- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.161
Spor yapamam zaten de kasık ağrısı için yapabileceğim birşeyse denetim demiştim beklerim artık bende yürüyüş yapmaya çalışcam ama cumartesi günü yürüyüş yaptık markete gidip geldik iyi geldi2 ay geçmeden yürüyüş hariç hiçbir sporu yapma canım, hele de squat asla.
Ağrılarının olması çok normal, henüz çok yenisin zira, 1ay hatta 2 aya yakın sürebilir ağrıların
Sağol canım Allah razı olsunAllahim analı babali büyütmeyi nasip etsin insallah canim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun
Daha mantığını çok anlayamadım grubun olacak inşDikkat etmeye devam edersen devamı gelir tabi.
Sadece bildirimlere değil, sohbete de bekleriz
Hoş geldinAdı: Betül
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: öğrenci
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 70.9
Hedef:60.9
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır yarışmadım
Kilo alma nedeniniz : şöyle başlayalım ortaokuldan sonra çok hareketsizdim ve içime kapanmaya başladım bu da beraberinde kiloyu getirdi yemek çok yemesem bile abur cubur dan vazgeçmediğim için atıştırmalık yediğim için daha çok kilo almaya başladım ama 70 in üstünü hiç tahmin etmezdim 75 tim ama yediklerime dikkat ederek ve yürüyüşle yaklaşık 4 kilo verdim şimdi inşallah sizlerle beraber hedefime ulaşacağım..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: üniversite sınavına hazırlanıyorum öğrenciyim Malatya'da yaşıyorum başka aklıma bişey gelmiyor şimdilik bu kadar :)
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum umarım başarabilirimilk defa buraya üye olduğum için fazla hakim değilim bir hatam olursa kusura bakmayın hanımlar
HoşbuldummHoş geldinhızlı metabolizman ile hemencik gider o kilolar
İlk sayfada ayrıntılı bilgi varDaha mantığını çok anlayamadım grubun olacak inş
Biliyorum parça parça çözücemİlk sayfada ayrıntılı bilgi var
Hoş geldin canım grubumuzun en genç ve en fit adayı olacaksın doğru yerdesinAdı: Betül
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Kilo alma nedeniniz : şöyle başlayalım ortaokuldan sonra çok hareketsizdim ve içime kapanmaya başladım bu da beraberinde kiloyu getirdi yemek çok yemesem bile abur cubur dan vazgeçmediğim için atıştırmalık yediğim için daha çok kilo almaya başladım ama 70 in üstünü hiç tahmin etmezdim 75 tim ama yediklerime dikkat ederek ve yürüyüşle yaklaşık 4 kilo verdim şimdi inşallah sizlerle beraber hedefime ulaşacağım..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: üniversite sınavına hazırlanıyorum öğrenciyim Malatya'da yaşıyorum başka aklıma bişey gelmiyor şimdilik bu kadar :)
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum umarım başarabilirimilk defa buraya üye olduğum için fazla hakim değilim bir hatam olursa kusura bakmayın hanımlar
Elooooo cumaya kadar toparlaman lazım yoksaSlmmm kizlarr maalesef +400 insallah cumaya kadar toparlarim. Ne yazıkki Haftasonu kaçamağı oldu
Kuzum iki ileri bir geri gidiyorsun menü ve kilo bildirimleri hariç daha sık görmek isteriz seniCuma 74.5
Bugun 74.8
Çok iyi anlıyorum seni nefret ediyorum aklıma gelince bile deliriyorumSelam kızlar dün geç geldim şarjım yoktu giresdim sabahtan beri de valiz boşalt yıka derken giremedim
Kilom artılı 65.4 pek dikkat edemedim orda az da yesem akşam yemeği hep 21.00 da oldu ayrı yeme lüksü de yok 3aile gittik
Çocuklarla tatil tatil değil eziyetHandandandan
