- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.541
kuzum ust uste kotu seylere rast gelmıssın. Icını ferah tut bebegını sag saglım alırsın ıns kucagına.kızlar benim bu hafta acayip piskolojim bozuldu ya gecen kontrole gittim ben girmeden içerdeki hasta kızları ile girdi ben girdim hemşiresi ile konusurken , kızlar bebegin usgsini videoyaya alacaktı doktor dedi ki ben başla deyince başlayın o sırada kızlar aglamaya basladı donduk kaldık 15 haftalık kalbi durmuş nasıl hvesle girmişlerdi içeri doktorda çok kötü oldu anne dondu kaldı kızları susturmak için ugrasıyor kadın kendi aglayamadı bile ordan cıktım annemlere gtttim
bizim akraba 10 yıldan cok ugrasıyordu bebek için olmuş ama genetik olarak saglıklı bebek degilmiş doktorlar aldırın dogumndan sonra ameliyatla gecer omru demiş adam aldıralım demiş kadın hayır dogmuş ama engelli sürekli ameliyat oluyormuş beyin su topluyormuş adam karısı cocukla hastanedeyken intihar etmiş kadın kaldı cocukla ortada
gerçekten ille de olsun diye tutturmamak gerekli Rabbim büyük ben de sürekli kötü projeler kurmaya basladım kafamda
ayy ne bılıyım kız herakde ondan. :)Günaydın herrkese
Seni kime kertsek ki
Kız beni gülümsettin Allah gecindn versin arkandan pasaklı denmesin diye mi :)))))
Gebelikte bu vesveseler çok oluyor. Herşey Allahtan malum. Akrabanın olan olaya çok şaşırdım ağır bi imtihan ama kocası kaybetmiş maalesef Allah kadına sabır güç kuvvet versin
Aminn
Ayy cok kotu olmus. Allahtan gıdecek bıyer varmıs abla. Gelmiş geçmiş olsun ınsevdeki eşyalar yıkılmış hemen çıkmışlar dışarı geri de girmemişler geceyi annemi de alıp şehir dışın da çifliği olan bir tanıdıkların da geçirdiler allah razı olsun onlar buyur etmiş
Ben sevıyorum canım salatada kullanırım hep. Hakıkı ıse bısey olmaz benceKızlar hakiki nar ekşisi için ne dusunuyorsunuz? Bazen salatama ekliyim diyorum ama soslar kalorili oluyo diye korkuyorum. Elimdeki nar ekşisi katkısız ev yapımı.
İçinde şeker ilavesi yoksa kullabilirsin cnmKızlar hakiki nar ekşisi için ne dusunuyorsunuz? Bazen salatama ekliyim diyorum ama soslar kalorili oluyo diye korkuyorum. Elimdeki nar ekşisi katkısız ev yapımı.
