- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.981
Nasil geçiyor bayram kızlar. Kacamak falan yapmiyorsunuz değil mi
hoşgeldin canım9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
inşallah gider canımBen kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum
Cuma 58.3
Bugün 60.3
su çok önemli canım azaltma, Zuhal ablanın dediği gibi yapabilirsinCuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
sanmıyorumkş etkisi olmasın, belkide hafifledi artık ağrıları, pazartesiye eksi başlaman güzelGunaydin kizlar okadar guzel uyumusuzki 11den 9a kadar ve sadece emmeye kalkti cok sukur acaba patladimi dis yada verdigm agri kesici iyi geldi bu sefer farkli marka vermistm acaba oteki etkisinimi yitirdi surekli vermiyorm aslinda ama.
Bu arada bildirim yapaym:
Cuma:68.7
Bugun: 68.6
Fark - 100gr
Eksideysem cuma guzel biseyler olabillir bence
inş Cuma’ya halledersin canımcuma 59.2
pazartesi 61
sarama ve baklava yedim dun
Katılıyorum abla öğlede tartılmak daha iyi, iftara yakın doğru sonuç olmuyor öyle ben 54 küsürde görmüştüm ama doğru olan kilo değilTarti icin iftara kadar beklenirse o zaman su kaybi diyebiliriz
İnşallah Cuma’ya kadar gider canımSabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4
Dün de 72.2 idi.
Bugün kahvaltıyı yaptım ama akşam öğününden itibaren ayran detoksu yapmaya başlayacağım.
2-3 gündür WC ye çıkmamanın ve dünkü yorgunluğunda etkisi vardır tabi ama ne kadar bilmiyorum
Inşallah canımhoşgeldin canıminşallah dilediğin kiloya gelip burda korumaya geçersin
Yufka patates derken, iyice canım çektiSabah tartilfm ama uyandığımda eşim kahvaltıyı hazırlamıştı bekletmek için bildireemdm kilomu sonrasında da bı ağırlık çöktü uyudum biraz yemeğin üstüne uyku çok kötü bişey aslında ama
Cuma: 91.5
Pazartesi: 92
Fark: +500
Dün akşam annemlerde bazlama yufka ve haşlanmış patatesin gözüne vurdum ondan kaynaklı diye düşünüyorum cumaya kadar çok bı artım olmaz inşAllah
Haşlanmış patates ve yumurtayi yeşillikle falan yufkaya bazlamaya dürüm yapıp yedik kısaca cnmYufka patates derken, iyice canım çekticumaya kadar herkes, tartıda eksi görür inşallah
Son aylarda hızlı kilo alınır canım bence baya bi dikkat etmeye çalışSabah tartilfm ama uyandığımda eşim kahvaltıyı hazırlamıştı bekletmek için bildireemdm kilomu sonrasında da bı ağırlık çöktü uyudum biraz yemeğin üstüne uyku çok kötü bişey aslında ama
Cuma: 91.5
Pazartesi: 92
Fark: +500
Dün akşam annemlerde bazlama yufka ve haşlanmış patatesin gözüne vurdum ondan kaynaklı diye düşünüyorum cumaya kadar çok bı artım olmaz inşAllah
Ekside gelebilir canımgeçen cuma 63.5
bugün 64.2
fark : +700
ilk defa artıyla geliyorum. ama artı artı hee.. baya yüksek çıktı. sanırım sabit kalabilirsem cuma ya öpüp başımın üstüne koyacağım. bayram hiç iyi gelmedi maalesef.
Sabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4
Dün de 72.2 idi.
Bugün kahvaltıyı yaptım ama akşam öğününden itibaren ayran detoksu yapmaya başlayacağım.
2-3 gündür WC ye çıkmamanın ve dünkü yorgunluğunda etkisi vardır tabi ama ne kadar bilmiyorum
Onu U UcanSupurge na soralım izin verir se yiyelimbana çok kızdılar zamaninda yeme diye biraktim ben de sadece kuru kayisi yiyorum.
Abartilmazsa kuru meyve arada yenir cnm
Bak ben söylemeden kendi itiraf etmiş bizimki üç öğün yiyip iki ara öğün yapıyordu öğünden iki saat sonra ara öğün yapıyor sütlü kahve(büyük Fincan),2 hurma, 2 kayısı oluyorduEvet abartmış olabilirim3 hurma 2 kayisi 1 incir şeklinde
Aaa şimdi listeyi güncelleyebilir miyiz acabaSabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4
Dün de 72.2 idi.
Cuma:70.2
Bugün:70.6
Fark:+400 gr
Hakkaten yer değiştirmişiz yaAaa şimdi listeyi güncelleyebilir miyiz acaba11. Sıradayım Merve artık 12. Olmak için Niran’la kapışın askrhpozitif askrhpozitif
İşin şakası da kuzum birkaç günde hiç normal değil böylesi kabızlığın etkisidir inşallah
Hoşgeldin Elif,9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
Yılda bir iki kere yaptığım için yediler canımAnaam yiyebildilermi bari okadar patatesi sasirdim
Normalde yapmiyormusun kızartma
Bide kızartma tencereleri var kapaklı cok kullanışlı oluyor ya sıcratmiyor etrafa. Bende gelemem yag mutfakta olan pislige. Yarin bari dinlen bayram havasına gir kaptanımm
Bugün dinlenme modundayım canımah yaa sen kendini niye yordin gene bu kadar. Dikkat et.
Kizartma yapinca o yerdeki fayanslar ne kadar igrenc oluyor biliyorum yagli kaygan bende hic sevmiyorum
Bari evleri yarin yapsaydin. Yarin guzelce dinlen artik ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?