Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzağa gittiler diye öyle hissediyorsun.
Bizde burada yılda 2-3 kere ancak görüşebiliruz.
galiba oyle abla
Herkese hayırlı pazarlar
Hava güzel
32 yaşıma girdim Bugun 1 yaş daha aldım yakında belkide beyaz saçlı olabilirim hey giydi gençliğim film şeridi gibi gecti gitti
dogum kutlu olsun canim
nice senelere insallah:))
benim saclarim hep beyaz ust taraflar
daha 27 yasindayim
gecmis olsun alalh beterinden korusun canim kiz kardesinmi yoksa erkek kardesinmi evleneen
ilrendim simdei
bende benimkini aciyim:)
kizim rahat birakmiyo bozuyo bide oyuzden ortaya cikarmak istemiyorum
Merhabalar
cuma 64.5 kilo
Bugün 64.2 kilo
3 gündür adetliyim . Kilom Doğru mudur acaba
benimde bugun 3.gunum sen yinede eksideymissin
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim
6 yasinda kizim var:)
Hadi gayret et artık canım
reglim 3.gunum arti bile bekliyodum sabitim ona bile sevindim :)
hosgeldin canim ben ayse
27 yasindayim 1 kizim var

günaydın kızlar.
diyet konusunda motivasyonumun çok yüksek olduğu bir sabaha uyandım
umarım hafta boyu sürer. bu hafta iyi kilo vermek istiyorum sleepy angel rakibeme duyrulur :)
Oo rakibem ben yenilgiyi kabullendim şimdiden de farkı kapafmaya çalışcam işte fazla acıtmasın
Çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin canım
Kendimdeki 3 yetmez gibi toplam çocuk sayısı kafam kazan gibi oldu asla memnun olmadı küçük hanımlar beyler benim ufaklık suyu sevmedi tamam bakan oldu oturdu ama ortanca hem girmek istiyo hem korkuyo akşama sabaha bi kusur bulup bıt bıt beynimi yedi hiçbişeyden memnun olmaz zaten
Hoşgeldin canım inşallah beraber vericez bu kiloları

Hoşbuldum
Hoşbuldum

Hoşgeldin canım
90grubundan tanışıyoruz zaten iyiki geldin bende hem oraya hem buraya yazıyorum iyi geliyor
Sen sık sık yaz motivasyonun artar

Canım pertim çıkıyor inan benim de misafir de var bulabildiğim her fırsatta gelmeye çalışıyorum günlük rutin ev işleri o kadar çok ütü yaptım ki az önce 20 eşarp , 6 tunik , 5 tshirt, 1 nevresim takımı, 4 pantolon Tırlatmama az kaldı doktorum nerdeeee

Abowww Allah kolaylık versin canım iş bitmiyor bende saolsun tam içim geçmiş kızım karaoke mikrofonunu getirmiş kulağıma dayadı uyandım sonra da minik açıkmış derken hayal oldu

Hoşbuldum canım cok memnun oldum
Hoşbuldum canım inşallah gidecek tüm kilolar
Hoşgeldin canım
90grubundan tanışıyoruz zaten iyiki geldin bende hem oraya hem buraya yazıyorum iyi geliyor
Sen sık sık yaz motivasyonun artar

Çok sağol canım Aynen motivasyon cok önemli gitsin kilolar

bugün 8 günlük oldu cnm oğlum yaa daha sürebilir yani normal demek ki squat mı yapiyordun dikislerim düzelsin de yapayım bende
insAllah cnm saolasin
amin cnm saolaisn
saol cnm
Evet canım. Kaslar çok laşkalaşıyor ondan. Oğlum52 günlükken spora başladım. Sarkma ve ağrılarım azaldı. Termal tayt ile de yağ yakan hareketler yapıyorum ama düzenli değil. Şimdi adetliyim diye ara verdim. Rabbim analı babalı büyütsün canım.

Selam hanımlar inanın hıc musait olamıyorum cok özur dilerim pazar itibariyle daha normal olucam. Tek tek alıntılayamadjm cok Tesekkür ederim kardesım daha ıyı dugun iptal degıl kardesım ayagunı kullanmadı ve sureklı soguk uygulama ıyı geldi ortapedı de gordu sorun yok atelı cıkardık bugun bı aparat var ayguna onu takacak terlik giyecek ustune basabiliyor verilmiş sadakası varmıs kıloma gelince sabıtım ama eminim eksidır gece gex yatıp erken kalkıyoruz

Hoşgeldin Almila,
Bana en yakın üye sensin, Antakya'da mısın
Tek yaşadığın için senin için diyet çok kolay aslında.
Sadece disiplinli olup, tüketmemen gereken besinleri asla almamak, kendine haftalık menüler oluşturup bir önceki günden hazırlığını yapmak ve diyetine sadık kalmak.
Azimli ve disiplinli olduğunda senden bir sen daha çıkar inan, 60 kilo kesinlikle hayal değil.
Aileden gelen genlerin bizi etkilemesi aynı beslenme alışkanlığına sahip olmamız nedeniyledir, eğer beslenme şeklini değiştirebilirsen, aileden farklı bir yol çizersen genler seni çok fazla etkilemez.
Kilo alma geçmişini merak ettim paylaşır mısın.

