- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.621
Senin eksi de mükemmel canımKilo Bildirimi
Gecen Cuma: 78,8
Bugün: 78,4
Fark: 0,4
Fazla artıdasın canım.Pazartesi kilo bildirimi yapayım ama iki gün ust uste izgara bana yaramamış
Cuma günü 71.5
Bugün 71.8
Fark arti 300 gr
Bu hafta seni de mi mezun ediyoruz o zaman64 aslinda. Bu cuma en az 63.9 olurum gibime geliyor, bir aksilik olmazsa insallah
Artık diyet moduna girme zamanı gelmedi mi canımGünaydın canlar
Hafta sonu güzel geçmedi ama ona rağmen sabit geldim buna şükür
İyi bir mezuniyet yüzdesi bekliyorum senden canımbu arada ben de sabitim kızlar
dün yıldönümümüzdü ya hazırladığım şeylerden yememek olmazdı
ama cumaya kadar halledeceğim
Transferin güzel geçer inş canımGünaydın herkese! Haftasonum çok yoğun geçti. Dün özellikle güzelce dinlendim. Bugün transferim var. Sabah 6.30da kalktım yürüyüşümü yaptım. 10000 adımımı attım geldim. Şu an çok iyiyim. Sizler nasılsınız ♥
Ödemdir canım akşam yemeğimi 5de bitirirsen cuma güzel bi eksiyle başlangıç yaparsın ❤ben + 4 um
su andan itibaren kafamda bitirdim
hedefime gelmeden artik son gaz devam edicem
yok cuma öğlene kadar bekleyip tartılıyorum. ama öyle yaparsam epey eksi olacak gibi geldi bana.Ekside olman mükemmel
Yürüyüş ve pilatesten sonra epey su kaybı oluyordur canım
Cuma da spor sonrası mı tartılıyorsun
Çok iyi canımBildirim de gelsin o zaman:
Cuma:63.1
Pazartesi:61.9
Fark:1.2
Çok mutlu oldum. Sonunda ucundan da olsa 61leri gördüm :)
benim oldu canim. Yürüyüşümü fazla bulan, yediklerimi az bulan...bunu benim sağlığım için dediğini söyleyen bir arkadaşım, baktı ki kilo veriyorum. Ve beni durduramadı. Şu an kendi de iki kez yürüyor, tek öğün felan besleniyor. Ben doğruluğuna emin olduğum seylerde, kimin ne dediğini önemsemem. O da biliyor bunu. Bende onun huyunu biliyorum.kesınlıkle su yazın benı 10 kat motıve ettı nıye zamanında gelmemısım buraa ben :)
çook haklısın zayıfladıgımdakı yuz ıfadelerını gormek ıstıyrum artık o ınsanları o anı dusunerek motıve edıcem kendımı
insallah diyelim. Ama buraya uğrayabiliyorum değil mi? Sadece liste de degilimBu hafta seni de mi mezun ediyoruz o zaman
Tabi ki canım, 9.takim hepimizininsallah diyelim. Ama buraya uğrayabiliyorum değil mi? Sadece liste de degilim
yarın tartılıyorum ozamanBence başlamalısın tartılmaya
Eksi olman güzel canım, ama spordan sonra tartılmak doğru değil deniyor, çünkü doğru sonucu yansıtmıyor su kayıbından dolayıyok cuma öğlene kadar bekleyip tartılıyorum. ama öyle yaparsam epey eksi olacak gibi geldi bana.
yürüyüşe çıkmadan tartıldım 63,6 kilo. yürüyüş sonrası 63,4 kilo. pilates sonrası 63,1 kilo
kahvaltımı şimdi yaptım. hafif bir kahvaltı. akşamda ya fırında kabak yapacağım ya da karabuğday salatası.
grup içi yarışma beni çok motive etti valla
Bende artık kımseye bakmycam d-hedefıme gelene kadar yolumdan sapmak yokbenim oldu canim. Yürüyüşümü fazla bulan, yediklerimi az bulan...bunu benim sağlığım için dediğini söyleyen bir arkadaşım, baktı ki kilo veriyorum. Ve beni durduramadı. Şu an kendi de iki kez yürüyor, tek öğün felan besleniyor. Ben doğruluğuna emin olduğum seylerde, kimin ne dediğini önemsemem. O da biliyor bunu. Bende onun huyunu biliyorum.Normalde iyi biridir ama onun kusuru da bu. Azıcık kıskanç Halbuki ben ayni problemi yasadigimdan, kilo vermek isteyen herkesin kilo vermesine seviniyorum
insallah diyelim. Ama buraya uğrayabiliyorum değil mi? Sadece liste de degilim
Hedefime ulaşırsam, bu grup sayesinde olacak. Hemde bir sürü şey öğrendim, hayatıma kattım. Hepinize teşekkürlerTabi ki canım, 9.takim hepimizin
Ve sen hepimiz için motivasyon örneğisin
an itibariyle başla kuzumm 1 saat sonraya bile bırakmaben + 4 um
su andan itibaren kafamda bitirdim
hedefime gelmeden artik son gaz devam edicem
önemli olan başkalarının ne dediği değil senin kendini nasıl iyi hissettiğindirbu grupla basarıcagıma ınancım tamam tek basına olmuyo malasef bırde boyum uzun herkez verme boyle ıyısın dıyo bende o gazla yıyodum sonra hep pışman oluyodum
inşallah balıımmİyi bir mezuniyet yüzdesi bekliyorum senden canım
İlk oğlum 9 aykıktı, ikinci oğlum tam 1 yaşında iken regl dönemim başladı.ovvv çok uzun sürmüş gülüm 1 seneden fazladır regl olmamak ne demek ,keşke daha önceden gitseydin şimdi de virüsden dolayı da gidilmez ki
İnşallah canım kapanışı iyi bir yüzdeyle yapayım istiyorumHer zamanki gibi muhteşemsin canım
Bu hafta daha fazla eksi gelecek gibi duruyor ama
İlk oğlum 9 aykıktı, ikinci oğlum tam 1 yaşında iken regl dönemim başladı.
Bunun da bir an evvel olmak istiyorum. Dr a gitsem erken olmak için iğne vurulmam gerekrcek. 1ay daha olmazsam giderim artık Dr a.
Hadi bakalım ozaman kolay gelsinKalkıp evi temizlemeliyim biri beni kaldırsın dünya kadar da ütü biriktirmişim akşam gelince herife kitleyeyim iyisi miyemeğim var Allahtan Bi evi sil süpür yaparsam benden iyisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?