Ben sevıyorum canım salatada kullanırım hep. Hakıkı ıse bısey olmaz bence
Teşekkürlerİçinde şeker ilavesi yoksa kullabilirsin cnm
Aynen abla zayıflayınca bütün dolabımı değiştirmiştim hemen hepsi 38-40 bedendi hamilelikte de nasıl olsa zayıflar eski Kıyafetlerimi giyerim diye düşünüp çok fazla Kıyafet almadım şimdi ise bikaç büyük beden Kıyafetlerle idare ediyorum oysa dolabımı açsan elbise dolu ama olmuyorlarNe yapmamiz gerektiğini biliyoruz cnm :)
O zaman yapmaya devam edelim
Insan bi kere zayifligin tadini alinca, kabullenemiyor artik fazla kiloyu
Ayni kaderi paylasiyoruz :))Aynen abla zayıflayınca bütün dolabımı değiştirmiştim hemen hepsi 38-40 bedendi hamilelikte de nasıl olsa zayıflar eski Kıyafetlerimi giyerim diye düşünüp çok fazla Kıyafet almadım şimdi ise bikaç büyük beden Kıyafetlerle idare ediyorum oysa dolabımı açsan elbise dolu ama olmuyorlar
Bence çok güzel bi menü olmuş. Turşuyu çarşamba perşembe ödemeden dolayı tüketmiyoruz ama Cuma günü için sorun yok09:30
Filtre kahve
11:30
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
14:00
2 ceviz
16:00
Yarım ayva
Tarçınlı Türk kahvesi
18:00
4 kaşık tavuk sote
4 kaşık yoğurt
Çok az turşu
Su: şimdilik 2 litre 3ü bulur
Spor: evin dolap içlerini filan dip köşe temizlemeye başladım tabi spor kadar kalori yakmıyorumdur ama spordan daha çok yoruluyorum yine de spor yapmaya çalışacağım
Canım benim ne yapmışsın böyle. Muhtemelen ++ gelmenin faturasını kesmişsin kendine. Gün boyu hiç yemek yemeyip akşam çok karbonlu beslenmişsin. Gün içine yayarak iki öğün olarak oturt bence.Sabah yok
Öğlen yok
16.00 türk kahvesi sade
17.30
1 kase sehriyesi az yoğurt çorbası
Yarim dilim tbe
4 dilim sucuk var içinde 5 yk patates yemeği.
4 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
3 çatal turşu
Yatana kadar 2 lt su
Haftasonu başka kaçamak yapmayacaksan cuma için tölere edilebilir bir ödül bence. Onun dışında öğlendeki karbon oranı az olduğu için menün güzelBugünku menum
Saat 10 da
2 yumurta salatasi
2 zeytin
1 ücgen peynir (15 gr)
Sekersiz cay
13 de
1 sekersiz türk kahvesi
2 ceviz
14 de
1 yk pirinc pilavi
Ceyrek icli köfte (cocugun artiklari.atamadim)
15 de
Bir gofretin 3/4ü (ödül)
17 de
1 tabak tavuk cigeri firinda
Su 2,5 lt
Spor yok
Tirsik çorbası tarifine baktım buğday nohut falan var icinde. Sizinki de bu şekilde yapılıyorsa kuru fasulyeyle beraber cok karbonlu bir akşam öğünü olmuş canım.Selam
10.00
1 kan portakalı
13.10
1 kase Nogay çayı
Yarım dilim köy ekmeği
Peynir
4 zeytin
Ara 1 sade kahve+3 kare bitter
18.30
1 kase tırşık çorbası
1 Tb kuru fasulye
Salata
Su 2 litre
Spor yok bugün ev işi yaptık yorgunum @Dream00
Abla çok hafif ve güzel bi menü olmuş. Peki kgk tok tutuyor mu akşama kadar acikmiyor musun?24.01.cuma
10.00
Sade kahve
16.30
Kgk
18.30
1 çupra
Soganli yesil salata
Baklava cuma ödülü olarak kabul edilebilir. Biraz daha erken vakitte yesen daha iyi olurmus sadece. Onun dışında menü çok iyi bence.Sabah 10.30
1 haşlama yumurta
1 dilim tbe
Biraz peynir
akşam 18.00
5-6 yk et kavurma
Peynirzeytin
1 dilim baklava
1 dilim tbe
su 2.5 lt
Spor bu gün tam Temzilik vardı evde canım çıkmış vaziyette ama bitti herşeu şükür
Zeytin miktarı çok fazla geldi bana Nirancım. Ama özel bir nedeni varsa bilmiyorum keto gibi bişey mi?24.01
09:00=== 4 yk pırasalı yumurta
10 siyah, 10 yeşil zeytin
