- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 43
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.101
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımSelam kizlar bildirim gelince kosa kosa geldim benimde 10 kilo fazlam var inslalah veririm
Nbr canım sen zaten zayıftın sanki ya yüreğime indirecek herkesHoşbuldum canım, umarım öyle olur ideal kiloma yaklaştığım için midir nedir aşırı yavaşladı kilo verme hızım
Sen de mi geldin pisiciğimm hoşgeldinNbr canım sen zaten zayıftın sanki ya yüreğime indirecek herkes
iyiyim canım benim minnoşun peşinde koşturmaca sen nasılsınNbr canım sen zaten zayıftın sanki ya yüreğime indirecek herkes
O da yüzsüzlük yani ne bileyim
En sinir bozucu insan tipi
Kizlar kusura bakmayın bildirimlere girip bakıp cikiyorum sadece bu aralar .inşallah canım ben normalde irademe sahip cıkabiliyorumda, bazı şeyler ters gidince sanırım böyle tıkınıyorum işte
yok, dün bi paket bildiğimiz rechteckli çikolata yedim, schokobrötchen, daha Sayasim gelmedi
ins canim bugun dikkat etmeye caliscam, tikicam agzina cig sebzeleri
cok kisi yok
insan utanir gelmeye nasil rahat ediyorlar, Ben gittigim yerde bile oturamiyorum Cok sıkılırım
cok rahat edeceksin aslında, neden daha önce olmadım diyebilirsin
geçmiş olsun, beni klima çok tutarsizinde sıcaklarda nasıl olcakki başka
Kaçak hoşgeldinseverim bu heykelkafasını
Kesinlikle bende birakmak istemiyorum. Ocak ayında 57 kilo olacağım insallahhhh.Hedefe ulaşana kadar ne olura olsun bırakma canım, güzel gidiyorsun
Evet yaaa öyle oluyormuş.Bende çok baş ağrısı yok ama baş dönmem var ondan olabilir mi acaba.Bunu benim kardeşimde demişti, baya bozukmuş gözü ama o normal sanıyordu.. ehliyet için göz testinde öğrendi baş ağrısıda hep ondanmış.. ameliyat olcak oda olanlar hep tavsiye ediyor
Yaaaaa zehroşummmm gidiyor musunnnAllah yardımcın olsun canım benden buraya kadar cuma günü Behlül kaçar65i gördüm yeter bana
2.75 sol , 2.50 sağ gözüm miyop
0,75 de ikisinde de astigmant
Tuvalet eğitimine de bayramdan sonra başlayacağım şu ara gel git olaylarımız çok var canım sen napıyosun ne zaman geçiyorsun annenlere ? Çocuklar toparlandı mı ? Sınavların nasıl geçti ?
Sagil canim. Dikkat ediyorum ya birakmak istemiyorum. Uarin sabah çıkacağız inşallaho kadar yogunluk icinde gayet iyi gidoyorsun canim.
Annenlere ne zaman gidiyordun canim
Cok iyi yapmissin yememekle canim.
Esler baska konularda bizsiz yapabiliyorlar ama bu yemek yeme olayinda sen yemezsen olmaz olayi ne acaba
Takımında devam edebilirsin canımBanda bildirim geldi buraya mi gelsem diye kararsizim aslında diğer takımda rahatım yerinde
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımAaaa bildirimi gördüm Karantinada, geçen yıl verdiğim 12 kiloyu tıpış tıpış aldım
Simit yuvası oldu sırtım ve belim Tam üzerine evrenin mesajı oldu
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımBana bu konudan bildirim gelmiş. Çok mu belli oluyor ideal kiloda olmadığım
Hoşbuldum canım inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimizeTek tek alıntılayamadım ama tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz grubumuza. Insallah en yakın zamanda hedeflerinize ulaşırsınız
Ver canım ver eri sen de eri herkes erisin bitsin aman kimse şişko kalmasıniyiyim canım benim minnoşun peşinde koşturmaca sen nasılsın
Görünüşe aldanmakilolu durmuyorum ama hamilelik öncesi kiloma düşmek istiyorum psikolojik olarak iyi hissetmiyorum böyle
Neyi yapamadın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?