Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok kuzum hiç riske atmayayım ben yine de

süper irade göstermişsin Ve arkadaşlarını da yürekten tebrik ediyorum köstek olmadıkları için Sade maden suyu veya sade kahve ben genelde tarçın da koyuyorum içine baya iştahımı kesiyor
hayır canım akrep
Ay babamın evinde var o da kız kardeşim akrep içinde biriktirir inatçı ters

süper irade göstermişsin Ve arkadaşlarını da yürekten tebrik ediyorum köstek olmadıkları için Sade maden suyu veya sade kahve ben genelde tarçın da koyuyorum içine baya iştahımı kesiyor

Arkadaşlarımın biri bu konuları çok önemser
Sağolsun birlikte çalıştığımız onbeş yıl hep frenlemiştir beni, kendisi de düzenli spor yapıyor ve kilo sorunu olmamasına rağmen almamaya çok dikkat eder. Diğerinin de kilo sorunu yok ama deli gibi iştahlıdır, bir tane ye bırak mühim olan durabilmen tarzında yaklaştı ama kendimi biliyorum başlasam devamı gelecek, o frenim olsa keşkeeee olmadığından kiloluyum :)))

guzel canim durumu iyi idare etmişsin

Gayet güzel ara öğün de bir de meyve ekleyebilirsin sütün azalmasın diye
Ara öğün de yemek yeme zamanım olmadı sütte eksilme yok çok şükür ama yapacağım. Ya ben kabak detoksu yapabiliyor muyum? Kabak süte de iyi gaza da ? 3 günlük yapsam sorun olur mu acil 60 olmam gerek 65.8 kiloyum

Ay babamın evinde var o da kız kardeşim akrep içinde biriktirir inatçı ters
bi ters bakışı var anlatamam
Anne, baba, abla, mama kelimelerinden başka birşey bilmiyor canım, öğrenir mi sence
yakında başlat konuşmaya canım, bi anda çözülüyor dilleri dahada susmak bilmiyorlar bence yapar yavaştan başlanabilir
Annem akrep, Nuh der peygamber demez
Aynen öyle canım çok inatlar geri dönüşü olmuyor benim amcamda öyle ama çok dürüstler ve her işlerini kendileri yapmak ister, küçük yaşta bile fark ediliyor

Annem akrep, Nuh der peygamber demez
Bizimki de öyle inat ki ne inat
Ben de öyleyim canım bi düzen oturtturup o düzende beslendim süreçte bi gün o düzenim bozulsa ipin ucu kaçıyor toparlayamıyorum
Tartıda görürsün belki 62leri filan canım ama incelme beklediğin gibi olmaz bence hiç sütünü riske atma bi düzen belirle durma noktasına gelince bu tip detokslara başvurursun

İyi akşamlar kızlar
Sabah 12.00:1 domates 1 salatalık 1 küçük boy haşlanmış patates 1 dilim peynir
Öğlen 14.00 gibi: akşamdan kalan fırında unsuz kabak birde sabahtan haşladığım küçük boy patatesi eşime doğrayıp yağ ekmiştim üzerine yemedi ben yedim iki kaşık da yoğurtla.
Arada 17.00: 8 tane küçük çilek bir şeftali
17.20 gibi 3 tane tam buğday unlu bisküvi ve çay
Akşam 21.30: etli patates marul salatası 1 kaşık yoğurt
Yatmadan da neskafe içebilirim ama paketin yarısını koyarım( kayınvalideme geldik onlar içelim diyorlar)

Tamam canım öyle yapayım. Durma olduğunda detoks yaparım teşekkür ederim canım

Ben de emzirdigim için araştırmıştım onu da 6 aydan küçük bebeği olanlar yapmasın sut azalir diyordu bir diyetisyen

Her şeyden biraz biraz çok çeşit var canım göze çok gibi görünüyor kalori olarak çok yüksek bir gün değil ama Pek iç açıcı da sayılmaz menüleri aşağıdaki linke yazıp yorumlamasını buraya yapıyoruz

İyi geceler kizlar sayfalar çok birikmistir diyerek giriyorum ama eskisi kadar goremiyorum sayfa yeni gelen arkadaşlar da var aslında ama yaz diye sanırım herkes yoğun
Önceden sayfadaki mesaj sayısı 10 idi canım, moderatör önce 20 'ye sonra 30 'a çıkardı sayfadaki mesaj sayısı, bir daha da saymadım, belki 40-50 bile yapmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…