Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa diğer sayfa da mı var orayı kaçırmışım ben, linkini verebilir misiniz
Bir de banlanırsak ne olacak ?
Banlanırsanız kilo bildirimini Kazen 'e mesajla gönderirseniz, kendisi bize ulaştırır.
Yukarıda etikete tıklayın menü sayfamıza gidersiniz

Beni çağırmışsınız
Ben bütün kilolarımdan daha yeni kurtuldum ama
Şöyle ki 18 haziranda online bir spor ve diyet grubuna katıldım(ücretli) o günden beri 5 kilo gitti ve bi hayli ölçülerim küçüldü. 10 gündü grup süresi ama ben hala diyet beslenme ve spora devam ediyorum.
Bu arada yağ yakımına dayalı yapmıyorsanız sporu, bi anlamı olmuyormuş. Binlerce adım atmanın da direkt faydası biraz zor oluyor. Biraz kasın kendinizi, evde 5 dk koşu sonrası sıkı spor yapın kızlar. Boşuna kürek çekmeyin
Bir de sezeryan karnı için özel çalışmak gerekiyormuş. 2 sezeryan geçirdim ben. Sezeryanda karna kesiyle müdahale edildiği için iç kısım kapanmayıp, ağzı açık fermuar görüntüsü bırakıyormuş ve normal karın egzersizleri de kesi üzerindeki göbeği pekiştiriyormuş. Bu yüzden core bölgesine yönelik plank türevi hareketler lazım sezeryan karnı için. Bir link ve görsel ekliyorum
Sevgiler

Eklentiler

• 4312AACB-D07E-48DB-BDED-5AABBFF2D6DB.webp
    12 KB · Görüntüleme: 33
  • 113B0409-262A-4C48-9479-2B040333DF96.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 27

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı:dindirella
Yaşı:36
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek ogretim gorevlisi
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:167
Kilo:60
Hedef:52
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz psikolojik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:azimli,kararli

__

__
[/QUOTE]

9 temmuz
1 activia shut probiyotik
Sabah 2 muz 220 ml süt
Öğle 5 kasik bilgur pilavi 1 tabak kuru fasulye
3 fincan kahve aralarda sade sekersiz
Aksam misirli ton baligi
2 lt su
Buraz kendime geleyim 30 dk kondisyon bisikletine binecegim

güzel afiyet olsun..ama menü paylaşım sayfası farklı canım sayfa basinda etiketli ordan paylaşım yajarsan daha iyi gözden kaçmamış olur
Gayet iyitam perşembe menüsü

9 temmuz
1 activia shut probiyotik
Sabah 2 muz 220 ml süt
Öğle 5 kasik bilgur pilavi 1 tabak kuru fasulye
3 fincan kahve aralarda sade sekersiz
Aksam misirli ton baligi
2 lt su
Buraz kendime geleyim 30 dk kondisyon bisikletine binecegim
Menülerimizi menü sayfamıza yazıyoruz.

Esmacım menüleri buraya yazmıyoruz.

Menu sayfası linkimiz

İdeal kiloma indirecek mişsiniz, cağırdınız geldim.
Ama benim tartı fobim var. Dört aydır tartıya çıkamıyorum ki. Nasıl olacak o iş
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım
7-8 kilo vermek istiyorum
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım
Bildirimi gördüm zayiflamakta istiyorum ama hazır miyim bilemiyorum ☺ katılsam mı ki

Adı: uykucu
Yaşı:28
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1. 8Yaş 2. 6yaş 3. 1yaş
Emziriyormusun:emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:çalışmıyorum
Boy1.58:
Kilo:
64.5 ti pazartesi
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :2yıl oldu 3. Takımda 10kilo verdim hamilelik derken aldım tekrar girdim ama yapamadım 3 çocukla şimdi kararlıyım
Kilo alma nedeniniz : boğazımı tutamamla ilgili yemeyi seviyorjm üzüntü stres oldumu yemeye veriyorum kendimi
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

3çocuklu bi anneyim ev iş çocuklar derken kendini önemsemeyen biriydim ama sürekli aynada da beğenmediğim için mutsuz bi kadındım. Bir aya yaklaştı diyetteyim 19haziranda 71.7 ile başladım pazartesi 64.5 tim

Kuralları okudum kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…