Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de a grubuyum ve yeme dediği şeyler öle bayıla yediğim vazgeçilmezim şeyler aç kalırım gibi geliyor kan grubu beslenmesine inanmaktan kaçınıyorım
İnanıyordum ama işime gelmiyordu ama şu karantina döneminde inancım bin kat arttı.
Hergün diyete ve sıfır kaçamağa ve hatta hergün yürüyüşe rağmen kilo veremedim.
Tek sebebi bahar ile birlikte bana kilo aldıran domatesi yemeye başlamam diye düşünüyorum.
Domatese bayılırım ama hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum.

yok canim. Soya fasulyesinden yapılmış peynir
anladim canim sagol
fasulyeden peynir daha neler duycam:)
benimkide 0 gercekten bende bi arastirinca diyet ve sporla 2 hafta hic kg verememistim bi ara
ozamanda lahana karni bahar cok tuketmistim
bu ara internetten benwe arastiriyorum onlar cok zararliymis benim icin.hem troid hemde kan grubuma gore
Şükür eksi gördümmm

Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
cok iyi tebrikler canim:)
91.9den 91.6e inmişim. Kilo vermem biraz yavaşladı. Sporu arttırmam lazım.
sporsuz gitmiyo zaten canim

Su içmek için bile girmiyorum mutfağa , kapısından girersem bir facia çıkacakçantamda bir şişe su vardı onu içtim yatmaya gidicem şimdi, iyi geceler kuzum Allah rahatlık versin herkese
sesli guldum kiz. Neyse kazasiz belesiz atlattinmi geceyi bari
İyi geceler canım

Bu arada ben kabağı az soğan soteleyip zeytin yağında kabakları ekliyorum pişince bol acı ekiyorum yoğurtla yiyorum çok da severimm dene istersen
tamamdir bunuda deniyim canim.
Canım ben tuzluyorum biraz da karabiber ve pul biber atip direkt firina atıyorum çok güzel oluyor.tesiyi de kabaklari da yaglamiyorum ,yagli kağit hayat kurtarıcı bu noktada
firin hic aklima gelmedi kizarinca daha yenebilir olabilir
bol kitmizi biber koymustum bende. Bide sumakli denerim canim.
Kız sen benden daha hafifsin deme öyle be benim hedefim 65ti sadece aslında bi 5 kilo daha versem iyi olur da sıkıldım galiba
su an hafif degilim
Bide boya vurunca sen tabiki bende citirsin canim kiloya bakma boya bak
Ben çiğ şekilde küp küp doğrayıp nane ve yoğurtla karıştırıp yemiştim kuru cacık gibi olmuştu tadı sanki salatalıkmış gibi
olmadi bende cacik gibi yapip yiyip dedim bakalim kilo verdirici etkisinden faydalanmak istiyorum kabagin
gozunuz aydinallah anasina babasina vatana ve millete hayirli evlat etsin:))
amin canim sagolasin
neden o kadar az kaliyo hastanede dogumdan sonra
burda en az 3 gun kaliniyo
burda normal dogum 1 gun sezeryan 2 gun oluyor. Anne ve bebekte sikinti yoksa tabi. Ben sezeryanda imzayla cikmistim 1 gun yatip

Günaydınlar ❤ şuan yeni işe gidiyorum. Sabah erkenden tartıldım.
Cuma: 62, 7
Bugün: 63
Bir iki kaçmaktan mı yoksa iş stresinden mi oldu anlamadım. Telafi edeceğim inşallah.
cumaya toparlarsin canim
Şükür eksi gördümmm

Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
tebrikler masallah
ekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim bide 3 gundur wc problemimde var

cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
tebrikler canim
Bugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim

Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
tebrikler canim

Son düzenleme:
M mer_4260 Canım ben bir kasık zeytinyağı bir tatlı kasıgı soya sosu baharat vede az tuzlayıp yaglı kagıda serip fırınladım vallahi harika olmustu bence kesin denemelısın ustune ıkı Kasık yogurt superdı bu hafta uc gun yapıcam kilomu da cok etkıledı

Tamamdir canim kilonu etkilediyse denemeliyim cunku kilomu etkileyecek bisey ariyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…