Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pazartesi kilo bildirimi yapayım ama iki gün ust uste izgara bana yaramamış

Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
Fazla artıdasın canım.
Cuma günü eksi gelmek için bugünden itibaren daha fazla dikkat etmelisin

Transferin güzel geçer inş canım
15gun sonra mutlu haberini aliriz

ben + 4 um
su andan itibaren kafamda bitirdim
hedefime gelmeden artik son gaz devam edicem
Ödemdir canım akşam yemeğimi 5de bitirirsen cuma güzel bi eksiyle başlangıç yaparsın ❤

Ekside olman mükemmel
Yürüyüş ve pilatesten sonra epey su kaybı oluyordur canım
Cuma da spor sonrası mı tartılıyorsun
yok cuma öğlene kadar bekleyip tartılıyorum. ama öyle yaparsam epey eksi olacak gibi geldi bana.
yürüyüşe çıkmadan tartıldım 63,6 kilo. yürüyüş sonrası 63,4 kilo. pilates sonrası 63,1 kilo
kahvaltımı şimdi yaptım. hafif bir kahvaltı. akşamda ya fırında kabak yapacağım ya da karabuğday salatası.
grup içi yarışma beni çok motive etti valla

benim oldu canim. Yürüyüşümü fazla bulan, yediklerimi az bulan...bunu benim sağlığım için dediğini söyleyen bir arkadaşım, baktı ki kilo veriyorum. Ve beni durduramadı. Şu an kendi de iki kez yürüyor, tek öğün felan besleniyor. Ben doğruluğuna emin olduğum seylerde, kimin ne dediğini önemsemem. O da biliyor bunu. Bende onun huyunu biliyorum. Normalde iyi biridir ama onun kusuru da bu. Azıcık kıskanç Halbuki ben ayni problemi yasadigimdan, kilo vermek isteyen herkesin kilo vermesine seviniyorum
Bu hafta seni de mi mezun ediyoruz o zaman
insallah diyelim. Ama buraya uğrayabiliyorum değil mi? Sadece liste de degilim

Bence başlamalısın tartılmaya
yarın tartılıyorum ozaman beni yerden yere vurun eğer ucmuşsam
Eksi olman güzel canım, ama spordan sonra tartılmak doğru değil deniyor, çünkü doğru sonucu yansıtmıyor su kayıbından dolayı

Bende artık kımseye bakmycam d-hedefıme gelene kadar yolumdan sapmak yok

ben + 4 um
su andan itibaren kafamda bitirdim
hedefime gelmeden artik son gaz devam edicem
an itibariyle başla kuzumm 1 saat sonraya bile bırakma
yazık o kadar emeğine

bu grupla basarıcagıma ınancım tamam tek basına olmuyo malasef bırde boyum uzun herkez verme boyle ıyısın dıyo bende o gazla yıyodum sonra hep pışman oluyodum
önemli olan başkalarının ne dediği değil senin kendini nasıl iyi hissettiğindir
başkası için ne kilo al ne kilo ver

İyi bir mezuniyet yüzdesi bekliyorum senden canım
inşallah balıımm

ovvv çok uzun sürmüş gülüm 1 seneden fazladır regl olmamak ne demek ,keşke daha önceden gitseydin şimdi de virüsden dolayı da gidilmez ki
İlk oğlum 9 aykıktı, ikinci oğlum tam 1 yaşında iken regl dönemim başladı.
Bunun da bir an evvel olmak istiyorum. Dr a gitsem erken olmak için iğne vurulmam gerekrcek. 1ay daha olmazsam giderim artık Dr a.

İlk oğlum 9 aykıktı, ikinci oğlum tam 1 yaşında iken regl dönemim başladı.
Bunun da bir an evvel olmak istiyorum. Dr a gitsem erken olmak için iğne vurulmam gerekrcek. 1ay daha olmazsam giderim artık Dr a.

konuya sonradan dahıl olucam bıraz ama benımde oglum 1 bucuk yasını gecmıstı adet gormeye baslamıstım cok skıntılı bır surec ben gıtmıstım doktora normal uzun surebılır demıstı.ınsallah olursun bıran evvel cok skıntılı bır donem

Kalkıp evi temizlemeliyim biri beni kaldırsın dünya kadar da ütü biriktirmişim akşam gelince herife kitleyeyim iyisi mi yemeğim var Allahtan Bi evi sil süpür yaparsam benden iyisi yok
Hadi bakalım ozaman kolay gelsin ben hallettim bi yemeğim kaldı, annemde kahve içip eve geccem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…