Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese hayırlı geceler

Evden sabah cıkıp akşam geç saatte geldim, yorgunum sizler nasılsınız?
Yatak seni çağırıyor o zmn bende yenice yattım bklm sıcaktan insan yatmakta istemiyor yeminle yastık kılıfı çarşaf değiştire değiştire bı hâl oldum acayip terliyorum

Kuzum iki ileri bir geri gidiyorsun menü ve kilo bildirimleri hariç daha sık görmek isteriz seni

Aileme dıyette oldugumu anlatmakta bıraz sıkıntı cekıyorum onlara gore bıraz yesem bırsey olmaz ve şımarıklık yapıyorum izmirde kımse karısmadıgı için azıcık yıyordum ama burda ye ye ye dıyedolanan annemve babam var tabı elımden geldıgınce kacıyorum yemekten geleli 4 gun oldu alısıcaklardır sonunda

Herkese afiyet olsun

Ben bugünün tüm menülerini alıntıladım ama çoğu kayboldu yine geçen de öyle oldu neden acaba
Ben yarısını erken alıntılayıp eklemedim diye mi siliniyo
Sayfa kendini yeniliyorsa ondandır canım, bazen bende öyle oluyor

Yatak seni çağırıyor o zmn bende yenice yattım bklm sıcaktan insan yatmakta istemiyor yeminle yastık kılıfı çarşaf değiştire değiştire bı hâl oldum acayip terliyorum
Kendime vakit ayırmadan yatasım gelmiyor işte, öylede koltukta uyuya kaliyorum sıcakta uyumak ızdırap zaten

Doğum günün kutlu olsun musmutlu yaşların olsun inş Ama 32 falan ne genceciksin daha
Nice güzel yaşlara canım doğum günün kutlu olsun
Dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle nice mutlu yillara
Sanki 60 yasinda gibi konuşmuşsun kiz
Doğum günün kutlu olsun canim. Nice senelere
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
Dream00 Dream00 mutlu yıllar cnm sevdiklerinle guzel gunlerin olsum inşallah
nice mutlu saglikli yaşların olsun nazlim
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah daha genciz bende 32 yaşı dayım
Doğum gunun kutlu olsun canısı nice mutlu yıllara
sağolun canlar
kortizondan büyük bi ihtimal canım, maalesef onun kilo aldırma ve şişlik yapma etkisi var bildiğim
dogum kutlu olsun canim
nice senelere insallah:))
benim saclarim hep beyaz ust taraflar
daha 27 yasindayim
Dream00 Dream00 canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık mutluluk getirsin
sağolun canlar
hoşgeldin canım, buraya düzenli gelip katılım sağlarsan Ve istikrarlı gidersen bence gayette güzel verirsin
Hoşgeldin canım, daha genceciksin kiloların dikkat ettiğinde kolaylıkla gider

saglik olsun cnm. bu sefer de kismet olmadi artik baska zamana.

Kızlar iyi geceler oğlan hafif ateşli inşallah yulselmez uyumadn ilik dus aldirdim biraz dustu simdide ara ara soguk kompress yapiyorm eklem yerlerinde kulaktan 37.7 cikti bakalm 38.5 gorursem vericem ates dusurucu. Aksi gibi eşimde ucuş görevinde hindistama uctu bu geceyi atlatabilliriz inşallah ya olaysız

Afiyet olsu guzel menu Hosgeldin canim afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
20 temmuz pazartesi
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 tavada yumurta
3 zeytin
Maydonoz dereotu

Ara 15.00
1 muz

Aksam 18.00
150-200 gr kadar fırında yagsiz pisirdigim balık
Salata
1 bardak şalgam
Afiyet olsun
Afiyet olsun Afiyet olsun canim :)
20 tane aci biberi nasil yedin :) mide harap olmustur afiyet olsun hayirli yolculuklar Fazla olmus sanki ama ilk gun icin iyi afiyet olsun canim

Şuraya günlük raporu iliştirip yatayım kızım birazdan uyanır

sabah 10
Elma sirkesi su

11.00

Limonlu su
2 peynirli yumurta
4 dilim ekmek

öğlen 14
1 küçük tabak karpuz

akşam

18.30

Yarım kase mercimek çorbası
2 tabak bulgur pilavı
3 tane tavuk baget
3 tane patlıcan kebabı
Biraz salata

01.30
1 bardak süt çayı
1 tane gün kurusu

3 lt su

20 dk leslie
20 dk bölgesel hareketler

hala çok yiyorum normale göre biliyorum ama kendi beslenme düzenimde Günde 5 6 öğün dolu dolu yiyen biri için baya azalttım aslında
İnşallah daha da toparlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…