- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.781
kan verip, detayli baktırmak gerekiyor canim. Ağustos ta onu yapmayı düşünüyorum. Belki eksiktir, bir sıkıntım yok ama tam bilmiyorum yeterli mi, degil mi?Peki kalsiyumu nerden aliyorsun canım bikiyorsunki kadınlarda sık görülen sorunlardan biri de kemik erimesi. Ben de sıfır kan grubuyum da o yüzden sordum
Ev işi yemek yaptım yeni bitti canımHu hu huuuu nerdesiniz?
Benimde 0 rh pozitif kan grubum0 KAN GRUBU DİYET ÖZELLİKLERİ
Avcı kan grubu olarak adlandırılır. Nedeni sindirim sistemlerinin en eski insanlara göre çalışmasıdır. Bu nedenle bu grubun başarısı yağsız, kimyasaldan arınmış et ve kümes hayvanlarıyla balık tüketmesine bağlıdır. Süt ürünleri ve tahıllar bu gruba önerilmez. Buğday glüteni, mısır, kurufasulye, mercimek gibi besinler kilo almaya yardımcı besinler olurken, deniz yosunu, deniz ürünleri ve iyotlu tuz (genelde tiroit hormonu bozuklukları yaşadıkları için), karaciğer kilo vermeye yardımcıdır.
Pastırma/jambon dışında her türlü eti yağsız tüketebilirler. Deniz ürünleri ideal besinlerdir. Sütürünleri bu kan grubu için uzak durulması gereken besinlerdendir. Çok az miktarlarda tüketimi esas olmalıdır. Simit ve her türlü ekmek uzak durulması gereken yiyeceklerdir. Zeytinyağı ve ketentohumu yağı az miktarda tüketimi idealdir. Kepekli çavdarlı ekmekler daha uygundur. Mantar,patates, mısır, karnabahar, siyah zeytin gibi besinler uzak durulması gereken besinlerdendir.Yüksek asitliği olan armut, portakal, mandalina, kivi ve böğürtlen ve kavun yenmemesi gereken meyvelerdendir. Muz, mango, kiraz, erik ve incir faydalı meyveler grubuna girer. Her türlü sostanuzak durulmalıdır. İçecek olarak en uygunu maden suyu ve yeşil çaylardır. Bu kan grubunda B-Kvitamini, kalsiyum, iyot, manganez alımına dikkat edilmelidir. Bunların eksikliği belirgin rahatsızlıklarayol açar. Bu kan grubuna sahip insanların kişisel özelliklerine bakılırsa güç, direnç, özgüven, cesaret,sezgi, doğuştan iyimserlik gibi özellikler gösterir. Liderlik vasıfları ön plandadır.
Virüs çıkana kadar gidiyordukızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
biz yazdırdık kızımı okula ama doğru mu yanlış mı bilemiyorumEv işi yemek yaptım yeni bitti canım
Benimde 0 rh pozitif kan grubum
Sütü sevmem de yoğurt peynir çok seviyorum
Virüs çıkana kadar gidiyordu
Kayıt yenileme yapmadik vaka sayıları arttığı için eylülde de aynı devam ederse göndermeyi düşünmüyorum
Bi şekilde işte herşey yine dönmeli, nereye kadar böyle devam edecek belli değilbiz yazdırdık kızımı okula ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum
çocuk giderek köreliyor evde otur otur, bütün gün tablet tv
okula gitsin 1-2 bi aktivite olur diyorum ama korkuyorum da
benımkıde krese gıdıyo cok kararsızım hergun yazıyo ogretmenı muduru napıcaz bılmıyorum bu sene oyle kararsızımkıkızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
Canım 0 kan grubu ancak et ve et ürünleri ile daha sağlıklı olur, ekmek ve bulgur sana yaramaz mesela.0 KAN GRUBU DİYET ÖZELLİKLERİ
Avcı kan grubu olarak adlandırılır. Nedeni sindirim sistemlerinin en eski insanlara göre çalışmasıdır. Bu nedenle bu grubun başarısı yağsız, kimyasaldan arınmış et ve kümes hayvanlarıyla balık tüketmesine bağlıdır. Süt ürünleri ve tahıllar bu gruba önerilmez. Buğday glüteni, mısır, kurufasulye, mercimek gibi besinler kilo almaya yardımcı besinler olurken, deniz yosunu, deniz ürünleri ve iyotlu tuz (genelde tiroit hormonu bozuklukları yaşadıkları için), karaciğer kilo vermeye yardımcıdır.
