Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım Bebiş doğdu mu

kahvaltida peynirleri sayılı yemissindir inşallah yoksa çok yuksek kalorili bir kahvaltı olur
21 Temmuz Salı

12:30 bir kase düğün çorba, 6 yk nuhut, 1 adet yeşil biber

18:00 yeşil çay

19:30 50gr ton balık ile salata

spor yok
güzel afiyet olsun
Güzel olmuş bence afiyet olsun

Daha kaç günlük oldunki işlere başladın canım.
Bırak pis kalsın biraz, helede camlar, yat dinlen
canım iyi geldi bana biraz hareket etmek fırsatını bulunca hep yatıyorum zaten bişey yaptığım yoktu
Canım Bebiş doğdu mu
doğdu canım şükür 9 günlük olduk hayırlı olsun cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Hava güzel canim yaz ayındayız az toparlaninca koyarsin bebek arabasina hava alırsınız. Ben her iki çocuğumda da çıktım hep hiç eve kapanmadik

Canım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza ❤ Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum ❤
Çok şükür canım gözün Aydın Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

doğdu canım şükür 9 günlük olduk hayırlı olsun cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Canım ya, sağlıkla büyüt bebişini, amin inşallah cuma gününe odaklandık şimdi de :) benim bebeğim aynı annesi temkinli
Bakalım bizimki ne zaman doğacak

Hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederim

Gözün aydın kuzuuummm
Canım çok teşekkürler

Çok şükür canım gözün Aydın Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canımcım amin amin inşallah

Hava güzel canim yaz ayındayız az toparlaninca koyarsin bebek arabasina hava alırsınız. Ben her iki çocuğumda da çıktım hep hiç eve kapanmadik
bende öyle düşünüyorum ama işte ara ara bı bunalıma girme durumu oluyor snrm
Canım ya, sağlıkla büyüt bebişini, amin inşallah cuma gününe odaklandık şimdi de :) benim bebeğim aynı annesi temkinli
Bakalım bizimki ne zaman doğacak
Saol cnm amin insAllah hadi hayırlısı cuma ne var cnm

Kızlar yazamasm sagolun sormussunuz ates yukseliyor ilacin etkisi gectikce az once 38.9 gorduk. Doktor enfeksiyon dedi ama idrar bakmak istedi oda yapmadi olmadi idrar yarn deniycek simdilik ates dusuruculerle devam ediyorz
Geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllah bı an önce

Canım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza ❤ Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum ❤
Çok şükür canım Sağ sağlim kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…