- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.121
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımmerhaba arkadaşlar ben de şimdi gördüm bildirimi, benim de 10-11 kilo fazlam var, hali hazırda diyetteyim fakat sürekli istikrarlı gidemediğimden iki ileri bir geri oldu..karantinada 2 kg verdim yine de :)
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:Rumeysa
Yaşı:22
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:çocuğum yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:çalışmıyor
Şu anda çalışıyomusun:-
Boy:1.64
Kilo:66
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tatlı ve hamur işine olan düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım evlenmeden önce 55-58arasıydı kilom ancak evlenince bir sene içinde 8 kilo aldım vermek istiyorum
Adı: bihter
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 15 aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: İşsiz
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.75
Kilo: 70.4
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: doğum sonrası 13 kiloyu pat diye veren ama 5 kilosu üzerine yapışmış bir anneyimgünümün büyük çoğunluğunu kızımla ilgilenerek geçiriyorum Her gün 25-30 dakika bölgesel sıkılaşma amaçlı egzersiz yapıyorum. Umarım hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz
Merhabalar ben de bu gruba katilmak istiyorum.
Ben dusuk karbonhidratli bir diyet yapiyorum, 50 gr net karbonhidrati asmamaya calisiyorum. Kalori olarak 1350 kaloriyi asmiyorum, yag makrom 90 gr, protein makrom 60 gr civari.
Bugun diyetimin ucuncu gunu ama doymuyorum valla ustelik kalori limitimi neredeyse doldurdum (fistik ve kefirden dolayi)
Sabah
500 ml kefir, bir avuc fistik (kahvalti etmeyince ise giderken yoldan bunlari aldim)
Oglen
1 yumurtali menemen, az lahana, bir kucuk muzun yarisi
Aksam: ne yerim bilmiyorum, muhtemelen yarim avokado, lahana, 1 yumurta yerim.
Yaklasik 1 saat yavas tempo yuruyus (ise yuruyorum).
Not: Arkadaslar evde tartimin pili bitti ve yasadigim koyde tartima uygun pil alacak bir dukkan yok. Yasadigim ulkedeki korona yasaklarindan dolayi sehre gidip almam da mumkun degil. Tartilacak bir yer de yok. Bu yuzden kilo bildirimi yapamiyorum. Umarim sadece yediklerimizi yazarak da grupta kalma sansimiz vardir.
Adı: DURU
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLI
Çocuk/yaşları:1 OGLUM VAR YAŞI 6
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:EV HANIMI
Şu anda çalışıyomusun:HAYIR
Boy:1/70
Kilo:105
Hedef:85
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeniniz : 3 TÜP BEBEK SERÜVENI VE STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
8 yıllık evli bir Ev hanımıyım günlük rutin işlerimi yaptıktan sonra Kadınlar kulübüne giriyorum Oğlum ile ilgleniyorum yemek yapıyorum YouTube izliyorum daha önce Birçok Kez kilo verme sürecim oldu Hep kg verip geri aldım Umarım bu son kez kilo ver işim olur
__
__ teşekkürler
Merhaba cok tesekkur ederim, bu gruba katilmak istiyorum ama sorun su ki evde tartimin pili bitti ve yasadigim koyde tartima uygun pil alacak bir dukkan yok. Yasadigim ulkedeki korona yasaklarindan dolayi sehre gidip almam da mumkun degil. Tartilacak bir yer de yok. (Cok izole, cogu gidanin veya urunun olmadigi bir koyde yasiyorum). Bu yuzden kilo bildirimi yapamiyorum. Umarim sadece yediklerimizi yazarak da grupta kalma sansimiz vardir.
Adı: En buyuk kk
Yaşı: 32
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: HAYIR
Meslek: Insani yardim calisani (multeci kampi)
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy:1/64
Kilo: 80 civari
Hedef: 60
Kilo alma nedeniniz : STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
32 yasindayim 5 sene once birden 40 kg aldim 98den 80-81 civarina dustum. Halihazirda dusuk karbonhidratli
bir diyet yapiyorum, 50 gr net karbonhidrati asmamaya calisiyorum. Kalori olarak 1350 kaloriyi asmiyorum, yag makrom 90 gr, protein makrom 60 gr civari.
