- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.821
Neyle bozuyordunKızlar bugün nerdeyse seviyeyi bozuyodum ya dalgınlıkla
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim gayet guzel
gecmis olsun kuzuya
gecemezler, gecmemeliler
evet abla azar azar ikisinden de yaptim simdi. Bu aletli olanin puanina bi bakiyim 1.sayfaya. Bu kacc sene once esim kendine almisti. Ben kullaninca memnun kalmistim.su anda hala geriliyorum sanki ama yarina agrisi fena olacak onuda biliyorum
leslieyi birakmiyorum abla takviye kuvvet bunuda yapiyim bakalim
oh elinize saglik.
Sende super olan bu iradeyle haftaya kesin guzel eksi gelir.
Bak bende gaza geldim
Kızlar bugün nerdeyse seviyeyi bozuyodum ya dalgınlıkla
son bi yiyisimi yapimKoy koy yoksa kiler bosalacak senin
bakalim ne olur-100 gram koy
Aman Cok iyi gidiyorsun dikkatKızlar bugün nerdeyse seviyeyi bozuyodum ya dalgınlıkla
Peki yanlislikla bozarsn nolurki mesela oructa bilmeden yiyince bsi olmaz diyorlar oda oyledir sanrmKayısı kompostosunun şekerini kontrol edeyim diyordum son anda uyandım
Bozarsan baştan başlıyosun canm kural netPeki yanlislikla bozarsn nolurki mesela oructa bilmeden yiyince bsi olmaz diyorlar oda oyledir sanrm
37 gün dayan daldırma az daha güme gönder seviyeyii, çok şükür son anda kurtarmışsınKayısı kompostosunun şekerini kontrol edeyim diyordum son anda uyandım
Bakamadm daha ablam37 gün dayan daldırma az daha güme gönder seviyeyii, çok şükür son anda kurtarmışsın
baktın menüye senin yazdım
Kahvaltı baya sağlam olmuş cumaya olabilir ama. Akşam bişy yemedin mi abla27 mart cuma
11:30- 12:00 arası
4/3 simit
1 haşlama yumurta
yarım kk beyaz peynir
1 kk kadar köy peyniri
2 dal nane bir tutam dereotu
1 kaşıkdan biraz fazla zeytin yağı büyük lokma ekmek +devit-3
1-2 tutam çörek otuna 1 tk bal (adet söktürücüymüş )
17:55 hindiba kahvesi
19:40
1 bardak süte 1 kaşe (5 gr) lif takviyesi
bir arada tarçınlı karanfilli yeşil çay içtim ama saatini hatırlamıyorum kahveden önceydi
su saymadım 2 lt yi geçmiştir
Ah Mefkurem, bir ara 100’ü gördüm. Sonra tartılmayı da bıraktım. Sizi merak ediyorum, özlüyorum. O yüzden ara ara bakıyorum. Ama diyet yapıp motive bir halde olmayınca yazmak da anlamlı gelmiyor. Ahmet Apa’nın programını biraz denedim ama olmadı bıraktım. Hatta toplu başlayınca yapayım dedim ama başlayamadım. Şimdi de karantina günleri yanlış beslenme ve hareketsiz günler olarak hiç iyi olmadı.
