- 31 Ekim 2013
- 21.579
- 72.577
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.061
Aradım ablacımO zaman icinden nasil geliyorsa öyle yap cnm
Arayip, insalik bende kalsin diyebilirsin
Ama laf sokmalarina karsi hazirlikli ol
Bisey soylerlerse moralini bozup, kendine kizma
Allah rizasi icin yaptim, gerisi onlarin bilecegi iş de
Böyle yapamicaksan arama :)
Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibiJasminium84 canım sanırım ben aramazdım bana küsen ve öyle davranan insanları, en güzeli arkadaşların dediği gibi annen babanla bi konuşup fikir alman.
Neden öyle oldun ki canım yaselam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var
Balkonun var ben de çok seviyorum öyle şeyler ekip bicmeyi de çocuktan dolayı yapamıyorum malesefMalzemen varsa yap canim. Ama onada yesillim lazim. Balkonun varmiydi canim senin bi saksiya maydonoz bi saksiya yesil sogan marul ek inan boyle zamanlarda can kurtaran oluyorlar
bence iyi yaptin canim.icinde rahatladiAradım ablacım
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı
Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım
İyiki aramışım diyorum şu anda
Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibi
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından
Neden öyle oldun ki canım ya
bazen insana oluyo oyle abla.bi animiz bi animizi tutmuyoselam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var
kiymali ispanak yaptim.onu yiycem:)Merhabalar kizlarrr
Takimin cocgunlugu ya artida yada sabit eksi varmiydi tam hatirlayamadim. Simdiden sonra dikkat edelimki cuma gunu paylamayalim
Bana gelirsek tartilmayi unuttum yine
Ama kendimi baya sis hissediyorum yediklerimden.
Kizlarla bahcede dolandik biraz iceri girdik kucugu uyuttim aksama kisir istedi ev halki kalkip onu yapiyim bende bari yavastan.
Sizler ne yiyorsunuz aksama
Yap bi kahve uzat ayaklarını boş ver dinlen ablaselam canlar
Ne güzel canım güzel bayramların olsun inşallah her zaman söyledin mi hamileliğini ?Herkese hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar
Bayram nedeniyle eşimin ailesine geldik abisine. Aile apartmanı burası tüm sülale burada.
Aslında ben gelmek istemedim ama eşim bayramda ailelerden uzak olmaya dayanamayiz dedi ben de ona kıymak istemedim.
Dün baya yoğun geçti o yüzden gelip kutalayamadim bayramınızı. Arife günü de eltimle sarma tatlı börek falan yaptık. Her zamanki bayram telaşi gibi oldu.
Bugün ortalık sakinken gruba bir ugrayayim dedim.
Ben genel itibariyle if tarzı besleniyorum canım 16-8 bazen 18-6 Ramazan’da 20-4 yaptım sayılır Zühal ablanın da dediği gibi geç saatte yemenin etkisi çok aman aman bi etkisini görmedim iftar yaptım 7 buçuk gibi 11 - 11 buçuk gibi kahve +çerez tarzında yedim sahur yapmadım önemli olan olabildiğince günü erken kapatmak bence deEvet, kendimce çabalıyorum. 20 -4 versiyonunu yapan oldu mu acaba? O daha mı etkili? Internette herşeyi paylaşıyorlar ama tecrübe daha önemli sanki. Deneyenlerin fikirleri daha önemli benim için
Semizotum var Bulgurlu çorbasını yapayım diyorum yoksa bozulacak beklemekten yanına da bir şeyler ayarlarsam tamamdırMerhabalar kizlarrr
Takimin cocgunlugu ya artida yada sabit eksi varmiydi tam hatirlayamadim. Simdiden sonra dikkat edelimki cuma gunu paylamayalim
Kizlarla bahcede dolandik biraz iceri girdik kucugu uyuttim aksama kisir istedi ev halki kalkip onu yapiyim bende bari yavastan.
iyi yapmissin canim o zaman aramakla. Ama kendini suclama sonucta bu zamana kadar olan hareketleri senin boyle dusunmene sebeb olan.Aradım ablacım
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı
Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım
Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibi
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤
anladim canim. Biraz buyusun bebegin rahat edeceksinBalkonun var ben de çok seviyorum öyle şeyler ekip bicmeyi de çocuktan dolayı yapamıyorum malesef
afiyet olsun sifa olsun animbazen insana oluyo oyle abla.bi animiz bi animizi tutmuyo
kiymali ispanak yaptim.onu yiycem:)
afiyet olsun canim doyurucuda olur sifa olsunYap bi kahve uzat ayaklarını boş ver dinlen abla
Ne güzel canım güzel bayramların olsun inşallah her zaman söyledin mi hamileliğini ?
