Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gözünün çiçeği bu hafta kabak çiçeği gibi açılacak gör sen

Menülerde çok şey görüyorum ama yorumlamaya utanıyorum, hem 83 kilo hem de menü yorumu kendimi biraz tuhaf buluyorum iki üç dilim ekmekle baş edemiyorsun da menümü yorumluyorsun derler adama :))
Mum dibine ışık vermezmiş sen yaz insan yazdıklarını fark etmeden kendine de söylüyor aslında

Maalesef hepimizde var olan kıtlık psikolojisi sanki bir daha bulamayacakmışız gibi yiyebiliyoruz midemizdeki şişkinliği doygunluk sanıyoruz
Menülerde çok şey görüyorum ama yorumlamaya utanıyorum, hem 83 kilo hem de menü yorumu kendimi biraz tuhaf buluyorum iki üç dilim ekmekle baş edemiyorsun da menümü yorumluyorsun derler adama :))
Tabi ki söyleyeceğiz canım kaç kilo olursak olalım biz bir takımız öyle şey olmaz şimdi Dream00 a da sorsan diyecek ki ben 55 kiloyum bu çıtır halimle uyarsam eleştirsem senin tuzun kuru diyecekler ukalalık yapıyor diyecekler der
Kedii zalım kedi senin uyumak ve dinlenmeye ihtiyacın var sadece kızım daha küçükken Bu yüzden hasta oldum sürekli dengemi kaybediyordum psikolojim alt üsttü bi antidepresan sonrası mis
Kolay gelsin canım yavaş yavaş toparlayacaksın inşallah kendini de şu sıra pek yorma zaten iki çocuk yeterince yoruyordur seni
Anladım canım İş yerinin menüsüne bakarsın sana uymuyorsa evde yersin artık dediğin gibi

Buna benzer şeyler söylemiştim canım birde bi kaç kez bişeyler olunca iyice cekincem başladı, tam bi heves yorum yapıp ters teptimi yapasım olmuyor

Antidepresan benim de geldi aklıma mayışık uyuşuk olur muyum ambele gibi mi gezerim diye de endişelendim teşebbüs etmedim.

geçmiş olsun canım şimdi nasıl?

Bunları bende yaşadım canım maalesef, ama geciyor sabret. Eğer imkanın varsa kendine bi günü ayır enerji toplayıp kafanı dağıt
Araları az mı bebelerinin senin de canım aman benimkilerin iki yaş ve iki deli koç burcu evde güç savaşı var resmen o daha bi yoruyor

Kolay gelsin canım yavaş yavaş toparlayacaksın inşallah kendini de şu sıra pek yorma zaten iki çocuk yeterince yoruyordur seni
Fazla kaptırmadan kendimi yaptım bitti şükür mis gibi oldu vala temizlik ne güzel şey şimdi birşeyler yedik kızımla artık dinlenme zamanı

Zehroşum sormaa yaa insallah ceviricem. Bu 3 gün saat 1 den sonra yeme işini bitirirsem belki toparlarim yoksa durumum fena. Sen nasilsin son durumun nedir. Koruyabiliyormusun

Zehroşum antidepresani sütü kestikten sonra mi içmeyr başladın. Faydasioldu mu? Kullanırken gündüz sersemlik uyku falan yapiyor mu

Ben de acı biberi dürüm ve lahmacunla çok severim ama emzirdğim için yiyemiyorum. Kızım rahatsız oluyor
Canim hoşgeldin. Kızın aralıkta mı doğdu sanırım bebeklerimiz aynı ay doğumlu. Nasıl gidiyor ek gida konusunda biz biraz zorlanıyoruz. Yeni yeni yemeye başladı ama püre haline getiriyorum.

Araları az mı bebelerinin senin de canım aman benimkilerin iki yaş ve iki deli koç burcu evde güç savaşı var resmen o daha bi yoruyor
Seni okurken kendimi gördüm. Benim ki biri 3 yaş biri 8 aylık olacak. Çıldırmacali geçiyor. Bu ara abi çok dövüyor asla yalniz birakamiyorum. Bu şekilde evde ne yapacağım kara kara düşünüyorum.

Inanmiyorum sana daha yeni doğum yaptin 40in çıkmadı sonra cekersin o yaptığın işlerin acısı. Boşver kalsin işler sağlığından degerli mi

Canim hoşgeldin. Kızın aralıkta mı doğdu sanırım bebeklerimiz aynı ay doğumlu. Nasıl gidiyor ek gida konusunda biz biraz zorlanıyoruz. Yeni yeni yemeye başladı ama püre haline getiriyorum.
Sürekli püre verme canım pütürlü olsun sonra hep pure tarzi beslenir zorlarsın gecen bir doktorun yazisinda dda okumuştum hiç pure yapmayın diyordu

Buna benzer şeyler söylemiştim canım birde bi kaç kez bişeyler olunca iyice cekincem başladı, tam bi heves yorum yapıp ters teptimi yapasım olmuyor
Öyle düşünen ve davrananın bizim takımda işi olmaz canım sen canını sıkma
Antidepresan benim de geldi aklıma mayışık uyuşuk olur muyum ambele gibi mi gezerim diye de endişelendim teşebbüs etmedim.
Antidepresan ve supradyn nin enerji hapını yazmıştı herhalde dengeliyordu çok daha iyi hissediyordum kendimi
Zehroşum sormaa yaa insallah ceviricem. Bu 3 gün saat 1 den sonra yeme işini bitirirsem belki toparlarim yoksa durumum fena. Sen nasilsin son durumun nedir. Koruyabiliyormusun
Çok şükür canım 65-66 bandındayım şimdilik
Zehroşum antidepresani sütü kestikten sonra mi içmeyr başladın. Faydasioldu mu? Kullanırken gündüz sersemlik uyku falan yapiyor mu
Bana ekstra enerji hapı da yazmıştı dengeliyordu zannımca çalıştığımı ve çocuğun olduğunu söylemiştim düşük dozajlı yazmıştı zaten emziriyordum kızım 10 aylık filandı galiba Kullanmaya başladığımda

merhabalar 15:30 da badem süt ve kaysı ile ara öğün yaptım akşama kadar tutar inşallah
Akşam da mercimek çorbası ve balık yapacağım kendim evde yapmaya başlıyorum artık
Hadi bakalım kolay gelsin balığı firinda yap ama kızartma yoksa kalori bombası olur

Sürekli püre verme canım pütürlü olsun sonra hep pure tarzi beslenir zorlarsın gecen bir doktorun yazisinda dda okumuştum hiç pure yapmayın diyordu
Aynen canım ben hep kaşıkla çatalla ufalttım faydasını çokça gördüm komşum blenderden geçiriyordu çocuk taneli bir şey ağzına bir şey girince öğürüp kusuyordu
merhabalar 15:30 da badem süt ve kaysı ile ara öğün yaptım akşama kadar tutar inşallah
Akşam da mercimek çorbası ve balık yapacağım kendim evde yapmaya başlıyorum artık
Süper canım balığı fırınlarsan daha da muhteşem olur

gecmis olsun canim simdi nasil oldu kuzu
ayy ne guzell..karsida teyzem oturuyo bugun yola cikiyorllar 6 araba
benim icimde bi hos oldu bende cok heveslendim
ne guzel hazirlik bunlar
kolay gelsin canim
kendini zorlama daha yeni dogum yaptin
isler biraz daha beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…