Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin inşallah bazılarına rağmen azalmaz:))
candan öte canız hepimiz be gülüm şurada neyimiz var neyimiz yok paylaşıyoruz eşimize komşumuza ailemize bile söyleyediğimizi buraya rahatça yazıyoruz , çok şükür hepimiz iyiyiz de böyle güzel kalpten dostluğumuz oldu

64.5 kilom 7 kilo verince durdu geçen hafta bu hafta canlanırım inşallah
Ee neler yapıyosun kaç çocuk var
Derin yerden geldin çocuğum yok kk ya katılma sebebim önce çocuktu gebelik bölümünde takılıyorum en çok şubat ayında 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma varmış bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım şimdi bir adet dinlenmedeyim yine denicem o ara kilo vereyim dedim hiç değilse sende kaç çocuk var Allah bağışlasın

Kusura bakma bilmiyodum formuda görmemiştim Rabbim en kısazamandasğlıcakla versin inşallah sürekli kan sulandırıcı kullanırsın dr kontrolünde gebe kalırsan daha iyi olur pıhtılaşma sorunu zor sürekli iğne falan verir

3tane var bende 8.5/6.5/1.5yaşlarındalar Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amiin canım sağolasın inşallah

bende sekerli iciyodum ama biraktim 2 sene oldu
ilk bastta icemiyodum seker atana kadar cayida birakirim dedim
sonra zorla zorla 1 bardk iciyodum zor oldu ama biraktim
tmm ama abla
ama biraz arti olsam bile girebiliyommu listeye
masallah yaaa
cok buyuk degisim olmus
Gunaydın hanımlar randevum vardı erken saatte geldim simdi dun kızları uyuturken uyuya kalmis im cok yorgundum menumu de yazamadım takibem artıya gecmıs im ya I Ilyusa
ben tartilmadim pazartesiye kadarda tartilmiycam canim

ama ben sıkı bi rekabet istiyorum boyle artiyim demekle olmazz toparlan lutfen
Şimdi buraya dün tarihli bir resmimi bırakıyorum ikinci koyduğum resme kadar değişmek istiyorummmm , tarihte attım :))Eki Görüntüle 2660806
insamlah sende basaracaksin canim
gercekten harika gorunuyosun.resimde
insallah yine eskisi gibi olucaksin
Aslında çok fazla kilom yok kilomda boyumda aynı 69 ama tekrar hamile kalabilmek için kilo vericem inşallah. Herşey bebeğim için
rabbim butun isteyenlere nasip etsin:)

Kesinlikle öyle abla hiç görmedim ama çok seviyorum sizi takımda birinin sıkıntısı olsa aklıma geliyor acaba ne yaptı nasıl diye tanımadan dua ediyorum çok tuhaf çekinmeden konuşabiliyorum hoş zaten çekingen bir insan sayılmam da
Olur Allah’ın izniyle cancağzım Allah nasip eder Geçen Niran’ın bi tarifi vardı yaşlı bi ebenin tarifi imiş denemek istersen seninle de paylaşır Handandandan ama bence senin olmayla alakalı bi sıkıntı değil kan sulandırıcı kullanman gereken bi durum var bi arkadaşım da aynı sebepten bebeğini kaybetti kan sulandırıcı kullandığı halde doktor hap olarak değil iğne olarak aslında kullanması gerektiğini söylemiş

Aminnn inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Evet arkadaşım şuan coraspin içiyorum gebelik olunca kan sulandırıcı iğneye başlayacaz kısmetse

Amin canım cümlemizin. Boyu da kısa cnm kemikleri pek gelişmiyor. Benim kızım süt yada mama içmiyor beni emiyor cnm.
Genel de sütüm öyle akmıyor bide sıkı diyet yaptığım zamanlar hiç olmuyor. Bende sıkmadan diyet yapmaya çalışıyorum

Bu arada tanışalım mı nerede oturuyorsun çocukların var anladığım kadarıyla yaş kaç
Tanisalim canim ben hatice 29 yasin 3 tane kiz annesiyim. Ev hanimiyim. Konyada oturuyorum canim. Senin bilgileri okumustum ama dun o kadar cok kisi geldiki unuttum sende bana hatirlat kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…