Teşekkürler inşallahHoş geldin canım grubumuzun en genç ve en fit adayı olacaksın doğru yerdesin
Elooooo cumaya kadar toparlaman lazım yoksa
Kuzum iki ileri bir geri gidiyorsun menü ve kilo bildirimleri hariç daha sık görmek isteriz seni
Çok iyi anlıyorum seni nefret ediyorum aklıma gelince bile deliriyorumher yaz İzmir’e kayınvalidemlere gideriz şükür bu yıl gitmedik kaynım üst katta iki çocuk onlarda biri bizde hele geçen yıl görümcem de gelmişti iki çocuk da onda sıcak bir yandan sürekli tunik eşarp dolaşmak bi yandan
Hoşgeldin canım aramızaAdı: Betül
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
merhaba arkadaşlar sevgili 9. takım üyeleri kaderdaşlarNamaria ilk sayfada takım kurallarımız var, okuyup kabul edersen yine orada ki "9.Takım Tanıtım Formu"nu doldurabilirsen seni tanıyalım
Hoş geldin canım her şey güzel olacak yeter ki inan ben daha önce 100den 65e indim şimdi ise 91 den 65e indim bu takımda yeter ki gel bol bol motive ol motive etmerhaba arkadaşlar sevgili 9. takım üyeleri kaderdaşlar
kendimi tanıtayım:
İsmim Almıla
Yaş 33 yaşındayım
Medeni durum:bekarım
Meslek: Mimarım
Şu anda çalışıyomusun: Evet devlet memuruyum
Kilo: 119
Hedef: öncelikli 100 kilo altı sonrasını düşünmedim daha
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : polikistik over hastaysıyım insülin direnci, kötü yeme alışkanlıkları ve baba tarafından kötü genler maalesef
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 5 senedir Hatayda yaşıyorum ailem Mersinde yalnız yaşadığım için hazır yeme alışkanlıklarımdan dolayı son 3 senede çok kilo aldım genel olarak kilo problemi hep vardı ama 90 civarıydı hep şu an 119u gördüm. Aktif olarak KK dualarımız sizinle başlığındaki dua gruplarımızla okumalarımıza devam ediyorum bunların haricinde 10 yaşında bir kedim var yoğun iş temposu, ev vs. derken ömür geçiyor. Desteklerinizi bekliyorum
Hoşgeldin ablacım ben 19 yaşındayım bugün katıldım beraber vereceğiz inşallahmerhaba arkadaşlar sevgili 9. takım üyeleri kaderdaşlar
kendimi tanıtayım:
İsmim Almıla
Yaş 33 yaşındayım
Kilo alma nedeniniz : polikistik over hastaysıyım insülin direnci, kötü yeme alışkanlıkları ve baba tarafından kötü genler maalesef
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 5 senedir Hatayda yaşıyorum ailem Mersinde yalnız yaşadığım için hazır yeme alışkanlıklarımdan dolayı son 3 senede çok kilo aldım genel olarak kilo problemi hep vardı ama 90 civarıydı hep şu an 119u gördüm. Aktif olarak KK dualarımız sizinle başlığındaki dua gruplarımızla okumalarımıza devam ediyorum bunların haricinde 10 yaşında bir kedim var yoğun iş temposu, ev vs. derken ömür geçiyor. Desteklerinizi bekliyorum
Hoş geldinmerhaba arkadaşlar sevgili 9. takım üyeleri kaderdaşlar
kendimi tanıtayım:
İsmim Almıla
Yaş 33 yaşındayım
merhaba arkadaşlar sevgili 9. takım üyeleri kaderdaşlar
kendimi tanıtayım:
İsmim Almıla
Yaş 33 yaşındayım
Hoş geldin canım her şey güzel olacak yeter ki inan ben daha önce 100den 65e indim şimdi ise 91 den 65e indim bu takımda yeter ki gel bol bol motive ol motive et
hoşbuldum ablacım maşaAllah çok gençsin beraberce vereceğiz kiloları inşaAllahHoşgeldin ablacım ben 19 yaşındayım bugün katıldım beraber vereceğiz inşallah
Hoş geldin
Umarım sağlıkla verirsin fazlalıklarını
Hoşgeldin❤
Birlikte gayret edeceğiz
İyi olacağını düşünüyorum ne kadar versek kardır, bende 83 üm. Yaş avantajını kullan canım valla 40 tan sonra çok zor oluyor, şimdi rahat rahat verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?