Ben genel itibariyle if tarzı besleniyorum canım 16-8 bazen 18-6 Ramazan’da 20-4 yaptım sayılır Zühal ablanın da dediği gibi geç saatte yemenin etkisi çok aman aman bi etkisini görmedim iftar yaptım 7 buçuk gibi 11 - 11 buçuk gibi kahve +çerez tarzında yedim sahur yapmadım önemli olan olabildiğince günü erken kapatmak bence de
Semizotum var Bulgurlu çorbasını yapayım diyorum yoksa bozulacak beklemekten yanına da bir şeyler ayarlarsam tamamdır
Bu kadar artiya çiğ koftemi yiyecen kizzzOhh misss valla canım istedi de yesilligim yok çiğ köfte mi yapsam bilemedim
umarımEkside gelebilir canım
Iyi yapmışın cnmAradım ablacım
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤
sagol canim :)iyi yapmissin canim o zaman aramakla. Ama kendini suclama sonucta bu zamana kadar olan hareketleri senin boyle dusunmene sebeb olan.
anladim canim. Biraz buyusun bebegin rahat edeceksin
afiyet olsun sifa olsun anim
afiyet olsun canim doyurucuda olur sifa olsun
Keyfin yok ama yinede iş yapmadan durmamişin :))selam canlar
Umarım yaparım, yoksa motivasyonum fena düşeceksuan oyle gorunuyor canım cumaya bir atak yapmazsan eger
Tamam inş.. bugün çok şükür iyi gidiyorum inş boyle devam ederim.Bugünden itibaren dikkat edersen Cumaya iyi bir eksi ile geleceğini düşünüyorum canım.
Lütfen dikkat et, tüm umudum sensin
Hemencik geçer o duygusallığın abla insAllah o zmnaşırı duygusallaşıyorum 2 gündür , sene de 1 - 2 kez olur durduk yere ağlayasım bile gelir
aaa kendimle ilgilenmeyi bırakmıyorum ama duşumu alıp kolejenli kremlerimi sürüyorumo ayrı bu ayrı hehehe
20/4 Ramazan'da olur benceEvet, kendimce çabalıyorum. 20 -4 versiyonunu yapan oldu mu acaba? O daha mı etkili? Internette herşeyi paylaşıyorlar ama tecrübe daha önemli sanki. Deneyenlerin fikirleri daha önemli benim için
Neyse ki korktuğun başına gelmemiş canım.Aradım ablacım
afiyet şifa olsun gülüm ben de dün kısır yapayım mı dedim benimkilere yok dediler hemen yaaa:)Merhabalar kizlarrr
bu hatunun nick ini avatarını bile görüp kendini iyi hissetmeyen var mı acabaİF de aksam Öğünün erken kapatilmasi herzaman daha etkilidir cnm tabiki menü icerigide onemli :)
Sen yeni baslicagin icin birden azaltip, erkene cekmesene daha iyi olur bence
duramadım boyuna bir şeylerle uğraştım ama o ara 1 saatlik bir diziyi de izledim :))kotu olmus elinde oyle bir imkan varken kullanmaman. Neyseki tenizlendi bitti bile.
bugunde boyle olsun abla yat dinlen ne guzel. Ac bi film izle keyfin yerine gelsin
benimde supurgemi dun yapti esim bigun sil supur yaptim. Kac gundur eski dogur duzgun cekmeyen suourgeyle ugrasiyordum
bizim burda pastane acik izin almizlar kaymakamliktanmi biyerden hergun taze taze aliyoruz
Masallah senin bayram bayram gibi gecmis canim.
İns bisey olmaz hicbirineze sag saglim evinize donersiniz
Gebeligini soyledinizmi sevindimi herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?