şu 9 lardan kurtulmak baya rahatlatacak sizi bence çarşamba bende başlayacağım üçüncü 21 e bu sefer sporu sıkı tutmak istiyorum inşallah hadi bakalim sizmi çok vereceksiniz ekim ablayla, yoksa ben miGunaydinn
Musmutlu bi gün olsun insallah
Çarşamba aksami patlama yasadigim icin dün +2 deydim
Dün toparladim ama hepsi gitmemis
Kilo bildirimi
Geçen hafta 91
Bugun 91.6
Fark +0,6
bunu niye alintiladim ki diye düşünürken U UcanSupurge sen ayrica yazmamıştın galiba o yüzden bunu alintiladim. Tebrikler canim.* * * 9.Takim 667. Etap * * *
Niran Nevra (76.0/
Zeycan123 (63.5/63.2/0.3/%0.47)
zsaracoglu (79,0/78.2/0.8/%1.01)
askrhpozitif (82.1/
Ucmelekannesi (69.5/69.5)
Poni Bon (80.8/
Jasminium84 (64,3/64,1/0.2/%0,31)
ela_naz2019 (88.3/86.9/1.4/%1.59)
selensu82 (55.6/55.5/0.1/%0.18)
Furha63 (69.3/
medine66 (65/
9.takim ortalamasi : %
🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖
mefkurem (91/) 90 'la 663.etap
Gulbe seker (103/) 96 'la 626.etap
❤ FREE CANLAR ❤
Gastrik asit (70.4/
Dream00 (55.4/
ekim2009 (90.3/
huban1234 (55.7/
Tekrar dene (83/
Tugbap (
HAMİLE ÜYELER
Bı prenses annesi(86/Baş:84
hadi çarşambaya kadar at ablacim başlayın sizi takipteyim.kilo bildirimim
geçen cuma 90.3
bu hafta 91.0
fark +700
pazartesi 90.1 dün de 91.6 idim 3 gündür tam başlamayan regle atıcam suçu başka açıklaması yok çünkü
bende sabirsizlikla 7 li rakamlari görmeyi bekliyorum. tebrikler süper gitmiş.Kilo Bildirimim
gecen hafta 82.1
Bugun 79.7
Fark:2.4
Yuzde%2.92
Teşekkür ederim canımOlsun tatlım eksidesin en azindan.
Tebrik ederimgüzel ilerliyorsun.
Canım verilecek kilon kalmadı ki artık. Böyle yavaş gitmesi çok normal bence. Bölgesel çalışarak ilerle bence artık, kilonu baz almadan.
Olabilir kuzum çok etkisi oluyo kabızlığın. Karbonatlı suyu dene hemen etki ediyor.
Menülerinde bir sıkıntı yoksa kafana takma canım, vücut korumaya almıştır kendini.
Ablacım iyi toparlamişsin yine. Ne zaman gireceksin tekrar listeye?
Abla yaaa ne güzel gidiyodun 2-3 haftadır. Aman bozma gör artık 8'leri.
Vayyyy çok iyi canım tebrikler
Niraannn bu neee maşallah
Tebrik ederim kırmışsın şeytanın bacağını
Bazen böyle oluyo canım sıkma canını
Haftaiçi menülerini bilmiyorum canım tartiya dogru şişlik yapacak şeyler mi yedin?
tebrikler canim haftaya daha fazla gider insallah.Geçen cuma 103
Eki Görüntüle 2609717
fark 0.3
Regli dolayısı ile +800 artıda idim bu kadar eksi oldu
canimm tebrikler. Hangi programdan takip ediyorsun kalori hesaplamayi.Hayırlı cumalar kızlar
Kılo bildirimi yapıp kahvaltıyı hazırlıyım
Cuma 83
Bugun 81.6
Fark 1,4
Bukadar beklemiyordum kalori saymak işe yaradı
Sunu fark ettım saglıklı besın dıye kalorı mıktarını fazla tutuyormuşum
Mesala 2dılım peynır yemek gb..
ya bende seni merak ediyordum aslinda.. yarin tartil unutma. Bebeğin nasil oldu. Umarim iyidir.Canım maaşallah çok iyi bugün geç uyandım ve maalesef tartılmayı unuttum
Ben bu yazıda çok büyütülecek bir şey göremedim.. Yani kendi adıma konuşayım, neden burdayim çünkü tek başına başladığım zamanlar da devam ettiremiyordum, çünkü motivasyona ihtiyacım vardi, çünkü nerde yanlış yaptığımı göremiyordum, burda ki yorumlar sayesinde bir çok şeyi düzelttim.@Furha63
@medine66
Ucmelekannesi
selensu82
@Zeycan123
Listeye göre bu arkadaslardan haftaya güzel sonuclar bekliyoruz
Dikkat edip çaba gosterenlere lafimiz yok
Ama tartiya yakin hala menulerinde yanlış secimler yapanlar lutfen daha dikkatli olsun
Yoksa sürekli gr lar takim yuzdesini cok düşürüyor ve diger arkadaslarimizin emekleri boşa gidiyor
Ben her hafta 1 kilo kesin gider hatta bazen de küsurati olur diye düşünerek 85 i hedefledim ama geçen hafta istediğim sonucu alamadim. Sanirim beni uykusuzluk etkiledi birde spor
MART AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart) (4 haftalık)
Handandandan (75) === 71..........73
ekim2009 (91.9).…..…….89..........91
Jasminium84 (65,5)...............61........64,1
Huban1234 (56.3)====53...........
