- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.141
Pazartesi için yine iyi. artı olmaktan iyidir.Günaydın
Cuma 82
Bu sabah 82
tebrik ederim cnmGünaydın
Cuma : 67.5
Bugün : 66.8
inşallah :)Çok iyiCumaya çok güzel yüzde geliyor
tebrik ederim cnmPazartesi kilo bildirimim
Cuma günü 70.2
Bugun 69.8
Fark -400 gr
inşallah inşallah :) geçen haftanın acısını çıkaracağım :)Çok güzel canım, bu hafta takımımıza 1.lik gelecek gibi gözüküyor
tebrik ederim cnm.Mrblar kızlar kilo bildirimim
Cuma: 93.2
Pazartesi: 92
Fark: -1.2
tebrik ederim cnmMerhabalar
cuma 64.5 kilo
Bugün 64.2 kilo
3 gündür adetliyim . Kilom Doğru mudur acaba
Hoşgeldin aramızaAdı: Betül
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: öğrenci
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 70.9
Hedef:60.9
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır yarışmadım
Kilo alma nedeniniz : şöyle başlayalım ortaokuldan sonra çok hareketsizdim ve içime kapanmaya başladım bu da beraberinde kiloyu getirdi yemek çok yemesem bile abur cubur dan vazgeçmediğim için atıştırmalık yediğim için daha çok kilo almaya başladım ama 70 in üstünü hiç tahmin etmezdim 75 tim ama yediklerime dikkat ederek ve yürüyüşle yaklaşık 4 kilo verdim şimdi inşallah sizlerle beraber hedefime ulaşacağım..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: üniversite sınavına hazırlanıyorum öğrenciyim Malatya'da yaşıyorum başka aklıma bişey gelmiyor şimdilik bu kadar :)
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum umarım başarabilirimilk defa buraya üye olduğum için fazla hakim değilim bir hatam olursa kusura bakmayın hanımlar
HoşbuldummPazartesi için yine iyi. artı olmaktan iyidir.
tebrik ederim cnm
inşallah :)
tebrik ederim cnm
inşallah inşallah :) geçen haftanın acısını çıkaracağım :)
tebrik ederim cnm.
tebrik ederim cnm
Hoşgeldin aramıza
bugün 8 günlük oldu cnm oğlum yaa daha sürebilir yani normal demek ki squat mı yapiyordun dikislerim düzelsin de yapayım bendeNe zaman doğum yaptın canım. Benim 3 aylık bir oğlum var. Normal doğum yaptığımda 1 ay boyunca çatı ağrım vardı. Kaslarım çok ağrıyordu sandalyeye oturur pozisyonu yapıyordum iyi geliyordu tabi dikişlerim iyileştikten sonra yaptım
insAllah cnm saolasinBu dönemi çok iyi değerlendiriyorsun
amin cnm saolaisndoğum öyle kolay iş mi kuzum senin her bi tarafların ağrır şimdi Allah şifa versin
saol cnmtebrik ederim cnm.
Pazartesi eksi olmak Cuma günü eksi olmanın garantisi oluyor.
Haftasonu fazla kaçırınca Cumaya kadar toparlamakla zaman kaybediyoruz canım.
Bugünden itibaren azami gayret göster canım.
Bayrama 7 li rakamları görerek girmek motivasyonu artırır.
Adı: Betül
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Kilo alma nedeniniz : şöyle başlayalım ortaokuldan sonra çok hareketsizdim ve içime kapanmaya başladım bu da beraberinde kiloyu getirdi yemek çok yemesem bile abur cubur dan vazgeçmediğim için atıştırmalık yediğim için daha çok kilo almaya başladım ama 70 in üstünü hiç tahmin etmezdim 75 tim ama yediklerime dikkat ederek ve yürüyüşle yaklaşık 4 kilo verdim şimdi inşallah sizlerle beraber hedefime ulaşacağım..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: üniversite sınavına hazırlanıyorum öğrenciyim Malatya'da yaşıyorum başka aklıma bişey gelmiyor şimdilik bu kadar :)
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum umarım başarabilirimilk defa buraya üye olduğum için fazla hakim değilim bir hatam olursa kusura bakmayın hanımlar
İnşallah inşallahHoşgeldin aramıza
19 yaş genceciksiiiiinnnn hemen gider o kilolar
Lütfen dikkat et canım ya, kolay kilo verilmiyor biliyorsun.Slmmm kizlarr maalesef +400 insallah cumaya kadar toparlarim. Ne yazıkki Haftasonu kaçamağı oldu
2 ay geçmeden yürüyüş hariç hiçbir sporu yapma canım, hele de squat asla.bugün 8 günlük oldu cnm oğlum yaa daha sürebilir yani normal demek ki squat mı yapiyordun dikislerim düzelsin de yapayım bende
Hadi gayret et artık canımslm kizlar cuma 61
bugunde 61
Dikkat etmeye devam edersen devamı gelir tabi.Merhaba
cuma 75
Bugun 74.200
umarım devamı gelir. Menülerim hala çok çok dolu maalesefama abur cubura dikkat etmeye çalışıyorum en azından
İbre yavaş yavaş yukarıya çıkıyorCuma 74.5
Bugun 74.8
Hoşgeldin Betülcüm, yaşın çok küçük metabolizman canavar gibidir şimdi senin, çok kolay kilo verirsin.Adı: Betül
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Allahim analı babali büyütmeyi nasip etsin insallah canim. Sağlıklı hayırlı evlat olsunbugün 8 günlük oldu cnm oğlum yaa daha sürebilir yani normal demek ki squat mı yapiyordun dikislerim düzelsin de yapayım bende
insAllah cnm saolasin
amin cnm saolaisn
saol cnm
Dikkat edeceğim Kaptanim. Almak istemiyorum bende ama birlikte olunca yeniyorLütfen dikkat et canım ya, kolay kilo verilmiyor biliyorsun.
Cuma günü eksi ile gelmeni umuyorum, listede olduğunu unutma lütfen
Hoşbuldum umarım kolaylıkla veririmHoşgeldin Betülcüm, yaşın çok küçük metabolizman canavar gibidir şimdi senin, çok kolay kilo verirsin.
Yaşın küçük olduğu için sana bir tavsiyem olacak, kapı yada koridor barfiksi alırsan günde 3 defa 10 'ar dakikadan yarım saat sallansan boyunda 3-5 cm uzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?