- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.141
Neden zayıflamayasın güzel bacım burda kimler kaçar kilo verdi bi bilsen ben mesela yaklaşık 27 kilo verdim gel tanışalım bize kendinden bahset tanışalımKafamda Deli sorular Bende zayıflarmıyım acaba
gozunuz aydinKizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
neden o kadar az kaliyo hastanede dogumdan sonraEvet abla gercekten oyle. Bide annem yanimizda olurdu hep simdi virus nedeniyle goremeyecek. Hastaneden yarin cikar ins hayirlisiyla goruruz bizde napalim
bende cok severim aciyi aama wc de cok yaniyoAcı biber çok seviyorum, bana göre çok acı değil gibi geliyor hatta. Mesela eşime çok acı gelip yiyemedigi acı biberi ben tek isirista yiyebiliyorum. Acı esigim yüksek sanırım
hayirli olsun canim oranin duzeninede zamanla alisirsin:)sağol canım :)
bugün çok gerginim. yarın işe başlıyorum. mesleğimi çıkarıldığım şirkette öğrendim ve geliştirdim. şimdi ilk defa başka bir şirkette çalışacağım. düzen ve sistem farklı. çok heyecanlıyım uffff
kan grubun ne ablaYıllar evvel alıp bana göre olmadığını düşününce okumayı yarıda bıraktığım bu kitaba bugün yeniden başladım kızlar.
Elime kağıt kalem alıp kan grubuma faydalı, ne faydalı ne faydasız ve zararlı besinlerin listesini çıkardım.
Artık çok sevsemde kan grubuma zararlı olan besinleri tüketmemeye karar verdim.
Eki Görüntüle 2661482
sanki bi mantar turunu cagristirdi banaBu kitabı tavsiye etmiyorum canım
Yazarı yabancı olduğu için bilmediğim besinler olduğu gibi, bizde olan bazı besinler listede yok.
Mesela A kan grubuna çok faydalı dediği "tofu" diye bir besin var ve ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum.
Sende ki "can boğazdan çıkar" daha iyi bir kitap.
neden olmasin canim biraz irade biraz morivasyonKafamda Deli sorular Bende zayıflarmıyım acaba
Kizlar bu kabak sotesi ve yogurt bana gore defilmis bir kere daha anladim
Bugunki kabaklar biraz fazla sotelenmis hoc yiyemedim.
Acaba cigden yogurda rendeleyip yesemde ayni etki olurmu deneyeniniz varmi
[/QUOTE
Canım ben bir kasık zeytinyağı bir tatlı kasıgı soya sosu baharat vede az tuzlayıp yaglı kagıda serip fırınladım vallahi harika olmustubence kesin denemelısın ustune ıkı Kasık yogurt superdı bu hafta uc gun yapıcam kilomu da cok etkıledı
Annem de olduğum için tartı tam doğru olmaz diye yazmadım kuzumAynen seni bile getirdi buraya gülbişim artık cumalar da gelmiyorsun
Denemekten zarar gelmezKafamda Deli sorular Bende zayıflarmıyım acaba
Öyle düşünme o zaman, her çocuğun kısmeti farklıdır.Benim ki de ayrım yaptığından değil de ilkte gebelikten ayırdık ikincide süt yok ek gıda kabul etmiyo emmek için diye bıraktık
Bunda biraz daha deneyimli olduk tabi oda hakkına girme diyo ben de öbürkilerle aynı olsun diyorum
yok canim. Soya fasulyesinden yapılmış peynirsanki bi mantar turunu cagristirdi bana
3 günlük açlık oruçlarını yaptın mıAnnem de olduğum için tartı tam doğru olmaz diye yazmadım kuzumama eksideyim çok şükür
A canımkan grubun ne abla
Veganların peyniri yaniyok canim. Soya fasulyesinden yapılmış peynir
Haklısın zaten şu virisün ne olacağı belli değil iyi kötü koruyodur annne sütüÖyle düşünme o zaman, her çocuğun kısmeti farklıdır.
Anne sütünü az olan bireyler hastalıklara daha kolay yakalanıyor.
Sırf diğerleri ile aynı olsun, adalet olsun diye sütten kesme yavruyu
Evet. Aynen. Veganlar için protein kaynağıVeganların peyniri yani
Ben de a grubuyum ve yeme dediği şeyler öle bayıla yediğim vazgeçilmezim şeyler aç kalırım gibi geliyor kan grubu beslenmesine inanmaktan kaçınıyorımVeganların peyniri yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?