- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.161
İnanıyordum ama işime gelmiyordu ama şu karantina döneminde inancım bin kat arttı.Ben de a grubuyum ve yeme dediği şeyler öle bayıla yediğim vazgeçilmezim şeyler aç kalırım gibi geliyor kan grubu beslenmesine inanmaktan kaçınıyorım
Hiç belli olmaz canım, sen yinede tartıl bilelim tartınıBen dunku yediklerimden sonra bugün hiç tartilasim yok zaten odem de yapmış..tartilirsam moral bozukluğu yaşayabilirim
anladim canim sagolyok canim. Soya fasulyesinden yapılmış peynir
benimkide 0 gercekten bende bi arastirinca diyet ve sporla 2 hafta hic kg verememistim bi araA canım
cok iyi tebrikler canim:)Şükür eksi gördümmm
Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
sporsuz gitmiyo zaten canim91.9den 91.6e inmişim. Kilo vermem biraz yavaşladı. Sporu arttırmam lazım.
Gayet iyi canım cumaya daha da güzel olurekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim
cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
sesli guldum kiz. Neyse kazasiz belesiz atlattinmi geceyi bariSu içmek için bile girmiyorum mutfağa , kapısından girersem bir facia çıkacakçantamda bir şişe su vardı onu içtim yatmaya gidicem şimdi, iyi geceler kuzum Allah rahatlık versin herkese
tamamdir bunuda deniyim canim.İyi geceler canım
Bu arada ben kabağı az soğan soteleyip zeytin yağında kabakları ekliyorum pişince bol acı ekiyorum yoğurtla yiyorum çok da severimm dene istersen
firin hic aklima gelmedi kizarinca daha yenebilir olabilirCanım ben tuzluyorum biraz da karabiber ve pul biber atip direkt firina atıyorum çok güzel oluyor.tesiyi de kabaklari da yaglamiyorum ,yagli kağit hayat kurtarıcı bu noktada
bol kitmizi biber koymustum bende. Bide sumakli denerim canim.Tamam o zaman. Tofuyu da Kore dizisinde duymustum. Burada da var ama nasıl birsey bilmiyorum.
bende tuzsuz, yağsız yapıyordum. Sumak ile de deneyebilirsin. Susmak ile çok seviyorum ama herkesin damak tadı başka tabi.
Tesekkur ederim canim
su an hafif degilimKız sen benden daha hafifsin deme öyle bebenim hedefim 65ti sadece aslında bi 5 kilo daha versem iyi olur da sıkıldım galiba
olmadi bende cacik gibi yapip yiyip dedim bakalim kilo verdirici etkisinden faydalanmak istiyorum kabaginBen çiğ şekilde küp küp doğrayıp nane ve yoğurtla karıştırıp yemiştim kuru cacık gibi olmuştu tadı sanki salatalıkmış gibi
amin canim sagolasingozunuz aydinallah anasina babasina vatana ve millete hayirli evlat etsin:))
burda normal dogum 1 gun sezeryan 2 gun oluyor. Anne ve bebekte sikinti yoksa tabi. Ben sezeryanda imzayla cikmistim 1 gun yatipneden o kadar az kaliyo hastanede dogumdan sonra
burda en az 3 gun kaliniyo
cumaya toparlarsin canimGünaydınlar ❤ şuan yeni işe gidiyorum. Sabah erkenden tartıldım.
Cuma: 62, 7
Bugün: 63
Bir iki kaçmaktan mı yoksa iş stresinden mi oldu anlamadım. Telafi edeceğim inşallah.
tebrikler masallahŞükür eksi gördümmm
Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
tebrikler canimekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim bide 3 gundur wc problemimde var
cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
tebrikler canimBugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim
Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
Ben menüyü yanlış yere yazmışım ya dün uyardılar menü bölümüne yazmam lazımmış tartı - 300 gr@birkadin0 rakibem menülerini ben mi görmüyorum anlamadım yoksun buralarda
Tartı nasıl merak ettim
Ben de a grubuyum ve yeme dediği şeyler öle bayıla yediğim vazgeçilmezim şeyler aç kalırım gibi geliyor kan grubu beslenmesine inanmaktan kaçınıyorım
sesli guldum kiz. Neyse kazasiz belesiz atlattinmi geceyi bari
Benden sonra yazmışsındır göremedim de ondan sordumBen menüyü yanlış yere yazmışım ya dün uyardılar menü bölümüne yazmam lazımmış tartı - 300 gr❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?