- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.881
aman gülüm beni biliyorsun sağır duymaz uydurur misali çorbası başıyım hehehehehAllah seni güldürsün abla bi prenses annesiydi galiba hafizenin nickigerçi birkaç güne bi prenses ve bi prens annesi olacak
Çok geçmiş olsun canım, ateşin sebebi ney diş falan mı çıkarıyor yavruSütüm azaldı canım kızım hasta dün 5ten beri ateşi yükseliyor yemek yemiyor. Mecbur yedim kuruyemiş
Teşekkür ederiz canım, diş dönemi evet ama üşütmüş de olabilir İkisinden biri anlamadık biz deÇok geçmiş olsun canım, ateşin sebebi ney diş falan mı çıkarıyor yavru
allah hayırlı etsin gülüm , sen yine de dikkat et öpüşüp koklaşmayın kimseyle , bacın bir melek annesi o gelmiyor değil mi
Ben esra 21 yaşımdayım çanakkalede oturuyorum. Çocuk gelişimciyim bu arada çocuk istiyorum inşallah hayırlısıyla olursa benden bahtiyarı yokTanisalim canim ben hatice 29 yasin 3 tane kiz annesiyim. Ev hanimiyim. Konyada oturuyorum canim. Senin bilgileri okumustum ama dun o kadar cok kisi geldiki unuttum sende bana hatirlat kendini
Söylemedim canım geçiyor ama tekrarlıyor ya kabız ya ishal ortasını bulamadık. Kilo vermeme yardımcı olsun da ne yapalım dayanacağımdoktoruna söyledin mi gülüm yarı doza düşürür belki ,bu kadar uzun süre ishal yapması normal değil
Ödül vermeyi dene canım bide bu ara beslenmesine ayrı dikkat et ishal veya kabız olmasınBüyük tuvalet dışında hallettik canım, bakalım inş onuda cözeceğiz
Allah tez vakit şifa versin canımTeşekkür ederiz canım, diş dönemi evet ama üşütmüş de olabilir İkisinden biri anlamadık biz deİlk kez bu kadar yükseldi ateşi ve bu kadar uzun sürdü
Geçmiş klsun canımTeşekkür ederiz canım, diş dönemi evet ama üşütmüş de olabilir İkisinden biri anlamadık biz deİlk kez bu kadar yükseldi ateşi ve bu kadar uzun sürdü
Öyle şeylere kanmıyor yapmak istemiyorsa kesinlikle yapmaz çok inat. Çok şükür kabızda değil ondan yapmıyor desek hayırlısı artıkÖdül vermeyi dene canım bide bu ara beslenmesine ayrı dikkat et ishal veya kabız olmasın
İnşallah çabucak öğrenir prenses
Bizim buralarda fena sıcakBurda bi yağmur var kızlar aman aman
Amin canım inşallahAllah tez vakit şifa versin canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş klsun canım
Azı dişleri çıkıyosa zor olur
Bide idrar yolu enfeksiyonj çok ateş yapar
güzel ama her gün sebze yeme protein de ekle11Temmuz Menüm
12.30: Omlet(2 dilim peynir+2 dilim sucuk+2 yumurta)
1 salatalık
5 zeytin
_______
16.30: 6yk kabak kavurması(yeniden kabak pisirdim)
2 yk yoğurt
10 tane kiraz
1tane kayısı
___
2 şişe sade maden suyu
2 lt su
güzel oglen de iyi tutmussun kendini bazlama ve borek karşısında11/7/2020
sabah: 1haşl yumurta
3biber iki lokma ekmek
8-9 top peynir
öğlen
Çeyrek börek
Soğan salatası
Çeyrek bazlama
Yeşil fasulye
Yoğurt
ara/ sütlü kahve
ikindi-akşam: bir tabak andoloz çorbası
naneli yoğurt
ara. Üzüm
Su. 3lt
Spor
Hızlı tempo 30dk Yürüyüş *3=90
Orta tempo 60dk yürüyüş *2=120
Toplam 210puan U UcanSupurge acoglu
Çerez bana da fazma gelmişti ama sütün azaldığı için demişsin o zaman iyi yapmışsın afiyet olsun11 temmuz 2020
11.00 (kahvaltı)
tek yumurta ile omlet
2 parça kaşar
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
Türk kahvesi
4er tane badem-fındık-ceviz
19.00 (akşam yemeği)
1 tabak fırında tavuk patates ( 5 küçük tavuk parçası/5-6 dilim ince patates)
1 kase yoğurt
su : 3 litre
Allah şifa versin canım geçmiş olsunSütüm azaldı canım kızım hasta dün 5ten beri ateşi yükseliyor yemek yemiyor. Mecbur yedim kuruyemiş
Hmm emzirdiginizi bilmiyordum. Emziren annelerin beslenmeleri daha farklı oluyor tabi. . Sizin için en doğru şekilde besleninSütüm azaldı canım kızım hasta dün 5ten beri ateşi yükseliyor yemek yemiyor. Mecbur yedim kuruyemiş
Bu arada geçmiş olsun, inşallah bebeğiniz iyi olurSütüm azaldı canım kızım hasta dün 5ten beri ateşi yükseliyor yemek yemiyor. Mecbur yedim kuruyemiş
Allah kolaylık versin canım.Yarım yamalak geçmişe bakabildim, wc de ömrüm geçecek herhalde
birde yorgunluk var uykumu alamıyorum
fazla evet normalde diyetteyken yenmemesi gerekiyor o kadargüzel ama her gün sebze yeme protein de ekle
güzel oglen de iyi tutmussun kendini bazlama ve borek karşısında
Çerez bana da fazma gelmişti ama sütün azaldığı için demişsin o zaman iyi yapmışsın afiyet olsun
Sağol canım inşallahAllah şifa versin canım geçmiş olsun
süt azalınca takviye yapıyorum mecburen hele ki hastalık dönemindeHmm emzirdiginizi bilmiyordum. Emziren annelerin beslenmeleri daha farklı oluyor tabi. . Sizin için en doğru şekilde beslenin
İnşallah çok teşekkür ederimBu arada geçmiş olsun, inşallah bebeğiniz iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?