Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman ne çok yormuşsun kendini abla
Ben de öyleyim abla ya yalan söyleyemiyorum açığa çıkınca utanacağımı bildiğim için doğrusunu söylüyorum
Sohbete gelen yok mu kızlar
Ben geldim de o kadar bitkinim ki uyuyakalabilirim

Biberonun ucunu atmak değilde midesini bulandıracak birşeyler sürsen, çemenotu yada viks gibi

ayy çok geçmiş olsun canım kanım çekildi inşallah geçer bıran evvel çok zarar görülmeden
teşekkür ederim cnm.

Başınız sağolsun
Ve geçmiş olsun. Üst üste gelmiş hepsi ☹
aynen hepsi bir günde oldu. neyse ki teyzemler iyi.

Başınız sağ olsun. Enistene ve teyzene de gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda kurtarıldilar haberini alırsın
Allah razı olsun. kurtuldular şimdi annemlerde kalacaklar bir süre.

Başınız sağolsun canım ya
Rabbim yardımcıları olsun hepsinin
Allah razı olsun cnm

Ah canım ne kadar zor Allah tüm darda olanlara içinde de onlara yardım etsin inşallah başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
Allah razı olsun. Allah kötü günde yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Başınız sağ olsun ben de aynı bölgedeyim doğu karadenizde insan korkuyor.insallah sag salim kurtulurlar
teşekkür ederim. kurtuldular çok şükür.

zumazuma cokk gecmis olsun canim teyzenlere rabbim yardimcilari olsun.

Basiniz sagolsun allah rahmet eglesin mekani cennet olsun enisteninde
Allah razı olsun teşekkür ederim.

zumazuma
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun Eniştenin inşallah.
Teyzenle eniştende Rabbim yardım etsin, bir an evvel kurtarılırlar İnşallah
Allah razı olsun. kurtuldular çok şükür. annemde kalacaklar bir süre.

zumazuma başınız sağolsun, selde kalanlarınıza Allah yardım etsin.
Allah razı olsun cnm.

Öncelikle yeni işin hayırlı olsun canım

Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlarınasabır versin

Rabbim teyzenlerin yardımcıları olsun canım Allah herkezi korusun çaresiz bırakmasın
Allah razı olsun canım.

Allah

Rabbim korusun her türlü afetten ya Allah yardımcınız olsun Canım
Allah razı olsun canım.

Allah razı olsun cnm.

U UcanSupurge canım başınız sağolsun teyzenlerde inşallah kurtulmuşlardır geçmiş olsun
Allah razı olsun.

Allah razı olsun. Evet kurtuldular çok şükür şimdi annemlerde kalacaklar bir süre.

iyi geceler arkadaşlar. Neyseki çayelinde teyzemler iyi durumda. şehir merkezinde annemlerde kalacaklar. Dün de iş çıkışında eşim aldı beni, direkt cenaze evine gittik. yol uzundu, giderken yol üstünde pizza yedik cenaze evine aç gitmeyelim diye. dün cenaze evine gitmek için araba kiralamıştık. bugünde bizdeydi araba. gezelim dedik. ortaköye gittik. orda da kumpir meşur gidince ondan yedik. ben bu hafta hiç dikkat edemedim düzenim çok bozuldu. yarın toparlamaya başlayacağım

büyük çişini yapıyorsa yetiyordur gülüm hem daha bismillah 3 günlük iyice güçlü emmeye başladıkça sütün de ona göre gelecek ki , sen kendine dikkat et gülüm dikişleri zorla , ağrım azaldı diyip hemen dolanmaya kalkma

Geçmiş olsun canım

benim oğlan küçükken biberonu bıraktırmak için ona özel cicişli bardak aldım sonra onunla komşuculuk oynadık komşum gel de mutfakta içeceklerimizi hazırlayalım dedim onun bardağına süt nesquik benim bardağıma sıcak süt nescafe koydum ayy komşum karşılıklı şöyle keyif yapalım demi ama diye biz sütleri diktik kafaya öyle öyle alıştı biberonu bıraktı hadi komşu , komşuuuu demeye başladı bardağını alıp gösterip:)
sen de kendince aklını çelecek oyun gibi bir şeyler mi bulsan gülüm

Yapıyor abla bklm insAllah ediyorum bklm yok fırsat buldukça yatıp dinleniyorum

Aman ne çok yormuşsun kendini abla

Ben de öyleyim abla ya yalan söyleyemiyorum açığa çıkınca utanacağımı bildiğim için doğrusunu söylüyorum

Ben geldim de o kadar bitkinim ki uyuyakalabilirim
dün çalışkan şirindim :))))
aa benim biriktirdiğim asla açığa çıkmaz ben söylemezsem o kadar iyi zulalarım yalan söylemeyi kendime yediremiyorum çocukken de öyleydim dayağı yiyecek olsam bile söyleyemezdim zaten saftiriğin tekiydim ki :))))
sen uyu o zaman gülüm güzel rüyalar gör inşallah allah rahatlık versin şimdiden

çok şükür iyilermiş güvendelermiş .
yediklerini de yakarsın hızlıca gülüm sen dediğin gibi yarına dikkat etmeye başla yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…