- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.261
Bence yorumlamalısın, senin yorumlarını da çok dikkate alıyorum benMenülerde çok şey görüyorum ama yorumlamaya utanıyorum, hem 83 kilo hem de menü yorumu kendimi biraz tuhaf buluyorumiki üç dilim ekmekle baş edemiyorsun da menümü yorumluyorsun derler adama :))
Bence yorumlamalısın, senin yorumlarını da çok dikkate alıyorum ben
20.07.2020
09.15 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 ceviz
1 dilim peynir
13.00
yarım koçan haşlanmış mısır
14.00
1 sade soda
18.45 (akşam yemeği)
Fırında köfte patates ( 5 köfte/4 ince dilim patates)
1 kase cacık
Yarım dilim karpuz
su : 3 litre
30 dk bölgesel egzersiz : 90 puan
20/07/2020
4:40 Bir bardak su bir kapsül çörek otu yağı
7:40 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
sürk peryniri ve tuzlu yoğurt ev yapımı
5 zeytin yarım salatalık domates
10:30 Ara
Nescafe 2 si bir arada (1 şeker attım şekersiz içemiyorum 4 sekerden 1 e düşürdüm)
12:20 öğlen
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği
18:20
1 tabak taze etli bamya
1 küçük tabak haşlanmış makarna
1 bardak ayran
21:30 (diyetisyenimle görüştüm başlıyoruz akşam ara öğünüyle inşallah)
1 fincan yeşil çay limonlu
1 avuç beyaz leblebi
su:2-2,5 lt arası
spor yok bugün
O da sayamadim yani ortalama yazdımAfiyet olsu guzel menu
Hosgeldin canim afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim :)
20 tane aci biberi nasil yedin :) mide harap olmustur afiyet olsun hayirli yolculuklar
Fazla olmus sanki ama ilk gun icin iyi afiyet olsun canim
Bugün siyah zeytin bittiği için şans eseri yeşil yedim bundan sonra yeşilden devam o zaman teşekkür ederim :)Güzel dostlar size ilk tavsiyem bu menülerdeki zeytinleri ya yemeyin ya da yeşil zeytinle değiştirin. Siyah zeytin doğal bir zeytin türü değil salamura yapılıyor o yüzden çok çok tuzlu ve ödeme sebep oluyor. Çok canınız çekiyor ise iki siyah zeytini geçmeyin. Bu da ilk menü yorumum olsun :))
ben de genel olarak yeşil zeytin tercih ediyorum çok teşekkürlerGüzel dostlar size ilk tavsiyem bu menülerdeki zeytinleri ya yemeyin ya da yeşil zeytinle değiştirin. Siyah zeytin doğal bir zeytin türü değil salamura yapılıyor o yüzden çok çok tuzlu ve ödeme sebep oluyor. Çok canınız çekiyor ise iki siyah zeytini geçmeyin. Bu da ilk menü yorumum olsun :))
Güzel dostlar size ilk tavsiyem bu menülerdeki zeytinleri ya yemeyin ya da yeşil zeytinle değiştirin. Siyah zeytin doğal bir zeytin türü değil salamura yapılıyor o yüzden çok çok tuzlu ve ödeme sebep oluyor. Çok canınız çekiyor ise iki siyah zeytini geçmeyin. Bu da ilk menü yorumum olsun :))
İnşallah bu durum bir an önce düzelir çok güzel bir annesinizKızlar günaydınlar bugün biraz gerginim belki aşırı gergin de olabilirim. Kızım 16 aylık ve geceleri 5- 6 kez kalkıyor uyutamıyorum, zor uyutuyorum. Gündüz iki çocukla uğraşırken de pertim çıkıyor hiç sabrım enerjim kalmıyor.
dün 4 saatten az uyudum mesela, genel uyku tablom 3 saat 4 saat saat 5 saat şeklinde.
Şuan da sinirden ağlıyorum oğlan burnuma oyuncakla vurdu diye. Psikolojim de çok saçma bi hale geldi kendimi kötü değersiz hissediyorum. Çocuklarsız bir dakikam yok tuvalete bile yanıma geliyorlar banyoyu bile onları yıkarken yapıyorum.
Çok çocuklu insanlar nasıl yaşıyor bilmiyorum. Ben dayanıksızım belki de.
Kız gece uyumadığı için uyandığından beri ağlıyor mızır mızır. Huzur da vermiyor o yüzden kahvaltılarını bile çok zor hazırlıyorum.