U UcanSupurge (80.00) -------> 75 ..........78.2
askrhpozitif (84.00).........>78.8........79.7
Poni Bon (83.6)-------》78..........79.9
selensu82 (55.9)…….......>>54..........55.5
@Furha63 (71.00)=======69.00..........69.2
L4L4 (64.00)------------------>>62..........
Ucmelekannesi (73)........... 69..........69.5
GastrikAsit (69)........66..........71.5
E ela_2019 (89.8)---------》85..........86.9
eceboce (65,5)-------------- > 62..........
@Zeycan123 (65.3)~~~~~(62)..........63.2
Hedefine ulaşanlaraemojisi koyacaktım ama hevesim kursağımda kaldı...
Şimdi herkes neden hedefine ulaşamadığını bizimle paylaşsın
Nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun insallah canim.2 şeklinde pasta yapacağım miniğime ama yemeyeceğim bu ay sonu 70 olmak istiyorsam yememem gerekir abla
Bugün bi diyetisyen dinledim, diyorki kilo verememe sebebi sabah geç yapilan kahvalti. Kahvaltı geç saate kalinca öğlen öğünü gidiyor dolayisiyla kilo vermek zorlaşıyor. Bi denesen mi abla sende.kız niye sabah 8 azcık daha uyusaydık yaaaa
Benim de sıkıntım tatlılarla.Masallah abla. Bende artik boyle diyecegim .
Gecen evdekilere sac boregi yaparken benimde gercekten hic canim cekmedi. Ama esim isteyinve ben yiyemeyecegim canim ceker diye soylenmedim heralde ondan.
Benim sikintim tatlilarla ama artik onlarida canim cekmiyor(kendimi ikna etme cabam)
Bravooo kaptanimm tebriklerrrBenim de direnç noktam 74-75-76 idi...
Bi 6-7 yıl bu kilolarda gidip gelince direnci kırmak zor oldu ama oldu şükürler olsun.
Bir yukarı bir aşağı gidiş hedefime ulaşmama sebebim
Bu kadar kolay demi. Gerçekten istemek çok önemli ve isterken de doğru istemek.kendi kendimize söylediğimiz şeyler direk bilinç altına da bedene de emir olarak gider ve yerine getirirler.. evet gülüm sen canım çeker diye söylemediğin için canın hiç çekmedi , kendini ikna ettiğin sürece her şeyi ama her şeyi başarırsın hatta ben mükemmel şekilde Japonca öğreneceğim konuşacağım desen , normal de hiç ezber yapamayan biri olsan bile Japoncayı öğrenir ve konuşursun
aslın da ne kadar basit değil mi, farkın da olup sadece ağzımızdan çıkan sözlere zihnimizden geçenlere dikkat etsek yeterli
evet aslında mart sonuna kadar olsa belki tutturabilirdikben mart sonu diye anlamışım o yüzden kendime o hedef tutacak diye söz verdim az önce beneneeeee
nisan hedefim en azından 87 en çoğundan direk 65 olmak
Bende karatay yapiyoruum ama ekmek var sabahlari emzirdigim için oda. Onu da kilo verme süreci duruklayinca azaltacagim.karataya da benziyor aslın da benim yaptığım öğlen yediğim karbonhidratı da mı kessem her gün yemesem de yiyorum haftanın 3-4 günü
Kesinlikle katiliyorum. Ben üçüncü 21 e başliycam 1 nisanda ve gerçekten hayat tarzim oldu diyebilirim. Diyet değil yaşam tarzi diyorlar ya tamda öyle. Ayrica bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle ve kesinlikle çocuklarıma yük olmak istemiyorum. Onlari bir şeylere mecbur birakmak istemiyorum.Onlari bu hayata getirme sebebimiz annelik babalik duygumuzu tatmin etmek bence ..Bence kendini seviye-1 'e adapte et, artık hep öyle devam et..
Bugün ki attığım videoyu izledin mi bilmiyorum, 21 gün kuralından bahsediyordu psikolog, "herşeye 21 günde adapte oluruz" diyor...
Ama "21 gün geçene kadar zorlanırız" diyor..
Tabi bu bana göre 40 gün...
Atalarımızdan dedelerimizden hep bı 40 gün hesabını duyarız...
Mesela namaza başlamak isteyene de 40 gün devam et, sonra istesen de bırakamazsın" derler...
