- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.901
Artı giremiyorsun canım, en iyi sabit olur.tmm ama abla
ama biraz arti olsam bile girebiliyommu listeye
Amin canım inş. Sizede Allah kolaylık versin.Allah kolaylık versin canım.
Bende bu yıl öğreteyim dedim ama eşim illa 3 yaşı bekleyelim diyince vazgeçtim.
Bende yarın sütten keseceğim İnşallah bebeğimi, nasıl olur bilmiyorum, nasıl uyuturuz, nasıl avuturuz, kafam çok karışık
Sanki 2 çocuğu emzirip sütten kesen ben değilim, kendimi acemi gibi hissediyorum.
Muhteşem duruyorsun, gayettee orantılı bir vücudun var.
Yarın 2 yaş 1 aylık oluyor canım.Amin canım inş. Sizede Allah kolaylık versin.
Ben emzirme konusunda şanslıydım sanırım ikiside kendiliğinden bıraktı. İnş senin yavruda kolay şekilde bırakır yaşıda var sanırım 2 olcaktı dimi? Ben şunu anladım ne kadar çocuğun olursa olsun tecrübe oluyor ama her çocuk farklı tepki veriyorhele bide benimki gibi keçi inadıysa bazen diyorum kendime git şu balkondan atla böyle bi çocuk ben görmedim
Bizde artık "Ya Allah" diyip başlayalım, kendi fotolarımızı paylaşalım canımHarikasin canim
Masallah sana yaaaa citir olmussunnnn.
İradene azmine masallah canim benim
Bazıları göğüs ucuna birleştir sürüyormuş, salça yada farklı şeyler gibi öylemi denesen, o şekilde illaki açıkıncada birşeyler yicekYarın 2 yaş 1 aylık oluyor canım.
Tam bir aydır hergün bıraktırmak için niyet ettim ama o kadar düşkün ki, başarmadım.
Emiyor diye yemekte yemiyor, sıcaklarda da zayıfladı.
Ekmeği bırakınca yemek yemeye başlar diye yarına kesin niyet ettim, İnşallah kolaylıkla bırakabilir.
Çok güzel menü Canım, afiyet olsun11 temmuz cumartesi
Kahvaltı 9.45
1 dilim tb ekmeği
1 mini pankek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
7 yeşil zeytin
Salatalik dometes
Ara 15.00
Türk kahvesi ve 2 cevizle bir ince dilim kavun
Akşam 18.00
5 kaşık taze fasulye
1.5 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
Salata
Bir lokma ekmek
Salça sürecem yarın bakayım ne olacak.Bazıları göğüs ucuna birleştir sürüyormuş, salça yada farklı şeyler gibi öylemi denesen, o şekilde illaki açıkıncada birşeyler yicek
İnşallah işe yararSalça sürecem yarın bakayım ne olacak.
Her çocuk ayrı tecrübe değil mi ? Ben azaltarak unutmasını sağladım kademeli kestim sütten yani canım kuzenim sabır taşı ile kesti baya büyümüştü çocuk kopmak istemiyordu toz şeklinde olandan almıştı o tozdan meme ucuna sürüyordu çocuk bildiğin öğürüyordu midesi bulanıyordu bi arkadaşım da taşını almış suda bekletiyormuş tadı suya geçiyormuş galiba o suyu meme ucuna sürerek kesmiş süttenAllah kolaylık versin canım.
Bende yarın sütten keseceğim İnşallah bebeğimi, nasıl olur bilmiyorum, nasıl uyuturuz, nasıl avuturuz, kafam çok karışık
Sanki 2 çocuğu emzirip sütten kesen ben değilim, kendimi acemi gibi hissediyorum.
Koç mu yoksaAmin canım inş. Sizede Allah kolaylık versin.
Ben emzirme konusunda şanslıydım sanırım ikiside kendiliğinden bıraktı. İnş senin yavruda kolay şekilde bırakır yaşıda var sanırım 2 olcaktı dimi? Ben şunu anladım ne kadar çocuğun olursa olsun tecrübe oluyor ama her çocuk farklı tepki veriyorhele bide benimki gibi keçi inadıysa bazen diyorum kendime git şu balkondan atla böyle bi çocuk ben görmedim
Hırkanın önü açık ve kolum sayesinde göbeğimin katları ve koca memeler pek belli olmuyorMuhteşem duruyorsun, gayettee orantılı bir vücudun var.
36-38 beden arası duruyorsun canım.
