Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın
Cuma 82
Bu sabah 82
Pazartesi için yine iyi. artı olmaktan iyidir.

Günaydın
Cuma : 67.5
Bugün : 66.8
tebrik ederim cnm

Çok iyi Cumaya çok güzel yüzde geliyor
inşallah :)

Pazartesi kilo bildirimim
Cuma günü 70.2
Bugun 69.8
Fark -400 gr
tebrik ederim cnm

Çok güzel canım, bu hafta takımımıza 1.lik gelecek gibi gözüküyor
inşallah inşallah :) geçen haftanın acısını çıkaracağım :)

Mrblar kızlar kilo bildirimim
Cuma: 93.2
Pazartesi: 92
Fark: -1.2
tebrik ederim cnm.

Merhabalar
cuma 64.5 kilo
Bugün 64.2 kilo
3 gündür adetliyim . Kilom Doğru mudur acaba
tebrik ederim cnm

Hoşgeldin aramıza

bugün 8 günlük oldu cnm oğlum yaa daha sürebilir yani normal demek ki squat mı yapiyordun dikislerim düzelsin de yapayım bende
Bu dönemi çok iyi değerlendiriyorsun
insAllah cnm saolasin
doğum öyle kolay iş mi kuzum senin her bi tarafların ağrır şimdi Allah şifa versin
amin cnm saolaisn
tebrik ederim cnm.
saol cnm

Valla motivasyonum kırılmadı desem yalan olur
Bir tuhafım bu gün ellerim şiş ayaklarım şiş, karnım şiş sıcaktan mıdır nedir anlamadım, regly dönemimde değil, ekmeği ilk haftadan daha azaltmama rağmen bu şişlikler neden anlamadım bir poğaçanın yapacağı iş değil bu sanırım menapoza doğru gidiyorum ya da kortizonlu alerji ilacım bana oyun oynuyor bilemiyorum. Bugün hızlı tempo 45 dk yürüdüm yeşil çayı ve suyu arttıracağım bakalım ne olacak. Eşimin evde olduğu bu haftayı almadan atlatsam ona bile razıyım, sürekli mutfaktayım bacım ya ruhum daraldı yeminletermal şortumu giydim evde iş yapıyorum denize gitti de nefes aldım azıcık

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza
19 yaş genceciksiiiiinnnn hemen gider o kilolar

Slmmm kizlarr maalesef +400 insallah cumaya kadar toparlarim. Ne yazıkki Haftasonu kaçamağı oldu
Lütfen dikkat et canım ya, kolay kilo verilmiyor biliyorsun.
Cuma günü eksi ile gelmeni umuyorum, listede olduğunu unutma lütfen

bugün 8 günlük oldu cnm oğlum yaa daha sürebilir yani normal demek ki squat mı yapiyordun dikislerim düzelsin de yapayım bende
2 ay geçmeden yürüyüş hariç hiçbir sporu yapma canım, hele de squat asla.
Ağrılarının olması çok normal, henüz çok yenisin zira, 1ay hatta 2 aya yakın sürebilir ağrıların

Merhaba
cuma 75
Bugun 74.200
umarım devamı gelir. Menülerim hala çok çok dolu maalesef ama abur cubura dikkat etmeye çalışıyorum en azından
Dikkat etmeye devam edersen devamı gelir tabi.
Sadece bildirimlere değil, sohbete de bekleriz

Hoşgeldin Betülcüm, yaşın çok küçük metabolizman canavar gibidir şimdi senin, çok kolay kilo verirsin.
Yaşın küçük olduğu için sana bir tavsiyem olacak, kapı yada koridor barfiksi alırsan günde 3 defa 10 'ar dakikadan yarım saat sallansan boyunda 3-5 cm uzar

insAllah cnm saolasin
amin cnm saolaisn
saol cnm
Allahim analı babali büyütmeyi nasip etsin insallah canim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun

Lütfen dikkat et canım ya, kolay kilo verilmiyor biliyorsun.
Cuma günü eksi ile gelmeni umuyorum, listede olduğunu unutma lütfen
Dikkat edeceğim Kaptanim. Almak istemiyorum bende ama birlikte olunca yeniyor cumaya eksiye geçerim insallah.

Hoşbuldum umarım kolaylıkla veririm tavsiyeniz dikkate alacağım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…