Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Inanmiyorum sana daha yeni doğum yaptin 40in çıkmadı sonra cekersin o yaptığın işlerin acısı. Boşver kalsin işler sağlığından degerli mi
hiç bişey yapmadıkça kendimi kötü hissediyorum ya lohusa depresyonuna girecem yoksa virüsten beri hep evdeyiz aslında ama şimdi bebek oldu diye hep evde olacam gibi hissediyorum
kolay gelsin canim
kendini zorlama daha
Saol cnm yok zorlamadm odada çok eşya olmayınca zorlamadi zaten

Araları az mı bebelerinin senin de canım aman benimkilerin iki yaş ve iki deli koç burcu evde güç savaşı var resmen o daha bi yoruyor
Evet canım, araları 2,5 yaş çok zordu şimdi bile zorlukları var bazen uyuşamıyorlar büyüğü bazen vuruyor sonra küçüğüde ona ikisinde şuanda değişik bi halleri var, birinin 5 diğerinin 3 yaş sendromumu artık her neyse

Çocukların sendromları da hiç bitmiyor he

Seni çok iyi anlıyorum.
Bu yaşadıklarını şimdi değil ama iki çocuklu iken yaşadım canım.
Hatırlayınca oturup ağlıyorum inan.
Lojmanda otururdum, banyo yapmak için banyo kazanını yakardım önce, sonra bebeği pusetle banyoda bir köşeye koyar, büyük kızı (3-4 yaşındaydı) yıkar, banyoda giydirir, sandalyeye oturtup bekle derdim, o arada bebeği yıkayıp banyodan çıkardım, bebeği ablaya teslim edip hızlıca banyomu yapıp çıkardım, ne diye akşam eşimin gelmesini beklemiyorsam
Haftada 1-2 kere 1-2 saat çocukları eşine bırakıp dışarı çıkma imkanın varsa kullanmaya çalış, eşin kabul etmezse durumunu ayrıntılı bir şekilde anlat.
Çocukları erken yatırmaya alıştırmak en iyi formül gibi, ben çocuklar için akşam ezanını yatma saati olarak belirlemiştim, okul çağları gelene kadar da devam ettim, onlar uyuyupta ev sessizliğe büründüğünde dinlenebiliyordum ancak

Oyyy geldim kısçeler
Yoruldum bugün
Sabah kahvaltıya gittik eşim ve bir arkadaşımla
Verdiğim savaşı anlatamam biraz ekmeğin ucu kaçtı ama genel olarak irademe hakimdim. Çeşit çeşit börekler, hamurişleri ve kızartmalara hiç dokunmadım, şarküteri ürünlerine de dokunmadım. Sonra uzunca bir yürüyüş yaptık, sonra alış veriş seansı başladı saat 6 da anca düştük eve ayaklarım sızlıyo yalnız tuhaf bir şey oldu kilo vermedim hatta haftaya +400 gr la başladım ama bugün geçen yıl içine giremediğim keten bluzlarımdan birini giydim biraz şaşkınım

Daha kaç günlük oldunki işlere başladın canım.
Bırak pis kalsın biraz, helede camlar, yat dinlen

Hayyal transfer sonucun belli oldu mu canım
benimde aklima geldi 16 sinda belli olcakti
allah hayirlisini versin
incelmissin ne guzel:))

En güzel his bu olsa gerek umarım bize de nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…