Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol cnm
Kızlar bugün nerdeyse seviyeyi bozuyodum ya dalgınlıkla

Nasil kızz ne yiyordn de bakem :)

NİSAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart-24 Nisan) (4 haftalık)

Handandandan (73)----------68.6
ekim2009 (91)----------87
Jasminium84 (64. 1)----------60
U UcanSupurge (78.2)----------72
askrhpozitif (79.7)----------75
Poni Bon (79.9)-------------76
@Furha63 (69.2)-------------67
Ucmelekannesi (69.5)----------65
GastrikAsit (71.5)--->
E ela_2019 (86.9)--->
@Zeycan123 (63.2)----------60
Mefkurem (91.6)--->
@medine66 (64.8)----------61
Pnrrr-12 (72)----------68
@Tekrar dene (81)--->
@Gulbe seker (102.7)-----
Dream00 (55.7)----------54

Kahvaltı baya sağlam olmuş cumaya olabilir ama. Akşam bişy yemedin mi abla

Edibe12 edibe geliyonda niye bi selam vermiyon cnm
Ah Mefkurem, bir ara 100’ü gördüm. Sonra tartılmayı da bıraktım. Sizi merak ediyorum, özlüyorum. O yüzden ara ara bakıyorum. Ama diyet yapıp motive bir halde olmayınca yazmak da anlamlı gelmiyor. Ahmet Apa’nın programını biraz denedim ama olmadı bıraktım. Hatta toplu başlayınca yapayım dedim ama başlayamadım. Şimdi de karantina günleri yanlış beslenme ve hareketsiz günler olarak hiç iyi olmadı.
Senin iyi gidiyor takip ettiğim kadarıyla, inşallah tez zamanda hedefine ulaşır, sağlık bulursun.

Gunaydinn

Musmutlu bi gün olsun insallah

Çarşamba aksami patlama yasadigim icin dün +2 deydim
Dün toparladim ama hepsi gitmemis

Kilo bildirimi
Geçen hafta 91
Bugun 91.6
Fark +0,6
şu 9 lardan kurtulmak baya rahatlatacak sizi bence çarşamba bende başlayacağım üçüncü 21 e bu sefer sporu sıkı tutmak istiyorum inşallah hadi bakalim sizmi çok vereceksiniz ekim ablayla, yoksa ben mi
bunu niye alintiladim ki diye düşünürken U UcanSupurge sen ayrica yazmamıştın galiba o yüzden bunu alintiladim. Tebrikler canim.
kilo bildirimim
geçen cuma 90.3
bu hafta 91.0
fark +700