Kilolu olan resimde sadece kolların dikkat çekiyor, güncel halindeki resminde kollar kalmamış
Aynen canım bence de en az hasarla atlatmışsınMerhaba herkese :))
Hayli yoğun bir gün geçirdim
Saat 11 de temizliğe başladım, 2 de misafirler gelene kadar koşturdum
Arkadaşlarım sağolsunlar diyetime destek oldular
Pişi, simit, zeytinyağlı biber dolması, mercimekli köfte, tavuklu salata, kek, tatlı olan çay menüsünden aşağıdaki miktarlarla kurtuldum :))) ancak gelirken en sevdiğim dondurmacıdan dondurma getirmişler, kahve ile iki top yedim diyetim affetsin. Çay partisi menüsü hayli sağlamdı, akşam yemek saatine acıkmadılar haliyle, sohbet muhabbet saati 20:30 u bulunca akşam yemeğinden vazgeçtim, pekte aç hissetmiyorum, sadece kendime bir keyif çayı demleyeceğim şimdi. Bugün için başarılı buldum kendimi, kendime göre az hasarla atlattım :)
1/4 simit
2 kaşık yoğurtlu tavuk salatası
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1 ısırık pişi
Salatalık-domates
1 tane mercimekli köfte
Çay
Aynen canım bence de en az hasarla atlatmışsın
Öyle bir durum cAmin canım cümlemizin. Boyu da kısa cnm kemikleri pek gelişmiyor. Benim kızım süt yada mama içmiyor beni emiyor cnm.
Genel de sütüm öyle akmıyor bide sıkı diyet yaptığım zamanlar hiç olmuyor. Bende sıkmadan diyet yapmaya çalışıyorum
3 yaş geç değil mi canım 2 yastan sonra kendini de ifade edebiliyorsa öğreniyorlar 2 yaşını gecmisse denenebilirAllah kolaylık versin canım.
Ben viks krem sürmüştüm kızımda kokusundan dolayı hiç istememişti gece de dahil istemedi rahat olmuştuSalça sürecem yarın bakayım ne olacak.
hayır canım akrepKoç mu yoksabiri de bizim evde de
Çok iyi atlatmışsın canımMerhaba herkese :))
Pişi, simit, zeytinyağlı biber dolması, mercimekli köfte, tavuklu salata, kek, tatlı olan çay menüsünden aşağıdaki miktarlarla kurtuldum :))) ancak gelirken en sevdiğim dondurmacıdan dondurma getirmişler, kahve ile iki top yedim diyetim affetsin. Çay partisi menüsü hayli sağlamdı, akşam yemek saatine acıkmadılar haliyle, sohbet muhabbet saati 20:30 u bulunca akşam yemeğinden vazgeçtim, pekte aç hissetmiyorum, sadece kendime bir keyif çayı demleyeceğim şimdi. Bugün için başarılı buldum kendimi, kendime göre az hasarla atlattım :) evde kalan sakıncalı yemekleri de giderken kaplara koyup yanlarına verdim :)))
1/4 simit
1 ısırık pişi
Salatalık-domates
1 tane mercimekli köfte
Çay
Çok çok iyi bence gayet güzel atlatmışsın tebriklerMerhaba herkese :))
Pişi, simit, zeytinyağlı biber dolması, mercimekli köfte, tavuklu salata, kek, tatlı olan çay menüsünden aşağıdaki miktarlarla kurtuldum :))) ancak gelirken en sevdiğim dondurmacıdan dondurma getirmişler, kahve ile iki top yedim diyetim affetsin. Çay partisi menüsü hayli sağlamdı, akşam yemek saatine acıkmadılar haliyle, sohbet muhabbet saati 20:30 u bulunca akşam yemeğinden vazgeçtim, pekte aç hissetmiyorum, sadece kendime bir keyif çayı demleyeceğim şimdi. Bugün için başarılı buldum kendimi, kendime göre az hasarla atlattım :) evde kalan sakıncalı yemekleri de giderken kaplara koyup yanlarına verdim :)))
1/4 simit
1 ısırık pişi
Salatalık-domates
1 tane mercimekli köfte
Çay
Çok iyiMerhaba herkese :))
1/4 simit
1 ısırık pişi
Salatalık-domates
1 tane mercimekli köfte
Çay
guzel canim durumu iyi idare etmişsin11 Temmuz Cumartesi:
Sabah 09:30
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 salatalık
2 ceviz
2 dilim ekmek
Çay
Ara öğün 10:30
1 büyük fincan yaseminli yeşil çay
Öğlen 14:30
1/4 simit
1 ısırık pişi
Salatalık-domates
1 tane mercimekli köfte
Çay
Ara 16:00
1 küçük fincan orta kahve
2 top dondurma
Misafirim vardı 20:30 a kadar sohbet muhabbet erken akşam yemeği saati geçti, o öğünü atlamış oldum
Su 2 lt
Spor yok
Gayet güzel ara öğün de bir de meyve ekleyebilirsin sütün azalmasın diyeSabah 10:30 4 bardak su
2 yumurta
Domates
3 zeytin
1 yemek kaşığı kaymak
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 pardak şekersiz çay
16:30 sütlü Türk kahvesi
17:00 5 yemek az yağlı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı türlü sussuz
1 kase yoğurt
3 litre su
İp atlayamıyorum çünkü rahmim tam toparlayamadı bu 2 gündür ev temizliği çocuk fazla spor yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?