Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 ay geçmeden yürüyüş hariç hiçbir sporu yapma canım, hele de squat asla.
Ağrılarının olması çok normal, henüz çok yenisin zira, 1ay hatta 2 aya yakın sürebilir ağrıların
Spor yapamam zaten de kasık ağrısı için yapabileceğim birşeyse denetim demiştim beklerim artık bende yürüyüş yapmaya çalışcam ama cumartesi günü yürüyüş yaptık markete gidip geldik iyi geldi
Allahim analı babali büyütmeyi nasip etsin insallah canim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun
Sağol canım Allah razı olsun amin inşAllah

Hoş geldin hızlı metabolizman ile hemencik gider o kilolar

Hoş geldin canım grubumuzun en genç ve en fit adayı olacaksın doğru yerdesin
Slmmm kizlarr maalesef +400 insallah cumaya kadar toparlarim. Ne yazıkki Haftasonu kaçamağı oldu
Elooooo cumaya kadar toparlaman lazım yoksa
Cuma 74.5
Bugun 74.8
Kuzum iki ileri bir geri gidiyorsun menü ve kilo bildirimleri hariç daha sık görmek isteriz seni
Çok iyi anlıyorum seni nefret ediyorum aklıma gelince bile deliriyorum her yaz İzmir’e kayınvalidemlere gideriz şükür bu yıl gitmedik kaynım üst katta iki çocuk onlarda biri bizde hele geçen yıl görümcem de gelmişti iki çocuk da onda sıcak bir yandan sürekli tunik eşarp dolaşmak bi yandan

Teşekkürler inşallah

Hoşgeldin canım aramıza
Bende 34yasindayim

Namaria ilk sayfada takım kurallarımız var, okuyup kabul edersen yine orada ki "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurabilirsen seni tanıyalım
merhaba arkadaşlar sevgili 9. takım üyeleri kaderdaşlar
kendimi tanıtayım:

İsmim Almıla
Yaş 33 yaşındayım

Medeni durum:bekarım
Meslek: Mimarım
Şu anda çalışıyomusun: Evet devlet memuruyum
Boy: 1.63
Kilo: 119
Hedef: öncelikli 100 kilo altı sonrasını düşünmedim daha
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : polikistik over hastaysıyım insülin direnci, kötü yeme alışkanlıkları ve baba tarafından kötü genler maalesef
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
5 senedir Hatayda yaşıyorum ailem Mersinde yalnız yaşadığım için hazır yeme alışkanlıklarımdan dolayı son 3 senede çok kilo aldım genel olarak kilo problemi hep vardı ama 90 civarıydı hep şu an 119u gördüm. Aktif olarak KK dualarımız sizinle başlığındaki dua gruplarımızla okumalarımıza devam ediyorum bunların haricinde 10 yaşında bir kedim var yoğun iş temposu, ev vs. derken ömür geçiyor. Desteklerinizi bekliyorum

Hoş geldin canım her şey güzel olacak yeter ki inan ben daha önce 100den 65e indim şimdi ise 91 den 65e indim bu takımda yeter ki gel bol bol motive ol motive et

Hoşgeldin ablacım ben 19 yaşındayım bugün katıldım beraber vereceğiz inşallah

Hoş geldin
Umarım sağlıkla verirsin fazlalıklarını

Hoşgeldin
Birlikte gayret edeceğiz
İyi olacağını düşünüyorum ne kadar versek kardır, bende 83 üm. Yaş avantajını kullan canım valla 40 tan sonra çok zor oluyor, şimdi rahat rahat verirsin

Hoş geldin canım her şey güzel olacak yeter ki inan ben daha önce 100den 65e indim şimdi ise 91 den 65e indim bu takımda yeter ki gel bol bol motive ol motive et

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim biz istersek Allahın izniyle başarırız inşaAllah

Hoşgeldin ablacım ben 19 yaşındayım bugün katıldım beraber vereceğiz inşallah
hoşbuldum ablacım maşaAllah çok gençsin beraberce vereceğiz kiloları inşaAllah
Hoş geldin
Umarım sağlıkla verirsin fazlalıklarını

hoşbuldum inşallah inşallah sağlıcakla kurtuluruz

Hoşgeldin❤
Birlikte gayret edeceğiz
İyi olacağını düşünüyorum ne kadar versek kardır, bende 83 üm. Yaş avantajını kullan canım valla 40 tan sonra çok zor oluyor, şimdi rahat rahat verirsin

hoşbuldum beraberce kurtulacağız inşallah ben de 30 dan sonra zor oluyor diyordum kendime :) ama yaşın önemi yok azimle vereceğiz Allahın izniyle

Kızlar ne kadar sakinlesmis herkes tatilde falan mı gündüz yazisan pek yok sanki ben sabah kahvaltıyı geç yaptım sonra çamaşırlar vardı katlanacak onları hallettim mutfağı topladım dün süpurmüstüm zaten evi tarhana çorbası vardı onu işittim kızımla içtik.
Oğlumu yıkadım yavrum sıcaktan bı gün arayla yıkıyorum terliyor baya o da rahatsız oluyor snrm banyo yapınca mayısıp kalıyor sonra semizotu yemeği yaptım o pişerken kızımla banyoya girdik çıktık makinaya çamaşır attım veeeee şimdi bana da bı uyku bastı hali hazırda minik uyurken bende biraz uyusam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…