- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.841
amin inşallah bazılarına rağmen azalmaz:))Cansın abla sen de takımımızın enerji kaynağısın pozitif enerjin hiç azalmasın inşallah
Çok çok teşekkür ederim abla
Teşekkür ederim canım inşallah
Eminim sen de öylesindir canım çok teşekkür ederim
Burdayım vazgeçmek yok canım Rakibemm sende mi aynı kilodasın
64.5 kilom 7 kilo verince durdu geçen hafta bu hafta canlanırım inşallahBurdayım vazgeçmek yok canım Rakibemm sende mi aynı kilodasın
Evet 2 haftayı geçti bir ay olacakbaşlayalı 2 haftayı geçti mi , genelde ilk 2 hafta böyle yan etkisi olur sonra geçer
Derin yerden geldin çocuğum yok64.5 kilom 7 kilo verince durdu geçen hafta bu hafta canlanırım inşallah
Ee neler yapıyosun kaç çocuk var
Kusura bakma bilmiyodum formuda görmemiştim Rabbim en kısazamandasğlıcakla versin inşallah sürekli kan sulandırıcı kullanırsın dr kontrolünde gebe kalırsan daha iyi olur pıhtılaşma sorunu zor sürekli iğne falan verirDerin yerden geldin çocuğum yokkk ya katılma sebebim önce çocuktu gebelik bölümünde takılıyorum en çok şubat ayında 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma varmış bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım şimdi bir adet dinlenmedeyim yine denicem o ara kilo vereyim dedim hiç değilse sende kaç çocuk var Allah bağışlasın
Amiin canım sağolasın inşallahKusura bakma bilmiyodum formuda görmemiştim Rabbim en kısazamandasğlıcakla versin inşallah sürekli kan sulandırıcı kullanırsın dr kontrolünde gebe kalırsan daha iyi olur pıhtılaşma sorunu zor sürekli iğne falan verir
3tane var bende 8.5/6.5/1.5yaşlarındalar Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
bende sekerli iciyodum ama biraktim 2 sene olduAy inş :)))
Çok kararlı olduğum zamanlar oldu ama uzun sürdüremedim
Bu kez olsun istiyorum
Bir de daha bugün ikinci gün, deli gibi açlık çekiyorum, yediklerim normal aslında aç olmamam lazım ama psikolojik sanırım. Yıllardır şekerli içtiğim çayın şekerinden vazgeçmeye uğraşıyorum diyetle birlikte, bir fincana iki tane atıyordum teke düşürdüm, zararlı alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum artık ama nasıl bağlılıksa bilemiyorum işte. İrade çok güzel şey ya, eşim sigarayı bıraktı, bugün 20. günü, günde iki paketi 30 yıldır içen bir adam, uykusunda sayıklıyor o kadar bağımlı, ağzı yüzü yara döktü ama ağzına sürmedi, nasıl bir inat. Bir yandan kilosunu takip ediyor, geçen yıl diyetisyene birlikte gitmiştik, ben geri aldım verdiğim 7,5 kiloyu, o 10 kilo verdi almadı. Sigarayı bırakırken kendime 3 kilo avans vereceğim dedi ama o kadar dikkat ediyor ki 20 gündür gram almadı, iştahı açılınca hareketi arttırdı, her akşam iki saat gidip yüzüyor. Ben böyle irade görmedim arkadaş, utanıyorum kendimden ya
tmm ama ablaCancağızım ne kadar da güzel yazmışsın.
Sende izinde aldığın taze kiloları hemen ver zira senide listeye almam gerekiyor bu hafta.
Sporunu sabah akşam yapar, karbonhidratta tuektmezsen çok hızlı bir şekilde gideceğini biliyorsun.
Menü sayfamızdan @Elif yildizz ve U UcanSupurge bin menülerine bakarak acil eylem planını hazırla canım.
Cumaya listedesin, uçarı kaçarı yok
masallah yaaa
ben tartilmadim pazartesiye kadarda tartilmiycam canim
insamlah sende basaracaksin canimŞimdi buraya dün tarihli bir resmimi bırakıyorum ikinci koyduğum resme kadar değişmek istiyorummmm , tarihte attım :))Eki Görüntüle 2660806
gercekten harika gorunuyosun.resimdeAy ben ne güzel kilo vermiştim baktıkça içim sızlıyor. bugün güzel bi başlangıç olsun ve güzel devam etsin. Artık 66 da sabitlenmek istiyorum.
Bu fotoğrafı unutmamak için ekliyorum.
