Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nbr canım sen zaten zayıftın sanki ya yüreğime indirecek herkes
iyiyim canım benim minnoşun peşinde koşturmaca sen nasılsın
Görünüşe aldanma kilolu durmuyorum ama hamilelik öncesi kiloma düşmek istiyorum psikolojik olarak iyi hissetmiyorum böyle

O da yüzsüzlük yani ne bileyim
En sinir bozucu insan tipi
Kizlar kusura bakmayın bildirimlere girip bakıp cikiyorum sadece bu aralar .

o kadar sinir bozucu bir durum ki bugün de vardı yine kv geldi şu aralar biz buradayız diye çok sık geliyorlar tepem atıyor artık eve gitmek istiyorum ama annemin evi de biraz bakım istiyor temizlikti boya badanaydi yaparız diye gidemiyorum

Hedefe ulaşana kadar ne olura olsun bırakma canım, güzel gidiyorsun
Kesinlikle bende birakmak istemiyorum. Ocak ayında 57 kilo olacağım insallahhhh.
Bunu benim kardeşimde demişti, baya bozukmuş gözü ama o normal sanıyordu.. ehliyet için göz testinde öğrendi baş ağrısıda hep ondanmış.. ameliyat olcak oda olanlar hep tavsiye ediyor
Evet yaaa öyle oluyormuş.Bende çok baş ağrısı yok ama baş dönmem var ondan olabilir mi acaba.
Yaaaaa zehroşummmm gidiyor musunnn senin daha fazlaymış canim. Ben çok yoğunum canim. Biz yokken eşim bir kaç duvara boya yapacak. Perdeleri falan çıkardım duvar önlerini boşalttim baya yoruldum. Yarin sabah yola çıkacağız işte. Çok şükür çocuklar iyi. Sınav da yarin başlıyor hafyasonu annemlerde halledeceğim inşallah. Senin annen gitti. Kayinpederim gelecek demişsin çok kalacak mi.
o kadar yogunluk icinde gayet iyi gidoyorsun canim.
Annenlere ne zaman gidiyordun canim

Cok iyi yapmissin yememekle canim.
Esler baska konularda bizsiz yapabiliyorlar ama bu yemek yeme olayinda sen yemezsen olmaz olayi ne acaba
Sagil canim. Dikkat ediyorum ya birakmak istemiyorum. Uarin sabah çıkacağız inşallah

Aaaa bildirimi gördüm Karantinada, geçen yıl verdiğim 12 kiloyu tıpış tıpış aldım
Simit yuvası oldu sırtım ve belim Tam üzerine evrenin mesajı oldu
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım

iyiyim canım benim minnoşun peşinde koşturmaca sen nasılsın
Görünüşe aldanma kilolu durmuyorum ama hamilelik öncesi kiloma düşmek istiyorum psikolojik olarak iyi hissetmiyorum böyle
Ver canım ver eri sen de eri herkes erisin bitsin aman kimse şişko kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…