Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun canım, ateşin sebebi ney diş falan mı çıkarıyor yavru
Teşekkür ederiz canım, diş dönemi evet ama üşütmüş de olabilir İkisinden biri anlamadık biz de İlk kez bu kadar yükseldi ateşi ve bu kadar uzun sürdü

allah hayırlı etsin gülüm , sen yine de dikkat et öpüşüp koklaşmayın kimseyle , bacın bir melek annesi o gelmiyor değil mi
Yok abla ben gitmiyorum uzun süre ne ayakta durabiliyorum ne sandalyede oturabiliyorum karnım kaskatı oluyor bı de kocaman göbeğimle herkesin bakmasına gerek yok dedim kızımı bırakacak yer de yok durmaz ordan oraya koşar birilerine temas eder riske atamadım nasip artık düğünden önce hayırlı olsun demeye evlerine gitmiştik

Tanisalim canim ben hatice 29 yasin 3 tane kiz annesiyim. Ev hanimiyim. Konyada oturuyorum canim. Senin bilgileri okumustum ama dun o kadar cok kisi geldiki unuttum sende bana hatirlat kendini
Ben esra 21 yaşımdayım çanakkalede oturuyorum. Çocuk gelişimciyim bu arada çocuk istiyorum inşallah hayırlısıyla olursa benden bahtiyarı yok

doktoruna söyledin mi gülüm yarı doza düşürür belki ,bu kadar uzun süre ishal yapması normal değil
Söylemedim canım geçiyor ama tekrarlıyor ya kabız ya ishal ortasını bulamadık. Kilo vermeme yardımcı olsun da ne yapalım dayanacağım

Teşekkür ederiz canım, diş dönemi evet ama üşütmüş de olabilir İkisinden biri anlamadık biz de İlk kez bu kadar yükseldi ateşi ve bu kadar uzun sürdü
Geçmiş klsun canım
Azı dişleri çıkıyosa zor olur
Bide idrar yolu enfeksiyonj çok ateş yapar

Ödül vermeyi dene canım bide bu ara beslenmesine ayrı dikkat et ishal veya kabız olmasın
İnşallah çabucak öğrenir prenses
Öyle şeylere kanmıyor yapmak istemiyorsa kesinlikle yapmaz çok inat. Çok şükür kabızda değil ondan yapmıyor desek hayırlısı artık

11Temmuz Menüm
12.30: Omlet(2 dilim peynir+2 dilim sucuk+2 yumurta)
1 salatalık
5 zeytin
_______
16.30: 6yk kabak kavurması(yeniden kabak pisirdim)
2 yk yoğurt
10 tane kiraz
1tane kayısı
___
2 şişe sade maden suyu
2 lt su
güzel ama her gün sebze yeme protein de ekle
güzel oglen de iyi tutmussun kendini bazlama ve borek karşısında
Çerez bana da fazma gelmişti ama sütün azaldığı için demişsin o zaman iyi yapmışsın afiyet olsun

Sütüm azaldı canım kızım hasta dün 5ten beri ateşi yükseliyor yemek yemiyor. Mecbur yedim kuruyemiş
Hmm emzirdiginizi bilmiyordum. Emziren annelerin beslenmeleri daha farklı oluyor tabi. . Sizin için en doğru şekilde beslenin

Yarım yamalak geçmişe bakabildim, wc de ömrüm geçecek herhalde
birde yorgunluk var uykumu alamıyorum
Allah kolaylık versin canım.
Bende bu yıl öğreteyim dedim ama eşim illa 3 yaşı bekleyelim diyince vazgeçtim.
Bende yarın sütten keseceğim İnşallah bebeğimi, nasıl olur bilmiyorum, nasıl uyuturuz, nasıl avuturuz, kafam çok karışık
Sanki 2 çocuğu emzirip sütten kesen ben değilim, kendimi acemi gibi hissediyorum.

fazla evet normalde diyetteyken yenmemesi gerekiyor o kadar bugünlük öyle oldu teşekkür ederim
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Sağol canım inşallah
Hmm emzirdiginizi bilmiyordum. Emziren annelerin beslenmeleri daha farklı oluyor tabi. . Sizin için en doğru şekilde beslenin
süt azalınca takviye yapıyorum mecburen hele ki hastalık döneminde
Bu arada geçmiş olsun, inşallah bebeğiniz iyi olur
İnşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…