayatimda 2 kere kuaforde kas aldirdim.1 kerede sacimi boyattim..artik boyatmiyom kina yakiyorum..boya saclarimi mahvetti.cali gibi olduydu resmen
Afiyet olsun canimiyi aksamlar hanimlar bendemenumu yaziyim
sabah 10.00
7 hurma
3 4 kasik yogurt
aksam 16.00
1yarim ay dilim kavun
1 elmanin 3te biri
1 kucuk erik
su 2.5
aradada kahve ve yesil cay ictim.
magza pazar gezdik..spordan sayilmiyo zaten .hic bisey yememisim yaa..hurma diyeti yapiyim dedim beceremedim galiba
Valla baya maas aliyolarmisbiz hostes olmadigimiz icin o kadar para veremiyoz demekki
tatlim madem niye 3 öğün hurma yogurdunu yemedin
Cilt bakimi onemli abla ya aslinda ihmal etmemek lazimBende parami alinca artik ayda 1 gidip cilt bakimi yaptircam
Bide kaliteli kremler ismarlicam :))
Kiz 18 19 yasinda kizlar geliyor yaptirmaya bi gorsen yanlarinda ben cocuk gibi kaliyorumVallahi küçük küçük bebekler botox yaptırıyor artık
Elimi sallasam botox oluyor o denli
Kolay gelen paraya kıyarlar tabibiz hostes olmadigimiz icin o kadar para veremiyoz demekki
Evet yaaAfiyet olsun canim
Valla baya maas aliyolarmis
Cilt bakimi onemli abla ya aslinda ihmal etmemek lazim
Kiz 18 19 yasinda kizlar geliyor yaptirmaya bi gorsen yanlarinda ben cocuk gibi kaliyorum
oglen evde degildik.aksamda canim yemek istemedi.iste bugun kafama gore oldubiz hostes olmadigimiz icin o kadar para veremiyoz demekki
tabi abla senin diger kadinlardan ne eksigin var.Bende parami alinca artik ayda 1 gidip cilt bakimi yaptircam
Bide kaliteli kremler ismarlicam :))
tam turuncu degil ama belli oluyo kirmiziligi..bide saclarimi dokmuyo.cok parlak oluyo saclarimKına turuncu yapmıyor mu saçını
Amann hepsi ayni fabrikadan çıkmış gibi oluyorVallahi küçük küçük bebekler botox yaptırıyor artık
Elimi sallasam botox oluyor o denli
Afiyet olsun canımSabah 6.30
3 tane yağda yumurta
1 avuç yerfıstığı
3 hurma
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
3 parça fırında köfte
Domates-salatalık
İkindi 5.30
1 küçük biber dolması
3 kaşık kısır
Akşam 8.00
3 parça fırında köfte
Yoğurtlu kereviz salatası
Peynirli havuçlu marullu salata
1 avuç badem
1 sütlü çay
Su malesef az 1.5 tl belki yatana kadar içmeye çalışacağım
Spor yok
*Akşam çılgın farkındayım. Badem nereden çıktı demeyin, ancak doydum. Bu akşam uyumak istiyorum, çünkü yaz tatili olunca gün içinde çocuklar uyutmuyor
HeeeAmann hepsi ayni fabrikadan çıkmış gibi oluyor
Evet canım inşallah. Yoksa gidişatım hiç iyi değildi, sıfır irade ile yüz oldum, iki yüz olmadan kontrolü elime alıp kararlı olmalıyım. Ama Allah biliyor ya içimde ne fırtınalar koptu ne gelgitler yaşadım. Beynimi aklımı fikrimi yeme içme ile doldurduğuma da ayrı üzüldüm bugünAfiyet olsun canım
Bence başlangıç için iyi
Giderek ayarlarsın
Hem insan az yedikçe midesi de küçülüyor daha az yemekle daha çabuk doyuyorsun
Yeter ki pes etme gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
İyi geceler kolay gelsinHaydin iyi geceler kızlar
Ben kaçar yarın nöbetçiyim yine
En azindan tatlı vs. Yok cnmSabah 6.30
3 tane yağda yumurta
1 avuç yerfıstığı
3 hurma
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
3 parça fırında köfte
Domates-salatalık
İkindi 5.30
1 küçük biber dolması
3 kaşık kısır
Akşam 8.00
3 parça fırında köfte
1 avuç badem
1 sütlü çay
Spor yok
*Akşam çılgın farkındayım. Badem nereden çıktı demeyin, ancak doydum. Bu akşam uyumak istiyorum, çünkü yaz tatili olunca gün içinde çocuklar uyutmuyor
Damacanaya doğru ilerliyorumYemeğğğğğğ
Yapmağğğğğğ
Gendüne gel
Yoksa senin çay bardağı olacak çaydanlıkkkk
Ayy senmi benmi cnmHeee
Bir de şu dudakları öne uzatıp selfi çekilme işi yok mu çok ayar oluyorum anlatamam
Hamurlarin tatlilarin kölesi olmicaz artikEvet canım inşallah. Yoksa gidişatım hiç iyi değildi, sıfır irade ile yüz oldum, iki yüz olmadan kontrolü elime alıp kararlı olmalıyım. Ama Allah biliyor ya içimde ne fırtınalar koptu ne gelgitler yaşadım. Beynimi aklımı fikrimi yeme içme ile doldurduğuma da ayrı üzüldüm bugün
boyle degil aslinda..uc ogun 7 hurmayla yogurt yiyosun sadece.tamam ablacim yarin erken kapatirim mutlaka
Ay abla esimle kızım pek bi iştahlı yediler canim cekti visne de hafif eksi olunca aldm bi daha olmaz
Hurma diyeti naisl oluyo bilmiorim cnm ama tamamen meyve olmus sanki bu tür tek besin üzerine olan diyet listeleri bana saglikli gelmiyor umarim acikmazsnafiyet olsun cnm
bunlari yedikten sonra aksam bisey yemek istemedim:)Kuzum biraz az olmuş akşama da birşeyler koyaymışsın iyiymiş
kalabalik olmus menunSabah 6.30
3 tane yağda yumurta
1 avuç yerfıstığı
3 hurma
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
3 parça fırında köfte
Domates-salatalık
İkindi 5.30
1 küçük biber dolması
3 kaşık kısır
Akşam 8.00
3 parça fırında köfte
1 avuç badem
1 sütlü çay
Spor yok
al bendende o kadarHeee
Bir de şu dudakları öne uzatıp selfi çekilme işi yok mu çok ayar oluyorum anlatamam
iyi geceler canimHaydin iyi geceler kızlar
Ben kaçar yarın nöbetçiyim yine
Yeni baslayanlara birazdaha tavizkar oluyoruz :))) ilk adim kacamak yapmamakkalabalik olmus menun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?