- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.321
Canım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınızaHayyal transfer sonucun belli oldu mu canım
[QUOTE="medine66, post: 64595845, member: 881501"
incelmissin ne guzel:))
Canım Bebiş doğdu muhiç bişey yapmadıkça kendimi kötü hissediyorum ya lohusa depresyonuna girecem yoksa virüsten beri hep evdeyiz aslında ama şimdi bebek oldu diye hep evde olacam gibi hissediyorum
Saol cnm yok zorlamadm odada çok eşya olmayınca zorlamadi zaten
Oldu oldu :)Aaa evet baya oldu belli olmuş olması lazım
16sında belli oldu da, benim değerim beklenenden düşüktü sanırım geç döllenme oldu. Allah’a şükür şimdi değerim hızla yükseliyor arkadaşlar.benimde aklima geldi 16 sinda belli olcakti
allah hayirlisini versin
Kimler var buradaAma geçen yıl 78 iken olmuyordu şu an 83 üm nasıl oldu çözemedim
kahvaltida peynirleri sayılı yemissindir inşallah yoksa çok yuksek kalorili bir kahvaltı olur21 Temmuz Salı
kahvaltı 11:00
Serpme kahvaltı peynir çeşitleri, salatalık, çay, küçük kare paketli ekmeklerden 1,5 tane, bir lokma bal, bir yumurta
13:00
Orta türk kahvesi
Limonlu soda
Çay
18:30
3 yk bulgur pilavı
Avuç içi kadar tavuk
Ayran
suyu yatana kadar 2,5 lt ye tamamlayacağım
1 saat yürüyüş orta tempolu U UcanSupurge
güzel afiyet olsun21 Temmuz Salı
12:30 bir kase düğün çorba, 6 yk nuhut, 1 adet yeşil biber
18:00 yeşil çay
19:30 50gr ton balık ile salata
spor yok
Güzel olmuş bence afiyet olsun22.07.2020
09.00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ceviz
1 dilim peynir
1 çay bardağı evde kaynattığım erik suyu
13.30
1 fincan Türk kahvesi
1 sade maden suyu
14.30
1 hurma
1 kayısı
18.30 (akşam yemeği)
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
Su : 3 litre
35 dk bölgesel : 105 puan U UcanSupurge
Aa çok sevindim tutmasına Allah sağ salim kucağına da almayi nasip etsinOldu oldu :)
16sında belli oldu da, benim değerim beklenenden düşüktü sanırım geç döllenme oldu. Allah’a şükür şimdi değerim hızla yükseliyor arkadaşlar.
Çok teşekkür ederimAa çok sevindim tutmasına Allah sağ salim kucağına da almayi nasip etsin
canım iyi geldi bana biraz hareket etmek fırsatını bulunca hep yatıyorum zaten bişey yaptığım yoktuDaha kaç günlük oldunki işlere başladın canım.
Bırak pis kalsın biraz, helede camlar, yat dinlen
doğdu canım şükür 9 günlük oldukCanım Bebiş doğdu mu
Hayırlı olsun inşallahCanım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza ❤ Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum ❤
Hava güzel canim yaz ayındayız az toparlaninca koyarsin bebek arabasina hava alırsınız. Ben her iki çocuğumda da çıktım hep hiç eve kapanmadikhiç bişey yapmadıkça kendimi kötü hissediyorum ya lohusa depresyonuna girecem yoksa virüsten beri hep evdeyiz aslında ama şimdi bebek oldu diye hep evde olacam gibi hissediyorum
Saol cnm yok zorlamadm odada çok eşya olmayınca zorlamadi zaten
Oldu oldu :)
16sında belli oldu da, benim değerim beklenenden düşüktü sanırım geç döllenme oldu. Allah’a şükür şimdi değerim hızla yükseliyor arkadaşlar.
Emin ol aynada gördüğün yeni bir senle mutlu oldukça iyiki o mutfağa girmişim diyeceksinMutfaktan yeni çıkıyorum zormuş yemek yapmak
Balığı 0 yağlı bugulama yaptım mercimek çorbası yaptım bi de ayaklarım iflas etti
Çok şükür canım gözün Aydın Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza ❤ Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum ❤
Canım ya, sağlıkla büyüt bebişini, amin inşallah cuma gününe odaklandık şimdi de :) benim bebeğim aynı annesi temkinlidoğdu canım şükür 9 günlük oldukhayırlı olsun cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah
Canım çok teşekkürlerGözün aydın kuzuuummm
Allah razı olsun canımcımÇok şükür canım gözün Aydın Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende öyle düşünüyorum ama işte ara ara bı bunalıma girme durumu oluyor snrmHava güzel canim yaz ayındayız az toparlaninca koyarsin bebek arabasina hava alırsınız. Ben her iki çocuğumda da çıktım hep hiç eve kapanmadik
Saol cnm amin insAllahCanım ya, sağlıkla büyüt bebişini, amin inşallah cuma gününe odaklandık şimdi de :) benim bebeğim aynı annesi temkinli
Bakalım bizimki ne zaman doğacak
Geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllah bı an önceKızlar yazamasm sagolun sormussunuz ates yukseliyor ilacin etkisi gectikce az once 38.9 gorduk. Doktor enfeksiyon dedi ama idrar bakmak istedi oda yapmadi olmadi idrar yarn deniycek simdilik ates dusuruculerle devam ediyorz
çok mutlu oldum. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Canım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza ❤ Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum ❤
Çok şükür canımCanım evet belli oldu. Bebişimi aldım da geldim yanınıza ❤ Beta hcg 42.01 de bugün itibariyle. Cuma günü bir test daha verip yanınıza gelmeyi planlıyordum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?