Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende alayım bu sene bu kitaptan
Bu kitabı tavsiye etmiyorum canım
Yazarı yabancı olduğu için bilmediğim besinler olduğu gibi, bizde olan bazı besinler listede yok.
Mesela A kan grubuna çok faydalı dediği "tofu" diye bir besin var ve ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum.
Sende ki "can boğazdan çıkar" daha iyi bir kitap.

Akşam yemeği yerine meyve yedim saat geçti çünkü şimdi de içim kazınıyor, ara öğünlerimi de yapamadım, erkekler işte her düzeni bozuyorlar
En iyisi yatip uyumak o zaman canim ki bi sikinti cikmasin gec gecebol su ic bari

Eşim isten gec çıkıyor ha geldi ha gelecek diye onu bekledim o da gece 12yi geçiyordu geldiğinde yatana kadar saat neredeyse 1 olmuştu. Bebek de küçük gece uyaniyor bir kaç kere sabah da sag olsun uyandigimizda 5.45ti zombi gibiydim resmen

Kizlar bu kabak sotesi ve yogurt bana gore defilmis bir kere daha anladim
Bugunki kabaklar biraz fazla sotelenmis hoc yiyemedim.
Acaba cigden yogurda rendeleyip yesemde ayni etki olurmu deneyeniniz varmi
Yumurtalı da yapabilirsin canım.
Soğanı kavurup üzerine rendelenmiş kabak, istediğin baharatlar ve yumurta mükemmel oluyor, istersen soğan da eklemeyebilirsin.

Yoğurtlu olanını cacık gibi yapabilirsin, rendeleyip hafif soteleyip, üzerine sarımsaklı yoğurt, nane, zeytinyağı ekleyince de güzel oluyor.

alismak baya zaman alsada sen istersen uygularsin canim
Azicik kıyma yada yumurta ile kavurarak da deneyebilirsin
Tuz ve yag koymamistim allahim bildigin saman oldu. Oylede deneyebilirm yada az uagli yemeginide yapabilirim domatesli .
Onceki yaptiklarimda az yag ve tuz koyuyordum azcik daha yenebilir.kivamdaydi

Alışırsın canım hiç stres yapma..insallah guzel bir çalışma ortamı olur beklentilerini karşılar

Ben baya eziyet etmisim.kendime kabagi tuzsuz yagsiz rendeleyip soteledim azcik kirmizi biberle yogurda karitirip yedim allatan 1 tane kabakti .
Yumurta ve soganli olanini deniyim bide sagol canim

Bizimkindeki erkekçi zihniyet kaynaklı değil, "tatil tatil sıkıntı çıkarma" diyor.
Kızları da 2 yaşına kadar emzirdim
Benim ki de ayrım yaptığından değil de ilkte gebelikten ayırdık ikincide süt yok ek gıda kabul etmiyo emmek için diye bıraktık
Bunda biraz daha deneyimli olduk tabi oda hakkına girme diyo ben de öbürkilerle aynı olsun diyorum

En iyisi yatip uyumak o zaman canim ki bi sikinti cikmasin gec gecebol su ic bari

Su içmek için bile girmiyorum mutfağa , kapısından girersem bir facia çıkacakçantamda bir şişe su vardı onu içtim yatmaya gidicem şimdi, iyi geceler kuzum Allah rahatlık versin herkese

Muhteşemsinnn

İyi geceler kizlar guzel bir hafta basi.olsun ins.

Tatli ruyalar hepinize
İyi geceler canım

Bu arada ben kabağı az soğan soteleyip zeytin yağında kabakları ekliyorum pişince bol acı ekiyorum yoğurtla yiyorum çok da severimm dene istersen

Canım ben tuzluyorum biraz da karabiber ve pul biber atip direkt firina atıyorum çok güzel oluyor.tesiyi de kabaklari da yaglamiyorum ,yagli kağit hayat kurtarıcı bu noktada

Tamam o zaman. Tofuyu da Kore dizisinde duymustum. Burada da var ama nasıl birsey bilmiyorum.
bende tuzsuz, yağsız yapıyordum. Sumak ile de deneyebilirsin. Susmak ile çok seviyorum ama herkesin damak tadı başka tabi.
Tesekkur ederim canim

ohhh mezuniyetimi.kutladin pogacalarla. Sen yemiycende bizmi yiycez afiyet olsun
Kız sen benden daha hafifsin deme öyle be benim hedefim 65ti sadece aslında bi 5 kilo daha versem iyi olur da sıkıldım galiba
Ben çiğ şekilde küp küp doğrayıp nane ve yoğurtla karıştırıp yemiştim kuru cacık gibi olmuştu tadı sanki salatalıkmış gibi
Anladım canım benimkinin de hala bi ayarı yok bazı geceler 1-2 kere bazen 50 kere özellikle o gün çok yorgunsam kesin işkence eder çok şanslıyımdır (?)

Hadi hayırlı olsun şimdiden canım
teşekkür ederim :)

Her yeni durum heyecan stres getirir beraberinde canım.
İnşaallah en kısa sürede adapte olursun yeni işine
aynen kendimi ilkokula yeni başlayan biri gibi hissediyorum. inşallah teşekkür ederim :)

hayirli ugurlu olsun canim.
En kisa surede alisirsin is duzenine canim ins
çok teşekkür ederim inşallah :)
Hakkında hayırlısı olsun. İnsan en çok bilmediğinden çekiniyor. Çabucak alırsın insallah yeni işine.
aynen.. neyle karşılaşacağını bilmemek korku veriyor biraz. inşllah teşekkür ederim :)

Alışırsın canım hiç stres yapma..insallah guzel bir çalışma ortamı olur beklentilerini karşılar
Allah razı olsun. inşallah dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…