- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.181
galiba oyle ablaUzağa gittiler diye öyle hissediyorsun.
Bizde burada yılda 2-3 kere ancak görüşebiliruz.
dogum kutlu olsun canimHerkese hayırlı pazarlar
Hava güzel
32 yaşıma girdim Bugun1 yaş daha aldım yakında belkide beyaz saçlı olabilirim hey giydi gençliğim film şeridi gibi gecti gitti
nice senelere insallah:))
benim saclarim hep beyaz ust taraflar
daha 27 yasindayim
gecmis olsun alalh beterinden korusun canim kiz kardesinmi yoksa erkek kardesinmi evleneenKızlar selam siteye girmek benim ıcın bir sure zor olacak maalesef dun kucuk bı kaza atlattık dugunu olacak kardesımın ayagına tas dustu atele aldılar sukur kırık yok ama kemik te sıyrılma varmıs yarında ortapedı bakacak ayagı sargıda yuruyemıyobuna da sukur ama moralimiz bozuldu salı kına carsamba dugun
bende benimkini aciyim:)
kizim rahat birakmiyo bozuyo bide oyuzden ortaya cikarmak istemiyorum
benimde bugun 3.gunum sen yinede eksideymissinMerhabalar
cuma 64.5 kilo
Bugün 64.2 kilo
3 gündür adetliyim . Kilom Doğru mudur acaba
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayimAdı: Betül
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: öğrenci
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 70.9
Hedef:60.9
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır yarışmadım
Kilo alma nedeniniz : şöyle başlayalım ortaokuldan sonra çok hareketsizdim ve içime kapanmaya başladım bu da beraberinde kiloyu getirdi yemek çok yemesem bile abur cubur dan vazgeçmediğim için atıştırmalık yediğim için daha çok kilo almaya başladım ama 70 in üstünü hiç tahmin etmezdim 75 tim ama yediklerime dikkat ederek ve yürüyüşle yaklaşık 4 kilo verdim şimdi inşallah sizlerle beraber hedefime ulaşacağım..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: üniversite sınavına hazırlanıyorum öğrenciyim Malatya'da yaşıyorum başka aklıma bişey gelmiyor şimdilik bu kadar :)
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum umarım başarabilirimilk defa buraya üye olduğum için fazla hakim değilim bir hatam olursa kusura bakmayın hanımlar
6 yasinda kizim var:)
reglim 3.gunum arti bile bekliyodum sabitim ona bile sevindim :)Hadi gayret et artık canım
hosgeldin canim ben aysemerhaba arkadaşlar sevgili 9. takım üyeleri kaderdaşlar
kendimi tanıtayım:
İsmim Almıla
Yaş 33 yaşındayım
Medeni durum:bekarım
Meslek: Mimarım
Şu anda çalışıyomusun: Evet devlet memuruyum
Boy: 1.63
Kilo: 119
Hedef: öncelikli 100 kilo altı sonrasını düşünmedim daha
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : polikistik over hastaysıyım insülin direnci, kötü yeme alışkanlıkları ve baba tarafından kötü genler maalesef
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 5 senedir Hatayda yaşıyorum ailem Mersinde yalnız yaşadığım için hazır yeme alışkanlıklarımdan dolayı son 3 senede çok kilo aldım genel olarak kilo problemi hep vardı ama 90 civarıydı hep şu an 119u gördüm. Aktif olarak KK dualarımız sizinle başlığındaki dua gruplarımızla okumalarımıza devam ediyorum bunların haricinde 10 yaşında bir kedim var yoğun iş temposu, ev vs. derken ömür geçiyor. Desteklerinizi bekliyorum
27 yasindayim 1 kizim var