- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.221
Ben yatıyorum kızlar, sütten kestim keseli bebeğimin uyanma saati 5 oldu
İyi geceler herkese yorgunum bende yatayım
Hayırlı geceler kızlarHerkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Yatak seni çağırıyor o zmn bende yenice yattım bklm sıcaktan insan yatmakta istemiyor yeminle yastık kılıfı çarşaf değiştire değiştire bı hâl oldum acayip terliyorumHerkese hayırlı geceler
Evden sabah cıkıp akşam geç saatte geldim, yorgunumsizler nasılsınız?
Kuzum iki ileri bir geri gidiyorsun menü ve kilo bildirimleri hariç daha sık görmek isteriz seni
Ben yanlış bıldırmısım ya şimdi kontrol ettım cuma 75.1 kg bugun 74.8 kg ama tabı haklısın baya dengesız kilomİbre yavaş yavaş yukarıya çıkıyor
Sayfa kendini yeniliyorsa ondandır canım, bazen bende öyle oluyorHerkese afiyet olsun
Ben bugünün tüm menülerini alıntıladım ama çoğu kayboldu yine geçen de öyle oldu neden acaba
Ben yarısını erken alıntılayıp eklemedim diye mi siliniyo
Kendime vakit ayırmadan yatasım gelmiyor işte, öylede koltukta uyuya kaliyorumYatak seni çağırıyor o zmn bende yenice yattım bklm sıcaktan insan yatmakta istemiyor yeminle yastık kılıfı çarşaf değiştire değiştire bı hâl oldum acayip terliyorum
Doğum günün kutlu olsun musmutlu yaşların olsun inşAma 32 falan ne genceciksin daha
Nice güzel yaşlara canım doğum günün kutlu olsun
Dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle nice mutlu yillara
Sanki 60 yasinda gibi konuşmuşsun kiz
Doğum günün kutlu olsun canim. Nice senelere
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
nice mutlu saglikli yaşların olsun nazlim
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallahdaha genciz bende 32 yaşı dayım
sağolun canlarDoğum gunun kutlu olsun canısı nice mutlu yıllara
kortizondan büyük bi ihtimal canım, maalesef onun kilo aldırma ve şişlik yapma etkisi var bildiğimValla motivasyonum kırılmadı desem yalan olur
Bir tuhafım bu gün ellerim şiş ayaklarım şiş, karnım şiş sıcaktan mıdır nedir anlamadım, regly dönemimde değil, ekmeği ilk haftadan daha azaltmama rağmen bu şişlikler neden anlamadım bir poğaçanın yapacağı iş değil bu sanırım menapoza doğru gidiyorum ya da kortizonlu alerji ilacım bana oyun oynuyor bilemiyorum. Bugün hızlı tempo 45 dk yürüdüm yeşil çayı ve suyu arttıracağım bakalım ne olacak. Eşimin evde olduğu bu haftayı almadan atlatsam ona bile razıyım, sürekli mutfaktayım bacım ya ruhum daraldı yeminletermal şortumu giydim evde iş yapıyorum denize gitti de nefes aldım azıcık
dogum kutlu olsun canim
nice senelere insallah:))
benim saclarim hep beyaz ust taraflar
daha 27 yasindayim
sağolun canlar
hoşgeldin canım, buraya düzenli gelip katılım sağlarsan Ve istikrarlı gidersen bence gayette güzel verirsinmerhaba arkadaşlar sevgili 9. takım üyeleri kaderdaşlar
kendimi tanıtayım:
İsmim Almıla
Yaş 33 yaşındayım
Medeni durum:bekarım
Meslek: Mimarım
Şu anda çalışıyomusun: Evet devlet memuruyum
Boy: 1.63
Kilo: 119
Hedef: öncelikli 100 kilo altı sonrasını düşünmedim daha
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : polikistik over hastaysıyım insülin direnci, kötü yeme alışkanlıkları ve baba tarafından kötü genler maalesef
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 5 senedir Hatayda yaşıyorum ailem Mersinde yalnız yaşadığım için hazır yeme alışkanlıklarımdan dolayı son 3 senede çok kilo aldım genel olarak kilo problemi hep vardı ama 90 civarıydı hep şu an 119u gördüm. Aktif olarak KK dualarımız sizinle başlığındaki dua gruplarımızla okumalarımıza devam ediyorum bunların haricinde 10 yaşında bir kedim var yoğun iş temposu, ev vs. derken ömür geçiyor. Desteklerinizi bekliyorum
Hoşgeldin canım, daha genceciksin kiloların dikkat ettiğinde kolaylıkla giderAdı: Betül
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: öğrenci
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.63
Kilo: 70.9
Hedef:60.9
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır yarışmadım
