- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.121
cumaya kadar halledersin canım senGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugun 72.6
Hafta sonu fazla dikkat edemedim
Teşekkür ederim canımHarikasin canim ya
Evet kaptanım çok istiyorum öğlen aç karnıma yürüyüşe çıkacağım elimden geleni yapacağım
Bende bugün bi başlangıç yaptım, bugünki kilom saklı kalsın, umarım Cumaya izin kilomu görüp listeye girebilirim.Gunaydın kızlar kilo bildireym kendimce baslangic yapiyorm bakalm almanya gidene kadar ne verirsem kardır:
En son burda bildirim yaptigimda 69.5 di sanirim
Bugun: 70.2
Pazartesi eksi olmak Cuma günü eksi olmanın garantisi oluyor.Günaydın kızlar❤
Cuma 82,6
Bugün 83
Maşallah diyelimMrblar kızlar kilo bildirimim
Cuma: 93.2
Pazartesi: 92
Fark: -1.2
Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugun 72.6
Kiz öğlen çıkma başına güneş gecer sıcak çarpar hasta olursunEvet kaptanım çok istiyorum öğlen aç karnıma yürüyüşe çıkacağım elimden geleni yapacağım
Canım senin şimdi lohusalikta metabolizman çok hızlı çok sıkmadan rahatlikla kilo verirsin ekmek,tatli ve paketli gydalardan uzak dur bir de porsiyon kontrolü tamamdır. Bebise bol süt olsunMrblar kızlar kilo bildirimim
Adetli olmana rağmen eksideysen muhteşemsinMerhabalar
cuma 64.5 kilo
Bugün 64.2 kilo
3 gündür adetliyim . Kilom Doğru mudur acaba
insAllah canım gereksiz karbonhidrat almamaya çalışıyorum biraz daha düzene gireyim menü de vermeye başlıca insAllahMaşallah diyelim
Bu günleri iyi değerlendirirsen o kadar rahat edersin
insAllah cnm saolasin dikkat etmeye çalışcam avantaja çevirmek icinCanım senin şimdi lohusalikta metabolizman çok hızlı çok sıkmadan rahatlikla kilo verirsin ekmek,tatli ve paketli gydalardan uzak dur bir de porsiyon kontrolü tamamdır. Bebise bol süt olsun
Doğumda kalan parçadan dolayı yoğun bir kanamam var. adetliyken kilo bildirimi yapıyor muyuz .Ve 2 gündür bildirim yapamadım netim yok eşimden bağlanıyorum. Dünkü menüyü de paylaşamadım kaçamağım vardı. Dikkat etmeye çalışacağımAdetli olmana rağmen eksideysen muhteşemsin
Ne zaman doğum yaptın canım. Benim 3 aylık bir oğlum var. Normal doğum yaptığımda 1 ay boyunca çatı ağrım vardı. Kaslarım çok ağrıyordu sandalyeye oturur pozisyonu yapıyordum iyi geliyordu tabi dikişlerim iyileştikten sonra yaptımKızlar ya benim kasıklarım böyle tutulmuş gibi acıyor gebeliğin son aylarında vardı çatı ağrısı mi deniyordu artık neyse hala geçmedi acaba doğumdan kaynaklı mi devam ediyor ki biraz zorlandım kendimi fazla mı kastım ki
Çok iyiPazartesi kilo bildirimim
Cuma günü 70.2
Bugun 69.8
Fark -400 gr
Günaydın kızlar❤
Cuma 82,6
Bugün 83
Bu dönemi çok iyi değerlendiriyorsunMrblar kızlar kilo bildirimim
BiGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugun 72.6
Regl döneminde olmana rağmen ekside olman harika canımMerhabalar
cuma 64.5 kilo
Bugün 64.2 kilo
3 gündür adetliyim . Kilom Doğru mudur acaba
doğum öyle kolay iş mi kuzum senin her bi tarafların ağrır şimdi Allah şifa versinKızlar ya benim kasıklarım böyle tutulmuş gibi acıyor gebeliğin son aylarında vardı çatı ağrısı mi deniyordu artık neyse hala geçmedi acaba doğumdan kaynaklı mi devam ediyor ki biraz zorlandım kendimi fazla mı kastım ki
Adı: Betül
Kahvaltida ekmek yemedim canim bugunu ekmeksiz gecirmeyi dusunuyorum yarina arti giderse tekrar eksiye gecerim inşallah hafta sonlari dahha dikkatli olacam artikHaftasonu fazla kaçırınca Cumaya kadar toparlamakla zaman kaybediyoruz canım.
Bugünden itibaren azami gayret göster lütfen :))
Cuma günü eksi olmanın garantisi Pazartesi eksi olmaktan geçiyor.
Anaam minnoş bir genç kız hoş geldin canım insallah fazlalıklardan kurtuluptam anlamıyla çıtır bir genç olursun. Ben de elif 32 yaşındayımAdı: Betül
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: öğrenci
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 70.9
Hedef:60.9
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır yarışmadım
Kilo alma nedeniniz : şöyle başlayalım ortaokuldan sonra çok hareketsizdim ve içime kapanmaya başladım bu da beraberinde kiloyu getirdi yemek çok yemesem bile abur cubur dan vazgeçmediğim için atıştırmalık yediğim için daha çok kilo almaya başladım ama 70 in üstünü hiç tahmin etmezdim 75 tim ama yediklerime dikkat ederek ve yürüyüşle yaklaşık 4 kilo verdim şimdi inşallah sizlerle beraber hedefime ulaşacağım..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: üniversite sınavına hazırlanıyorum öğrenciyim Malatya'da yaşıyorum başka aklıma bişey gelmiyor şimdilik bu kadar :)
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum umarım başarabilirimilk defa buraya üye olduğum için fazla hakim değilim bir hatam olursa kusura bakmayın hanımlar
Hoşbuldum inşallah elif ablacım memnun oldumAnaam minnoş bir genç kız hoş geldon
Anaam minnoş bor genç kız hoş geldin canım insallah fazlalıklardan kurtuluo tam anlamıyla çıtır bir genç olursun. Ben de elif 32 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?