Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bundan azı beni yoksunluk krizine sokar kilom malum baya yüksek benim için iyi bir liste fazla değil yani

Yatmadan evvel içtiğin süt ve kuru kayısı olmamış
Menüler buraya değil, menü sayfasına yazılıyor

Yatmadan evvel içtiğin süt ve kuru kayısı olmamış
Menüler buraya değil, menü sayfasına yazılıyor
Süt değil canım rezene kimyonlu milk tea süt çayı. Yukarıda listeler vardı ondan başlığa bakmadan yazmışım pardon

Allah şifa versin canım şimdi nasıl ?
Sabahki 4 dilim ekmek çok fazla canım ekmek yerine biraz yeşillik salatalık domates birkaç ceviz gibi şeyler tercih edebilirmişsin akşamki iki tabak bulgur pilavı ayrı Zaten çorban var tavuğun var sebzen var senin için gerekli olan karbonhidrat çorbada vardı iki tabak bulgura 4 dilim ekmeğe hiç gerek yokmuş ve gece çok geç saat ara öğün yemişsin Hiç if (aralıklı oruç) araştırdın mı ?

Afiyet olsun mumbar hiç yemedim ama tarifini görmüştüm erken saatte tüketmiş olman ve yanında ekstra bir şeyler yememiş olman affedilebilir kılıyor sanki mumbarı
İki lahmacunun buçuğu fazla olmuş sanki erken tüketmiş olman tek tesellim
Karpuz miktarı az olmasına rağmen biraz göze batıyor sanki canım
Hem de baya hafif bi gün
Keşke akşamki 1 dilim ekmek yerine güzel bir salata tercih etseydin ekmek sabah menüleri haricinde görünce rahatsız ediyor Sanki beni karışmadan edemiyorum
başlangıç ve alışma evresi için güzel menü canım fakat nescafe yerine sütle yapılmış kahve tercih edebilirsin canım ben içine tarçın ekliyorum biraz şekerin eksikliğini aratmıyor
20 temmuz pazartesi
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 tavada yumurta
3 zeytin
Maydonoz dereotu

Ara 15.00
1 muz

Aksam 18.00
150-200 gr kadar fırında yagsiz pisirdigim balık
Salata
1 bardak şalgam
Güzel canım şalgam kalorisi az olmasına rağmen tuzlu olduğu için ödem yaptırabilir
Kuğum beyaz kuğum sabahki öğünün miktarları nerde umarım gece yemeği düşündüğün şeyler sadece düşüncede kalmıştır Yatağa aç uyumayınca uyurken yağ yakımı fırsatını kaçırmış olursun kuzu
Sabahki çorba türün yok canım keşke akşamki yoğurtla patlıcan öğünlerini birleştirip tek öğün yapsaymışsın sürekli atıştırma hissini yenebilmek adına
20.07.2020
10:30
Yumurta yulaf süt peynırlı omlet
7 zeytın
Domates salatalık

13:00
Tarçınlı süt
Fıstık (5_6tane)

18:30
Semizotu salatası
4 köfte
1 kepçe mercimek corbası

Su 2lt
Spor bugun yok
Güzel geldi gözüme canım afiyet olsun
Güzel canım ama tarhana çorbası malumumuz hep un keşke farklı bir çorba tercih etseymişsin menünde hoşuma gitmeyen bir şeyler var da adını koyamadım
20 temmuz pazartesi
Bugunki menum
Sabah 10.30
2 haslanmis yumurta 1 kbk beyaz peynir 4- 5 tane zeytin 1b kahve

Ara
1 avuc ceviz

Aksam 17.30
1 tb yogurtlu ıspanak 2 dimim karpuz 1tb salata 1 dilim tb ekmek
2lt su
1 saat yürüyüş
Güzel canım sadece iki dilim karpuz battı gözüme tek olsa daha iyi olurmuş sanki hatta hiç olmasa tadından yenmezmiş

Bazen acele acele yazıyorum zira kızım akşamları daha bi canavar oluyor telefonu elimden almak istiyor dikkat ederim canım az oluyo genelde

90 grubundan minik meleklerimle rakibiz
Birbirimize gaz veriyoruz öyle güya beni alt edecekmiş iki gözümün çiçeee
Minik Duduklu Tencere
Acim ben hep acc
Çok haklısın yapmalıyız
Takima ilk geldiğimde neler yiyordum menülerde görüp ikaz etmeseydiniz yerimde sayardım bugün bakip yorumlarim

Karpuz miktarı az olmasına rağmen biraz göze batıyor sanki canım
Annemlerdeydik canım sofrada karpuz olunca çok canım çekti yoksa meyveyi akşam saatine de bırakmıyorum normalde benim de gözüme battı yoksa

Doğru söylüyorsun canım, ben geleli daha 1,5 hafta oldu ama birkaç ikazla menümde değiştirdiğim şeyler oldu

Haklısın abla bugün daha dikkatli olucam

İf de çok acıkırım ben söylediklerini dikkate alıcam inş. Ekmek ve bulgurun fazla olduğunun farkındayım ekmek ve pilavsız doymam gibi geliyor. Doğumdan önce 55 kiloydum hep dikkat ederdim. Ama ekmek ve pilavı hayatımdan hiç Çıkarmadım sanki onlar olmazsa doymam gibi Sanırım sebebi annemin her yemeğin yanına pilav yapması ve bizim öyle alışmamız

Keşke akşamki 1 dilim ekmek yerine güzel bir salata tercih etseydin ekmek sabah menüleri haricinde görünce rahatsız ediyor Sanki beni karışmadan edemiyorum

Senin canın sağolsun :))))
İşin gerçeği şu ki Rabbimin gücüne gitmesin salatadan hiç hoşlanmıyorum, beslenmemdeki en büyük gedik budur, domatese alerjim var zaten yemiyorum. Kıvırcık, marul,roka,tere,maydanoz hepsini bin yıl yemesem aramam, yazın genelde salatalığı tek olarak tüketiyorum. Kışında kahvaltılarda bir tutam dereotu ve maydanoza zorluyorum kendimi.

Ekmeğe gelinceeeee :)))) bu yazdığım günlük menülerle asla doymuyorum belki midem alışacak zamanla ama şu an ciddi bir hamursuzluk krizi içindeyim, o bir dilimle kendimi avutuyorum. Diyet yapmadığım zamanlarda günde 1 ekmek+hamur işleri yiyebilen bir bünyem var, şu an halen açlık krizleriyle uğraşıyorum. Bu açlık psikolojik asla aç kalacak menüler değil yediklerim ama bunu beynimde nasıl yeneceğim şu an muamma

Menülerde çok şey görüyorum ama yorumlamaya utanıyorum, hem 83 kilo hem de menü yorumu kendimi biraz tuhaf buluyorum iki üç dilim ekmekle baş edemiyorsun da menümü yorumluyorsun derler adama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…