Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın canlar
Neyseki korktuğun gibi olmadı, dün dikkat ettim ve detox suyu içtim

en son tartıldığımda 55.8 kg (26.06)
Bugun 55.7 kg
korktuğun kılona nazar degmesın canım masallah ı var
Yooo çok erken benim küçük 19 aylik daha bir de tam karar veremiyorum tam emin olsam olur da
hangi ay dogum lusunuz canjm bız bu ay 20yı dolduruyoruz
ben buyuk kızım ıcın bu cocuk kesinlikle tek cocuk olarak kalmalı bı ikincisini kaldıramam derken hamileymısım kızımın alerjisi ıkı haftada bı hastane ziyareti uyku sorunu vs derken beni cok yormustu ama ıyı ki olmus sanki o yokken eksıkmıs tamam olmusuz
Detoks suyunu nasıl hazırlıyosun canım kaynatıyır musun
Küçük yavrime tuvalet eğitimine başladım Bugun 2 ci gün, boşlamaya gelmiyor inş öğrenecek düne göre daha iyiz bugun
biz bu konuda cok sabır gosterdık ama buyuk tuvalet sorunumuz devam ediyor kucuk tuvalet hemne cozuldu kaçak da olmadı hıc ama dıgerının korkusunu yenemiyor uz benım hergun kara kara napcam diye dusundugum sorun
kızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
Ben gondercem sanırım ama kararsızım bızım daha var subat ayı baslangic ama bakıcam ıs yerim tekrar ucretsız ızın verirse uzatıcam canım ama kacarı yok sanırım

Handandandan canım sana gece cevap yazacakken uyuya kalmısım sana sonuna kadar katılıyorum calısmak ne kadar özguven acısından ıyı gelse de hem çalışan kadın konumu evde annelik zor. Kırk parca oluyorsun ıs yerinin getirdıfı ayrı sorunlar evin ayrı. İse gidiyorsun is kadını kılıfına giriyorsun ve orda sadece bu kılıf tan konusuyor lar anne olman veya ıs dısındakı sorumluluk ve sorunların yeri geliyor oranın umrunda bile olmuyor. Bizim bı bashekım yardımcısı vardı dpgurmayın kardesım bana mi sordunuz derdi herkesin cocugu var bizde buyıttuk bılmem ne öl diyor kısaca.. Eve gelince evdekiler de ıs kadını lımlıgını unutuo annelik veya es lık vasfını goruyor ona gore beklentisi ve istekleri oluyor. Malesef yasam standartları da genele bakarsak tek maasla istenilen yada ihtiyaçlarını gercek anlamda karsılayacak gıbı degıl. Allah bize yardım etsin ama en onemlisı cocuklarıma yeterli anne olmak tek gayem kizlar buyunve hobi olarak bı ise gitmek isterdim

kızlar ben aksam eev gıttıkten sonra gıremıyorum tekrar ev ısı cocuk derken fırsatım olmuyo.
07.07.2020 menum
öglen 13.00 1 kase mercımek corbası
salata

aksam 19.00 da yıyorum eve gıdınce ancak bu aksamda ton balıklı salata yemegı planlıyorum :)

2 lt su ıcıldı gunu guzel kapatıcam ınsallah bu ısı basarıcam

biz yazdırdık kızımı okula ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum
çocuk giderek köreliyor evde otur otur, bütün gün tablet tv
okula gitsin 1-2 bi aktivite olur diyorum ama korkuyorum da
Evet evde sıkılıyorlar ama kreşte virüsün bulaşma riski daha fazla çünkü oyuncaklar herşey ortak kullanimda kapalı alan

Dışarı cikmadan tembihliyorum sakın biseye dokunma diye sonuç dokunuyor

Pozitif ve negatife de bakınca, bizim evde herkes ayrı maalesef
Eşim 0-
Ben 0+
Kızım 0+

Hayırlı olsun canım ❤

Hayırlı uğurlu olsun canımm
Ne iş yapacaksın

kan verip, detayli baktırmak gerekiyor canim. Ağustos ta onu yapmayı düşünüyorum. Belki eksiktir, bir sıkıntım yok ama tam bilmiyorum yeterli mi, degil mi?
Aslinda mantıklı bünyeye göre beslenme ama alternatif de bakmak gerekiyor kalsiyum alacağın farklı besinlere de bakmalı

Aralık doğumlu 15 aralik. Daha bu ay 19u dolduracağız

Hadi hayırlı olsun

Pizza inceyse sorun olmaz insallah ama ödem yapabilir

korktuğun kılona nazar degmesın canım masallah ı var
boğazım dursa bişey olmazda yine dizginlemeye başladım
bende yamazlığı yüzünden öyle diyordum canım ama kardeş oluncada birlikte güzel vakit geçiriyorlar (tabi kavgada oluyor arada ) hala devam ediyormu yavrunun alerjisi?
biz bu konuda cok sabır gosterdık ama buyuk tuvalet sorunumuz devam ediyor kucuk tuvalet hemne cozuldu kaçak da olmadı hıc ama dıgerının korkusunu yenemiyor uz benım hergun kara kara napcam diye dusundugum sorun
allah kolaylık versin inş hepimize, bende büyük kızımda büyük tuvalette çok çektim ya, korkuyordu wc ye yapmaktan neler yapmadımki korkusunu aşmak için çok şükür sonra alıştı.. inş sizdede düzelir
hayırlı olsun inşallah canım
teşekkür ederim :) modelist (bilgisayarda giysi kalıpları hazırlama
cok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…