- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.121
Bu kitabı tavsiye etmiyorum canımBende alayım bu sene bu kitaptan
Niye taşıdınkiGunaydinnnnnn mutlu pazarlar
Dün mecazen degil, gercekten taş tasidimcok yorulmusum
En iyisi yatip uyumak o zaman canim ki bi sikinti cikmasin gec geceAkşam yemeği yerine meyve yedim saat geçti çünkü şimdi de içim kazınıyor, ara öğünlerimi de yapamadım, erkekler işte her düzeni bozuyorlar
Eşim isten gec çıkıyor ha geldi ha gelecek diye onu bekledim o da gece 12yi geçiyordu geldiğinde yatana kadar saat neredeyse 1 olmuştu. Bebek de küçük gece uyaniyor bir kaç kere sabah da sag olsun uyandigimizda 5.45ti zombi gibiydim resmenAh kuzum lütfen bugünden sonra telafi etmeye çalış listedesin malum niye uyuyamadın canım ?
Kayınvalide sıcaktan kaçıyoro İzmir’de biz Erzurum’da oturuyoruz kayınpeder köyde ev yaptırıyor o da onun için geliyor birkaç gün bizde kalıp köye gidecek neyse ki
Eloşum cancağzım annenlerin evi Bahçeli mi sal büyüğü bahçeye annen varsa kardeşin ilgilense keşke onunla bi nebze sen de dinlenmiş olursun
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım
Yumurtalı da yapabilirsin canım.Kizlar bu kabak sotesi ve yogurt bana gore defilmis bir kere daha anladim
Bugunki kabaklar biraz fazla sotelenmis hoc yiyemedim.
Acaba cigden yogurda rendeleyip yesemde ayni etki olurmu deneyeniniz varmi
Sıkıntı yok kaptan bir iki gun kabak yemeye bakar hedefim cuma günü 69.4 olmak yani tam eksi 1 kiloYarından itibaren extra dikkatli olmalısın canım.
Cuma günü ümidimi sana bağladım
alismak baya zaman alsada sen istersen uygularsin canimYıllar evvel alıp bana göre olmadığını düşününce okumayı yarıda bıraktığım bu kitaba bugün yeniden başladım kızlar.
Elime kağıt kalem alıp kan grubuma faydalı, ne faydalı ne faydasız ve zararlı besinlerin listesini çıkardım.
Artık çok sevsemde kan grubuma zararlı olan besinleri tüketmemeye karar verdim.
Eki Görüntüle 2661482
Tuz ve yag koymamistim allahim bildigin saman oldu. Oylede deneyebilirm yada az uagli yemeginide yapabilirim domatesli .Azicik kıyma yada yumurta ile kavurarak da deneyebilirsin
Alışırsın canım hiç stres yapma..insallah guzel bir çalışma ortamı olur beklentilerini karşılarsağol canım :)
bugün çok gerginim. yarın işe başlıyorum. mesleğimi çıkarıldığım şirkette öğrendim ve geliştirdim. şimdi ilk defa başka bir şirkette çalışacağım. düzen ve sistem farklı. çok heyecanlıyım uffff
Ben baya eziyet etmisim.kendime kabagi tuzsuz yagsiz rendeleyip soteledim azcik kirmizi biberle yogurda karitirip yedim allatan 1 tane kabakti .Yumurtalı da yapabilirsin canım.
Soğanı kavurup üzerine rendelenmiş kabak, istediğin baharatlar ve yumurta mükemmel oluyor, istersen soğan da eklemeyebilirsin.
Yoğurtlu olanını cacık gibi yapabilirsin, rendeleyip hafif soteleyip, üzerine sarımsaklı yoğurt, nane, zeytinyağı ekleyince de güzel oluyor.
Benim ki de ayrım yaptığından değil de ilkte gebelikten ayırdık ikincide süt yok ek gıda kabul etmiyo emmek için diye bıraktıkBizimkindeki erkekçi zihniyet kaynaklı değil, "tatil tatil sıkıntı çıkarma" diyor.
