Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çekim yasası gülüm benzer enerjiler benzerlerini çeker biz de birbirimizi çektik 9. takım başlığın da buluştuk hepimiz işte

Kizlar bugun hala kizimin nisani var oraya gidiyorum simdi. Koronadan sonra ilk kalabalik ortamim
Kizlari eltime biraktim ins minigim durur.
Gece mesajlara bakarim iyi davranin kendinize
allah hayırlı etsin gülüm , sen yine de dikkat et öpüşüp koklaşmayın kimseyle , bacın bir melek annesi o gelmiyor değil mi

Kizlar bugun hala kizimin nisani var oraya gidiyorum simdi. Koronadan sonra ilk kalabalik ortamim
Kizlari eltime biraktim ins minigim durur.
Gece mesajlara bakarim iyi davranin kendinize
Hayırlı olsun inşallah canım, sen yine dikkatli ol

Yine yapabilirsin canım
9 a kadar benim minik ben kalkmazsam uyuyor. Sonrasinda ablalarinin sesini duyup onlarin yanina gidiyor su aralar. Bende 10a kadar yatiyorum ama iyi olmuyor ya. Sersem gibi uyaniyorum ve sis sis. Savah 6 da 7 de kalkarken ne guzeldi.
hergün olmasada birgüncük iyi gelirdi yoksa erken kalkmak gercekten hem beden için, hem iş güç için çok iyi oluyor tez vakitte hallediyorsun herşeyi
Haaaa diyorsun ki kocan bi de o fotoları yakalasın da bir daha ömrü billah dilinden kurtulamayasın
doğru ben onu unutmuşum canım ama görmez herhalde medyaya eklesen

Afiyet olsun Canım, üzüm yeşil fasulye ve yoğurt miktarı belirtmemissin. Ama güzel menü
Ara öğünde yedigin çerezlerden sadece iki tanesi bile yeterli miktardaymis,ceviz fazla olmuş onun kalorisi biraz daha fazla. Ara öğün için toplamda 168 bana fazla geldi

allah hayırlı etsin gülüm , sen yine de dikkat et öpüşüp koklaşmayın kimseyle , bacın bir melek annesi o gelmiyor değil mi
Allah seni güldürsün abla bi prenses annesiydi galiba hafizenin nicki gerçi birkaç güne bi prenses ve bi prens annesi olacak

kiraz sapi cayi ve misir puskulu cayida wc ye cikartiyo.bi dene istersen canim

Yok canım, küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum
Ooo kolay gelsin
İlk başta öğrenmicek gibi olsada çabuk öğreniyolar 2yaşına girmeden öğrettim ikisine o günden beri gece kaçırmadılar hiç
Kv nin nazarıyla birer kere kaçırdilar sadece oğlan 1.5 yaşında 2yaşına girmeden öğretmeyi düşünüyorum ama tedirginim kızlara kolay oldu lazımlıkla erkek çocuğu lazımlığa otursada dışa işiyo görümceninki öyleydi gülüyodum başıma gelcek

Sütüm azaldı canım kızım hasta dün 5ten beri ateşi yükseliyor yemek yemiyor. Mecbur yedim kuruyemiş

Büyük tuvalet dışında hallettik canım, bakalım inş onuda cözeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…