- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.181
Hamurunu ince yapıp içini bol koyup yaptığımda güzel olmamıştı.Bende hamuru baya ince yapiyordum
Ben oğlum 1.5 yaşındayken gece sütünü kestim ve kestigim gibi uykusu düzene girdi. Normalde 10 dk da bir uyanan bir çocuktu ve cokk yiprandim. Acaba bu butun çocuklar için mi geçerli gece sütü kesme =uyku düzeni miAynen öyle kuzum içimi kemirecek bişe kalmadı en azından
Günaydın canımm
5ten beri ayaktayım yüzümü dudak üstümü aldım siyah nokta bandı yaptım burnuma çeneme işe hazırlık yapıyorum
Kahvaltıyı hazırladım eşim kalksın diye beklerken ufaklığımı yedirdim
Şimdi oyun oynuyoruz
Kuzum benim kızım 16 aylık 12 aylıkken sütüm kesildi geceleri mama vermeye başladım ama 13 aylıkken onu da kestim geceleri uyandığında bişe içirmiyorum
Evet hamur malzemeyi tasiyamayabilir öyleHamurunu ince yapıp içini bol koyup yaptığımda güzel olmamıştı.
Malzemeleri de azaltarak ince hamur yapabilirim aslında
o zaman bende mecburi durumlar hariç derimBence sporu yemine karistirma :)
Hastalik olur farkli bisey olur yapamadigin gün olur
Başlıyor muyuzBakalım ben de deneyeyim
hiç bitmiyor ki ssadece 1 gün araBayram gbi gecmeyince ozel hicbisi yapmadm esim tatli bile istemedi tabi bu durum bana yaradı
Insallah hafiflemistir artk ya
Sagol cnm
Icten ice sevinmedim degil ara baya acildi artk zor yakalarsin beni
Şaka bi yana insallah odemler bobrek agrin vs gecerde beni gecmene raziyim canim saglik en onemlisi
Sık kullanmiyorsan normal cnm ben bile bazen unutuyorm kullanmadigm seyleri bide goz onunde olmayinca :)
Sizin tam bayram havasinda olmus cnm umarim bi sorun olmaz kalabaliktan dolayı
Tamam. Cnm cok sagol
Edilmwsi icin cok dikkatli bakilmasi gerek cnm 4 kilo fazla degilki. Yani farkedilecek bir rakam degl
Yeminli gunler basliyor mu
Bosch kullaniyorm cnm cok memnunum
Bu arada poniii kilodan ne haber :)
Heyecanla bekliyorum. Ama bence bu sefer sigara olacak. O Sigara yaparkende ben de kiloya odaklanabilir miyim bilmiyorumKizlar barış muslunun bu cuma yine demo calismasi olacak :)
Konusu Kilomu sigarami olacak daha belli degil
Haftaya pazartesi başlayacakmışız canımNe zaman başlayacağınız belli oldu mu canım
Yani şöyle kuzum ben de uyku düzeni için kestim ama henüz pek düzene girdiği söylenemez ama gece emdiği zamanlara koyarsak evet daha düzenli şu andaBen oğlum 1.5 yaşındayken gece sütünü kestim ve kestigim gibi uykusu düzene girdi. Normalde 10 dk da bir uyanan bir çocuktu ve cokk yiprandim. Acaba bu butun çocuklar için mi geçerli gece sütü kesme =uyku düzeni mi
Bugün mü başlıyoruz kuzumBaşlıyor muyuzbiraz zorlanabilirsin haberin olsun
hiç bitmiyor ki ssadece 1 gün ara
Heyecanla bekliyorum. Ama bence bu sefer sigara olacak. O Sigara yaparkende ben de kiloya odaklanabilir miyim bilmiyorum
Yok abla ya popomundo koltuk yüzü görmüyor kiBende kronoloji de 1.sıraya geçince buraları terkettin sandım
Seninde bayramın mübarek olsun canım
Menülerinde ki bulguru azaltmazsan kilo sorunun hep olacak canımBugün mü başlıyoruz kuzum
Zorluğu şeker olmamasından mı
Bir de bulgur tüketebiliyor muyuz
Bence gider canım cumaya var dahaKızlar yürüyüşe başlayacağım yine
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
günaydın herkeseGünaydın 9.Takımın Fit Hatunları
Ne kadar da uykucu çıktınız ayol
Gelin de sohbet edelim
Kan grubunuz 0 mı? Ahmet Apa da bulgur ye ekmek yerine diyor ama yediğim zaman beni şişiriyor, rahatsız ediyor. Kilo da artış yapıyor sankiMenülerinde ki bulguru azaltmazsan kilo sorunun hep olacak canım
Ramazan'dan evvel seviye-1 de bulgur tüketmedim, çok güzel kilo verdim.
Ramazan ile birlikte yeniden başladım bulgura, sonuç fiyasko
ben fön makinesi calistiriyordum uyanacagi zaman geri uyuyordu rahatlayıp dene bence alışkanlık felan da olmuyor olsa da uyuyor olmasa da gece artık rahatız çok şükürYa benm bu oglan nedn boyle anlamiyorm uyandi 1 saat uyutmakla ugrastm inatla uyandi aglama krizleri vs simdi tv izliyor baska turlu susturamadmbide gun icinde de azcik uyumustu. Diş mi diye diye kac ay oldu usttekide gornuyor artk ele gelmesede nezaman bitcek rahatliycak anlamadim. Artik okadar sabirsizim ki sabah ayri gece ayri ya 1 gun iyi uyuduysa 1 hafta boyleyiz.
cumaya eksi bile gelebilirimBende akşam yatarken sabahki tartışan epey az idim
Bence bu şekilde beslenirsen kilonu da rahatlıkla koruyabilirsin canım.
2. öğün erken saatte olunca kilo kontrolü daha kolay oluyor.
Birde bizi zayıflatan hormon gece 10 da salgılanmaya başlıyor, bu hormon salgılanmaya başlamadan 4-5 saat önce yemeyi içmeyi bırakınca daha iyi verim alıyorsun.
Gece kilo verdiğimizde sabah kalktığımızda tokluk hissi oluyor, kahvaltıya kadar kahve ve limonlu su yada bitki çayı ile geçiştirme yapabilirsin.
Biraz da böyle dene istersen
sabah 6 akşam 6 yapamam ama ben en erken 9 da kahvaltı yapabilirimAra öğünsüz yapacaksan 18/6 yap bence
beni kötü şeylere teşvik ediyorsunuz kaptanımHamurunu ince yapıp içini bol koyup yaptığımda güzel olmamıştı.
Malzemeleri de azaltarak ince hamur yapabilirim aslında
A0 kan grubum canım, A ve 0 kan grubunun tüketmesi gereken herşeyi fazla tükettiğim de yada rutinleştirdiğimde beni rahatsız ediyor.Kan grubunuz 0 mı? Ahmet Apa da bulgur ye ekmek yerine diyor ama yediğim zaman beni şişiriyor, rahatsız ediyor. Kilo da artış yapıyor sanki
Sabah 11sabah 6 akşam 6
Bende beyaz un + kepek + arpa unu ile karışık yaptım canımbeni kötü şeylere teşvik ediyorsunuz kaptanımvalla yapacam hiiic kusura bakmayın tam buğday unuyla
Deneye yanıla insan kendini taniyor. Sonrası daha kolay olur insallahA0 kan grubum canım, A ve 0 kan grubunun tüketmesi gereken herşeyi fazla tükettiğim de yada rutinleştirdiğimde beni rahatsız ediyor.
Unlu karbonhidratlar bende ödem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?