- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.241
Canım bundan azı beni yoksunluk krizine sokar kilom malum baya yüksek benim için iyi bir liste fazla değil yaniAfiyet olsu guzel menu
Hosgeldin canim afiyet olsun
Afiyet olsun guzel menu
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim :)
20 tane aci biberi nasil yedin :) mide harap olmustur afiyet olsun hayirli yolculuklar
Fazla olmus sanki ama ilk gun icin iyi afiyet olsun canim
Yatmadan evvel içtiğin süt ve kuru kayısı olmamışŞuraya günlük raporu iliştirip yatayım kızım birazdan uyanır
sabah 10
Elma sirkesi su
11.00
Limonlu su
2 peynirli yumurta
4 dilim ekmek
öğlen 14
1 küçük tabak karpuz
akşam
18.30
Yarım kase mercimek çorbası
2 tabak bulgur pilavı
3 tane tavuk baget
3 tane patlıcan kebabı
Biraz salata
01.30
1 bardak süt çayı
1 tane gün kurusu
3 lt su
20 dk leslie
20 dk bölgesel hareketler
hala çok yiyorum normale göre biliyorumama kendi beslenme düzenimde Günde 5 6 öğün dolu dolu yiyen biri için baya azalttım aslında
İnşallah daha da toparlıcam
Süt değil canım rezene kimyonlu milk tea süt çayı. Yukarıda listeler vardı ondan başlığa bakmadan yazmışım pardonYatmadan evvel içtiğin süt ve kuru kayısı olmamış
Menüler buraya değil, menü sayfasına yazılıyor
Allah şifa versin canım şimdi nasıl ?Kızlar iyi geceler oğlan hafif ateşli inşallah yulselmez uyumadn ilik dus aldirdim biraz dustu simdide ara ara soguk kompress yapiyorm eklem yerlerinde kulaktan 37.7 cikti bakalm 38.5 gorursem vericem ates dusurucu. Aksi gibi eşimde ucuş görevinde hindistama uctubu geceyi atlatabilliriz inşallah ya olaysız
Sabahki 4 dilim ekmek çok fazla canım ekmek yerine biraz yeşillik salatalık domates birkaç ceviz gibi şeyler tercih edebilirmişsin akşamki iki tabak bulgur pilavı ayrıŞuraya günlük raporu iliştirip yatayım kızım birazdan uyanır
sabah 10
Elma sirkesi su
11.00
Limonlu su
2 peynirli yumurta
4 dilim ekmek
öğlen 14
1 küçük tabak karpuz
akşam
18.30
Yarım kase mercimek çorbası
2 tabak bulgur pilavı
3 tane tavuk baget
3 tane patlıcan kebabı
Biraz salata
01.30
1 bardak süt çayı
1 tane gün kurusu
3 lt su
20 dk leslie
20 dk bölgesel hareketler
hala çok yiyorum normale göre biliyorumama kendi beslenme düzenimde Günde 5 6 öğün dolu dolu yiyen biri için baya azalttım aslında
İnşallah daha da toparlıcam
Afiyet olsun mumbar hiç yemedim ama tarifini görmüştüm erken saatte tüketmiş olman ve yanında ekstra bir şeyler yememiş olman affedilebilir kılıyor sanki mumbarı20 temmuz
9:30
3 kuru kayısı
1dilim peynir
Domates
Salatalık
Çok az yağda kızarmış biber
1 dilim ekmek
14:30
Tarçınlı türk kahvesi sade
17:30
200 gram mumbar dolmasıçok canım çekti kendim yaptım ve az tuzlu. 1 yıldır pirinç tüketmedim ilk kez bugün yedim
3 litre su
Spor yok
İki lahmacunun buçuğu fazla olmuş sanki erken tüketmiş olman tek tesellim20 Temmuz Menüm
10.00: 1 yk keçiboynuzu özü
1 avuç içi kadar gözleme
