Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese hayırlı günler canlar inş bol eksili bi hafta olur

maalesef dün öyle bi yedimki annemlere gittik yemenin dibine vurdum saymim burda kovarsınız beni

Geçen cuma : 55.1 kg
Ara tartı : 55.8 kg

wc cıkabilsem çoğunluğu kalmaz diye düşünüyorum, artık öğle kahvemide içebilcem inş işe yaricak

Nasil geçiyor bayram kızlar. Kacamak falan yapmiyorsunuz değil mi
yapıldı
hoşgeldin canım inşallah dilediğin kiloya gelip burda korumaya geçersin
Ben kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum

Cuma 58.3
Bugün 60.3
inşallah gider canım
Cuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
su çok önemli canım azaltma, Zuhal ablanın dediği gibi yapabilirsin artında fazla değil Cuma’ya eksiyle gelirsin
sanmıyorumkş etkisi olmasın, belkide hafifledi artık ağrıları, pazartesiye eksi başlaman güzel
cuma 59.2
pazartesi 61
sarama ve baklava yedim dun
inş Cuma’ya halledersin canım
Tarti icin iftara kadar beklenirse o zaman su kaybi diyebiliriz
Katılıyorum abla öğlede tartılmak daha iyi, iftara yakın doğru sonuç olmuyor öyle ben 54 küsürde görmüştüm ama doğru olan kilo değil

Sabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4
Dün de 72.2 idi.
Bugün kahvaltıyı yaptım ama akşam öğününden itibaren ayran detoksu yapmaya başlayacağım.
2-3 gündür WC ye çıkmamanın ve dünkü yorgunluğunda etkisi vardır tabi ama ne kadar bilmiyorum

İnşallah Cuma’ya kadar gider canım

Sabah tartilfm ama uyandığımda eşim kahvaltıyı hazırlamıştı bekletmek için bildireemdm kilomu sonrasında da bı ağırlık çöktü uyudum biraz yemeğin üstüne uyku çok kötü bişey aslında ama
Cuma: 91.5
Pazartesi: 92
Fark: +500
Dün akşam annemlerde bazlama yufka ve haşlanmış patatesin gözüne vurdum ondan kaynaklı diye düşünüyorum cumaya kadar çok bı artım olmaz inşAllah

Yufka patates derken, iyice canım çekti cumaya kadar herkes, tartıda eksi görür inşallah

Yufka patates derken, iyice canım çekti cumaya kadar herkes, tartıda eksi görür inşallah
Haşlanmış patates ve yumurtayi yeşillikle falan yufkaya bazlamaya dürüm yapıp yedik kısaca cnm
insAllah hg bu arada yenisin snrm ben Hafize 26 yaşındayım 5.5 yaşında bi kızım var ikinci için takımdan ayrılmış oldum doğumdan sonra insAllah bende takımın enerjisinden faydalanıp kilolarını vericem sağlıkla ideal kiloma ulaşırsın insAllah

Son aylarda hızlı kilo alınır canım bence baya bi dikkat etmeye çalış

Ekside gelebilir canım

Böbrekler nedeniyle ödem toplamıştır vücudun bence. O artının yağ kütlesi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum

Ben de arkadaşımın tartısında tartıldım. Baya incelmiş hissediyordum kendimi -200 gr vermişim sadece Neyse öyle ya da böyle eksilerek gidecek bu kilolar. İki yıl önce 3 günde 1-1,5 kilo falan veriyordum, o zaman 22 yaşındaydım tabi. O zamanki kadar da katı beslenmiyorum onun da etkisi var sanırım. Az önce muzlu azıcık pirinç unlu bir muhallebi yaptım kahvaltı niyetine, yağ gibi gitti harika olmuş. İçinde ne bir gr şeker ne de tatlandırıcı vardı.Olgun muz kesinlikle Allah'ın kilo vermeye çalışan, ağzı tatlı arayan kullarına bir armağanı

Onu U UcanSupurge na soralım izin verir se yiyelim bana çok kızdılar zamaninda yeme diye biraktim ben de sadece kuru kayisi yiyorum.
Abartilmazsa kuru meyve arada yenir cnm
Evet abartmış olabilirim 3 hurma 2 kayisi 1 incir şeklinde
Bak ben söylemeden kendi itiraf etmiş bizimki üç öğün yiyip iki ara öğün yapıyordu öğünden iki saat sonra ara öğün yapıyor sütlü kahve(büyük Fincan),2 hurma, 2 kayısı oluyordu Mefkurem E ela_2019
Aaa şimdi listeyi güncelleyebilir miyiz acaba 11. Sıradayım Merve artık 12. Olmak için Niran’la kapışın askrhpozitif
İşin şakası da kuzum birkaç günde hiç normal değil böylesi kabızlığın etkisidir inşallah

Hoşgeldin Elif,
Ben Niran, 37 yaşında öğretmenim, 3 çocuğum var.
Zor kilo veren biri olarak bende takımda 85 kilodan 69.5 'a kadar 15.5 kilo verdim, daha da vereceğim İnşaallah.
Azimli ve istikrarlı olursan 2-3 ay gibi kısa bir sürede hedef kilona ulaşabilirsin

Yılda bir iki kere yaptığım için yediler canım
Firtözüm var ama niyeyse aklıma gelmedi, annemle konuşurken her yer yağ oldu diyince "fritözde yapmadın mı" diyince dank etti
Ah bu yaşlılık ah...

ah yaa sen kendini niye yordin gene bu kadar. Dikkat et.
Kizartma yapinca o yerdeki fayanslar ne kadar igrenc oluyor biliyorum yagli kaygan bende hic sevmiyorum
Bari evleri yarin yapsaydin. Yarin guzelce dinlen artik ins
Bugün dinlenme modundayım canım
Sabahtan beri kâh oturuyorum kâh uzanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…