- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.581
Ben onu kaymak diye biliyorum cnm :))Değil abla, labne mascarpone oluyor
Hosgeldin cnm cocuklarin iyi olmasina sevindimSelam arkadaşlar.
Ben geldim :)
Çocuklarım iyi çook şükür büyüğün bademcik ve genizeti gitti bitti.küçük de iyileşti.
Ben de burdayım inşallah bundan sonra.
Kilom aynı sayılır.73.6 aslında bu süreçte hep dikkat ettim.
Sabah ekmek yemedim bal reçwl vb. De.kahvaltım tam karataydı diyebilirim.
5 6 saat de leptine yol verdim.ama akşamları ne salata ne yoğurtgelssin makarnalar gitsin pilavlar...olmuyor napsam akşam da karbon sınırlaması yapmak gerek .onu çok iyi anladım.
İşte benden haberler böyle.
Umarım herkes iyidir.
Depremzede varsa grubumuzda çok geçmiş olsun.çok üzüldük.elden birşey gelmiyor.
Pazara kırtasiyeye gittik geldik dışarısı çok soğuk acayip ayaz var Allah dışarda olanlara kolaylık versinn. Fırsat bulabilirsm bantta yürücem. Kalori sayacı indirdim program çok hoşuma gitti tabak fotosu paylaşanlar filan hoş olmuş. Baya artıdayım pazartesiden beri. Moralim bozuk bu yüzdn eşim detoks yapalım üzülme filan diyoNe yapiyosunuz kizlar
Bugünkü planlar neler
Üçgen peynirde bu peynirin küçük paketlenmiş hali, içerik aynı...
Ben tr den biliyorumBen onu kaymak diye biliyorum cnm :))
Annem sakin bir şekilde konuştu önceden planlanmış gibi değil bu hafta annem evde iken eve çok uğraşmadı diyebilirim yatmadan yatmaya oğlum çok üzüldüm ben burdayım diye gelmiyorsan ben düzeninizi bozmak istemem diye girdi çok bozuldu eşim aslında kaçtı biraz evden bakalım ne olacak sonumuz hayrolalistede olduguna göre menulerini görsek cnm
mezuniyetin hayirli olsun cnm
Arti olmadan gr gr da olsa az daha vermeye calis
annen eşinle konustumuydu cnm
Bak gelip bi süre kaldi en azindan
Bidahaki görüşmeye kadar biraz kilo vermeye bak :))
biraz salinca beklenen son artilar oluyor malesef cnmPazara kırtasiyeye gittik geldik dışarısı çok soğuk acayip ayaz var Allah dışarda olanlara kolaylık versinn. Fırsat bulabilirsm bantta yürücem. Kalori sayacı indirdim program çok hoşuma gitti tabak fotosu paylaşanlar filan hoş olmuş. Baya artıdayım pazartesiden beri. Moralim bozuk bu yüzdn eşim detoks yapalım üzülme filan diyo
O ne dedi pekiAnnem sakin bir şekilde konuştu önceden planlanmış gibi değil bu hafta annem evde iken eve çok uğraşmadı diyebilirim yatmadan yatmaya oğlum çok üzüldüm ben burdayım diye gelmiyorsan ben düzeninizi bozmak istemem diye girdi çok bozuldu eşim aslında kaçtı biraz evden bakalım ne olacak sonumuz hayrola
Ah ablam beni o kadar arada bırakıyor ki çocuklardan vuruyor beni gurbette olmak da çok zor annem daha sık geleceğim diyor ama bakalımbiraz salinca beklenen son artilar oluyor malesef cnm
Ikimizede karbon yaramiyor :))
Esin ne detoksu oneriyor
O ne dedi peki
Tatlim kararli olman lazim
Ya kendine ceki düzen versin yada olacaklari kabul etsin
Kendisini vazgeçilmez görmesin
Cocuklari okadar düşünüyorsa senin basina atıp gitmesin, ilgilensin birazAh ablam beni o kadar arada bırakıyor ki çocuklardan vuruyor beni gurbette olmak da çok zor annem daha sık geleceğim diyor ama bakalım
Annem de aynen onu söylüyorCocuklari okadar düşünüyorsa senin basina atıp gitmesin, ilgilensin biraz
Hosgeldin canım benim...Selam arkadaşlar.
Ben geldim :)
Çocuklarım iyi çook şükür büyüğün bademcik ve genizeti gitti bitti.küçük de iyileşti.
Ben de burdayım inşallah bundan sonra.
Kilom aynı sayılır.73.6 aslında bu süreçte hep dikkat ettim.
