Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet kaptanım çok istiyorum öğlen aç karnıma yürüyüşe çıkacağım elimden geleni yapacağım

Sauna eşofman kilo vermede çok etkili canım, terlemeyi artırarak, toksin atımını sağladığı için kilo verimi hızlanıyor,tavsiye ederim, tabi sabah yada akşam yürümek lazım.

Gunaydın kızlar kilo bildireym kendimce baslangic yapiyorm bakalm almanya gidene kadar ne verirsem kardır:

En son burda bildirim yaptigimda 69.5 di sanirim
Bugun: 70.2
Bende bugün bi başlangıç yaptım, bugünki kilom saklı kalsın, umarım Cumaya izin kilomu görüp listeye girebilirim.
24 Ağustos'ta okullar açıldığında ne kadar zayıf olursam o kadar iyi hissedeceğim

Günaydın kızlar❤
Cuma 82,6
Bugün 83
Pazartesi eksi olmak Cuma günü eksi olmanın garantisi oluyor.
Haftasonu fazla kaçırınca Cumaya kadar toparlamakla zaman kaybediyoruz canım.
Bugünden itibaren azami gayret göster canım.
Bayrama 7 li rakamları görerek girmek motivasyonu artırır.

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugun 72.6
Hafta sonu fazla dikkat edemedim

Bugünden itibaren azami gayret göster lütfen :))

Cuma günü eksi olmanın garantisi Pazartesi eksi olmaktan geçiyor.

Mrblar kızlar kilo bildirimim
Cuma: 93.2
Pazartesi: 92
Fark: -1.2
Canım senin şimdi lohusalikta metabolizman çok hızlı çok sıkmadan rahatlikla kilo verirsin ekmek,tatli ve paketli gydalardan uzak dur bir de porsiyon kontrolü tamamdır. Bebise bol süt olsun

Maşallah diyelim
Bu günleri iyi değerlendirirsen o kadar rahat edersin
insAllah canım gereksiz karbonhidrat almamaya çalışıyorum biraz daha düzene gireyim menü de vermeye başlıca insAllah
Canım senin şimdi lohusalikta metabolizman çok hızlı çok sıkmadan rahatlikla kilo verirsin ekmek,tatli ve paketli gydalardan uzak dur bir de porsiyon kontrolü tamamdır. Bebise bol süt olsun
insAllah cnm saolasin dikkat etmeye çalışcam avantaja çevirmek icin

Adetli olmana rağmen eksideysen muhteşemsin
Doğumda kalan parçadan dolayı yoğun bir kanamam var. adetliyken kilo bildirimi yapıyor muyuz .Ve 2 gündür bildirim yapamadım netim yok eşimden bağlanıyorum. Dünkü menüyü de paylaşamadım kaçamağım vardı. Dikkat etmeye çalışacağım . İnşaallah bu cumaya kadar 63 kiloyu görürüm.

Ne zaman doğum yaptın canım. Benim 3 aylık bir oğlum var. Normal doğum yaptığımda 1 ay boyunca çatı ağrım vardı. Kaslarım çok ağrıyordu sandalyeye oturur pozisyonu yapıyordum iyi geliyordu tabi dikişlerim iyileştikten sonra yaptım

Pazartesi kilo bildirimim
Cuma günü 70.2
Bugun 69.8
Fark -400 gr
Çok iyi
Günaydın kızlar❤
Cuma 82,6
Bugün 83

Mrblar kızlar kilo bildirimim
Cuma: 93.2
Pazartesi: 92
Fark: -1.2
Bu dönemi çok iyi değerlendiriyorsun
Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugun 72.6
Hafta sonu fazla dikkat edemedim
Bi daha
Merhabalar
cuma 64.5 kilo
Bugün 64.2 kilo
3 gündür adetliyim . Kilom Doğru mudur acaba
Regl döneminde olmana rağmen ekside olman harika canım
doğum öyle kolay iş mi kuzum senin her bi tarafların ağrır şimdi Allah şifa versin

E evseem ilk sayfada takım kurallarımız var, okuyup kabul edersen yine orada ki "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurabilirsen seni tanıyalım
Adı: Betül
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: öğrenci
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 70.9
Hedef:60.9
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır yarışmadım
Kilo alma nedeniniz : şöyle başlayalım ortaokuldan sonra çok hareketsizdim ve içime kapanmaya başladım bu da beraberinde kiloyu getirdi yemek çok yemesem bile abur cubur dan vazgeçmediğim için atıştırmalık yediğim için daha çok kilo almaya başladım ama 70 in üstünü hiç tahmin etmezdim 75 tim ama yediklerime dikkat ederek ve yürüyüşle yaklaşık 4 kilo verdim şimdi inşallah sizlerle beraber hedefime ulaşacağım..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: üniversite sınavına hazırlanıyorum öğrenciyim Malatya'da yaşıyorum başka aklıma bişey gelmiyor şimdilik bu kadar :)

Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum umarım başarabilirim ilk defa buraya üye olduğum için fazla hakim değilim bir hatam olursa kusura bakmayın hanımlar

Bugünden itibaren azami gayret göster lütfen :))

Cuma günü eksi olmanın garantisi Pazartesi eksi olmaktan geçiyor.
Kahvaltida ekmek yemedim canim bugunu ekmeksiz gecirmeyi dusunuyorum yarina arti giderse tekrar eksiye gecerim inşallah hafta sonlari dahha dikkatli olacam artik

Anaam minnoş bir genç kız hoş geldin canım insallah fazlalıklardan kurtuluptam anlamıyla çıtır bir genç olursun. Ben de elif 32 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…