Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menülerde çok şey görüyorum ama yorumlamaya utanıyorum, hem 83 kilo hem de menü yorumu kendimi biraz tuhaf buluyorum iki üç dilim ekmekle baş edemiyorsun da menümü yorumluyorsun derler adama :))
Bence yorumlamalısın, senin yorumlarını da çok dikkate alıyorum ben

Kızlar günaydınlar bugün biraz gerginim belki aşırı gergin de olabilirim. Kızım 16 aylık ve geceleri 5- 6 kez kalkıyor uyutamıyorum, zor uyutuyorum. Gündüz iki çocukla uğraşırken de pertim çıkıyor hiç sabrım enerjim kalmıyor.
dün 4 saatten az uyudum mesela, genel uyku tablom 3 saat 4 saat saat 5 saat şeklinde.
Şuan da sinirden ağlıyorum oğlan burnuma oyuncakla vurdu diye. Psikolojim de çok saçma bi hale geldi kendimi kötü değersiz hissediyorum. Çocuklarsız bir dakikam yok tuvalete bile yanıma geliyorlar banyoyu bile onları yıkarken yapıyorum.
Çok çocuklu insanlar nasıl yaşıyor bilmiyorum. Ben dayanıksızım belki de.
Kız gece uyumadığı için uyandığından beri ağlıyor mızır mızır. Huzur da vermiyor o yüzden kahvaltılarını bile çok zor hazırlıyorum.

Güzel dostlar size ilk tavsiyem bu menülerdeki zeytinleri ya yemeyin ya da yeşil zeytinle değiştirin. Siyah zeytin doğal bir zeytin türü değil salamura yapılıyor o yüzden çok çok tuzlu ve ödeme sebep oluyor. Çok canınız çekiyor ise iki siyah zeytini geçmeyin. Bu da ilk menü yorumum olsun :))

O da sayamadim yani ortalama yazdım Acı biber bana çerez gibi

Bugün siyah zeytin bittiği için şans eseri yeşil yedim bundan sonra yeşilden devam o zaman teşekkür ederim :)

ben de genel olarak yeşil zeytin tercih ediyorum çok teşekkürler

Çok sevindim ben de hiç siyah zeytin yemem hep yeşil yerim doğru yapiyormuşum demek teşekkürler

İnşallah bu durum bir an önce düzelir çok güzel bir annesiniz

Bizde nasip olursa, haftaya Türkiye ye geleceğimiz için, yavaş yavaş hazırlıklara başladik. Ev temizliği, toplaması ve sabah akşamki 2,5 - 3 saatlik yürüyüşler derken çok uğrayamıyorum. Ama aklim hep burda.

Kolay gelsin canım, tartıldın mı hiç, kilon ne durumda merak ediyorum

Günaydın kızlar
Gün gün göbeğim toparlanıyor vala acayip moral oluyor tartıda da eksi görüyorum bugün kendimi iyi hissediyorum dikişlerde iyileşiyor snrm açısı azaldı son aylar hiç temizlik yapmadm desem yeri ev gözüme batıyordu oturma odasınin perdesini makinaya attım camını sildim oğlumu emziriyorum şimdi koltuğu silip halısını da fırçalıycam bı çiçeklig var zaten çok eşya yok bugün burayı temizlerim yavaş yavaş her yeri bı temizleyin iç hiç rahat değil sizler napiosunz

Oo hadi hayırlısıyla gelin insAllah dünya telaşı işte hep bişey çıkıyor

Canım bundan azı beni yoksunluk krizine sokar kilom malum baya yüksek benim için iyi bir liste fazla değil yani
Canim kilona dikkat etmemistim tabiki kiloya gore beslenmek gerek kilo verdikce azaltirsin tekrar afiyet olsun

Sabahki çorba türün yok canım keşke akşamki yoğurtla patlıcan öğünlerini birleştirip tek öğün yapsaymışsın sürekli atıştırma hissini yenebilmek adına
Ne çorbası olduğunu anlayamadım, garip bir çorbaydı :) patlıcanı iş yerinde yoğurdu eve gidince yedim. sanırım iş yerinde akşam yemeklerimi yiyemeyeceğim. biraz geç saate kalacak ama iş yerinde masamda yiyince de dikkat çekiyor.

geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
Bunları bende yaşadım canım maalesef, ama geciyor sabret. Eğer imkanın varsa kendine bi günü ayır enerji toplayıp kafanı dağıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…