- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.601
Baya alıp vermişsin gene yaparsnAy seninkk daha zor.insan dersi mi yetistirecek wc ye mi yetişecek.off.
Canim.benim de daha önce zayiflama hikayelerim var.lise 1 deyken boyum da fazla uzun degildi.68 kiloydum.ince degildim.sonra 2 ay gibi bi sürede 55 e indim.cok zayiftim.manken gibiydim.yüzüm bebeksi saçlarim kalcamda sari.lise yıllarim ve hazirlik sürecim zayif ama 63 e uzanan sekilde devam ettim.üniversiteye basladigim yil 70 e ciktim.kendimi cok sisman görüyordum.1.sinifta zayifladim.62 ye düştüm.daha sonra disardan yeme abur cuburla.3 senede 80 e ciktim.sonra 83 de sabitlendim.son sinifta 15 tatilde eve gittim.90 kilo döndüm.korktum.hemen bi rejime basladim.hergün üniversitenin spor salonuna gittim.haziran 1 de artik 70 kiloydum ve çok sıkıydım.kendime 36 beden elbise aldim.mezuniyette her gören şok oldu.boyum da 174.
Okul bitip de eve gelince 5 kilosunu aldim 3 ayda.oturup kpss te de baalayinca 80 i gördüm.yaza kadar 85 e ciktim.esimle taniatim.evlenirken 86 idim.sonra da zamanla üstüne koyma dogum ve emzirme süreciyle 107 yi gordum ve dur artik dedim.ben bu rakamlari gormemistim onceden.şurda 5 senedir şişmanim.eski halime dönmek istiyorum.
Aynen.ben 99 la hamile kaldim.106 ile doğuma gordim.2 hafta sonra 92 ye indim.aüt olsun diye yedim.107 yi gordum.oysaki 92 den aşagı düsmek daha kolaydi.işi zorlaştırdim.
Olanlar cok kötü.insan ister istemez etkileniyor.ama sen hamilesin.morelini yüksek tut.doğumdan sonraki loğusa sürecini de etkiler.ve dogumdan sonra cocukta gaz ve kolik gibi sıkıntılar olur.ne kadar rahat bi hamilelik o kadar rahat bi doğum sonrası süreç.bunu unutma canım.
Bilmediğin bişey var mı canm seninCanın bu Tataristan da içilen bir çay, eşin tarafı Tatar asıllı mı?
Hoşgeldin canm bu süreçte kilo almaman çok iyi gerçektnSelam arkadaşlar.
Ben geldim :)
Çocuklarım iyi çook şükür büyüğün bademcik ve genizeti gitti bitti.küçük de iyileşti.
Ben de burdayım inşallah bundan sonra.
Kilom aynı sayılır.73.6 aslında bu süreçte hep dikkat ettim.
Sabah ekmek yemedim bal reçwl vb. De.kahvaltım tam karataydı diyebilirim.
5 6 saat de leptine yol verdim.ama akşamları ne salata ne yoğurtgelssin makarnalar gitsin pilavlar...olmuyor napsam akşam da karbon sınırlaması yapmak gerek .onu çok iyi anladım.
İşte benden haberler böyle.
Umarım herkes iyidir.
Depremzede varsa grubumuzda çok geçmiş olsun.çok üzüldük.elden birşey gelmiyor.
Annem sakin bir şekilde konuştu önceden planlanmış gibi değil bu hafta annem evde iken eve çok uğraşmadı diyebilirim yatmadan yatmaya oğlum çok üzüldüm ben burdayım diye gelmiyorsan ben düzeninizi bozmak istemem diye girdi çok bozuldu eşim aslında kaçtı biraz evden bakalım ne olacak sonumuz hayrola
Eşinin derdi neydiAh ablam beni o kadar arada bırakıyor ki çocuklardan vuruyor beni gurbette olmak da çok zor annem daha sık geleceğim diyor ama bakalım
Toparlandılar şükür canm. Nedn bu kadar çok misafir kabul ediyosn çok yorucu olmuyo mu cnmAlmanyadan misafirim geldi vandan misafirim geldi baya tempolu geçiyor gunlerim...
Herkes nasıl ?
Handandandan ablam parmakların kolun nasıl oldu ?
@Jasminium84 tatlım seni merak ediyorum. Inşallah hayırlı güzel haberle gelirsin..
Çocukları hasta olan analar sizler nasılsınız?
Geldim bomba gibiAranan kanHadi kuzum hızlıca dön aramıza özledik seni
Canım anladığım kadarıyla eşinle problemlerin var gibi inşallah düzelir her şey senin için
Çok şükür benimkinin antibiyotiği bitiyor bugün bir hafta kullan demişti öksürüğü hala kesilmedi bikaç gün daha öksürük şurubuna devam edeceğiz onun da kullanma süresi maksimum 10 gündü galiba. Sen de iyi misin ?