2 domates
2 zeytin
Şekersiz çay
____
15.00: 2,5 lahmacun
20 tane acı biber
2 bardak ayran
4 kayısı
1 sade maden suyu
3 lt Su
( Yarın tekrar yola çıkıyoruz. Manisa ya gidiyoruz. Yemekti, temizlikti derken bide ev halkı kalabalık olunca fırsat olmuyor buraya gelmeye. Menümü yazıp kaçıyorum kızlar)
Karpuz miktarı az olmasına rağmen biraz göze batıyor sanki canım20.07.2020
09.15 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 ceviz
1 dilim peynir
13.00
yarım koçan haşlanmış mısır
14.00
1 sade soda
18.45 (akşam yemeği)
Fırında köfte patates ( 5 köfte/4 ince dilim patates)
1 kase cacık
Yarım dilim karpuz
su : 3 litre
30 dk bölgesel egzersiz : 90 puan
Hem de baya hafif bi gün20 temmuz pazartesi
12.00
1yumurtadan 1kk peynir ile omlet 1zeytin
14.30
2 kırmızı erik
18.45
Domates biber soğanlı salata üzerine az haşlanmış tavuk
Tatil sonrası hafif bi gün
Spor yok bu günlük U UcanSupurge
Keşke akşamki 1 dilim ekmek yerine güzel bir salata tercih etseydin ekmek sabah menüleri haricinde görünce rahatsız ediyor Sanki beni karışmadan edemiyorum20 Temmuz Pazartesi
Kahvaltı 09:00
1 yumurta
İki çatal peynir
Bir dilim ekmek
Çay
Öğlen 13:45
5 yk taze fasulye
1 salatalık
Ara 15:00
Yeşil çay
Akşam 18:30
3 köfte
3 kaşık piyaz
1 dilim ekmek
20:00
Çay
2,5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş 135 puan
Yarım saat kol, bacak ve karın egzersizleri U UcanSupurge
başlangıç ve alışma evresi için güzel menü canım fakat nescafe yerine sütle yapılmış kahve tercih edebilirsin canım ben içine tarçın ekliyorum biraz şekerin eksikliğini aratmıyor20/07/2020
4:40 Bir bardak su bir kapsül çörek otu yağı
7:40 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
sürk peryniri ve tuzlu yoğurt ev yapımı
5 zeytin yarım salatalık domates
10:30 Ara
Nescafe 2 si bir arada (1 şeker attım şekersiz içemiyorum 4 sekerden 1 e düşürdüm)
12:20 öğlen
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği
18:20
1 tabak taze etli bamya
1 küçük tabak haşlanmış makarna
1 bardak ayran
21:30 (diyetisyenimle görüştüm başlıyoruz akşam ara öğünüyle inşallah)
1 fincan yeşil çay limonlu
1 avuç beyaz leblebi
su:2-2,5 lt arası
spor yok bugün
Güzel canım şalgam kalorisi az olmasına rağmen tuzlu olduğu için ödem yaptırabilir20 temmuz pazartesi
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 tavada yumurta
3 zeytin
Maydonoz dereotu
Ara 15.00
1 muz
Aksam 18.00
150-200 gr kadar fırında yagsiz pisirdigim balık
Salata
1 bardak şalgam
Kuğum beyaz kuğum sabahki öğünün miktarları nerde umarım gece yemeği düşündüğün şeyler sadece düşüncede kalmıştır20temmuz pazartesi
Uyanınca limonlu ılık su
09:00 haşlanmış yumurta domates peynir zeytin bi 1dilim tm buğday ekmegi
12:00 3catal kavun yeşilçay
15:00 bi bardak ayran
17:00 bi kase taze fasulye 5kasik bulgur pilavı salata
21:30 gibi bi kase yoğurdun içine tarcın bi tanede kayısı düşünüyorum
Şu 3lt