pazartesi 90.1 dün de 91.6 idim 3 gündür tam başlamayan regle atıcam suçu başka açıklaması yok çünkü
hadi çarşambaya kadar at ablacim başlayın sizi takipteyim.
Kilo Bildirimim
gecen hafta 82.1
Bugun 79.7
Fark:2.4
Yuzde%2.92
bende sabirsizlikla 7 li rakamlari görmeyi bekliyorum. tebrikler süper gitmiş.
Teşekkür ederim canım
Geçen cuma 103
Eki Görüntüle 2609717
fark 0.3
Regli dolayısı ile +800 artıda idim bu kadar eksi oldu
tebrikler canim haftaya daha fazla gider insallah.
canimm tebrikler. Hangi programdan takip ediyorsun kalori hesaplamayi.
Canım maaşallah çok iyi bugün geç uyandım ve maalesef tartılmayı unuttum
ya bende seni merak ediyordum aslinda.. yarin tartil unutma. Bebeğin nasil oldu. Umarim iyidir.
Ben bu yazıda çok büyütülecek bir şey göremedim.. Yani kendi adıma konuşayım, neden burdayim çünkü tek başına başladığım zamanlar da devam ettiremiyordum, çünkü motivasyona ihtiyacım vardi, çünkü nerde yanlış yaptığımı göremiyordum, burda ki yorumlar sayesinde bir çok şeyi düzelttim. selensu82 senin sayende sabahları ekmek ve yumurta sayısına dikkat etmeye başladım. Lütfen bir birinizi kırmayın. Ben bir buçuk aydir burdayim hepinizi eşit derecede taniyorum ve herbirinizin yorumu eleştirisi benim için çok önemli. Sizleri seviyorum.
Ben her hafta 1 kilo kesin gider hatta bazen de küsurati olur diye düşünerek 85 i hedefledim ama geçen hafta istediğim sonucu alamadim. Sanirim beni uykusuzluk etkiledi birde spor
2 şeklinde pasta yapacağım miniğime ama yemeyeceğim bu ay sonu 70 olmak istiyorsam yememem gerekir abla
Nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun insallah canim. bence 2 çatal ye yaa Çok etkilemez. Çok canin isterse de 1 bardak sütle 1 dilim ye.
kız niye sabah 8 azcık daha uyusaydık yaaaa
Bugün bi diyetisyen dinledim, diyorki kilo verememe sebebi sabah geç yapilan kahvalti. Kahvaltı geç saate kalinca öğlen öğünü gidiyor dolayisiyla kilo vermek zorlaşıyor. Bi denesen mi abla sende.
Benim de sıkıntım tatlılarla.
Benim de direnç noktam 74-75-76 idi...
Bi 6-7 yıl bu kilolarda gidip gelince direnci kırmak zor oldu ama oldu şükürler olsun.
Bir yukarı bir aşağı gidiş hedefime ulaşmama sebebim
Bravooo kaptanimm tebriklerrr Kapılar açıldı gümbür gümbür geliyorum diyorsun..
Bu kadar kolay demi. Gerçekten istemek çok önemli ve isterken de doğru istemek.
ben mart sonu diye anlamışım o yüzden kendime o hedef tutacak diye söz verdim az önce beneneeeee
nisan hedefim en azından 87 en çoğundan direk 65 olmak
evet aslında mart sonuna kadar olsa belki tutturabilirdik
karataya da benziyor aslın da benim yaptığım öğlen yediğim karbonhidratı da mı kessem her gün yemesem de yiyorum haftanın 3-4 günü
Bende karatay yapiyoruum ama ekmek var sabahlari emzirdigim için oda. Onu da kilo verme süreci duruklayinca azaltacagim.
Kesinlikle katiliyorum. Ben üçüncü 21 e başliycam 1 nisanda ve gerçekten hayat tarzim oldu diyebilirim. Diyet değil yaşam tarzi diyorlar ya tamda öyle. Ayrica bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle ve kesinlikle çocuklarıma yük olmak istemiyorum. Onlari bir şeylere mecbur birakmak istemiyorum.Onlari bu hayata getirme sebebimiz annelik babalik duygumuzu tatmin etmek bence ..
Tebriklerrr
Leslie fat burn dediğiniz bişe vardı sanki
Onu yapmaya başlasam mı acaba çok mu yorucu hitt benzeri bi egzersiz mi bi de yapıp faydasını görenler kimler el kaldırsın please
Evet onu bende Dream00 dan duymuştum ve ilk defa bugün açtım 30 dk yaptim 22.5+12.5 şeklinde eğlenceli nasil bitti anlamadim. Çok yorucu değil canim...

ahaaaa kız edibem mefkuşum seni yakalamasa selam vermeyecek misin muhabbetine gelip 2 lafla bari gülüm , madem karantina var ne edicez bol bol çene (parmak kası ) çalıştırıcaz
kilo alman dışın da nasılsın gülüm sağlığın iyi mi

Teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim maşallah çok güzel ilerliyorsun
Çok şükür canim bu hafta mastitten dolayi pek yiyemedim. Kızımda huysuzdu bi kahve bile icemedim. Ama bundan sonra en az 1 gitmesi için ugrasacagim. Sütümü de kontrol etmem gerekiyor bebegim 4 aylik olacak henüz küçük

Yani çok şükür sağlığım genel olarak iyi ama geç saatte abur cubur yersem başağrılarım oluyor. Moralim o kadar bozuluyor ki iradesizliğim yüzünden mesaj yazmak gelmiyor içimden.
sen de ne var ne yok?

NİSAN AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart-24 Nisan) (4 haftalık)

Handandandan (73)----------68.6
ekim2009 (91)----------87
Jasminium84 (64. 1)----------60
U UcanSupurge (78.2)----------72
askrhpozitif (79.7)----------75
Poni Bon (79.9)-------------76
@Furha63 (69.2)-------------67
Ucmelekannesi (69.5)----------65
GastrikAsit (71.5)--->
E ela_2019 (86.9)--->79.9
@Zeycan123 (63.2)----------60
Mefkurem (91.6)--->
@medine66 (64.8)----------61
Pnrrr-12 (72)----------68
@Tekrar dene (81)--->
@Gulbe seker (102.7)-----
Dream00 (55.7)----------54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…