Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet senin mesajlar baya komik oluyor bu ara iki gün önce fark ettim
Geç kalan bildirim geçen hafta : 75.4
Bu cuma:75.3
19.hafta hamilelikte kilo almaktan değilde emzirirken almaktan korkuyorum ilkinde de 63den 76 ya çıkıp emzirirken 86 çıkmıştım
Çoğu kişi emzirirken ağlıyor en tehlikeli dönem dikkat etmek gerekli
sonda olacağına başlarda kalbin durması daha iyidir
Allahım önce hayırlısını sonra sağlıklısını nasip etsin inşallah önemli olan bu, israrcı olmamak lazım illa olsun istiyorum diye bu durumda. Allah rahmet eylesin
Günaydın hanımlar hepimizin içi buruk hepimiz endişeliyiz Allahım darda kalanlara yardım etsin
amin canım tv karşısından kalkamıyorum sağ sağlim cıksın insanlarımız diye bekliyorum başım ağırdı stressten
Ne yapiyosunuz kizlar

Bugünkü planlar neler
Annemde olucam bakalım ne olur yeme konusunda

Ay Allahım neler neler duymuşsun ya. Bana da anlatıyolardı bi ton şey çok daralmıştım artık. Hastaneden geldik beşiğine koyduk kızımızı ağlamaya başladım. Allahım çok şükür beşiğimizi boş bırakmadın diye

Handandandan bir şey sorucam canım sizin oraların sürk peynirinin kalorisi nasıldır sence bi fikrin var mı ?
listede olduguna göre menulerini görsek cnm
Aa sagol abla cok sevindimm, burdayim tabikii herzamanki gbi koruma yapicam daha :)
mezuniyetin hayirli olsun cnm
Arti olmadan gr gr da olsa az daha vermeye calis
Evi topladım çocuklara kurabiye yaptım bize de balık yapacağım inşallah annem gidiyor yarın eşim de yok tekim
annen eşinle konustumuydu cnm

Bak gelip bi süre kaldi en azindan
Bidahaki görüşmeye kadar biraz kilo vermeye bak :))

Anladım canım

Kizlar labneyle krem peynir ayni şey degilmi

Lor peynirin almancasina baktim quark yaziyor
Labne ile krem peynir farklı

Labne yoğurdumsu kısmen yağsız sürülebilir peynir

Krem peynir de daha küçük paketleme ile üçgen peynir diye de bildiğimiz yağlı sürülebilir peynir

Biz çok nohut ve yarma koymuyoruz sırf ot oluyor benim kasede 3 yada 4 nohut vardı yarma tatlı kaşığı kadar bile yok kasede fasulye de bir comca kadar anca

Selam arkadaşlar.
Ben geldim :)
Çocuklarım iyi çook şükür büyüğün bademcik ve genizeti gitti bitti.küçük de iyileşti.
Ben de burdayım inşallah bundan sonra.
Kilom aynı sayılır.73.6 aslında bu süreçte hep dikkat ettim.
Sabah ekmek yemedim bal reçwl vb. De.kahvaltım tam karataydı diyebilirim.
5 6 saat de leptine yol verdim.ama akşamları ne salata ne yoğurt gelssin makarnalar gitsin pilavlar...olmuyor napsam akşam da karbon sınırlaması yapmak gerek .onu çok iyi anladım.
İşte benden haberler böyle.
Umarım herkes iyidir.
Depremzede varsa grubumuzda çok geçmiş olsun.çok üzüldük.elden birşey gelmiyor.

Labne ile krem peynir farklı

Labne yoğurdumsu kısmen yağsız sürülebilir peynir

Krem peynir de daha küçük paketleme ile üçgen peynir diye de bildiğimiz yağlı sürülebilir peynir
Üçgen peynirler ayri cnm
Ben bunu diyorum, taze peynir olarak geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…