- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.801
Hepsi bi aradabizde de herkes birbirinden farklı
eşim a+
ben b-
büyük kızım 0
küçük de ab
Birde aynı hiç olmamış hep tersiBen 0+
Eşim B-
Büyük oğlum B+
Küçük oğlum 0-
Yani B ve Sıfırın her hali var
sizinkiler tamamen farklı imişbizde de herkes birbirinden farklı
eşim a+
ben b-
büyük kızım 0
küçük de ab
aynenHepsi bi arada
AynenBirde aynı hiç olmamış hep tersi
korktuğun kılona nazar degmesın canım masallah ı varGünaydın canlar
Neyseki korktuğun gibi olmadı, dün dikkat ettim ve detox suyu içtim
en son tartıldığımda 55.8 kg (26.06)
Bugun 55.7 kg
hangi ay dogum lusunuz canjm bız bu ay 20yı dolduruyoruzYooo çok erken benim küçük 19 aylik daha bir de tam karar veremiyorum tam emin olsam olur da
ben buyuk kızım ıcın bu cocuk kesinlikle tek cocuk olarak kalmalı bı ikincisini kaldıramam derken hamileymısımhayırlısyla gelsin inş. Bende o sebeple ikinciyi yaptım ilerleyen yaşlarda bana kardeşim niye yok istiyorum demesin diye
Annem geldi oturuyoruz öyledetox suyumu içiyorum bi yandan.. nanenin bi yan etkisi varmı acaba biliuormusun ?
biz bu konuda cok sabır gosterdık ama buyuk tuvalet sorunumuz devam ediyor kucuk tuvalet hemne cozuldu kaçak da olmadı hıc ama dıgerının korkusunu yenemiyor uz benım hergun kara kara napcam diye dusundugum sorunKüçük yavrime tuvalet eğitimine başladım Bugun 2 ci gün, boşlamaya gelmiyor inş öğrenecek düne göre daha iyiz bugun
Ben gondercem sanırım ama kararsızım bızım daha var subat ayı baslangic ama bakıcam ıs yerim tekrar ucretsız ızın verirse uzatıcam canımkızlar okullar 31 Ağustosta açılıyormuş ya çocuklarınızı okula gönderecek misiniz, özellikle kreşe ya da anaokuluna gidecek olanlar
Evet evde sıkılıyorlar ama kreşte virüsün bulaşma riski daha fazla çünkü oyuncaklar herşey ortak kullanimda kapalı alanbiz yazdırdık kızımı okula ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum
çocuk giderek köreliyor evde otur otur, bütün gün tablet tv
okula gitsin 1-2 bi aktivite olur diyorum ama korkuyorum da
Eşim 0-Pozitif ve negatife de bakınca, bizim evde herkes ayrı maalesef
Hayırlı olsun canım ❤Kızlarrr
iki hafta önce bir iş görüşmesi yapmıştım. aramamışlardı beni. az önce aradı insan kaynakları. 13 temmuz işe başlıyorum Allahın izni ile
çok heyecanlıyım doğrusu :)
ve yemek düzenimi işe göre düşünüp ayarlamalıyım.
Hayırlı uğurlu olsun canımmKızlarrr
iki hafta önce bir iş görüşmesi yapmıştım. aramamışlardı beni. az önce aradı insan kaynakları. 13 temmuz işe başlıyorum Allahın izni ile
Aslinda mantıklı bünyeye göre beslenme ama alternatif de bakmak gerekiyor kalsiyum alacağın farklı besinlere de bakmalıkan verip, detayli baktırmak gerekiyor canim. Ağustos ta onu yapmayı düşünüyorum. Belki eksiktir, bir sıkıntım yok ama tam bilmiyorum yeterli mi, degil mi?
Cuma günü muhakkak bildirime gel canım, listedesin unutmaKızlar telefonun ekraninda sıkıntı var eşim götürecek şimdi haberiniz olsun
Aralık doğumlu 15 aralik. Daha bu ay 19u dolduracağızkorktuğun kılona nazar degmesın canım masallah ı var
hangi ay dogum lusunuz canjm bız bu ay 20yı dolduruyoruz
ben buyuk kızım ıcın bu cocuk kesinlikle tek cocuk olarak kalmalı bı ikincisini kaldıramam derken hamileymısımkızımın alerjisi ıkı haftada bı hastane ziyareti uyku sorunu vs derken beni cok yormustu ama ıyı ki olmus sanki o yokken eksıkmıs tamam olmusuz
Detoks suyunu nasıl hazırlıyosun canım kaynatıyır musun
biz bu konuda cok sabır gosterdık ama buyuk tuvalet sorunumuz devam ediyor kucuk tuvalet hemne cozuldu kaçak da olmadı hıc ama dıgerının korkusunu yenemiyor uz benım hergun kara kara napcam diye dusundugum sorun
Ben gondercem sanırım ama kararsızım bızım daha var subat ayı baslangic ama bakıcam ıs yerim tekrar ucretsız ızın verirse uzatıcam canımama kacarı yok sanırım
Hadi hayırlı olsunKızlarrr
Pizza inceyse sorun olmaz insallah ama ödem yapabilir7 Temmuz Salı Menüm
12.30: Domates-salatalik
1dilim peynir
Çeyrek dilim tam buğdaylı bazlama
18.00: 1 kase acılı tarhana çorbası
1 dilim pizza
4 tane taze acı biber
__
2 lt su
teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım ❤
teşekkür ederim :) modelist (bilgisayarda giysi kalıpları hazırlamaHayırlı uğurlu olsun canımm
Ne iş yapacaksın
boğazım dursa bişey olmazda yine dizginlemeye başladımkorktuğun kılona nazar degmesın canım masallah ı var
bende yamazlığı yüzünden öyle diyordum canımben buyuk kızım ıcın bu cocuk kesinlikle tek cocuk olarak kalmalı bı ikincisini kaldıramam derken hamileymısımkızımın alerjisi ıkı haftada bı hastane ziyareti uyku sorunu vs derken beni cok yormustu ama ıyı ki olmus sanki o yokken eksıkmıs tamam olmusuz
Detoks suyunu nasıl hazırlıyosun canım kaynatıyır musun
allah kolaylık versin inş hepimize, bende büyük kızımda büyük tuvalette çok çektim ya, korkuyordu wc ye yapmaktan neler yapmadımki korkusunu aşmak için çok şükür sonra alıştı.. inş sizdede düzelirbiz bu konuda cok sabır gosterdık ama buyuk tuvalet sorunumuz devam ediyor kucuk tuvalet hemne cozuldu kaçak da olmadı hıc ama dıgerının korkusunu yenemiyor uz benım hergun kara kara napcam diye dusundugum sorun
hayırlı olsun inşallah canımKızlarrr
cok güzelmişteşekkür ederim :) modelist (bilgisayarda giysi kalıpları hazırlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?