Bizde nasip olursa, haftaya Türkiye ye geleceğimiz için, yavaş yavaş hazırlıklara başladik. Ev temizliği, toplaması ve sabah akşamki 2,5 - 3 saatlik yürüyüşler derken çok uğrayamıyorum. Ama aklim hep burda.Kızlar ne kadar sakinlesmis herkes tatilde falan mı gündüz yazisan pek yok sanki ben sabah kahvaltıyı geç yaptım sonra çamaşırlar vardı katlanacak onları hallettim mutfağı topladım dün süpurmüstüm zaten evi tarhana çorbası vardı onu işittim kızımla içtik.
Oğlumu yıkadım yavrum sıcaktan bı gün arayla yıkıyorum terliyor baya o da rahatsız oluyor snrm banyo yapınca mayısıp kalıyor sonra semizotu yemeği yaptım o pişerken kızımla banyoya girdik çıktık makinaya çamaşır attım veeeee şimdi bana da bı uyku bastı hali hazırda minik uyurken bende biraz uyusam iyi olacak
Kolay gelsin canım, tartıldın mı hiç, kilon ne durumda merak ediyorumBizde nasip olursa, haftaya Türkiye ye geleceğimiz için, yavaş yavaş hazırlıklara başladik. Ev temizliği, toplaması ve sabah akşamki 2,5 - 3 saatlik yürüyüşler derken çok uğrayamıyorum. Ama aklim hep burda.
Oo hadi hayırlısıyla gelin insAllahBizde nasip olursa, haftaya Türkiye ye geleceğimiz için, yavaş yavaş hazırlıklara başladik. Ev temizliği, toplaması ve sabah akşamki 2,5 - 3 saatlik yürüyüşler derken çok uğrayamıyorum. Ama aklim hep burda.
Canim kilona dikkat etmemistim tabiki kiloya gore beslenmek gerek kilo verdikce azaltirsin tekrar afiyet olsunCanım bundan azı beni yoksunluk krizine sokar kilom malum baya yüksek benim için iyi bir liste fazla değil yani
Ne çorbası olduğunu anlayamadım, garip bir çorbaydı :) patlıcanı iş yerinde yoğurdu eve gidince yedim. sanırım iş yerinde akşam yemeklerimi yiyemeyeceğim. biraz geç saate kalacak ama iş yerinde masamda yiyince de dikkat çekiyor.Sabahki çorba türün yok canım keşke akşamki yoğurtla patlıcan öğünlerini birleştirip tek öğün yapsaymışsın sürekli atıştırma hissini yenebilmek adına
Teşekkürlerİnşallah bu durum bir an önce düzelir çok güzel bir annesiniz
geçmiş olsun canım şimdi nasıl?Kızlar iyi geceler oğlan hafif ateşli inşallah yulselmez uyumadn ilik dus aldirdim biraz dustu simdide ara ara soguk kompress yapiyorm eklem yerlerinde kulaktan 37.7 cikti bakalm 38.5 gorursem vericem ates dusurucu. Aksi gibi eşimde ucuş görevinde hindistama uctubu geceyi atlatabilliriz inşallah ya olaysız
Bunları bende yaşadım canım maalesef, ama geciyor sabret. Eğer imkanın varsa kendine bi günü ayır enerji toplayıp kafanı dağıtKızlar günaydınlar bugün biraz gerginim belki aşırı gergin de olabilirim. Kızım 16 aylık ve geceleri 5- 6 kez kalkıyor uyutamıyorum, zor uyutuyorum. Gündüz iki çocukla uğraşırken de pertim çıkıyor hiç sabrım enerjim kalmıyor.
dün 4 saatten az uyudum mesela, genel uyku tablom 3 saat 4 saat saat 5 saat şeklinde.
Şuan da sinirden ağlıyorum oğlan burnuma oyuncakla vurdu diye. Psikolojim de çok saçma bi hale geldi kendimi kötü değersiz hissediyorum. Çocuklarsız bir dakikam yok tuvalete bile yanıma geliyorlar banyoyu bile onları yıkarken yapıyorum.
Çok çocuklu insanlar nasıl yaşıyor bilmiyorum. Ben dayanıksızım belki de.
Kız gece uyumadığı için uyandığından beri ağlıyor mızır mızır. Huzur da vermiyor o yüzden kahvaltılarını bile çok zor hazırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?