Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol canim aslinda dondurma menude hic yoktu. Kizim cocuk parkindan gelmedi aciktim dondurma verecem diye kandirip eve getirdim
O yerken benimde canim istedi brokoli pisiriyordum. brokoliyi beklerken biraz dondurma kaşıkladım
Miktar olarak az neyseki

Pnrrr-12
Gözlerim seni arıyor canım, nerelerdesin
Sorma kaptanım cok koptum buradan buda beraberinde fazla yedim anlamına geliyor bide bu ara almanya gidebilme ihtimalim varken bi dur diyim dedikce sanki daha cok yiyorum sen ne durumdasin, yorumun altına ekledign ne öyle :)

17 Temmuz Menüm
12.00: 2 dilim pizza (@lina0156 sen aklıma getirdin buzluğa attığım aklıma geldi)
5 acı biber
__
16.00: 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü

2 lt su
Keçiboynuzu özü içmenin özel bir nedeni var mı bilmiyorum ama kilo yapma konusunda birebir.
İlla içmen gerekiyorsa sabah aç karnına iç canım

Muhallebi olmasa çok güzel diyecektim canım.
Kaçamaklara sadece Cuma günü iyi bir eksi ile geldiğimizde hak kazanıyoruz.

Peynir ve yumurta aynı öğünde olmazsa daha hızlı kilo verebilirsin canım.
Akşam öğününü de biraz daha erkene çekmen mümkünse çok iyi olur canım

annemler gitti bugun(
icime bisey oturdu sanki
hic bisey yapasim yoktu bugun
yemek bile yapmadim.bizluktan hazir yiycekler cikardim
Uzağa gittiler diye öyle hissediyorsun.
Bizde burada yılda 2-3 kere ancak görüşebiliruz.

5 öğün ve hepsi dopdolu
Ekmekler fazla değil çok fazla canım, birden bırakmak zorlayabilir belki ama en azından 2'ser dilime indirmelisin.
4 hurma yine fazla, 1 yada en fazla 3 adet olmalı, hurmayı tekli rakamlarda tükettiğimizde protein etkisi yapar, çift rakamlar ile tükettiğimizde karbonhidrat etkisi yapar.
Öğünlerini saatleri ile birlikte yazmalısın.
Akşam 7 'den sonra hiçbir şey yememeye çalış, zira sindirim sistemi saat 9 'da durur ve ileride safra kesesi hastalıkları problemin olabilir.

Son düzenleme:
Başlangıç için gayet güzel bir menü
Öğünler arasında yukarı da düzenlediğim şekilde boşluk bırakırsan okurken kolay olur :))

17.07.2020

15:00
Soguk yeşil çay

19:00
6 kaşık kıymalı taze fasulye
Yogurtlu semizotu salatası

23:00
1 kase kıraz

Su :2lt
Spor 5km yuruyuş 180 puan @zsaracoglu
Çok az yemişsin ama gece 11 'deki kiraz olmamış canım, mümkünse gündüz tüketmeye çalış :))

17 temmuz cuma
12:30 bir kase çorba bir avuç kadar tavuk

19:30 bir orta boy salkım beyaz üzüm ve bir dilim kavun

gün boyu çay ve su
spor yok.
Çok az yemişsin ama meyvelerin saati geç olmuş canım daha erkene alırsan daha güzel sonuçlar alırsın

18 temmuz
Sabah: sucuklu omlet 2" yumurtadan
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalık bir fincan çay

Öğlen:bir kase mercimek çorbası

Akşama taze fasulye bir kase yoğurt var ❤
Öğünleri saatleri ile birlikte yediklerimizi miktarları ile birlikte yazıyoruz.
Birde yukarı da düzenlediğim şekilde öğünler arasında boşluk bırakırsan gözlerimiz yorulmaz :))

Keçiboynuzu özünün saati iyi olmuş
Magnum olmasa çok güzel diyecektim :))

18 temmuz cumartesi
10:00 filtre kahve

12:00 2 yumurta, 2 yk lor peynir 5 adet zeytin bir dilim ekmek

17:00 5 adet köfte
muhtemelen 21:00 civarı yine kahve içerim.
Menün güzel canım, afiyet olsun.
Yukarıda düzenlediğim şekilde öğünler arası boşluk bırakırsan memnun olurum :))

Gayet güzel, afiyet olsun canım

Poğaça olmamış tabiki, sende biliyorsun zaten :))
Evde maden suyu bulundurup aklına şekerli ve karbonhidratlı besinler geldiğinde madensuyu içersen kazasız atlatırsın günü canım

Yemek saatinin geç olması dışında problem yok, onuda açıklamışsın zaten canım

Muhallebi olmasa çok güzel diyecektim canım.
Kaçamaklara sadece Cuma günü iyi bir eksi ile geldiğimizde hak kazanıyoruz.
Normalde tatlıyı komple bıraktım ama kayınvalidemin ısrarla ‘ye’ demesine daha fazla direnemedim aylar sonra ilk kez evine gittik de yemekte de az yiyince azcık ucundan yedim mecbur muhallebiyi
Ama şans eseri cuma yemişim kaçamak günü

Sorma kaptanım cok koptum buradan buda beraberinde fazla yedim anlamına geliyor bide bu ara almanya gidebilme ihtimalim varken bi dur diyim dedikce sanki daha cok yiyorum sen ne durumdasin, yorumun altına ekledign ne öyle :)
Seninle aynı sayılırım canım, biliyorsun bende ödem sorunu çok fazla, bu aralarda spor yapmadığım ödem yine var 70.5-72.5 arası geziniyorum.

Cuma olduğu gözümden kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…