- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.301
hiç bişey yapmadıkça kendimi kötü hissediyorum ya lohusa depresyonuna girecem yoksa virüsten beri hep evdeyiz aslında ama şimdi bebek oldu diye hep evde olacam gibi hissediyorumInanmiyorum sana daha yeni doğum yaptin 40in çıkmadı sonra cekersin o yaptığın işlerin acısı. Boşver kalsin işler sağlığından degerli mi
Saol cnm yok zorlamadm odada çok eşya olmayınca zorlamadi zatenkolay gelsin canim
kendini zorlama daha
Evet canım, araları 2,5 yaş çok zordu şimdi bile zorlukları var bazen uyuşamıyorlar büyüğü bazen vuruyor sonra küçüğüde onaAraları az mı bebelerinin senin de canım aman benimkilerin iki yaş ve iki deli koç burcu evde güç savaşı var resmen o daha bi yoruyor
Bol ter atmalar cnmyuruyus vandina ciktim 1 saat yuruycem insallah:)
Çocukların sendromları da hiç bitmiyor heEvet canım, araları 2,5 yaş çok zordu şimdi bile zorlukları var bazen uyuşamıyorlar büyüğü bazen vuruyor sonra küçüğüde onaikisinde şuanda değişik bi halleri var, birinin 5 diğerinin 3 yaş sendromumu artık her neyse
Sorma eskiden sendrommu vardıÇocukların sendromları da hiç bitmiyor he
Yani ergenlik dönemi olursa anca o vardı o da yok sayılıyorduSorma eskiden sendrommu vardı
Seni çok iyi anlıyorum.Kızlar günaydınlar bugün biraz gerginim belki aşırı gergin de olabilirim. Kızım 16 aylık ve geceleri 5- 6 kez kalkıyor uyutamıyorum, zor uyutuyorum. Gündüz iki çocukla uğraşırken de pertim çıkıyor hiç sabrım enerjim kalmıyor.
dün 4 saatten az uyudum mesela, genel uyku tablom 3 saat 4 saat saat 5 saat şeklinde.
Şuan da sinirden ağlıyorum oğlan burnuma oyuncakla vurdu diye. Psikolojim de çok saçma bi hale geldi kendimi kötü değersiz hissediyorum. Çocuklarsız bir dakikam yok tuvalete bile yanıma geliyorlar banyoyu bile onları yıkarken yapıyorum.
Çok çocuklu insanlar nasıl yaşıyor bilmiyorum. Ben dayanıksızım belki de.
Kız gece uyumadığı için uyandığından beri ağlıyor mızır mızır. Huzur da vermiyor o yüzden kahvaltılarını bile çok zor hazırlıyorum.
Eskiden annelerin işi daha zordu, çocuklarının nazını cilvesini takip edemeyecek kadarSorma eskiden sendrommu vardı
Daha kaç günlük oldunki işlere başladın canım.Günaydın kızlar❤
Gün gün göbeğim toparlanıyor vala acayip moral oluyor tartıda da eksi görüyorum bugün kendimi iyi hissediyorum dikişlerde iyileşiyor snrm açısı azaldı son aylar hiç temizlik yapmadm desem yeri ev gözüme batıyordu oturma odasınin perdesini makinaya attım camını sildim oğlumu emziriyorum şimdi koltuğu silip halısını da fırçalıycam bı çiçeklig var zaten çok eşya yok bugün burayı temizlerim yavaş yavaş her yeri bı temizleyin iç hiç rahat değil sizler napiosunz
benimde aklima geldi 16 sinda belli olcaktiHayyal transfer sonucun belli oldu mu canım
incelmissin ne guzel:))Oyyy geldim kısçeler
Yoruldum bugün
Sabah kahvaltıya gittik eşim ve bir arkadaşımla
Verdiğim savaşı anlatamam biraz ekmeğin ucu kaçtı ama genel olarak irademe hakimdim. Çeşit çeşit börekler, hamurişleri ve kızartmalara hiç dokunmadım, şarküteri ürünlerine de dokunmadım. Sonra uzunca bir yürüyüş yaptık, sonra alış veriş seansı başladı saat 6 da anca düştük eve ayaklarım sızlıyoyalnız tuhaf bir şey oldu kilo vermedim hatta haftaya +400 gr la başladım ama bugün geçen yıl içine giremediğim keten bluzlarımdan birini giydim biraz şaşkınım
Aaa evet baya oldu belli olmuş olması lazımHayyal transfer sonucun belli oldu mu canım
En güzel his bu olsa gerek umarım bize de nasip olurOyyy geldim kısçeler
Yoruldum bugün
Sabah kahvaltıya gittik eşim ve bir arkadaşımla
Verdiğim savaşı anlatamam biraz ekmeğin ucu kaçtı ama genel olarak irademe hakimdim. Çeşit çeşit börekler, hamurişleri ve kızartmalara hiç dokunmadım, şarküteri ürünlerine de dokunmadım. Sonra uzunca bir yürüyüş yaptık, sonra alış veriş seansı başladı saat 6 da anca düştük eve ayaklarım sızlıyoyalnız tuhaf bir şey oldu kilo vermedim hatta haftaya +400 gr la başladım ama bugün geçen yıl içine giremediğim keten bluzlarımdan birini giydim biraz şaşkınım
[QUOTE="medine66, post: 64595845, member: 881501"
incelmissin ne guzel:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?