Kilo alma nedeniniz : şöyle başlayalım ortaokuldan sonra çok hareketsizdim ve içime kapanmaya başladım bu da beraberinde kiloyu getirdi yemek çok yemesem bile abur cubur dan vazgeçmediğim için atıştırmalık yediğim için daha çok kilo almaya başladım ama 70 in üstünü hiç tahmin etmezdim 75 tim ama yediklerime dikkat ederek ve yürüyüşle yaklaşık 4 kilo verdim şimdi inşallah sizlerle beraber hedefime ulaşacağım..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: üniversite sınavına hazırlanıyorum öğrenciyim Malatya'da yaşıyorum başka aklıma bişey gelmiyor şimdilik bu kadar :)
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum umarım başarabilirimilk defa buraya üye olduğum için fazla hakim değilim bir hatam olursa kusura bakmayın hanımlar
Kilo veremem belki ama, almam Canım inşallahValla biz kilo verirken sen alirsan sen kusira bakma artık
saglik olsun cnm. bu sefer de kismet olmadi artik baska zamana.Ben pek yarisa dahil olabilecegimi sanmiyorum kuzum yaa. Furha yaa baska rakip bul istersen. Biz cunku bu gidisle bayrama kadar buralardayiz. Tarti yanimda degil. Yemek duzeni yok bide yemekte yok ortada hep borek tarzi getiriyorlar dikkat etme sansimda pek olmuyor. İns su telase bitsin bayram sonu tam konsantre aranizdayim
Afiyet olsu guzel menu20 Temmuz Pazartesi
12:30 bir kase çorba, 2-3 yk patates püresi, 1 kepçe mantarlı köfte yemeği
15:00 yeşil çay
18:00 4 adet fırında sade olarak pişmiş patlıcan
19:30 bir kase limonlu yoğurt
21:00 filtre kahve
Hosgeldin canim afiyet olsun20.07.20 Pazartesi
Sabah (güne geç başlamış olsam da bir bardak su )
9.30
Bir yumurta , bir dilim peynir , üç yeşil zeytin , bir salatalık ve yanında şekersiz bir kupa açık çay
Ara 11 civarı
3 büyük boy kayısı
Öğlen
13.30
Tarhana çorbası ve bir bardak ayran
Akşam ( ilk defa bu kadar geç akşam yemeği yedim 4te bırakmama rağmen bunun telafisini yarın yapacağım)
19.00
Tarhana çorbası (dayanamadım canım çok istedi)
Ve bir kase yoğurt
Gün boyunca yaklaşık 2 litre su içtim
Spor olarak ise Leslie 1 mil ve 20 dakika orta tempolu 10 dakika yavaş tempolu yürüyüş (yaklaşık 3 km yürüdüm)
Yarın daha istikrarlı olacağıma söz veriyorum bu gün bir an bisküvi yemeyi düşünmüş olabilirim
Afiyet olsun guzel menu20temmuz pazartesi
Uyanınca limonlu ılık su
09:00 haşlanmış yumurta domates peynir zeytin bi 1dilim tm buğday ekmegi
12:00 3catal kavun yeşilçay
15:00 bi bardak ayran
17:00 bi kase taze fasulye 5kasik bulgur pilavı salata
21:30 gibi bi kase yoğurdun içine tarcın bi tanede kayısı düşünüyorum
Şu 3lt
Spor 1saat yürüyüş
Ekstra 35dk yine yürüyüş yaptım yenı
Afiyet olsun20 temmuz pazartesi
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 tavada yumurta
3 zeytin
Maydonoz dereotu
Ara 15.00
1 muz
Aksam 18.00
150-200 gr kadar fırında yagsiz pisirdigim balık
Salata
1 bardak şalgam
Afiyet olsun20 temmuz pazartesi
12.00
1yumurtadan 1kk peynir ile omlet 1zeytin
14.30
2 kırmızı erik
18.45
Domates biber soğanlı salata üzerine az haşlanmış tavuk
Tatil sonrası hafif bi gün
Spor yok bu günlük @zsaracoglu
Afiyet olsun canim :)20.07.2020
09.15 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 ceviz
1 dilim peynir
13.00
yarım koçan haşlanmış mısır
14.00
1 sade soda
18.45 (akşam yemeği)
Fırında köfte patates ( 5 köfte/4 ince dilim patates)
1 kase cacık
Yarım dilim karpuz
su : 3 litre
30 dk bölgesel egzersiz : 90 puan
20 tane aci biberi nasil yedin :) mide harap olmustur afiyet olsun hayirli yolculuklar20 Temmuz Menüm
10.00: 1 yk keçiboynuzu özü
1 avuç içi kadar gözleme
2 domates
2 zeytin
Şekersiz çay
____
15.00: 2,5 lahmacun
20 tane acı biber
2 bardak ayran
4 kayısı
1 sade maden suyu
3 lt Su
( Yarın tekrar yola çıkıyoruz. Manisa ya gidiyoruz. Yemekti, temizlikti derken bide ev halkı kalabalık olunca fırsat olmuyor buraya gelmeye. Menümü yazıp kaçıyorum kızlar)
Fazla olmus sanki ama ilk gun icin iyi afiyet olsun canim20/07/2020
4:40 Bir bardak su bir kapsül çörek otu yağı
7:40 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
sürk peryniri ve tuzlu yoğurt ev yapımı
5 zeytin yarım salatalık domates
10:30 Ara
Nescafe 2 si bir arada (1 şeker attım şekersiz içemiyorum 4 sekerden 1 e düşürdüm)
12:20 öğlen
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği
18:20
1 tabak taze etli bamya
1 küçük tabak haşlanmış makarna
1 bardak ayran
21:30 (diyetisyenimle görüştüm başlıyoruz akşam ara öğünüyle inşallah)
1 fincan yeşil çay limonlu
1 avuç beyaz leblebi
su:2-2,5 lt arası
spor yok bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?