Spor 1saat yürüyüş
Ekstra 35dk yine yürüyüş yaptım yenı
Sabahki çorba türün yok canım keşke akşamki yoğurtla patlıcan öğünlerini birleştirip tek öğün yapsaymışsın sürekli atıştırma hissini yenebilmek adına20 Temmuz Pazartesi
12:30 bir kase çorba, 2-3 yk patates püresi, 1 kepçe mantarlı köfte yemeği
15:00 yeşil çay
18:00 4 adet fırında sade olarak pişmiş patlıcan
19:30 bir kase limonlu yoğurt
21:00 filtre kahve
Güzel geldi gözüme canım afiyet olsun20.07.2020
10:30
Yumurta yulaf süt peynırlı omlet
7 zeytın
Domates salatalık
13:00
Tarçınlı süt
Fıstık (5_6tane)
18:30
Semizotu salatası
4 köfte
1 kepçe mercimek corbası
Su 2lt
Spor bugun yok
Güzel canım ama tarhana çorbası malumumuz hep un keşke farklı bir çorba tercih etseymişsin menünde hoşuma gitmeyen bir şeyler var da adını koyamadım20.07.20 Pazartesi
Sabah (güne geç başlamış olsam da bir bardak su )
9.30
Bir yumurta , bir dilim peynir , üç yeşil zeytin , bir salatalık ve yanında şekersiz bir kupa açık çay
Ara 11 civarı
3 büyük boy kayısı
Öğlen
13.30
Tarhana çorbası ve bir bardak ayran
Akşam ( ilk defa bu kadar geç akşam yemeği yedim 4te bırakmama rağmen bunun telafisini yarın yapacağım)
19.00
Tarhana çorbası (dayanamadım canım çok istedi)
Ve bir kase yoğurt
Gün boyunca yaklaşık 2 litre su içtim
Spor olarak ise Leslie 1 mil ve 20 dakika orta tempolu 10 dakika yavaş tempolu yürüyüş (yaklaşık 3 km yürüdüm)
Yarın daha istikrarlı olacağıma söz veriyorum bu gün bir an bisküvi yemeyi düşünmüş olabilirim
Güzel canım sadece iki dilim karpuz battı gözüme tek olsa daha iyi olurmuş sanki hatta hiç olmasa tadından yenmezmiş20 temmuz pazartesi
Bugunki menum
Sabah 10.30
2 haslanmis yumurta 1 kbk beyaz peynir 4- 5 tane zeytin 1b kahve
Ara
1 avuc ceviz
Aksam 17.30
1 tb yogurtlu ıspanak 2 dimim karpuz 1tb salata 1 dilim tb ekmek
2lt su
1 saat yürüyüş
Kilona göre iyi zaten diyetisyen de sana en uygun listeyi verecektirCanım bundan azı beni yoksunluk krizine sokar kilom malum baya yüksek benim için iyi bir liste fazla değil yani
Insallah ama temkinli yiyorsun abartmadan almazsın bence o yüzdenKilo veremem belki ama, almam Canım inşallah
Bazen acele acele yazıyorum zira kızım akşamları daha bi canavar oluyor telefonu elimden almak istiyor dikkat ederim canım az oluyo geneldeKuğum beyaz kuğum sabahki öğünün miktarları nerde umarım gece yemeği düşündüğün şeyler sadece düşüncede kalmıştırYatağa aç uyumayınca uyurken yağ yakımı fırsatını kaçırmış olursun kuzu
Çok haklısın yapmalıyızKızlar kızlar canım kızlar lütfen menüleri yorumlayınız afiyet olsun veya fazla olmuş diyip Geçiştirmeyiniz birbirimize nerde doğru nerde yanlış yaptığını söyleyelim ki daha doğru menüler oluşsun menü yorumlamadaki amacımız bu aslında
Annemlerdeydik canım sofrada karpuz olunca çok canım çektiKarpuz miktarı az olmasına rağmen biraz göze batıyor sanki canım
