Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum ust uste kotu seylere rast gelmıssın. Icını ferah tut bebegını sag saglım alırsın ıns kucagına.
ayy ne bılıyım kız herakde ondan. :)
Ayy cok kotu olmus. Allahtan gıdecek bıyer varmıs abla. Gelmiş geçmiş olsun ıns

Kızlar hakiki nar ekşisi için ne dusunuyorsunuz? Bazen salatama ekliyim diyorum ama soslar kalorili oluyo diye korkuyorum. Elimdeki nar ekşisi katkısız ev yapımı.
Ben sevıyorum canım salatada kullanırım hep. Hakıkı ıse bısey olmaz bence

Kızlar hakiki nar ekşisi için ne dusunuyorsunuz? Bazen salatama ekliyim diyorum ama soslar kalorili oluyo diye korkuyorum. Elimdeki nar ekşisi katkısız ev yapımı.
İçinde şeker ilavesi yoksa kullabilirsin cnm

Ne yapmamiz gerektiğini biliyoruz cnm :)
O zaman yapmaya devam edelim

Insan bi kere zayifligin tadini alinca, kabullenemiyor artik fazla kiloyu
Aynen abla zayıflayınca bütün dolabımı değiştirmiştim hemen hepsi 38-40 bedendi hamilelikte de nasıl olsa zayıflar eski Kıyafetlerimi giyerim diye düşünüp çok fazla Kıyafet almadım şimdi ise bikaç büyük beden Kıyafetlerle idare ediyorum oysa dolabımı açsan elbise dolu ama olmuyorlar

Ayni kaderi paylasiyoruz :))
Benimde 2 dolap dolu ama olmuyor
Hic giymediklerim bile var
Hemen geri aldigim icin
Bikac tişört tayt giyip duruyorum

Bence çok güzel bi menü olmuş. Turşuyu çarşamba perşembe ödemeden dolayı tüketmiyoruz ama Cuma günü için sorun yok
Canım benim ne yapmışsın böyle. Muhtemelen ++ gelmenin faturasını kesmişsin kendine. Gün boyu hiç yemek yemeyip akşam çok karbonlu beslenmişsin. Gün içine yayarak iki öğün olarak oturt bence.
Haftasonu başka kaçamak yapmayacaksan cuma için tölere edilebilir bir ödül bence. Onun dışında öğlendeki karbon oranı az olduğu için menün güzel
Tirsik çorbası tarifine baktım buğday nohut falan var icinde. Sizinki de bu şekilde yapılıyorsa kuru fasulyeyle beraber cok karbonlu bir akşam öğünü olmuş canım.
24.01.cuma

10.00

Sade kahve

16.30
Kgk

18.30
1 çupra
Soganli yesil salata
Abla çok hafif ve güzel bi menü olmuş. Peki kgk tok tutuyor mu akşama kadar acikmiyor musun?
Baklava cuma ödülü olarak kabul edilebilir. Biraz daha erken vakitte yesen daha iyi olurmus sadece. Onun dışında menü çok iyi bence.
24.01

09:00=== 4 yk pırasalı yumurta
10 siyah, 10 yeşil zeytin
1 yk lor

17:00=== 4 yk bezelye yemeği
4 yk bulgur pilavı

Su 2 lt
Zeytin miktarı çok fazla geldi bana Nirancım. Ama özel bir nedeni varsa bilmiyorum keto gibi bişey mi?

24.01.cuma

10.00

Sade kahve

16.30
Kgk

18.30
1 çupra
Soganli yesil salata
Abla tek öğününün sebebini söylemiştin zaten sana minnettarız
O suntaları hiç yemesen daha iyi değil mi canım

Akşam yediğin peynir zeytinin miktarını yazsaydın keşke canım ah şu baklava olmasaymış kaçamağı en azından günün erken saatlerinde yapsaydın keşke canım
24.01

09:00=== 4 yk pırasalı yumurta
10 siyah, 10 yeşil zeytin
1 yk lor

17:00=== 4 yk bezelye yemeği
4 yk bulgur pilavı

Su 2 lt

bla çok hafif ve güzel bi menü olmuş. Peki kgk tok tutuyor mu akşama kadar acikmiyor musun
Hafta ici isten dolayi sabah erken icemiyorum cnm kgk yi
Is yerinde acijsamda yeme imkanim olmadigi icin cok zorlanmiyorum, bolca su iciyorum
Benim icin onemli olan eve gelince karbona saldirmamak :)
Izindeyken onu yapiyordum :))

Ben genelde kahvaltimi oglen yaparim evde de olsam, sabah kahve icince tutuyor biraz

Aslında dışarıda dikkat etmek zor diyoruz ama mesguliyetin de çok faydası oluyo kendini tutmak adına. Bende pazartesileri çok yoğun oluyorum. İstesem de yiyemiyorum güzel oluyor.

Aslında dışarıda dikkat etmek zor diyoruz ama mesguliyetin de çok faydası oluyo kendini tutmak adına. Bende pazartesileri çok yoğun oluyorum. İstesem de yiyemiyorum güzel oluyor.
Aslinda insan gercekten kararli olup kafasina koyarsa her ortamda, disarda evde bir yolunu bulur
Biz bahane üretmeyi sevdigimiz icin bazen yan ciziyoruz :))

Evde ekmek yoktu ya Bende kahvaltıdan önce dışarı çıkmak istemedim o yuzden ondan yedim. Akşam da açılmış paket kalmasın diye onu bitirdim. Bu arada çok beğendim kinoali formu çok güzel olmuş. Dışarıda bisey bulunamadığı zamanlarda yanında ayranla güzel bi alternatif olabilir bence.

Aynen canım ben işteyken daha rahat geçiriyorum günümü evde olmak iştahımı açıyor sanki Cuma günkü tartımdan fark etmişsindir

Handandandan bir şey sorucam canım sizin oraların sürk peynirinin kalorisi nasıldır sence bi fikrin var mı ?
Çökelek yada lor peyniri gibidir kalorisi, içinde fazla olarak baharatlar var sadece. Hatta yağ yakıcı baharatlar olduğu için bence tam diyetlik.

Çökelek yada lor peyniri gibidir kalorisi, içinde fazla olarak baharatlar var sadece. Hatta yağ yakıcı baharatlar olduğu için bence tam diyetlik.
Oo süpermiş evde bi dünya var buzluğa attım top top çıkarayım dedim kimse tutmasın beni sabah kahvaltıda omlete yemekte salatalara ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…