Kızları da 2 yaşına kadar emzirdim
En iyisi yatip uyumak o zaman canim ki bi sikinti cikmasin gec gecebol su ic bari
Sabah güzelce yürüyüşümü yaptim. Sonra evi toplayıp, kahvaltımı yapip bir arkadaşa mangala gittik. Dün tatlısını yapmıştım. Orda da sadece salata ve etten yedim. Tatlıya dokunmadım. Korona döneminde bir yerlere gitmediğimden, beslenme konusunda hep düzenim vardı. Acikcasi normal şartlardan çekiniyordum ama korkacak birsey yokmuş. Herşey beyinde bitiyor. Biz hayır dedikten sonra, hersek bizim istediğimiz gibi olacak
İyi geceler canımİyi geceler kizlar guzel bir hafta basi.olsun ins.
Tatli ruyalar hepinize
Canım ben tuzluyorum biraz da karabiber ve pul biber atip direkt firina atıyorum çok güzel oluyor.tesiyi de kabaklari da yaglamiyorum ,yagli kağit hayat kurtarıcı bu noktadaKizlar bu kabak sotesi ve yogurt bana gore defilmis bir kere daha anladim
Tamam o zaman. Tofuyu da Kore dizisinde duymustum. Burada da var ama nasıl birsey bilmiyorum.Bu kitabı tavsiye etmiyorum canım
Yazarı yabancı olduğu için bilmediğim besinler olduğu gibi, bizde olan bazı besinler listede yok.
Mesela A kan grubuna çok faydalı dediği "tofu" diye bir besin var ve ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum.
Sende ki "can boğazdan çıkar" daha iyi bir kitap.
bende tuzsuz, yağsız yapıyordum. Sumak ile de deneyebilirsin. Susmak ile çok seviyorum ama herkesin damak tadı başka tabi.alismak baya zaman alsada sen istersen uygularsin canim
Tuz ve yag koymamistim allahim bildigin saman oldu. Oylede deneyebilirm yada az uagli yemeginide yapabilirim domatesli .
Onceki yaptiklarimda az yag ve tuz koyuyordum azcik daha yenebilir.kivamdaydi
Tesekkur ederim canimMuhteşemsinnn
Kız sen benden daha hafifsin deme öyle beohhh mezuniyetimi.kutladin pogacalarla. Sen yemiycende bizmi yiycez afiyet olsun
Ben çiğ şekilde küp küp doğrayıp nane ve yoğurtla karıştırıp yemiştim kuru cacık gibi olmuştu tadı sanki salatalıkmış gibiKizlar bu kabak sotesi ve yogurt bana gore defilmis bir kere daha anladim
Anladım canım benimkinin de hala bi ayarı yok bazı geceler 1-2 kere bazen 50 kere özellikle o gün çok yorgunsam kesin işkence eder çok şanslıyımdır (?)Eşim isten gec çıkıyor ha geldi ha gelecek diye onu bekledim o da gece 12yi geçiyordu geldiğinde yatana kadar saat neredeyse 1 olmuştu. Bebek de küçük gece uyaniyor bir kaç kere sabah da sag olsun uyandigimizda 5.45ti zombi gibiydim resmen
teşekkür ederim :)Hadi hayırlı olsun şimdiden canım
aynen kendimi ilkokula yeni başlayan biri gibi hissediyorum. inşallah teşekkür ederim :)Her yeni durum heyecan stres getirir beraberinde canım.
İnşaallah en kısa sürede adapte olursun yeni işine
çok teşekkür ederim inşallah :)hayirli ugurlu olsun canim.
En kisa surede alisirsin is duzenine canim ins
aynen.. neyle karşılaşacağını bilmemek korku veriyor biraz. inşllah teşekkür ederim :)Hakkında hayırlısı olsun. İnsan en çok bilmediğinden çekiniyor. Çabucak alırsın insallah yeni işine.
Allah razı olsun. inşallah dediğin gibi olurAlışırsın canım hiç stres yapma..insallah guzel bir çalışma ortamı olur beklentilerini karşılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?