Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş geldin canım
ay o mumbar dolmasını 1 senedir canım çekiyor hiç denk gelmedi. Annem çok guzel yaiar kac kere gittim Adanaya kadin yapmak istedi ama bir bulup alamadık
oh oh gozlemeler lahmacunlar tatilin keyfini çıkarıyorsun canım afiyet olsun
afiyet olsun güzel menü
gayet hafif guzel bir menü
canim disardan yediklerini de ev yemeği tercih edebilirsin. Bir de aslinda sağlıklı yemek yapmak çok kolay mesela kabaklari dilimle biraz zeytin yag baharat tuz at firina yogurtla ye. Ya da ton balığı al salatayla yersin ya da tavuk haska firina at bunlar cok pratik
afiyet olsun güzel
Diyetisyenle daha duzenli güzel menulerin olur iyi yapmışsın canım

Tatil boyunca canınızı cektirirsem kusura bakmayın valla

Hoşbuldum canım çok teşekkür ediyorum

Eğer maddi durumun müsaitse iyi psikoterapistlerden psikoterapi almak iyi gelir. Kendini iyi yetiştiren az maalesef

Evet Antakyadayım sen nerde oturuyosun merak ettim
İskenderun'da oturuyorum ama görev yerim Antakya canım

Aslında tek yaşadığım için daha kolay gibi görünüyor evet mantıklı ama ben yoğun çalıştığım için yemek yapmaya üşenip hazır yemeyi çok arttırdım bu 1-2 senedir.
Hergün pişmiş yemek yemek zorunda değilsin canım, kendinie haftanın günlerine farklı programlar yapabilirsin.
Yemek hazırlamak zor değil aslında, sadece iş dönüşü eve gelince hazırlamak azap.
Sabahleyin namaza kalktığında yemeğini hazırlamayabilirsen akşam önüne gelmiş olur.
Sebze yemeklerini kolaylıkla hazırlayabilirsin.
Antalya'nın kağıt kebabını hazırlayıp pişirmek yarım saat mesela.
Basit ve hızlı hazırlanan yemeklere odaklan.
Antalya'nın mezelerini bile yemek niyetine yapabilirsin.

Baba tarafı çok kilolu halam amcam şeker hastası, babam keza 100 kilonun altını görmüş değil ama dediğin gibi herşey beslenmeye bakıyor.
Tüm metabolik hastalıkların başlangıcı kilo ve kilonun başlangıcı da sağlıksız beslenmek ve fazla yemek yemek, kesinlikle ırsi diye düşünme.

çok zayıf bir çocuk değildim öncesinde de 4kg 800 gr doğmuşum zaten annemde gebelik şekeri vs cıkmış
Annende gebelik şekeri çıkmış olması bir etken olabilir ama 40 yaşından evvel bunu düzeltebilirsin.
Kötü giden sağlığı düzetlmede son sınır 40 yaş canım, en kötü ihtimal ile yılda 10 kilo versen 40 yaşına 50 kilo olarak girersin.

adet düzenim bozuldu dra gittik polikistik over teşhisi kondu
Kadınlık hormonları ile vücutta biriken yağlar ters orantılı çalışır canım, ne kadar yağlanırsak adet döngümüz bozulur, adet döngüsü bozulduğunda da toksinleri atamadığımız için daha kolay kilo alırız.

şu son iki yılda da hep hazır yemeye başladım. sonuç 119 u gördüm...
Bir an evvel Radikal kararlar alman lazım canım.
Kendine bir iyilik yap, başaracağına inan.

Nescafe yerine sade türk kahvesi içsen olur mu canım.
Birde akşam en geç 7 'den sonra öğün olmazsa daha iyi kilo verirsin.

aramıza hoşgeldin. umarım istediğinden çok daha fazlasını verirsin. bende uzun yıllar tek yaşadım. inan daha rahat diyet yaparsın. ben kocam yüzünden zorlanıyorum. 3 günde bir, bir kutu dondurmayı bitiriyor. ben teksin disiplinli olursan ve hayat tarzın sağlıklı beslenme olursa hem çok kilo verirsin hemde geri almazsın inşallah.

aa ne güzel bazen biz de iskenderun ve arsuza göreve gidiyoruz ordaki taşınmazları kontrole
çok teşekkür ederim canım ben de inanıyorum başaracağıma inşallah Allahın izniyle üstesinden geleceğim bu işin
Nescafe yerine sade türk kahvesi içsen olur mu canım.
Birde akşam en geç 7 'den sonra öğün olmazsa daha iyi kilo verirsin.

türk kahvesi çarpıntı yaptığı için içmiyorum aslında çok sağlıklı ama bende etkisi böyle maalesef
7den sonraki ara öğünü bilerek koydu diyetisyen cünkü 10-11 sularında yeme krizlerine giriyorum insülin çok yüksek olduğu için zamanla azaltırız inşallah ama şimdilik şart gibi

Ortak damacana dan ne kadar içtiğini ölçebiliyor musun

bardak olarak ölçebiliyorum canım 350 ml'lik bardağımla 5-6 bardak içiyorum.

hoşbuldum çok teşekkür ediyorum dediğiniz gibi yalnız yaşamayı bir avantaja çevireceğim inşaAllah. Eşler çok zorluyor gibi ya genel gördüğüm :)

Çok zor şeyler atlatmışsın canım birçoğumuzun hikayesinde var böyle şeyler ve çoğumuzun yeme sebebi duygusal ben de senin gibi kötü bir dönemden geçtim psikolojik destek aldım ama işin kendimde bittiğini fark ettim bi gün iyileşmeye karar verdim hayatımdaki her şeyi değiştirecektim gereksiz arkadaşları çıkardım saçlarımı boyattım cilt bakımı yaptırıyordum diyete başladım spor yaptım ve o olumlu enerji tüm dünyamı sarmaya başlamıştı sanki her şey yolunda gitmeye başlamıştı ya da ben bardağın dolu tarafından bakmaya başlamıştım inşallah senin hikayenin sonu da güzel bitecek

iki üç ayı tamamlayalım sağlıkla insAllah bende spor yapmak istiyorum en azından leslie ve squat plank düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım

amin canım bu günümüze çok şükür hiç karamsar olmadım tevekkülümü hiç kaybetmemeye çalıştım en kötü günde bile.
Allahın izniyle bunu da atlattım diyeceğim inşallah kilolar için hepimiz diyeceğiz inşallah

afiyet olsun canm
Afiyet olsun canım iyi yolculuklar
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…