Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

11Temmuz Menüm
12.30: Omlet(2 dilim peynir+2 dilim sucuk+2 yumurta)
1 salatalık
5 zeytin
_______
16.30: 6yk kabak kavurması(yeniden kabak pisirdim)
2 yk yoğurt
10 tane kiraz
1tane kayısı
___
2 şişe sade maden suyu
2 lt su
afiyet olsun cankm gayet iyi görünüyo
afiyet olsun canm
afiuet olsun canm
afiyet olsun canım
afiyet olsun dondurmayı yemesen iyiymiş öğlenkilerden sonra
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Güzel Canım, dondurma da haftasonu kaçamağı olsun. Hafta içi daha sıkı tutarız
Güzel menü olmuş Canım, zaten günü de erken kapatmıştım, eritirsin
Afiyet olsun Canım, güzel bir menü olmuş
Spor mükemmel

Allah kolaylık versin cnm. Benimde en korktuğum ve en zorlandığım şeylerden biri.
Ben oğlumu sütten açınca koli bandına saçımı ucundan kesip yapıştırdım ve o şekilde göğsümün ucuna yapıştırdım her görünce tıkanıp kapatıyordu deneyebilirsin. Allah sabır versin

Teşekkür ederim alayım normaldede sıkıntılıyım o konuda diyette tamamen kötü oluyorum
insallah ise yarar canim:)
Artı giremiyorsun canım, en iyi sabit olur.
Elinden geleni yapmaya çalış
bu hafta 4 kg tu verebilecemi sanmiyorum ama elimden geleni yapicam
en kotusu diger hafta girerim listeye abla
su 2 haftayi cok sıkı tutucam insallah
bencede cok iyi atlatmissin:) iraden icin tebrikler:)))
Anne, baba, abla, mama kelimelerinden başka birşey bilmiyor canım, öğrenir mi sence
bence ogrenir abla
bi kac arkadasimin coccuklari daha 2 ye bile girmeden birakti
Kuzum gerçekten çok isterdim ama biliyorsun eşimi hata kaza göreceği tutar cidden kıyamet kopar biliyorsun
bos ver canim ozaman
agzinizin tadi bozulmasin

Salça sürecem yarın bakayım ne olacak.
Ben siyah sulu boya surmustum canim. Kizim gordugu anda ogggg diyip tiksinip geri cekildi dahada memeyi agzija almadi.
İlk iki uc gun geceler zor zaten o kismi ben hastanedeylen annem cekti sagolsun. Ama yinede geceleri baya bi gogsumun altina sokularak uyudu. Gece uyku arasinda bisey icmedi benimki sut falan iyikide icmemis diyprum simdi alisirdi. Yatmadan karnini doturup yagiriyorum ilk bir ay duzen oturana kadar zorlandik ama simdi o kadar rahatizki. Tabi azi dis sikintimiz var au aralar ama olsun uyku emmeye devam ettikce duzene girmezmis simdi anliyorum. Yani alisir canim sen kesin kararli olup tekrar verme

iyi atlatmışsın afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Vay rakibem iyi gidiyorsun :)
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Akşam baya hafif geçmiş afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü sporda süper canım

Valla ben iyi gibiydim ama afedersin bu glukofen ishal yapıyor leblebi ile kola iyi geliyor eve geçip yiycem mecbur şu an parktaki spor aletlerine geldim yeni
gecmis olsun canim
İyi eğlenceler canım sende dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim canım

Hadi iyi eğlenceler canım dikkat et kendine
allah hayırlı etsin gülüm , sen yine de dikkat et öpüşüp koklaşmayın kimseyle , bacın bir melek annesi o gelmiyor değil mi
Hayırlı olsun inşallah canım, sen yine dikkatli ol
sagolun canlar. Agizlardaki.maskeler olmasa(oda yarim yamalakti )normal zamandan bir farki yoktu dugunun. Uzaktan oturdum hayirli olsun dedim, gelin kizimizla bi oynadim cok durmadim geldim evime.
Rabbim mutluluklarini bozmasin ins.
Allah seni güldürsün abla bi prenses annesiydi galiba hafizenin nicki gerçi birkaç güne bi prenses ve bi prens annesi olacak
gelmedi canim.
Kiz dogru diyon bizim kiz nickiyle celisecek
Teşekkür ederiz canım, diş dönemi evet ama üşütmüş de olabilir İkisinden biri anlamadık biz de İlk kez bu kadar yükseldi ateşi ve bu kadar uzun sürdü
gecmis olsun canim.
Ben esra 21 yaşımdayım çanakkalede oturuyorum. Çocuk gelişimciyim bu arada çocuk istiyorum inşallah hayırlısıyla olursa benden bahtiyarı yok
olur canim ins. Rabbim saglikli sihhatli nasip etsin ins.
Vakti zamani vardir en beklemedigin anda gelir ins
Bizim buralarda fena sıcak
Deniz mevsimi başladı artık bize
Hergün ikindin gidip akşam dönüyoruz
baya yorucudur. Gelince islaklari hallet toparlan git gelince canta duzelt falan.
Allah kolaylik versin. Ama bi yandan da guzel canim bizizmkilerde nerde su birikintisi gorseler deniz diyorlar
2 yas bencede erken. Benimkide daha anne baba mama aba baska kelime yok.
Kizlar 2.5 yasinda ogrenmisti. İdeal o cocuk hazir degilse 3 te olabilir tabiki
Bizde artık "Ya Allah" diyip başlayalım, kendi fotolarımızı paylaşalım canım
Senin bu yıl için bir daha izin hakkın kalmadı.
Listeye girdiğinde mezun olana kadar çıkamazsın
saglik izni de mi normal izne sayiliyormus.
Listeye girmek dusundurmuyor canim su ara bende duzene girmeye basladim. Ama kp durumu kptulesiyor ve olurse kv yaninda bayaaaaaaaa dururuz ve tarti gunleri sikinti olur. Ben listedeymisim gibi hareket edicem yine ama bakalim son karari cuma veriyim ins
Anne, baba, abla, mama kelimelerinden başka birşey bilmiyor canım, öğrenir mi sence
Benimkide hala baska kelimeler soylemiyor. Yasitlari neler neler soyluyor . her cocuk bir degil tabiki ama ne biliyim .ortanca kizda gec konusmusti baya bida ablaya cekmis

Benim kizim sutten baska bisey yemiyordu meme duskunuydu 18aylikken kestim memeden cok zor oldu ikimiz icinde goguslerim sisti

Tuvalet egitiminede 20aylikken basladim cunku kakasini yapinca agliyirdu kaka al diyordu bezini gosterip

Ilk once buyugunu yapti tuvalete sonra alisti ikisinede allah kolaylik versin sanada kaptanim

Bir ay yemesem olur... bir foto cekildim bugun, tamam postür bozuk ama gene de cok siskoyum tiksindim kendimden, ben nasil bu hale geldim Allahım ;,(
Ya biliyor musun ben de fotoğraflarda farkına varıyorum şişmanlığımın Hissettiğim , aynada gördüğüm çok iri değil ama hele toplu fotoğraflarda bi bakıyordum en iri ben fotoğrafa sığmayan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…