Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Peki kalsiyumu nerden aliyorsun canım bikiyorsunki kadınlarda sık görülen sorunlardan biri de kemik erimesi. Ben de sıfır kan grubuyum da o yüzden sordum
kan verip, detayli baktırmak gerekiyor canim. Ağustos ta onu yapmayı düşünüyorum. Belki eksiktir, bir sıkıntım yok ama tam bilmiyorum yeterli mi, degil mi?

Hu hu huuuu nerdesiniz?
Ev işi yemek yaptım yeni bitti canım
Benimde 0 rh pozitif kan grubum
Sütü sevmem de yoğurt peynir çok seviyorum
kızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
Virüs çıkana kadar gidiyordu
Kayıt yenileme yapmadik vaka sayıları arttığı için eylülde de aynı devam ederse göndermeyi düşünmüyorum

biz yazdırdık kızımı okula ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum
çocuk giderek köreliyor evde otur otur, bütün gün tablet tv
okula gitsin 1-2 bi aktivite olur diyorum ama korkuyorum da

biz yazdırdık kızımı okula ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum
çocuk giderek köreliyor evde otur otur, bütün gün tablet tv
okula gitsin 1-2 bi aktivite olur diyorum ama korkuyorum da
Bi şekilde işte herşey yine dönmeli, nereye kadar böyle devam edecek belli değil en çokta zaten cocuklar için zor

kızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
benımkıde krese gıdıyo cok kararsızım hergun yazıyo ogretmenı muduru napıcaz bılmıyorum bu sene oyle kararsızımkı

Canım 0 kan grubu ancak et ve et ürünleri ile daha sağlıklı olur, ekmek ve bulgur sana yaramaz mesela.

Kitabı alırsanız daha detaylı bilgi edinirsiniz.

Aidin Salihin 0 kan grubu için listesi bu

Bi şekilde işte herşey yine dönmeli, nereye kadar böyle devam edecek belli değil en çokta zaten cocuklar için zor
aynen öyle kuzum, bi tarafım diyor ki corona hayatımızın gerçeği oldu artık nereye kadar böyle devam edebiliriz yeni normale alışmak zorundayız ama bi tarafım da korkuyor işte

benımkıde krese gıdıyo cok kararsızım hergun yazıyo ogretmenı muduru napıcaz bılmıyorum bu sene oyle kararsızımkı
Allah yardımcımız olsun valla, Allah korusun çocuklarımızı

Üzülme ben nasiplendim tşkler kopyaladım bu detayı, doğruluk payı varmış baya onu anladım ben,, eşimde bende kızlarda 0 buna göre beslenmeye daha yoğunlaşmamız gerek demekki

Üzülme ben nasiplendim tşkler kopyaladım bu detayı, doğruluk payı varmış baya onu anladım ben,, eşimde bende kızlarda 0 buna göre beslenmeye daha yoğunlaşmamız gerek demekki
Hepiniz 0 iseniz çok şanslısınız.
Biz de ailecek A kan grubuyuz

Handandandan bi sorum olucak, ben detox suyu yapıyorum akşamları içiyorum, içine taze nanede koyuyorum ama sanki tansıyonumu etkiliyor benim, kafama bi ağırlık çöküyor.. varmı öyle bi etkisi?
Nane detoks suyunu içinde sadece reflü şikayetlerini artırır canım, başka olumsuz etkisi yok diye biliyorum.
Her akşam yapma detoks suyunu, haftada 2 yeter bence.
Başka ne koyuyorsun içine

Hepiniz 0 iseniz çok şanslısınız.
Biz de ailecek A kan grubuyuz
evet, sadece eşim positiv biz üçümüz negativ
Nane detoks suyunu içinde sadece reflü şikayetlerini artırır canım, başka olumsuz etkisi yok diye biliyorum.
Her akşam yapma detoks suyunu, haftada 2 yeter bence.
Başka ne koyuyorsun içine
Salatalık, limon, nane
Bazende salatalık, limon, taze zencefil
Bugünde bitirimde yapmim daha ozaman bu haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…