Sabah ekmek yemedim bal reçwl vb. De.kahvaltım tam karataydı diyebilirim.
5 6 saat de leptine yol verdim.ama akşamları ne salata ne yoğurtgelssin makarnalar gitsin pilavlar...olmuyor napsam akşam da karbon sınırlaması yapmak gerek .onu çok iyi anladım.
İşte benden haberler böyle.
Umarım herkes iyidir.
Depremzede varsa grubumuzda çok geçmiş olsun.çok üzüldük.elden birşey gelmiyor.
Öncelikle böyle beni düşünüp özenerek yazdigin için çok mutlu oldum çok duygulandım. Çok teşekkür ederim. Ss yaptım abla... dediğin her şeyi yapacağım. Inşallah vereceğim...Kuasar canım çok seyrek geliyorsun, seni daha sık burada görmek istiyorum.
Buraya az gelen motivasyonunu kaybediyor.
Bu hafta kendine çeki düzen verme haftan olsun.
Menülerinde ki hataları görmemenin nedeni, diğer üyelerin menülerini inceleyip yorumlamaman canım.
Kendin için herkesin menüsünü dikkatlice inceleyip yorum yaparsan kendi hatalarını görürsün.
Benim sende gördüğüm hata; öğünlerde fazla çeşit ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmenin..
Sana tavsiyem sabah ve akşam 2 en fazla 3 çeşidi geçme.. (bu sağlığını koruman içinde gerekli) ,fazla çeşit bağırsak sağlığını bozar, sende kabızlık sorunu yaşıyorsun zaten.
Menülerinde su miktarını göremiyorum genelde, 3 lt su muhakkak tüketmen lazım.
Bu hafta senden beklediğim -2 kg (motivasyonunu yüksek tutarsan başaracağına inanıyorum ben)
Menülerini de ne olursa olsun yazmalısın canım
Pirasali yumurta tadi nasil abla. Çok güzel olmuş.24.01
09:00=== 4 yk pırasalı yumurta
10 siyah, 10 yeşil zeytin
1 yk lor
17:00=== 4 yk bezelye yemeği
4 yk bulgur pilavı
Su 2 lt
Aranan kanPazara kırtasiyeye gittik geldik dışarısı çok soğuk acayip ayaz var Allah dışarda olanlara kolaylık versinn. Fırsat bulabilirsm bantta yürücem. Kalori sayacı indirdim program çok hoşuma gitti tabak fotosu paylaşanlar filan hoş olmuş. Baya artıdayım pazartesiden beri. Moralim bozuk bu yüzdn eşim detoks yapalım üzülme filan diyo
Canım anladığım kadarıyla eşinle problemlerin var gibi inşallah düzelir her şey senin içinAh ablam beni o kadar arada bırakıyor ki çocuklardan vuruyor beni gurbette olmak da çok zor annem daha sık geleceğim diyor ama bakalım
Çok şükür benimkinin antibiyotiği bitiyor bugün bir hafta kullan demişti öksürüğü hala kesilmedi bikaç gün daha öksürük şurubuna devam edeceğiz onun da kullanma süresi maksimum 10 gündü galiba. Sen de iyi misin ?Çocukları hasta olan analar sizler nasılsınız?
Bugünkü menün harika bence canım13.00
4 yk kıymalı menemen
1 çatal peynir
7 zeytin
18.00
Taze fasulye yemeği 4 yk
Yoğurt
Salata
Su 2 lt yatana kadar 3 olur.
Spor yok hareket ettim hiç oturmadım.
Çocuklar bile severek yiyor canım, bence güzel bir tat, deneyebilirsinPirasali yumurta tadi nasil abla. Çok güzel olmuş.
Neden annen böyle konuşarak kendini istenmeyen konumuna düşürüyor ki...Annem sakin bir şekilde konuştu önceden planlanmış gibi değil bu hafta annem evde iken eve çok uğraşmadı diyebilirim yatmadan yatmaya oğlum çok üzüldüm ben burdayım diye gelmiyorsan ben düzeninizi bozmak istemem diye girdi çok bozuldu eşim aslında kaçtı biraz evden bakalım ne olacak sonumuz hayrola
Geçen kalpli kağıtlara yazdığım kahvaltıda meyve 2 ceviz olan detoksu yapalım dedim ben ölürüm onla dedi kaldıbiraz salinca beklenen son artilar oluyor malesef cnm
Ikimizede karbon yaramiyor :))
Esin ne detoksu oneriyor
O ne dedi peki
Tatlim kararli olman lazim
Ya kendine ceki düzen versin yada olacaklari kabul etsin
Kendisini vazgeçilmez görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?