Son düzenleme:
Hoşbuldum kaptanım
Evet Antakyadayım sen nerde oturuyosun merak ettim
Aslında tek yaşadığım için daha kolay gibi görünüyor evet mantıklı ama ben yoğun çalıştığım için yemek yapmaya üşenip hazır yemeyi çok arttırdım bu 1-2 senedir. Ev yemeğinin tadını unuttum desem yeridir annem ziyaterime gelince yapıyor sağolsun o da çok üzülüyor halime Ama bu hazır yemenin sonu yok onu farkettim elimi taşın altına sokup iş ne kadar yoğun da olsa eve gelip bişeyler hazırlayacağım inşaAllah kendime.
Baba tarafı çok kilolu halam amcam şeker hastası, babam keza 100 kilonun altını görmüş değil ama dediğin gibi herşey beslenmeye bakıyor.

Benim kilo alma geçmişim 13-14 yaşlarımda yatılı fen lisesi kazanarak aileden ayrılmamla başladı çok zayıf bir çocuk değildim öncesinde de 4kg 800 gr doğmuşum zaten annemde gebelik şekeri vs cıkmış
yatılı okulu kazandım anne baba da boşanma arifesindeydi zaten ben lise 1 deyken ayrıldılar sorunlu bi çocukluk geçirdim yatılı okulda da olunca kendimi yemeğe verdim akşam yemekhanede yiyip kantine geçip üstüne bi de tost yiyordum 60 kg gittiğim liseden 90 kg ile mezun oldum hep dalga geçerlerdi okulda vs. o dönemler adet düzenim bozuldu dra gittik polikistik over teşhisi kondu

Ünv de İstanbulu kazandım orda da yurtta kalıyordum 5 sene boyunca 90 civarı seyretti hiç kilo alıp vermedim.
2010 da mezun olduktan sonra bir evlilik yaşadım 1 sene süren sonrasında boşanınca da kendimi yemeğe verdim kilo aldım 102-103 leri gördüm herşeyi arkama alıp kpss ye hazırlanıp hatayı kazandım şu son iki yılda da hep hazır yemeye başladım. sonuç 119 u gördüm...
Ama diyetisyenle bu akşam görüşmeye başlıyoruz daha önce de 10-12 kilo vermiştim ama geri aldım diyeti bırakınca bu sefer daha azimliyim çoraplarımı giyemez ayakta namaz kılamaz oldum çok üzülüyorum..çok uzun oldu hakkınızı helal edin ama benim hikaye böyle

Son düzenleme:
Seninki psikolojik kökenli canım. Duygusal açlık.çoğunuzun öyle dönem dönem aslımda. Sen acını yemekle bastırmışsın.Diyetisyenle birlikte sağlam bir psikolojik destek Almanı öneririm.

Seninki psikolojik kökenli canım. Duygusal açlık.çoğunuzun öyle dönem dönem aslımda. Sen acını yemekle bastırmışsın.Diyetisyenle birlikte sağlam bir psikolojik destek Almanı öneririm.
7 sene anksiyete ve bipolar bozukluk tedavisi gördüm dr tavsiyesiyle ilaçları bıraktım 6 ay önce koruma kontrol tedavisine geçtik.
psikiyatri ve psikolog da bir yere kadar canım onlar da yüzeysel ilgileniyorlar maalesef kalıcı bir çözüm olmadı.

Nihayet totomu koltuğa koyabildim
Sabah kahvaltı, öğlen yemeği, eşimin deniz faslı beslenmesi, akşam yemeği, çay faslı..... çamaşırlar, nevresimler, iki banyo temizliği, ev süpürdüm üstüne de you tube da ecece spor diye bir kanal buldum, yarım saat oradan kol ve bacak egzersizleri yaptım, kollarım çok kötü ona da başlamak lazımdı. Yorgunluktan kemiklerim ayrılıyor resmen. Şimdi bir de gidip menümü yazayım ....

Tek yaşamak cidden avantaj
Kilo konusunda tecrubeli biri olarak şunu diyebilirim ki bir beslenme düzeni oluştur. Haftada bir gün alış veriş yap sebze ve meyve al, etini al. Yemeklerini programla hafta sonu pişir at dolaba, yeni dolaplar iyi zaten yemekler üç dört güne bozulmuyor. Kahvaltını akşamdan hazırla sabah çıkarken at çantana. İş yerine 10 lt lik bir şişe su al, hafta bitene kadar bitirmeye gayret et, beş gün çalışıyorsan mesai saatleri içinde 2 lt suyu kesinleştirmiş olursun. Çantanda da bir su şişesi mutlaka olsun. Günde iki fincan yeşil çay iç ama aktardan al, yaseminle karışım yaptırıyorum ben hem sakinlik veriyor hemde tadı güzel oluyor. Pazara çıkma imkanın varsa, buzluğunu da etkin kullan, malzemelerini hazırla at buzluğa, bir de düdüklü tenceren olsun müthiş pratik oluyor. Aklıma ilk gelenler bunlar planlamak için, çok uzun yıllar çalıştığım için mutfağım hep planlı oldu, sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurum

dedikleriniz çok mantıklı ben de artık haftasonları ve hafta içi bir iki günümü ayırıp programla yemek yapmayı düşünüyorum iş yerinde ortak damacana sebilimiz var bol bol su içiyorum. pazara gitme imkanım olmuyor ama manav market vs sebze almaya başladım sonunda :)
çok teşekkür ederim destekleriniz ve önerileriniz için aklıma takılan şeyleri soracağım zamanla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…