Pastırma/jambon dışında her türlü eti yağsız tüketebilirler. Deniz ürünleri ideal besinlerdir. Sütürünleri bu kan grubu için uzak durulması gereken besinlerdendir. Çok az miktarlarda tüketimi esas olmalıdır. Simit ve her türlü ekmek uzak durulması gereken yiyeceklerdir. Zeytinyağı ve ketentohumu yağı az miktarda tüketimi idealdir. Kepekli çavdarlı ekmekler daha uygundur. Mantar,patates, mısır, karnabahar, siyah zeytin gibi besinler uzak durulması gereken besinlerdendir.Yüksek asitliği olan armut, portakal, mandalina, kivi ve böğürtlen ve kavun yenmemesi gereken meyvelerdendir. Muz, mango, kiraz, erik ve incir faydalı meyveler grubuna girer. Her türlü sostanuzak durulmalıdır. İçecek olarak en uygunu maden suyu ve yeşil çaylardır. Bu kan grubunda B-Kvitamini, kalsiyum, iyot, manganez alımına dikkat edilmelidir. Bunların eksikliği belirgin rahatsızlıklarayol açar. Bu kan grubuna sahip insanların kişisel özelliklerine bakılırsa güç, direnç, özgüven, cesaret,sezgi, doğuştan iyimserlik gibi özellikler gösterir. Liderlik vasıfları ön plandadır.
aynen öyle kuzum, bi tarafım diyor ki corona hayatımızın gerçeği oldu artık nereye kadar böyle devam edebiliriz yeni normale alışmak zorundayız ama bi tarafım da korkuyor işteBi şekilde işte herşey yine dönmeli, nereye kadar böyle devam edecek belli değilen çokta zaten cocuklar için zor
Allah yardımcımız olsun valla, Allah korusun çocuklarımızıbenımkıde krese gıdıyo cok kararsızım hergun yazıyo ogretmenı muduru napıcaz bılmıyorum bu sene oyle kararsızımkı
yok kuzum ben b grubuyumCanım 0 kan grubu ancak et ve et ürünleri ile daha sağlıklı olur, ekmek ve bulgur sana yaramaz mesela.
Kitabı alırsanız daha detaylı bilgi edinirsiniz.
Aidin Salihin 0 kan grubu için listesi bu
Eki Görüntüle 2659114
Üzülme ben nasiplendim tşklerCanım 0 kan grubu ancak et ve et ürünleri ile daha sağlıklı olur, ekmek ve bulgur sana yaramaz mesela.
Kitabı alırsanız daha detaylı bilgi edinirsiniz.
Aidin Salihin 0 kan grubu için listesi bu
Eki Görüntüle 2659114
Hepiniz 0 iseniz çok şanslısınız.Üzülme ben nasiplendim tşklerkopyaladım bu detayı, doğruluk payı varmış baya onu anladım ben,, eşimde bende kızlarda 0 buna göre beslenmeye daha yoğunlaşmamız gerek demekki
Nane detoks suyunu içinde sadece reflü şikayetlerini artırır canım, başka olumsuz etkisi yok diye biliyorum.Handandandan bi sorum olucak, ben detox suyu yapıyorum akşamları içiyorum, içine taze nanede koyuyorum ama sanki tansıyonumu etkiliyor benim, kafama bi ağırlık çöküyor.. varmı öyle bi etkisi?
evet, sadece eşim positiv biz üçümüz negativHepiniz 0 iseniz çok şanslısınız.
Biz de ailecek A kan grubuyuz
Salatalık, limon, naneNane detoks suyunu içinde sadece reflü şikayetlerini artırır canım, başka olumsuz etkisi yok diye biliyorum.
Her akşam yapma detoks suyunu, haftada 2 yeter bence.
Başka ne koyuyorsun içine
Pozitif ve negatife de bakınca, bizim evde herkes ayrı maalesefevet, sadece eşim positiv biz üçümüz negativ
Limon da etki ediyor olabilir mi?Salatalık, limon, nane
Bazende salatalık, limon, taze zencefil
Bugünde bitirimde yapmim daha ozaman bu haftalık
sizde hangi gruplarPozitif ve negatife de bakınca, bizim evde herkes ayrı maalesef
Aslında olabilir canım, çünkü hepsinde aynı etkiyi yapıyor ve hepsine limon koyuyorumLimon da etki ediyor olabilir mi?
bizde de herkes birbirinden farklısizde hangi gruplar
Aslında olabilir canım, çünkü hepsinde aynı etkiyi yapıyor ve hepsine limon koyuyorum
Ben 0+sizde hangi gruplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?