- 8 Mart 2020
- 5.916
- 28.490
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.561
Âmin canım bizimde okunuyor bütün camilerdenBurada sela okunmaya başladı, yıllar önceki gibi...
Rabbim bir daha yaşatmasın
Aman ne çok yormuşsun kendini ablabu gün 3 kere kahvaltı hazırladım ayrı ayrı pişir taşır bir hoş oldum öğle eşim geldi gitti , ardından benim sıpa fır fır döndü arkadaşı gelip alana kadar onu yolladım hemen banyoya girdim çıktım kuaförü aradım allahtan 20 dk müsaitiz dediler gittim dönüşte tontişime gittim(ben kuaföre giderken aramıştı )
5 den sonra 2 komşuya hayırlı olsun ve güle güle demek için uğradım (tayinleri çıktı gidecekler) ikisi de yine yoktu ama eşleri vardı , eve geldim yemek yok diye kolları sıvadım ablam aradı söz alışverişine çıkmışlardı gelin kızla onu anlatırken kapı çaldı evde bulamadığım komşu gelmiş içeri de girmedi kapı ağzın da konuştuk helalleştik 6 ya doğru eşim geldi o ara diğer evde bulamadığım komşum da geldi helalleştik akşam 7 buçuk olmadan yemeği yetiştirdim şükür , çamaşır vardı 2 sepet katla yerleştir derken ben çok yoruldum yattım uyudum 11 e doğru kalktım yemek yememiştim acıkmışım 2 kase cacık yedim mutfağı temizleyip topladım benim sıpa eve anca düştüüü ve açım dediona yemek ısıttım kaldırdım benim yine uykum geldi yaaaa öğleden sonra dışarıda olunca benim her şey sekteye uğruyor yada ben tembelliğe alışmışım lay lay lomm iş yapmaya ondan ondann
Ben de öyleyim abla ya yalan söyleyemiyorum açığa çıkınca utanacağımı bildiğim için doğrusunu söylüyorumaa çok güzel biriktiririm minnacık harçlık alıyorum ya her ay ama onu da annem de kalıcam bu defa orda harcarım annemin epi topu 1200 tl geliri var zulamı da eşim bilir sorarsa hiç yalan söyleyip kıvıramam direk ne kadarım var dökülüyorum yaaaaa
Ben geldim de o kadar bitkinim ki uyuyakalabilirimSohbete gelen yok mu kızlar
Biberonun ucunu atmak değilde midesini bulandıracak birşeyler sürsen, çemenotu yada viks gibiBu gece biberon ucunu atayım görmeden konusayim
Kaç kere konustum hatta öğretmeni biberonla ılgili bi konu işler konuşma yaparım sizede söylerim biraktirirsiniz demişti
Virüs çıktı kaldı yeniden başlıyayım
teşekkür ederim cnm.ayy çok geçmiş olsun canım kanım çekildi inşallah geçer bıran evvel çok zarar görülmeden
aynen hepsi bir günde oldu. neyse ki teyzemler iyi.Başınız sağolsun
Ve geçmiş olsun. Üst üste gelmiş hepsi ☹
Allah razı olsun. kurtuldular şimdi annemlerde kalacaklar bir süre.Başınız sağ olsun. Enistene ve teyzene de gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda kurtarıldilar haberini alırsın
Allah razı olsun cnmBaşınız sağolsun canım ya
Rabbim yardımcıları olsun hepsinin
Allah razı olsun. Allah kötü günde yar ve yardımcımız olsun inşallah.Ah canım ne kadar zor Allah tüm darda olanlara içinde de onlara yardım etsin inşallahbaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
teşekkür ederim. kurtuldular çok şükür.Başınız sağ olsun ben de aynı bölgedeyim doğu karadenizde insan korkuyor.insallah sag salim kurtulurlar
Allah razı olsun teşekkür ederim.zumazuma cokk gecmis olsun canim teyzenlere rabbim yardimcilari olsun.
Basiniz sagolsun allah rahmet eglesin mekani cennet olsun enisteninde
Allah razı olsun. kurtuldular çok şükür. annemde kalacaklar bir süre.zumazuma
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun Eniştenin inşallah.
Teyzenle eniştende Rabbim yardım etsin, bir an evvel kurtarılırlar İnşallah
Allah razı olsun cnm.zumazuma başınız sağolsun, selde kalanlarınıza Allah yardım etsin.