1 yk lor
17:00=== 4 yk bezelye yemeği
4 yk bulgur pilavı
Su 2 lt
Yalniz el de bile yapilsa icine seker koyulduysa olmaz cnm :)Teşekkürler
Abla tek öğününün sebebini söylemiştin zaten sana minnettarız24.01.cuma
10.00
Sade kahve
16.30
Kgk
18.30
1 çupra
Soganli yesil salata
O suntaları hiç yemesen daha iyi değil mi canımBugünkü menüm
12:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
1 havuç
Birkaç yaprak marul-roka
Yarım paket kinoali form sunta
16:30
1 ufak muz
18:00
Izgara göğüs
Salata
Yarım paket kinoali form sunta
Su:2 litre
Akşam yediğin peynir zeytinin miktarını yazsaydın keşke canım ah şu baklava olmasaymış kaçamağı en azından günün erken saatlerinde yapsaydın keşke canımSabah 10.30
1 haşlama yumurta
1 dilim tbe
Biraz peynir
akşam 18.00
5-6 yk et kavurma
Peynirzeytin
1 dilim baklava
1 dilim tbe
su 2.5 lt
Spor bu gün tam Temzilik vardı evde canım çıkmış vaziyette ama bitti herşeu şükür
24.01
09:00=== 4 yk pırasalı yumurta
10 siyah, 10 yeşil zeytin
1 yk lor
17:00=== 4 yk bezelye yemeği
4 yk bulgur pilavı
Su 2 lt
Hafta ici isten dolayi sabah erken icemiyorum cnm kgk yibla çok hafif ve güzel bi menü olmuş. Peki kgk tok tutuyor mu akşama kadar acikmiyor musun
Aslında dışarıda dikkat etmek zor diyoruz ama mesguliyetin de çok faydası oluyo kendini tutmak adına. Bende pazartesileri çok yoğun oluyorum. İstesem de yiyemiyorum güzel oluyor.Hafta ici isten dolayi sabah erken icemiyorum cnm kgk yi
Is yerinde acijsamda yeme imkanim olmadigi icin cok zorlanmiyorum, bolca su iciyorum
Benim icin onemli olan eve gelince karbona saldirmamak :)
Izindeyken onu yapiyordum :))
Ben genelde kahvaltimi oglen yaparim evde de olsam, sabah kahve icince tutuyor biraz
Aslinda insan gercekten kararli olup kafasina koyarsa her ortamda, disarda evde bir yolunu bulurAslında dışarıda dikkat etmek zor diyoruz ama mesguliyetin de çok faydası oluyo kendini tutmak adına. Bende pazartesileri çok yoğun oluyorum. İstesem de yiyemiyorum güzel oluyor.
Evde ekmek yoktu yaAbla tek öğününün sebebini söylemiştin zaten sana minnettarız
O suntaları hiç yemesen daha iyi değil mi canım
Akşam yediğin peynir zeytinin miktarını yazsaydın keşke canım ah şu baklava olmasaymış kaçamağı en azından günün erken saatlerinde yapsaydın keşke canım
Aynen canım ben işteyken daha rahat geçiriyorum günümü evde olmak iştahımı açıyor sanki Cuma günkü tartımdan fark etmişsindirAslında dışarıda dikkat etmek zor diyoruz ama mesguliyetin de çok faydası oluyo kendini tutmak adına. Bende pazartesileri çok yoğun oluyorum. İstesem de yiyemiyorum güzel oluyor.
Abla çocuğu uyutup vestiyeri komple döküp temizleyip yeniden dizeceğim kafam oyalanır hem yemeği de unuturumNe yapiyosunuz kizlar
Bugünkü planlar neler
Çökelek yada lor peyniri gibidir kalorisi, içinde fazla olarak baharatlar var sadece. Hatta yağ yakıcı baharatlar olduğu için bence tam diyetlik.Handandandan bir şey sorucam canım sizin oraların sürk peynirinin kalorisi nasıldır sence bi fikrin var mı ?
Oo süpermiş evde bi dünya var buzluğa attım top top çıkarayım dedim kimse tutmasın beni sabah kahvaltıda omlete yemekte salatalara ohhhÇökelek yada lor peyniri gibidir kalorisi, içinde fazla olarak baharatlar var sadece. Hatta yağ yakıcı baharatlar olduğu için bence tam diyetlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?