Adı: Şeyda
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 tane 3 yaşında
Emziriyormusun: hayır
Meslek: pedagog
Boy: 180
Kilo: 83
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : pastacılık eğitimi:)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım. Doğumdan 2 hafta sonra bile eski 36 beden kıyafetlerime girerdim. Özetle kendime yaptığım bu kötülüğe son vermek istiyorum:)
Adı: DURU
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLI
Çocuk/yaşları:1 OGLUM VAR YAŞI 6
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:EV HANIMI
Şu anda çalışıyomusun:HAYIR
Boy:1/70
Kilo:105
Hedef:85
Kilo alma nedeniniz : 3 TÜP BEBEK SERÜVENI VE STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
8 yıllık evli bir Ev hanımıyım günlük rutin işlerimi yaptıktan sonra Kadınlar kulübüne giriyorum Oğlum ile ilgleniyorum yemek yapıyorum YouTube izliyorum daha önce Birçok Kez kilo verme sürecim oldu Hep kg verip geri aldım Umarım bu son kez kilo ver işim olur
__
__ teşekkürler
Adı: Dila
Yaşı: 26
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: mühendis
Boy: 170
Kilo: 77
Hedef: 65
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : abur cubur ve çikolata.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bu aralar düğün arifesindeyim bu işlerle ugrasiyorum ve acilen kilo vermem gerekk :))
Adı: Certur
Yaşı: 35
Çocuk/yaşları: 1 tane 8yaş
Emziriyormusun: Hayir
Meslek: Akademisyen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 1.60
Kilo: 74'kontrol edilmesi lazim, yarin ancak :))
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : Allah o Dukan diyeti sonrasi yoksunlugu bir de pandemiyi mahfetsin :))
Bize kısaca kendini anlatırmısın: KK eski mudavimlerindenim, bu yil geri dondüm :)) çok kolay kilo alir, zor veririm. Tatlidan nefret ederim kuruyemis, cips, tursu insaniyim
An itibariyle 2.cocuga hamile kalamiyorum. Kilo vermek onemli bir katkiymis, bi omuz verseniz ayaga kalkar, bi omur dua ederim.. Imza:depresyon baslangici :)
Adı: Attraente
Yaşı: 43
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Shh operatörü
Şu anda çalışıyomusun: Şu an evden çalışıyorum, dikiş dikiyorum
Boy: 1.65
Kilo: 85
Hedef: 70
Daha önce başka takımda yarıştımı : Kısa süreli bir katılımım oldu özel sebeplerden ayrıldım
Kilo alma nedeniniz : Duygusal yeme durumum var ama oldum olası iştahlıyım da
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Çok pozitif biri değilim, çok istikrarlı da değilim, ,ilk kilo alışım sporu bıraktıktan sonra oldu, 6 yaşımdan 24 e kadar Karate Do ile uğraştım, bıraktığımda 56 kiloydum üç yılda 70 e çıktım daha sonra ilerleyen yıllarda her yıl üç beş kilo üzerine geldi. 25 yıl ofis çalışma hayatım oldu, sporu bıraktıktan sonra asla spor yapmadım en fazla yürüyüş. 33 yaşımda iken orta dereceli bir diyetle 22 kilo verdim sonra zaman içinde tekrar aldım. Bu arada mide hastasıyım, detosks suları, yağ yaktıran karışımlar falan içemiyorum. Sigara kullanıyorum ve her gün galonla çay içiyorum, şekerli tabii çayda ki şekeri bırakamadım bir türlü. Tek iyi alışkanlığım paketli gıda ya da dışarıdan yemek yememek. Hamur işlerini de seviyorum. Bildiriminiz belki vesile olur, motive eder beni bir yerden başlarım. Kilo vermekte bu kadar gevşek davranmamın sebebi kaslı ve iri bir kadın olmam, olduğum kiloda göstermiyorum ama yıllar geçtikçe vehamete doğru gidiyor tabi sence umut var mıdırHandandandan
[/QUOTE]
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:dindirella
Yaşı:36
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek ogretim gorevlisi
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:167
Kilo:60
Hedef:52
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz psikolojik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:azimli,kararli
__
__
başım döndüAdı: uykucu
Yaşı:28
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1. 8Yaş 2. 6yaş 3. 1yaş
Emziriyormusun:emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:çalışmıyorum
Boy1.58:
Kilo:64.5 ti pazartesi
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :2yıl oldu 3. Takımda 10kilo verdim hamilelik derken aldım tekrar girdim ama yapamadım 3 çocukla şimdi kararlıyım
Kilo alma nedeniniz : boğazımı tutamamla ilgili yemeyi seviyorjm üzüntü stres oldumu yemeye veriyorum kendimi
3çocuklu bi anneyim ev iş çocuklar derken kendini önemsemeyen biriydim ama sürekli aynada da beğenmediğim için mutsuz bi kadındım. Bir aya yaklaştı diyetteyim 19haziranda 71.7 ile başladım pazartesi 64.5 tim
Kuralları okudum kabul ediyorum
Onu bilmiyorum canımEvet yaaa öyle oluyormuş.Bende çok baş ağrısı yok ama baş dönmem var ondan olabilir mi acaba.
evet bana da sayfa atlatmis neyse alisacaktirizÇok iyi yapmışsın valla eşim yıllar önce yaptırmış onun da baya büyükmüş derecesi o da çok memnun ben de mi yaptırsam?
