Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldin cnm cocuklarin iyi olmasina sevindim

Ne yapiyosunuz kizlar

Bugünkü planlar neler
Pazara kırtasiyeye gittik geldik dışarısı çok soğuk acayip ayaz var Allah dışarda olanlara kolaylık versinn. Fırsat bulabilirsm bantta yürücem. Kalori sayacı indirdim program çok hoşuma gitti tabak fotosu paylaşanlar filan hoş olmuş. Baya artıdayım pazartesiden beri. Moralim bozuk bu yüzdn eşim detoks yapalım üzülme filan diyo

Kuasar canım çok seyrek geliyorsun, seni daha sık burada görmek istiyorum.

Buraya az gelen motivasyonunu kaybediyor.

Bu hafta kendine çeki düzen verme haftan olsun.

Menülerinde ki hataları görmemenin nedeni, diğer üyelerin menülerini inceleyip yorumlamaman canım.

Kendin için herkesin menüsünü dikkatlice inceleyip yorum yaparsan kendi hatalarını görürsün.

Benim sende gördüğüm hata; öğünlerde fazla çeşit ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmenin..

Sana tavsiyem sabah ve akşam 2 en fazla 3 çeşidi geçme.. (bu sağlığını koruman içinde gerekli) ,fazla çeşit bağırsak sağlığını bozar, sende kabızlık sorunu yaşıyorsun zaten.

Menülerinde su miktarını göremiyorum genelde, 3 lt su muhakkak tüketmen lazım.

Bu hafta senden beklediğim -2 kg (motivasyonunu yüksek tutarsan başaracağına inanıyorum ben)

Menülerini de ne olursa olsun yazmalısın canım

Annem sakin bir şekilde konuştu önceden planlanmış gibi değil bu hafta annem evde iken eve çok uğraşmadı diyebilirim yatmadan yatmaya oğlum çok üzüldüm ben burdayım diye gelmiyorsan ben düzeninizi bozmak istemem diye girdi çok bozuldu eşim aslında kaçtı biraz evden bakalım ne olacak sonumuz hayrola

biraz salinca beklenen son artilar oluyor malesef cnm
Ikimizede karbon yaramiyor :))

Esin ne detoksu oneriyor
O ne dedi peki

Tatlim kararli olman lazim
Ya kendine ceki düzen versin yada olacaklari kabul etsin
Kendisini vazgeçilmez görmesin

Ah ablam beni o kadar arada bırakıyor ki çocuklardan vuruyor beni gurbette olmak da çok zor annem daha sık geleceğim diyor ama bakalım

Hosgeldin canım benim...
Ben iyiyim canım efap
Öncelikle böyle beni düşünüp özenerek yazdigin için çok mutlu oldum çok duygulandım. Çok teşekkür ederim. Ss yaptım abla... dediğin her şeyi yapacağım. Inşallah vereceğim...

Aranan kan Hadi kuzum hızlıca dön aramıza özledik seni
Ah ablam beni o kadar arada bırakıyor ki çocuklardan vuruyor beni gurbette olmak da çok zor annem daha sık geleceğim diyor ama bakalım
Canım anladığım kadarıyla eşinle problemlerin var gibi inşallah düzelir her şey senin için
Çocukları hasta olan analar sizler nasılsınız?
Çok şükür benimkinin antibiyotiği bitiyor bugün bir hafta kullan demişti öksürüğü hala kesilmedi bikaç gün daha öksürük şurubuna devam edeceğiz onun da kullanma süresi maksimum 10 gündü galiba. Sen de iyi misin ?

Neden annen böyle konuşarak kendini istenmeyen konumuna düşürüyor ki...

Kv den sana hiç böyle bir cümle kullandı mı, yada düşündüler mı bu gelin bizden rahatsız oluyor mu diye, görüncelerin bile geçen yıl seni rahatsız ettilerini bile bile kaldılar...

Onlar geliyorsa senin anneninde gelmek hakkı..

Hatayi eşine biçeceğiniz yerde kendi üzerinize almaya çalışmışsınız, eşin de haklı moduna sokmuş ki kendini gelip gitmiyor canım

Geçen kalpli kağıtlara yazdığım kahvaltıda meyve 2 ceviz olan detoksu yapalım dedim ben ölürüm onla dedi kaldı o zaman bana da az yemek yap dedi normalde sağlam yer. Akşamı az yaptım bu mu sadece diyo :) herüfün destek olma anlayışı bu doymadı kabak çekirdeğine leblebiye dadanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…