Bu süre zarfında sebat göstermek önemli bence...
Kendini biraz sıksan 21 yada 40 gün devam etsen çok iyi olur...
......
Aslında benim kilo ve sağlık konusuna bakışım biraz da farklı.
Mesela eşim hep "kilo vermekle uğraşma boşver, şu anki kilonu koru yeter", der.
Hatta hep diyet yaptığımda engellemek için elinden ne gelse yapardı.
Yine dedi geçenlerde ve ona şunu dedim; "Evet şu anda kendimi idare edebiliyorum ve sağlıklıyım ama yaşlanınca dizleri tutmayan ve çeşitli hastalıkları olan bir anne bırakmak istemiyorum çocuklarıma, benim kendi ihtimalim yüzünden hayatı onlara zorlaştırmak istemiyorum" dedim...
Biraz ileriyi düşünmek lazım diye düşünüyorum.
Bilmiyorum belkide çok ince düşünüyorum ama gözümün önünde eşim var örnek olarak...
Annesinin babasının tek çocuğu ve hergün yaşama lanet okuyan bir adam, özellikle annesinin o kadar yükü varki sırtında, hayattan zevk almıyor...
Evlatlarımızı dünyaya kendi isteğimizle getiriyoruz ama kendi yüklerimizi onlara yüklemeye hakkımız yok..
TebriklerrrCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.Handandandan === % 3.95 ===
2.askrhpozitif === % 2.92 ===
3. E ela_2019 === % 1.59 ===
4.Poni Bon === % 1.11 ===
5. U UcanSupurge === % 1.01 ===
6. @Zeycan123 === % 0.47 ===
7. @medine66 === % 0.31 ===
8.Jasminium84 === % 0.31 ===
9.selensu82 === % 0.18 ===
10. @Furha63 === % 0.14 ===
ETAP SONUNCUSU
Ucmelekannesi === % 0
Evet onu bendeLeslie fat burn dediğiniz bişe vardı sanki
Onu yapmaya başlasam mı acaba çok mu yorucu hitt benzeri bi egzersiz mi bi de yapıp faydasını görenler kimler el kaldırsın please
kahvaltıyı öyle yapan akşama daha yer mi, zaten akşam lif takviyeli süt içtim ya gülüm :)Kahvaltı baya sağlam olmuş cumaya olabilir ama. Akşam bişy yemedin mi abla
Teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim maşallah çok güzel ilerliyorsunbunu niye alintiladim ki diye düşünürken @zsaracoglu sen ayrica yazmamıştın galiba o yüzden bunu alintiladim. Tebrikler canim.
ahaaaa kız edibem mefkuşum seni yakalamasa selam vermeyecek misin muhabbetine gelip 2 lafla bari gülüm , madem karantina var ne edicez bol bol çene (parmak kası ) çalıştırıcazAh Mefkurem, bir ara 100’ü gördüm. Sonra tartılmayı da bıraktım. Sizi merak ediyorum, özlüyorum. O yüzden ara ara bakıyorum. Ama diyet yapıp motive bir halde olmayınca yazmak da anlamlı gelmiyor. Ahmet Apa’nın programını biraz denedim ama olmadı bıraktım. Hatta toplu başlayınca yapayım dedim ama başlayamadım. Şimdi de karantina günleri yanlış beslenme ve hareketsiz günler olarak hiç iyi olmadı.
Senin iyi gidiyor takip ettiğim kadarıyla, inşallah tez zamanda hedefine ulaşır, sağlık bulursun.
Çok şükür canim bu hafta mastitten dolayi pek yiyemedim. Kızımda huysuzdu bi kahve bile icemedim. Ama bundan sonra en az 1 gitmesi için ugrasacagim. Sütümü de kontrol etmem gerekiyor bebegim 4 aylik olacak henüz küçükTeşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim maşallah çok güzel ilerliyorsun
Yani çok şükür sağlığım genel olarak iyi ama geç saatte abur cubur yersem başağrılarım oluyor. Moralim o kadar bozuluyor ki iradesizliğim yüzünden mesaj yazmak gelmiyor içimden.ahaaaa kız edibem mefkuşum seni yakalamasa selam vermeyecek misin muhabbetine gelip 2 lafla bari gülüm , madem karantina var ne edicez bol bol çene (parmak kası ) çalıştırıcaz
kilo alman dışın da nasılsın gülüm sağlığın iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?