Eskiden güncellediğimde kaldığımız sayfadan direkt güncellerdi geçen bana sayfa atlatmış bi sayfa geride okunmamış mesajlarım vardı
bipmiyorumki canim yaBende rahatsızım bu yeni düzenden.
Okuduğum mesajları defalarca okumak zorunda kalıyorum.
Ağrımayan gözlerim ağrımaya başladı sayfada 20 mesajdan sonra
aileden gelen bir hastalik demekki goz bozuklugu sizde canim11 yıl oldu ben yaptıralı canım.
Ben gözlükle de lensle de rahat edemedim.
Biz ailecek yaptırdık.
20 yıl önce dayım, sonra teyzem, sonra annem, sonra diğer dayılarım, sonra ben yaptırdım.
Sadece teyzemin bir gözünde sıkıntı çıktı, o da ameliyattan çıkar çıkmaz gözünü ovalamış.
Masallahh adimlaraKızlar bugun tansiyonum dusuyor nedense sureklı bas donmem var spor yapmıcam odem suyunu da ıcmedım bilerek zaten su saate kadar bile 12 bin adım atmısımyemegımı de erken yerim cok acıkırsam ceviz hurma yaparım sonrasında
teşekkür ederim :) kızın son tepkisini bilmiyorum.çok güzel olmuş canim eline sağlık. Kızın yorumu ne oldu beğendi mi bari.
Formu kopyala yapıştır falan tam benlik hiçte anlamamNeyi yapamadın canım
Baktım ki herkes bi zayıflama peşinde mecbur vericez artık dedimVer canım ver eri sen de eri herkes erisin bitsin aman kimse şişko kalmasın
Ay böyle de çok ani oldu ne bileyim utandım şimdiİlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım
Hoşbulduk umarım gider hepsi en kısa zamandaBaktım ki herkes bi zayıflama peşinde mecbur vericez artık dedimhalbuki kilo almak daha kolay gibi bize ayak uydursalar ya
Sen takımda mısın yoksa
başım döndü
Hepiniz hoşgeldiniz
İnşallah azim ve istikrarla gidecek bütün fazlalıklar
Onu bilmiyorum canım
Baktım ki herkes bi zayıflama peşinde mecbur vericez artık dedimhalbuki kilo almak daha kolay gibi bize ayak uydursalar ya
Sen takımda mısın yoksa
başım döndü
Canim bu test pozitif değil bozuk malesef..pozitif olmasi icin ikinci cizgi t'nin orda olmali bir de böyle yayılmamalı ilk çizgi gibi düzgün olmali...insallah ennkisa zamanda güzel haber alırsınBugün buralarda yoktum. Moral olarak da iyi değilim. Evde yaptığım HCG testi pozitif çıkınca hemen hastaneye koştum kan testi için ama sonuç 0,00 yaziyo(Adetime 6 gün var)Eki Görüntüle 2660209
Neyse ben menümü yazayım
Hadi yaCanim bu test pozitif değil bozuk malesef..pozitif olmasi icin ikinci cizgi t'nin orda olmali bir de böyle yayılmamalı ilk çizgi gibi düzgün olmali...insallah ennkisa zamanda güzel haber alırsın
Agam bizimle eylenirHejehehe takımda değilim canım ben seyirciyim şişkoları izlemeye geliyor eğleniyorum
afiyet olsun ilk gün menusi zamanla güzelleştirecektir9 temmuz
1 activia shut probiyotik
Sabah 2 muz 220 ml süt
Öğle 5 kasik bilgur pilavi 1 tabak kuru fasulye
3 fincan kahve aralarda sade sekersiz
Aksam misirli ton baligi
2 lt su
Buraz kendime geleyim 30 dk kondisyon bisikletine binecegim
güzel afiyet olsun turşu ödem yapıyor ama onu belirteyim9 temmuz perşembe
11.30
2kaşık haşlanmış patates
1.5 haşlanmış yumurta
5siyah zeytin
1tatlı kaşığı fıstık ezmesi
16.00
1kase kısır
2 acı turşu minik
Leslie toplam 5mile 75dk×3p= 225puan
Plank (137sn÷5)×1p=27puan
Fitnes egzersizleri( 176 adet÷5)×1=35puan
Toplam 287 puan
9 Temmuz Perşembe
11:30
2 haslanmis yumurta
Bol yesilik
Domates, salatalık
10 badem
17:30
1 tabak kabak sote
3 yk yoğurt
2,5 lt su
Afiyet olsun guzel persembe diye kabaklamışız benim de aksam yemegim kabaktiafiyet olsun sen de kabak yemissin ben gibi
9 Temmuz Perşembe Menüm
12.30: 1 dilim peynir
2haslanmis yumurta
Domates-salatalik
Çeyrek dilim bazlama
1 yk bal
2 kayısı
5 kiraz
____
18.00 : 1 porsiyon kabak kavurması
Çeyrek dilim bazlama
5 tane taze acı biber
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?