Doğru söylüyorsun canım, ben geleli daha 1,5 hafta oldu ama birkaç ikazla menümde değiştirdiğim şeyler olduKızlar kızlar canım kızlar lütfen menüleri yorumlayınız afiyet olsun veya fazla olmuş diyip Geçiştirmeyiniz birbirimize nerde doğru nerde yanlış yaptığını söyleyelim ki daha doğru menüler oluşsun menü yorumlamadaki amacımız bu aslında
Seni de ikaz etmeye gelmiyormuş demek bi haftada bi beden inceldin zalımın gızıDoğru söylüyorsun canım, ben geleli daha 1,5 hafta oldu ama birkaç ikazla menümde değiştirdiğim şeyler oldu
Önerileri dikkate aldım işe yaradıSeni de ikaz etmeye gelmiyormuş demek bi haftada bi beden inceldin zalımın gızı
Afiyet olsun mumbar hiç yemedim ama tarifini görmüştüm erken saatte tüketmiş olman ve yanında ekstra bir şeyler yememiş olman affedilebilir kılıyor sanki mumbarı
İki lahmacunun buçuğu fazla olmuş sanki erken tüketmiş olman tek tesellim
Karpuz miktarı az olmasına rağmen biraz göze batıyor sanki canım
Hem de baya hafif bi gün
Keşke akşamki 1 dilim ekmek yerine güzel bir salata tercih etseydin ekmek sabah menüleri haricinde görünce rahatsız ediyor Sanki beni karışmadan edemiyorum
başlangıç ve alışma evresi için güzel menü canım fakat nescafe yerine sütle yapılmış kahve tercih edebilirsin canım ben içine tarçın ekliyorum biraz şekerin eksikliğini aratmıyor
Güzel canım şalgam kalorisi az olmasına rağmen tuzlu olduğu için ödem yaptırabilir
Kuğum beyaz kuğum sabahki öğünün miktarları nerde umarım gece yemeği düşündüğün şeyler sadece düşüncede kalmıştırYatağa aç uyumayınca uyurken yağ yakımı fırsatını kaçırmış olursun kuzu
Sabahki çorba türün yok canım keşke akşamki yoğurtla patlıcan öğünlerini birleştirip tek öğün yapsaymışsın sürekli atıştırma hissini yenebilmek adına
Güzel geldi gözüme canım afiyet olsun
Güzel canım ama tarhana çorbası malumumuz hep un keşke farklı bir çorba tercih etseymişsin menünde hoşuma gitmeyen bir şeyler var da adını koyamadım
Güzel canım sadece iki dilim karpuz battı gözüme tek olsa daha iyi olurmuş sanki hatta hiç olmasa tadından yenmezmiş
İf de çok acıkırım benAllah şifa versin canım şimdi nasıl ?
Sabahki 4 dilim ekmek çok fazla canım ekmek yerine biraz yeşillik salatalık domates birkaç ceviz gibi şeyler tercih edebilirmişsin akşamki iki tabak bulgur pilavı ayrıZaten çorban var tavuğun var sebzen var senin için gerekli olan karbonhidrat çorbada vardı iki tabak bulgura 4 dilim ekmeğe hiç gerek yokmuş ve gece çok geç saat ara öğün yemişsin Hiç if (aralıklı oruç) araştırdın mı ?
Keşke akşamki 1 dilim ekmek yerine güzel bir salata tercih etseydin ekmek sabah menüleri haricinde görünce rahatsız ediyor Sanki beni karışmadan edemiyorum
Kızlar kızlar canım kızlar lütfen menüleri yorumlayınız afiyet olsun veya fazla olmuş diyip Geçiştirmeyiniz birbirimize nerde doğru nerde yanlış yaptığını söyleyelim ki daha doğru menüler oluşsun menü yorumlamadaki amacımız bu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?