Allah razı olsun canım.Öncelikle yeni işin hayırlı olsun canım
Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlarınasabır versin
Rabbim teyzenlerin yardımcıları olsun canım Allah herkezi korusun çaresiz bırakmasın
Allah razı olsun canım.Allah
Rabbim korusun her türlü afetten yaAllah yardımcınız olsun Canım
Allah razı olsun cnm.Kızlar selamlar
Nasılsınız herşey yolundadır umarım
Ben dün ve bugün izinliydim yeni bakıcıyla kalabilmek için ama bakıcımızın babası vefat etti ne yazık ki dün geceve bu hafta gelemeyecek doğal olarak tabii, ben de ne yapacağımı düşünüyorum kara kara
Artı büyük kızımın okul işlerine koşturuyorum
Anaokuluna devam edecekti yine ama rapor almaya gittiğimiz yerde gerek olmadığını söylemişler şimdi ilkokul 1 için ne yapsak diye düşünüyoruz
zumazuma Allah yardımcınız olsun canım, Allahım tez vakitte kurtarsın teyzenleri
Ve başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
Allah razı olsun.U UcanSupurge canım başınız sağolsun teyzenlerde inşallah kurtulmuşlardır geçmiş olsun
Allah razı olsun. Evet kurtuldular çok şükür şimdi annemlerde kalacaklar bir süre.zumazuma başınız sağ olsun gülüm eniştenin mekanı cennet olsun allah teyzene de sabırlar versin
ayy ben tv de izlemeyince selden bu gece haberim oldu ne oldu teyzenleri kurtuldu mu gülüm haber aldınız mı, inşallah iyilerdir
Bu hiç aklıma gelmemişti denicem sabahBiberonun ucunu atmak değilde midesini bulandıracak birşeyler sürsen, çemenotu yada viks gibi
Yat dinlen canımBen geldim de o kadar bitkinim ki uyuyakalabilirim
büyük çişini yapıyorsa yetiyordur gülüm hem daha bismillah 3 günlük iyice güçlü emmeye başladıkça sütün de ona göre gelecek ki , sen kendine dikkat et gülüm dikişleri zorla , ağrım azaldı diyip hemen dolanmaya kalkmahb abla çok şükür ilk gunlere göre toparladim baya ağrılarım azaldı dikişler oturup kalkarken biraz çok olunca zorluyor bebiste yavaş yavaş iyice alıştı gibi emiyor şükür ama yetip yetmediği konusunda tereddütteyim ☺
Rabbim gönlüne ferahlık versin kaptanımYat dinlen canım
Bende efkarlı günümdeyim
Bende biraz BDV takılacağım, bakayım millette ne dertler varmış, halime şükredeyim biraz
aminnnn şimdi burada da okundu bittiBurada sela okunmaya başladı, yıllar önceki gibi...
Rabbim bir daha yaşatmasın
pratik zekalı çocuk :) liderlik kanı kişiliği var bu çocukta inan kiAh ah sandalye getirmedim tezgahın önüne bir süre, fırını açıp kapağına bastı, kapağı bozdu, tam kapanmıyor şimdi
"Karadenizli bu" diyorum ben, aynı dayilarımın huyu suyupratik zekalı çocuk :) liderlik kanı kişiliği var bu çocukta inan ki
Sagol canımRabbim gönlüne ferahlık versin kaptanım
Geçmiş olsun canımiyi geceler arkadaşlar. Neyseki çayelinde teyzemler iyi durumda. şehir merkezinde annemlerde kalacaklar. Dün de iş çıkışında eşim aldı beni, direkt cenaze evine gittik. yol uzundu, giderken yol üstünde pizza yedik cenaze evine aç gitmeyelim diye. dün cenaze evine gitmek için araba kiralamıştık. bugünde bizdeydi araba. gezelim dedik. ortaköye gittik. orda da kumpir meşur gidince ondan yedik. ben bu hafta hiç dikkat edemedimdüzenim çok bozuldu. yarın toparlamaya başlayacağım
benim oğlan küçükken biberonu bıraktırmak için ona özel cicişli bardak aldım sonra onunla komşuculuk oynadık komşum gel de mutfakta içeceklerimizi hazırlayalım dedim onun bardağına süt nesquik benim bardağıma sıcak süt nescafe koydum ayy komşum karşılıklı şöyle keyif yapalım demi ama diye biz sütleri diktik kafaya öyle öyle alıştı biberonu bıraktı hadi komşu , komşuuuu demeye başladı bardağını alıp gösterip:)Bu gece biberon ucunu atayım görmeden konusayim
Kaç kere konustum hatta öğretmeni biberonla ılgili bi konu işler konuşma yaparım sizede söylerim biraktirirsiniz demişti
Virüs çıktı kaldı yeniden başlıyayım
Yapıyor abla bklm insAllah ediyorum bklm yok fırsat buldukça yatıp dinleniyorumbüyük çişini yapıyorsa yetiyordur gülüm hem daha bismillah 3 günlük iyice güçlü emmeye başladıkça sütün de ona göre gelecek ki , sen kendine dikkat et gülüm dikişleri zorla , ağrım azaldı diyip hemen dolanmaya kalkma
dün çalışkan şirindim :))))Aman ne çok yormuşsun kendini abla
Ben de öyleyim abla ya yalan söyleyemiyorum açığa çıkınca utanacağımı bildiğim için doğrusunu söylüyorum
Ben geldim de o kadar bitkinim ki uyuyakalabilirim
çok şükür iyilermiş güvendelermiş .teşekkür ederim cnm.
aynen hepsi bir günde oldu. neyse ki teyzemler iyi.
Allah razı olsun. kurtuldular şimdi annemlerde kalacaklar bir süre.
Allah razı olsun cnm
Allah razı olsun. Allah kötü günde yar ve yardımcımız olsun inşallah.
teşekkür ederim. kurtuldular çok şükür.
Allah razı olsun teşekkür ederim.
Allah razı olsun. kurtuldular çok şükür. annemde kalacaklar bir süre.
Allah razı olsun cnm.
Allah razı olsun canım.
Allah razı olsun canım.
Allah razı olsun cnm.
Allah razı olsun.
Allah razı olsun. Evet kurtuldular çok şükür şimdi annemlerde kalacaklar bir süre.
iyi geceler arkadaşlar. Neyseki çayelinde teyzemler iyi durumda. şehir merkezinde annemlerde kalacaklar. Dün de iş çıkışında eşim aldı beni, direkt cenaze evine gittik. yol uzundu, giderken yol üstünde pizza yedik cenaze evine aç gitmeyelim diye. dün cenaze evine gitmek için araba kiralamıştık. bugünde bizdeydi araba. gezelim dedik. ortaköye gittik. orda da kumpir meşur gidince ondan yedik. ben bu hafta hiç dikkat edemedimdüzenim çok bozuldu. yarın toparlamaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?