44 bedenden 38e giden bir yoldu. O yol yeniden açılsın.
dayan sahihubanEki Görüntüle 2660843
rabbim butun isteyenlere nasip etsin:)Aslında çok fazla kilom yok kilomda boyumda aynı 69 ama tekrar hamile kalabilmek için kilo vericem inşallah. Herşey bebeğim için
Kesinlikle öyle abla hiç görmedim ama çok seviyorum sizi takımda birinin sıkıntısı olsa aklıma geliyor acaba ne yaptı nasıl diye tanımadan dua ediyorum çok tuhaf çekinmeden konuşabiliyorum hoş zaten çekingen bir insan sayılmam daamin inşallah bazılarına rağmen azalmaz:))
candan öte canız hepimiz be gülüm şurada neyimiz var neyimiz yok paylaşıyoruz eşimize komşumuza ailemize bile söyleyediğimizi buraya rahatça yazıyoruz , çok şükür hepimiz iyiyiz de böyle güzel kalpten dostluğumuz oldu
Olur Allah’ın izniyle cancağzım Allah nasip ederDerin yerden geldin çocuğum yokkk ya katılma sebebim önce çocuktu gebelik bölümünde takılıyorum en çok şubat ayında 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma varmış bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım şimdi bir adet dinlenmedeyim yine denicem o ara kilo vereyim dedim hiç değilse sende kaç çocuk var Allah bağışlasın
Aminnn inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasınbende sekerli iciyodum ama biraktim 2 sene oldu
ilk bastta icemiyodum seker atana kadar cayida birakirim dedim
sonra zorla zorla 1 bardk iciyodum zor oldu ama biraktim
tmm ama abla
ama biraz arti olsam bile girebiliyommu listeye
masallah yaaa
cok buyuk degisim olmus
ben tartilmadim pazartesiye kadarda tartilmiycam canim
ama ben sıkı bi rekabet istiyorum boyle artiyim demekle olmazztoparlan lutfen
insamlah sende basaracaksin canim
gercekten harika gorunuyosun.resimde
insallah yine eskisi gibi olucaksin
rabbim butun isteyenlere nasip etsin:)
Evet arkadaşım şuan coraspin içiyorum gebelik olunca kan sulandırıcı iğneye başlayacaz kısmetseKesinlikle öyle abla hiç görmedim ama çok seviyorum sizi takımda birinin sıkıntısı olsa aklıma geliyor acaba ne yaptı nasıl diye tanımadan dua ediyorum çok tuhaf çekinmeden konuşabiliyorum hoş zaten çekingen bir insan sayılmam da
Olur Allah’ın izniyle cancağzım Allah nasip ederGeçen Niran’ın bi tarifi vardı yaşlı bi ebenin tarifi imiş denemek istersen seninle de paylaşır Handandandan ama bence senin olmayla alakalı bi sıkıntı değil kan sulandırıcı kullanman gereken bi durum var bi arkadaşım da aynı sebepten bebeğini kaybetti kan sulandırıcı kullandığı halde doktor hap olarak değil iğne olarak aslında kullanması gerektiğini söylemiş
Super gorunuyorsun canim ya
Amin canım cümlemizin. Boyu da kısa cnm kemikleri pek gelişmiyor. Benim kızım süt yada mama içmiyor beni emiyor cnm.Allah bağışlasın kızını canım. Kilo konusunda evet biraz zayıf ama boyu gelişimi iyi ise kilo elbet alacaktır canım. Benim kız da zayıf iken sürekli süt içtiği için yemek yemezdi sütten kesince yemek yemeye başladı ondan sonra kilo alabildi. Ama senin daha küçük. Benim sütten azalma olmadı çok şükür bol su içiyorum canım.5 haftadır kasmadan az yiyorum sütte bir azalma olmadı . Sen de deneyebilirsin canım
Tanisalim canim ben hatice 29 yasin 3 tane kiz annesiyim. Ev hanimiyim. Konyada oturuyorum canim. Senin bilgileri okumustum ama dun o kadar cok kisi geldiki unuttum sende bana hatirlat kendiniBu arada tanışalım mı nerede oturuyorsun çocukların var anladığım kadarıyla yaş kaç
doktoruna söyledin mi gülüm yarı doza düşürür belki ,bu kadar uzun süre ishal yapması normal değilEvet 2 haftayı geçti bir ay olacak
İyi eğlenceler canım sende dikkat et kendineKizlar bugun hala kizimin nisani var oraya gidiyorum simdi. Koronadan sonra ilk kalabalik ortamim
Kizlari eltime biraktim ins minigim durur.
Gece mesajlara bakarim iyi davranin kendinize
Çok teşekkür ederim canımSuper gorunuyorsun canim yakac yas genclesmissin masallah
Hadi iyi eğlenceler canım dikkat et kendineKizlar bugun hala kizimin nisani var oraya gidiyorum simdi. Koronadan sonra ilk kalabalik ortamim
Kizlari eltime biraktim ins minigim durur.
Gece mesajlara bakarim iyi davranin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?