- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.021
Şu an 18- 6 yapıyorum. Alıştım sayılır. Bir yandan da kan grubuna göre beslenmeyi bakıyorum. Her yıl kilo verip geri aldığım icin, devamlı yapabileceğim düzenli bir beslenme şekli arayışındayım açıkçasıIF genelde güzel sonuç veriyor canım
Sen hangi türünü yapıyorsun İF diyetinin
yazi seklinden anlamistim yurt disinda yasadigini:)ben sorcaktim mefkure ablam sormus
Sanki sadece bunlar değil gibime de geliyorNerden bildin
İkinizde mi önüme geçtinizNiran suan benım arkamda Zehra cim hala onumde sen varsın
Sadece onlarSanki sadece bunlar değil gibime de geliyor
Bendensinselam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var
olsun vallaBendensin
Bugün tembellik günümüz olsun
Bende uzun yıllardır 18/6 yapıyorum ama sadece bu yetmiyor, yediğimiz besinlere de extra dikkat etmemiz lazımŞu an 18- 6 yapıyorum. Alıştım sayılır. Bir yandan da kan grubuna göre beslenmeyi bakıyorum. Her yıl kilo verip geri aldığım icin, devamlı yapabileceğim düzenli bir beslenme şekli arayışındayım açıkçası
Sormaolsun valladün sen de kızartmadan sonra canını çıkarmışsın temizlik yapıp hakkın zaten :)
dün ben de patates biber kızarttım sonrada çamaşır suyuyla mutfağı temizledim gece bitirdim işi sabah ekmek yok bakkal bu gün de kapalıymış diye pişi kızarttımSorma
Kızcağızlarım dünkü yorgunluğumu görünce bugün kızartma istemediler
Sayelerinde dinleniyorum
Kötü olmuş canımdün ben de patates biber kızarttım sonrada çamaşır suyuyla mutfağı temizledim gece bitirdim işi sabah ekmek yok bakkal bu gün de kapalıymış diye pişi kızarttım
sitede ki bazıları ekmek arabasının anons sesinden rahatsız oldukları için şikayet etmiş diye siteye sokmuyorlarmışKötü olmuş canım
Fırınlar evlere ekmek dağıtmıyor mu sizin orda
Ne kadar ilginç insanlar var yasitede ki bazıları ekmek arabasının anons sesinden rahatsız oldukları için şikayet etmiş diye siteye sokmuyorlarmış
Kaç defa sıcak suya basıyorsun yaprakları.leğen de yaprak duruyor dün bir daha sıcak suya basmıştım onları sarıp sıkıp poşetleyip dondurucuya atıcam , 1 kilo da bezelye duruyor poşetle önüm de ayıklanacak bakışıyoruz tatlı tatlı gayret ne zaman gelirse artık bakışmadan elleşmeye geçicem inşallah
eksiyle baslamak güzel Canim, haftada en az 1 kg bile Versen Cok iyi olurBöbrekler nedeniyle ödem toplamıştır vücudun bence. O artının yağ kütlesi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum
Ben de arkadaşımın tartısında tartıldım. Baya incelmiş hissediyordum kendimi -200 gr vermişim sadeceNeyse öyle ya da böyle eksilerek gidecek bu kilolar. İki yıl önce 3 günde 1-1,5 kilo falan veriyordum, o zaman 22 yaşındaydım tabi. O zamanki kadar da katı beslenmiyorum onun da etkisi var sanırım. Az önce muzlu azıcık pirinç unlu bir muhallebi yaptım kahvaltı niyetine, yağ gibi gitti harika olmuş. İçinde ne bir gr şeker ne de tatlandırıcı vardı.Olgun muz kesinlikle Allah'ın kilo vermeye çalışan, ağzı tatlı arayan kullarına bir armağanı
cumaya ins 6 lari görceksinCuma:70.2
Bugün:70.6
Fark:+400 gr
sabit olmakta Cok iyi eksi gelecegii belliSelam Kızlar sabah gelemedim kahvaltıdan sonra film izleyelim dedik anca bitti film hemen bildirim yapayım
Cuma 71.8
Bugun 71.8
Sabıtım
malesef canim kahvaltiyla baslayip Hicbir ögün atlamadim ve karbonlu yedim baya en sonda pastadibine vurup bu kadar artı ise super canım
A.selam abla Bende bugun öyleydim birsey yapasim yok uzansam Hemen gözlerim kapaniyor, havada kapali icimi karartiyorselam canlar
bu gün keyifsizim belli sebebi yok evi toparladım bir iki yeri süpürdüm şimdi de hiçbir şey yapmadan sadece kös kös oturasım var
Sana kolay gelsin ablaleğen de yaprak duruyor dün bir daha sıcak suya basmıştım onları sarıp sıkıp poşetleyip dondurucuya atıcam , 1 kilo da bezelye duruyor poşetle önüm de ayıklanacak bakışıyoruz tatlı tatlı gayret ne zaman gelirse artık bakışmadan elleşmeye geçicem inşallah
Valla ezan sesinden rahatsizlik duyanlar bile var sasirmiyorum artiksitede ki bazıları ekmek arabasının anons sesinden rahatsız oldukları için şikayet etmiş diye siteye sokmuyorlarmış
Ocakta kaynatmiyormusun canim?Kaç defa sıcak suya basıyorsun yaprakları.
Ben üzerine kaynar su döküp soğuyunca atıyorum buzluğa
Hayır canım, taze satarken de buzluğa atarken de üzerine kaynar su döküyorum sadeceOcakta kaynatmiyormusun canim?
ramazan da sokağa çıkma yasağı varken oldu bu şimdide ondan gelmiyordur herhalde , sürekli şikayet eden birileri oluyor ne yapalım her yerde varlar:)Ne kadar ilginç insanlar var ya
Bu ihtiyaç ama keyfi bir durum değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?