Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizimki herkesi tartaklıyor, sütten kesmeden evvel bi bana karışmıyordu, menfaati kalmayınca bana da başladı.
Hep tepelerde, dün tezgahtan düştü, kaşla göz arası

bende diycektim siviyagi cok diye tarifte
ogleden sonra rahatca girdim.insalah bidaha olmaz boyle
markasini bilmiyorum ama yarin sorar ogrenirim insallah
almisken bence iyisini al abla eger arada cok fiyat farki yoksa
Aynen öyle fazla Canim, ben de ondan az koydum. Hatta bı kaşık koysak bile yeterli kalır gibi. Peynir de içinde az miktarda yağ barındırıyor zaten

Bizimki herkesi tartaklıyor, sütten kesmeden evvel bi bana karışmıyordu, menfaati kalmayınca bana da başladı.
Ben çocuklara oda yaptım ablalarına ranza ufaklığa baza beraber yatıyoruz zaten emdiği için ranzaya çıkarken düştü hiç durmuyolar birde benimkinin bu karıştırma huyu çok fena wc banyoyu açabiliyo artık kilitli tutuyoruz ulaşabileceği yerde deterjan falan yok ama wc yi eller falan diye kilitli
Aslknda gören çok sakin der ama sessizler daha fena galiba sürekli peşlerindeyiz ama illaki düşüyolar bi anlık bişey

@birp
Sağol canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin insAllah
hoş geldinnnnn canımın canıııııı
nasılsın azıcık da olsa toparlandın mı , bebiş nasıl yapışıp güçlü emmeye başladı mı istihkakına :))

tövbe tövbeee geçmiş olsun da hiperaktif mi bu çocuk ne işi var tezgahta , inşallah bir kaç güne sakinleşir yoksa evin doğal afeti lakabını hakkıyla alacak

Ah canım, olmuyor, bildiğin gibi değil
Çok zor oluyor benim kızım yakalarımı çekiyordu anne bi kere emeyim diye gözlerim doluyordu
Biberona alıştı şimdide biberonu bırakmıyor
4.5 yasindabardakla sut içmiyor biberonu vermeyince bağıra bağıra ağlıyor

benim malum dönem başladı(2 -3)gündür belirti vermişti belden hafif sol taraftan belli bir noktadan kasık ve bacağa inen damar gibi belli bir hattan deli ağrıyordu akşam üstünden 1 saat öncesine kadar uğundurdu namısıs kadın doğumcunun aşırı ağrın olduğun da yut dediği ilacı yuttuktan neredeyse 2 saat sonrası işe yaradı birde yoğunlaştırılmış at kestanesi kremi sürdüm alev alev yakıyııdııı mis gibii şükür şimdi rahatladım hafif bacağım da kaldı ağrı
yavv hiç bir yolculuğu ıskalamıyor malum dönemim inşallah tam yarına başlarda cumartesiye azalır 1 hafta erken oldum stresten yavv ben yol yolculuk sevmiyiiim işte

tövbe tövbeee geçmiş olsun da hiperaktif mi bu çocuk ne işi var tezgahta , inşallah bir kaç güne sakinleşir yoksa evin doğal afeti lakabını hakkıyla alacak
Sandalye yaklaşırıp çıkıyor, izin vermezsem kendini yerlere atıyor, bende yanındayım diye kontrollüydüm aslında anlık oldu işte

Geçmiş olsun canım nasıl inş biseyi yoktur
Hırçınlasiyorlar sevdikleri biseylerden ayrılacağını anladıkları an
Benim kızımda çok hırçın dediğim dedik tam bi oğlak burcu hakkını veriyo

Halbuki anaokulu çok iyi gelmişti sakinlediydi

Al bendende o kadar yolculuk sevmiyorum üstüne bide regl hiç çekilmez valla abla
Azalırsa rahatlarsın az

Biberon hiç kullanmadım, bebeklikten beri bardak ile veriyorum ne versem.
Seninki de İnşallah bırakır, diş çürümesine neden olabiliyor, damak yapısı da bozulabilir, yavaş yavaş konuşup ikna ederek bıraktırmaya çalış istersen

@birp

hoş geldinnnnn canımın canıııııı
nasılsın azıcık da olsa toparlandın mı , bebiş nasıl yapışıp güçlü emmeye başladı mı istihkakına :))
hb abla çok şükür ilk gunlere göre toparladim baya ağrılarım azaldı dikişler oturup kalkarken biraz çok olunca zorluyor bebiste yavaş yavaş iyice alıştı gibi emiyor şükür ama yetip yetmediği konusunda tereddütteyim

Al bendende o kadar yolculuk sevmiyorum üstüne bide regl hiç çekilmez valla abla
Azalırsa rahatlarsın az
hiç ıskalamıyorum yolculuğu sanki iyi bir halt ya
doktorun verdiği regl azaltıcı var en yoğun 2 günü yutuluyor sonra azalıyor onu yutarım yine
20 senedir her sene 1-2 kere memlekete gitmek için uzun yol gidiyoruz ben alışamıyorum strese giriyorum eşim hayırlısıyla emekli olsa da yerleşsek de yol derdim bitse :)))

Bu gece biberon ucunu atayım görmeden konusayim
Kaç kere konustum hatta öğretmeni biberonla ılgili bi konu işler konuşma yaparım sizede söylerim biraktirirsiniz demişti
Virüs çıktı kaldı yeniden başlıyayım

İyi canım, şükür birşey olmadı ama korktu epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…